PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

WereldPod

WereldPod is de voetbalpodcast die met Nederlandse spelers en speelsters over de gehele wereld spreekt! Van Zuid-Korea tot Noorwegen en van Peru tot Indonesië: de WereldPod weet de Nederlandse voetballers te vinden!Geproduceerd door FC Afkicken See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Afleveringen

 • #68: Samenvatting & afsluiting van WereldPod seizoen 3

  Apr 30 2021

  In aflevering 68 van WereldPod praten we uitgebreid over alles wat de afgelopen vijf maanden de revue heeft gepasseerd in het derde seizoen van WereldPod. Van een Aziatische Champions League-winnaar, tot de grootste tien Nederlandse talenten bij Europese clubs tot een talent in de jeugdopleiding van CSKA Moskou. Weer weten? Luister naar WereldPod 68!Coolblue: https://cblink.je/Af6E1I See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #67: Bradley Martis (NK Celje) in Slovenië!

  Apr 16 2021

  In aflevering 67 spreken we uitgebreid met Celje-linksback Bradley Martis. Over vaderfiguur Royston Drenthe met papa-advies, 26 tapes voor een presentatievideo in het Sloveens, zijn kansen bij Curacao, het ongelukje met de auto van zijn broer, Tsjechische trainer die net zo goed met McDonald's-personeel voetbalt en nog veel meer over zijn avontuur op de Balkan! Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #66: Branco van den Boomen (Toulouse) in Frankrijk!

  Apr 09 2021

  In aflevering 66 spreken we uitgebreid met Toulouse-middenvelder Branco van den Boomen. Over zijn transfer van de Keuken Kampioen Divisie naar de top van de Ligue 2, de grote promotiekansen, zijn hoogzwangere vriendin, hoe Stijn Spierings zijn penalty's heeft afgepakt en de droom om zijn laatste seizoen bij FC Eindhoven af te sluiten! Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #65: Rodney Antwi (Wadi Degla) in Egypte!

  Apr 02 2021

  In aflevering 65 spreken we uitgebreid met Wadi Degla-aanvaller Rodney Antwi. Over hoe zijn transfer naar Egypte tot stand kwam, de cultuur hem bevalt, het leven in een islamitisch land is, waarom hij een jaar lang niet speelgerechtigd was, gedoe met de FIFA, zijn bijzondere band met Myenty Abena, hij een dronken vriend redde van de Amsterdamse grachten en wat hij nog hoopt te behalen in Egypte nu hij weer mag spelen.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #64: Bram Nuytinck (Udinese) in Italië!

  Mar 26 2021

  In aflevering 64 spreken we uitgebreid met Udinese-verdediger Bram Nuytinck. Over hoe het is om tegen de beste spitsen van de wereld te spelen, een killing voorseizoen, het gigantische verschil in resultaten met of zonder hem in het veld, bijzondere band met een sushirestaurant, zigge zagge, het gemis van huis en of NEC binnenkort zijn held kan verwachten?  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #63: Bradley de Nooijer (Vorska Poltava) in Oekraïne!

  Mar 19 2021

  In aflevering 63 spreken we uitgebreid met Vorska Poltava-huurling Bradley de Nooijer. We spreken uitgebreid over zijn tijd in Roemenië, hoe Gheorghe Hagi is als trainer en hoe hij hoofd-tegen-hoofd stond met een Turkse grensrechter, waarom hij aan een club in Oekraïne is verhuurd, naar welke clubs hij toe wil en hoe zijn vader Gérard de Nooijer hem op zijn vijftiende zocht in een discotheek in Vlissingen. Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out inf...more

 • #62: Philip Gililow (CSKA Moskou) in Rusland

  Mar 12 2021

  In aflevering 62 spreken we uitgebreid met CSKA Moskou-speler Philip Gililow. Over zijn bizarre route van de amateurs van Roda 23 naar de jeugdopleiding van CSKA Moskou, hoe hij op eigen initiatief als jeugdspeler vertrok naar een academy in Spanje, de ambiance op het jeugdcomplex van CSKA Moskou en of hij later voor Nederland of Rusland uit wil komen. Heel veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #61: Barthelemy Fumuyala (Partizan Bardejov) in Slowakije!

