PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Wieler Revue Podcast

De podcast van Wieler Revue! Samen met bekende en minder bekende gasten uit de wielerwereld zitten we midden in het peloton en bovenop het nieuws.

Afleveringen

 • Giropodcast | Erik Breukink: 'Ik ben er nog niet zeker van'

  Oct 23 2020

  Er staat ons een donders spannend weekend te wachten, met de ontknoping van de Giro d'Italia. Gaat Wilco Kelderman Tao Geoghegan van het lijf kunnen houden? En was de tactiek van Sunweb op de Stelvio wel de juiste? Om die vragen te beantwoorden belden we met niemand minder dan Erik Breukink, die zelf twee keer op het Giro-podium eindigde.

 • Tourpodcast met Henk Lubberding: 'Dumoulin is een van de favorieten voor het WK'

  Sep 18 2020

  De Tour de France lijkt beslist, met nog één belangrijke afspraak op het programma: de tijdrit naar Planche des belles Filles. We belden met Henk Lubberding en hadden het over het overwicht van Roglic, de manier waarop Jumbo-Visma koerst en over Tom Dumoulin. Is hij één van de favorieten voor het WK?

 • Tourpodcast met Michael Boogerd: Moet Dumoulin nu gaan aanvallen?

  Sep 14 2020

  We spraken met Michael Boogerd over het afgelopen weekend. Jumbo-Visma was indrukwekkend op de Grand Colombier? Dat bracht ons de volgende vragen: hebben ze Tom Dumoulin wel nodig in het treintje? En kan hij daarom niet beter gaan aanvallen?

 • Tourpodcast met Jean-Paul van Poppel | 'Peter Sagan lijkt wat gefrustreerd'

  Sep 10 2020

  Er was behoorlijk wat te doen over de sprint van gisteren en dan met name de kwak die Peter Sagan uitdeelde aan Wout van Aert. Dus belden we met Jean-Paul van Poppel en vroegen we Neerlands beste sprinter ooit wat hij er van vond.

 • Tourpodcast | Michael Boogerd: 'Als Jumbo-Visma wil, rijden ze op die klim alles naar de klote'

  Sep 03 2020

  Het is weer lunchtijd, dus er is weer een nieuwe podcast! Over WonderWout, de progressie van Cees Bol, Sunweb dat tot dusver een goede Tour rijdt, de kansen van Mathieu van der Poel op het WK, is Tom Dumoulin in topvorm en natuurlijk de Mont Aigoual (die van De Renner inderdaad). Oh, en je kunt ook iets winnen vandaag!

 • Tourpodcast #3 met Henk Lubberding: over Ewan en een betere tactiek voor Jumbo-Visma

  Sep 01 2020

  Je zou denken dat er weinig te bespreken is over de etappe van gisteren, maar met Henk Lubberding is er altijd veel te bespreken. We belden hem op en vroegen naar zijn gedachten over de sprint van Caleb Ewan, de hectiek van de massasprint en de tactische keuzes van Jumbo-Visma

 • Tourpodcast #2 met Michael Boogerd: 'Een goede Roglic sprint mee met Alaphilippe'

  Aug 31 2020

  Er is zoveel gebeurd in het openingsweekend van de Tour! Met Michael Boogerd blikken we terug en trekken we conclusies.

 • Tour de France Podcast #1

  Aug 28 2020

  De eerste Wieler Revue Tour de France podcast van 2020! We blikken natuurlijk vooruit op La Grande Boucle en kondigen aan wie onze vaste gasten zijn!

 • Corona Podcast #2

  Apr 17 2020

  Goed nieuws! Er is een datum voor de Tour! Maar is dat nieuws niet beter dan dat het lijkt? Onze redactie laat haar licht er over schijnen en heeft nog een aankondiging: er komt een alternatief en zeer bijzonder Giro-nummer! 

 • Podcast #2 Over virtueel koersen, Mixed Relay en Tour zonder publiek

  Apr 03 2020

  Vanuit onze woonkamers presenteren we de eerste 'coronapodcast' van Wieler Revue. We blikken vooruit op de virtuele Ronde van Vlaanderen, vragen ons af of een Tour überhaupt wel een goed plan is en hebben het over de Mixed Relay en de prioriteiten van de UCI

 • Podcast #1: Op trainingskamp

  Jan 20 2020

  Een nieuw jaar! Voor ons een goede reden om terug te komen met onze podcast. Samen met Rik Sijm van wielercafé Spaak uit Groningen hebben we het over trainingskampen, de comeback van Tom Dumoulin, de branie van Remco Evenepoel in de Giro en of Mathieu van der Poel weer een wonderjaar gaat beleven.