  Mar 05 2021

  In aflevering 61 spreken we uitgebreid met Partizán Bardejov-controleur én pleintjesvoetballer Barthelemy Fumuyala. Over zijn bijzondere route naar het betaald voetbal, aparte en leuke momenten in Slowakije, liefde voor het pleintjesvoetbal, nog grotere liefde voor Fanta en zijn telefoon, de Egalité Academy en zijn maffe streken. Heel veel luisterplezier!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #60: Maruschka Waldus (Adelaide United) in Australië!

  Feb 26 2021

  In alweer aflevering 60 spreken we met Adelaide United-verdedigster Maruschka Waldus. Over haar nieuwe terugkeer Down Under, het bijzondere voetbalseizoen daar, reizen naar heel verre uitwedstrijden, rondtrekken op fantastische plekken en een penalty die weliswaar wél raak was, maar letterlijk uit beeld verdween. Veel luisterplezier!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #59: Gigli Ndefe (Baník Ostrava) in Tsjechië!

  Feb 19 2021

  In aflevering 59 spreken we met Baník Ostrava-verdediger Gigli Ndefe. We bespreken onder meer zijn transfer binnen het land, de leuke stand waar die nu woont, opvallende verschijning in het Tsjechische landschap, kleedkamerhumor, rugnummer 77 toegewezen, penaltynemer, zijn toevallige ontmoeting op Eindhoven Airport, Engelse droom en verantwoordelijkheid als oudste broer. Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #58: Thijs Timmermans (PAEEK) in Cyprus!

  Feb 12 2021

  In aflevering 58 spreken we met PAEEK-middenvelder Thijs Timmermans. We bespreken onder meer zijn periode in Polen bij Odra Opole, transfer naar Cyprus, keuzes in en naast het voetbal, nevenactiviteiten, cultuurverschillen en hele korte winterstops. Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #57: Abdelghani El Bachir (CE Carrol) in Andorra!

  Feb 05 2021

  In aflevering 57 spreken we met CE Carroi-speler Abdelghani El Bachir. We hebben het over zijn transfer naar Andorra, hoe het is om de eerste Nederlander te zijn in de competitie van Andorra, wat voor gek land dat eigenlijk is, zijn beste vriend Sergino Dest om de hoek in Barcelona, ambities voor Europees voetbal en waar je op moet letten bij een transfer naar een minder bekend land. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #56: Manny Duku (Raith Rovers) in Schotland!

  Jan 29 2021

  In aflevering 56 spreken we uitvoerig met Raith Rovers-speler Manny Duku. We hebben het over zijn transfer naar Schotland, hoe hij daar de competitie aan diggelen schiet, zijn goede band met Arsenio Valpoort, de groepsapp Daddy Daycare, zijn lange weg naar de top en hoe zijn droom om die te bereiken bijna is uitgekomen! Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #55 Deabeas Owusu-Seykere over doelpuntenfestijnen in Estland, gekke acties en dromen van de hoogste podia!

  Jan 22 2021

  In aflevering 55 spreken we uitvoerig met Paida Linnameeskond-speler Deabeas Owusu-Seykere. We hebben het over zijn transfer naar Estland, hoe hij daar de competitie aan diggelen speelt, het mooie Tallinn, zijn band met oude spelers van Ajax en heel veel meer! Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #54 Katja Snoeijs over haar topseizoen in 2020, de Franse top en status bij de Oranje Leeuwinnen!

  Jan 15 2021

  In aflevering 54 spreken we uitvoerig met FC Girondins de Bordeaux-spits Katja Snoeijs. Over haar geweldige jaar in 2020, haar status in het Franse voetbal, band met Jackie Groenen, concurrentie bij de Oranje Leeuwinnen en hoe lang ze nog meer doelpunten heeft dan interlands. Dat en nog veel meer, veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #53 Deze tien Nederlandse jongens hebben de status van absoluut toptalent

  Jan 08 2021

  In aflevering 53 doen we iets bijzonders! We bespreken uitgebreid de tien grootste talenten van Nederlandse komaf die in het buitenland spelen. Wie zijn deze toppers, met vooral Engelse werkgevers? En wie moeten we bij Genoa en Stuttgart in de gaten houden? Dat en nog veel meer, veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #52 Youness Mokhtar over het voorbije MLS-seizoen, zijn toekomst en voetbaloffers

  Jan 01 2021

  In aflevering 52 spreken we uitvoerig met voormalig Columbus Crew-winger Youness Mokhtar. Over de MLS-titel, het leven in een bubbel zonder familie, gekke derby's, vriendschappen voor het leven, zijn toekomst en nog veel meer! Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #51 met Rodney Klooster over de Georgische titel, vriendschappen en de Faeröer Eilanden

  Dec 25 2020

  In aflevering 51 praten we uitgebreid met Dinamo Tbilisi-verdediger Rodney Klooster. Over zijn kampioenschap in Georgië, tijd in Finland met Rick Ketting, zijn toekomstplannen, Finse politiehulp bij fietsproblemen, zijn gestolen PlayStation en nog veel meer! Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #50 Donovan Slijngard over heel veel prijzen pakken in Litouwen, band met Poepon en de Surinaamse droom

  Dec 18 2020

  In aflevering 50 praten we uitgebreid met Zalgiris-verdediger Donovan Slijngard. Over zijn vele prijzen in het Litouwse voetbal, verlangen naar zijn gezin, wedstrijden in Europees verband, dromen over het Surinaamse voetbal en nog véél meer. Heel veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #49 Dave Bulthuis over de CL van Azië, kleedkamerhumor en iéts te wild juichen

  Dec 11 2020

  In aflevering 49, de eerste van het derde WereldPod-seizoen, praten we uitgebreid met Ulsan Hyundai-verdediger Dave Bulthuis. Over zijn move naar Zuid-Korea, de coronacrisis, Aziatische Champions League, blessures na het juichen en nog véél meer. Heel veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #48 Samenvatting & afsluiting van WereldPod seizoen 2

  Sep 16 2020

  In aflevering 48, de 21ste van het tweede WereldPod-seizoen, praten we uitgebreid over alles en iedereen dat ons het afgelopen jaar is opgevallen. Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #47 Chanté Dompig over haar transfer naar Italië, droomclub PSG en 10-0 winnen

  Aug 31 2020

  In aflevering 47, de twintigste van het tweede WereldPod-seizoen, praten we uitgebreid met Empoli-aanvaller Chanté Dompig over haar transfer naar Italië, het wonen en leven in Toscane, PSG, energieshots, moeilijke woorden, 10-0 winnen en haar ambities. Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #46 Elton Acolatse over Israëlisch voetbal, Europa League en toppers uit zijn jeugd

  Aug 19 2020

  In aflevering 46, de negentiende van het tweede WereldPod-seizoen, praten we uitgebreid met Hapoel Beer Sheva-speler Elton Acolatse over zijn transfer naar Israël, het wonen en leven aldaar, zijn loopbaan, periode als jeugdinternational en nog veel meer! Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #45 Inessa Kaagman over haar transfer naar Brighton, Oranje en koken met Kerkdijk

  Aug 15 2020

  In aflevering 45, de achttiende van het tweede WereldPod-seizoen, praten we uitgebreid met Brighton & Hove Albion-middenvelder Inessa Kaagman over haar transfer naar het zuiden van Engeland, haar kansen bij Oranje, de kookkunsten van Danique Kerkdijk en haar vroegere voorbeelden. Dat en nog veel meer. Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #44 Jip Bartels over een 'State of Disaster', zijn carrières en voetbal in Australië

  Aug 08 2020

  In aflevering 44, de zeventiende van het tweede WereldPod-seizoen, praten we uitgebreid met Pascoe Vale-aanvaller Jip Bartels over hett bijzondere verloop van zijn carrière. Na blessures vertrok hij naar Australië waar zijn loopban zowel op als buiten het veld prima was. Was, voor de coronacrisis. Dat en nog veel meer. Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #43 Anfernee Dijksteel over zijn bijzondere loopbaan, kapsel en Middlesbrough

  Aug 07 2020

  In aflevering 43, de zestiende van het tweede WereldPod-seizoen, praten we uitgebreid met Middlesbrough-verdediger Anfernee Dijksteel over zijn imposante voetballoopbaan tot nu toe. Ook komt het wonen in Engeland, transfer van Charlton naar Boro, zijn kapsel en nog veel meer aan bod! Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #42 Yoëll van Nieff over het leven in Boedapest, kaarten pakken en Call of Duty

  Jun 16 2020

  In aflevering 42, de vijftiende van het tweede WereldPod-seizoen, praten we uitgebreid met Puskás Akadémia FC-middenvelder Yoëll van Nieff over wonen in de prachtige stad Boedapest, zijn linkerbeen, Call of Duty spelen, kaarten pakken, haarproducten inslaan en zijn sportieve ambities. Dat en nog véél meer. Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #41 Osama Rashid over zijn ambities, bijzondere loopbaan en leven op de Azoren

  May 21 2020

  In aflevering 41, de veertiende van het tweede WereldPod-seizoen, praten we uitgebreid met Santa Clara-middenvelder Osama Rashid over weer mogen trainen in coronatijd, zijn bijzondere loopbaan, Portugees voetbal, ervaringen als international van Irak en zijn ambities na zijn actieve carrière. Dat en nog véél meer. Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #40 Mitchell Donald over coronatests, Turkse voetbal en de droom met Suriname

  May 16 2020

  In aflevering 40, de dertiende van het tweede WereldPod-seizoen, praten we uitgebreid met Yeni Malatya-middenvelder Mitchell Donald over weer mogen voetballen in coronatijd, het doen van tests, Turks voetbal, achterstallige betalingen en de droom met Suriname. Dat en nog véél meer. Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #39 Rick van Drongelen over eindelijk weer spelen, zijn groei bij HSV en de derby met St. Pauli

  May 08 2020

  In aflevering 39, de twaalfde van het tweede WereldPod-seizoen, praten we uitgebreid met HSV-verdediger Rick van Drongelen over weer mogen voetballen in coronatijd, zijn geweldige ontwikkeling, Jong Oranje, het verschil tussen de Bundesliga en de 2. Bundesliga & de derby met St. Pauli. Dat en nog véél meer. Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #38 met Vanessa Susanna over Engels voetbal, haar gloednieuwe club en vertrek bij Anderlecht

  Apr 24 2020

  In aflevering 38, de elfde van het tweede WereldPod-seizoen, praten we uitgebreid met London City Lionesses-aanvalster Vanessa Susanna over het voetbal in de Women's Championship, het leven in Londen, haar mindere periode bij Anderlecht, de gevolgen van de coronacrisis, het gemis van haar PlayStation en Vivianne Miedema. Dat en nog véél meer. Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #37 met Chris David over de toppers bij Fulham, toptrainers en het leven in Kaapstad

  Apr 18 2020

  In aflevering 37, de tiende van het tweede WereldPod-seizoen, praten we uitgebreid met Cape Town City FC-middenvelder Chris David over het voetbal in Zuid-Afrika, zijn periodes bij FC Twente, Fulham, FC Utrecht en Go Ahead Eagles. Ook komen zijn voormalige (top)trainers aan bod, zijn Nederlandse buren in Kaapstad en de lockdown. Dat en nog véél meer. Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #36 met Ilias Haddad over de Casablanca-derby, Afrikaanse taferelen en overvolle schema's

  Apr 10 2020

  In aflevering 36, de negende van het tweede WereldPod-seizoen, praten we uitgebreid met Raja Casablanca-verdediger Ilias Haddad over het voetbal in Marokko en in Afrika. Hij is eveneens ook de eerste Nederlandse speler die de Afrikaanse Supercup heeft gewonnen! Ook komt zijn drukke schema aan bod, evenals de meest bijzondere en bizarre taferelen in het Afrikaanse voetbal. Dat en nog véél meer. Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #35 met Roly Bonevacia over Al-Faisaly, Saoedi-Arabië, aardbevingen en veel vlieguren

  Apr 07 2020

  In aflevering 35, de achtste van het tweede WereldPod-seizoen, praten we uitgebreid met oud-Ajacied Roly Bonevacia van Al-Faisaly over het voetbal in Saoedi-Arabië, zijn tijd in Australië en Nieuw-Zeeland, aardbevingen, cultuurverschillen, auto's winnen in de rust van de wedstrijd, beeldvorming, spelen voor Curacao en nog veel meer. Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #34 met Ewout Gouw over Miami Dutch Lions FC, corona en Amerikaanse mogelijkheden

  Mar 25 2020

  In aflevering 34, de zevende van het tweede WereldPod-seizoen, praten we uitgebreid met Miami Dutch Lions FC-speler Ewout Gouw over het voetbal in Amerika, het Dutch Lions-project, het coronavirus en diezelfde crisis, kansen & mogelijkheden en nog veel meer. Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #33 met Randell Harrevelt over zijn gekke tijd in Mongolië, debuteren voor Aruba en een nieuwe kans in Finland

  Mar 21 2020

  In aflevering 33, de zesde van het tweede WereldPod-seizoen, praten we uitgebreid met Pallo-Iirot-speler Randell Harrevelt over spelen in alle landen van de wereld, zijn tijd in Mongolië, zijn overstap naar Finland, spelen voor Aruba en trainen tijdens het coronatijdperk. Ook bespreken we de 'hotspots' van de voorbije week en behandelen we interessante stellingen. Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #32 met Alexander Christóvão over voetbal in Baku, spelen in Saoedi-Arabië en vegetarisch voedsel

  Mar 11 2020

  In aflevering 32, de vijfde van het tweede WereldPod-seizoen, praten we uitgebreid met Keshla FK-speler Alexander Christóvão over spelen in Azerbeidzjan, zijn tijd in het Midden-Oosten, zijn overstap van eetpatroon en het Angolese nationale elftal. Ook bespreken we de 'hotspots' van de voorbije week en behandelen we interessante stellingen. Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #31 met Istvan Bakx over Ajax Cape Town, braaien met Kerst en de komende titel

  Feb 26 2020

  In aflevering 31, de vierde van het tweede WereldPod-seizoen, praten we uitgebreid met Ajax Cape Town-speler Istvan Bakx over spelen in Zuid-Afrika, tropische temperaturen tijdens Kerst, het vertrek van Andries Ulderink en het aanstaande kampioenschap. Ook bespreken we de 'hotspots' van de voorbije week en behandelen we interessante stellingen. Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #30 met Gino van Kessel over pranks met eieren, spelen bij Trenčin en de WK-droom van Curaçao

  Feb 19 2020

  In aflevering 30, de derde van het tweede WereldPod-seizoen, praten we uitgebreid met AS Trenčin-aanvaller Gino van Kessel over spelen in Slowakije, geintjes uithalen in de kleedkamer en uitkomen voor het land Curaçao. Ook bespreken we de 'hotspots' van de voorbije week en behandelen we interessante stellingen. Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #29 met Kika van Es over Everton, de rivaliteit in Liverpool & de Oranje Leeuwinnen

  Feb 13 2020

  In aflevering 29, de tweede van het tweede WereldPod-seizoen, praten we uitgebreid met Everton FC-linksback Kika van Es. Over haar eerste buitenlandse avontuur, de rivaliteit tussen Liverpool en Everton en haar kans bij de Oranje Leeuwinnen. Ook bespreken we de 'hotspots' van de voorbije week en behandelen we interessante stellingen. Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #28 met Erik Pieters over de Premier League, Amiens, Oranje & PSV

  Feb 06 2020

  In aflevering 28, de eerste van het tweede WereldPod-seizoen, praten we uitgebreid met Burnley FC-linksback Erik Pieters. Over zijn huidige club, oude club Stoke City, de interesse van PSV, het Nederlandse elftal, terugkeren bij FC Utrecht & nog veel meer. Ook bespreken we de 'hotspots' van de voorbije weken en behandelen we interessante stellingen. Veel luisterplezier! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #27 Samenvatting & afsluiting van WereldPod seizoen 1

  Dec 20 2019

  Het eerste seizoen van WereldPod zit erop! In de 27ste aflevering bespreken we de meest memorabele momenten van 2019. Ook lichten we een aantal spelers uit, benoemen we het 'WereldPod team van het Jaar' en kijken we in onze glazen bol naar wat (mogelijke) transfers. Tot in januari 2020! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #26 Iran, Irak en Saudi-Arabië met Kevin Jansen & Arian Sevok

  Dec 05 2019

  In de 26ste aflevering van WereldPod gaan we uitgebreid in op het voetbal in Iran, Irak en Saudi-Arabië. De spelers uit de Persian Gulf Pro League, Iraqi Premier League en Saudi Professional League komen voorbij. Hierin praten we met voormalig Gol Gohar-middenvelder Kevin Jansen en Zakho FC-doelman Arian Sevok. Ook gaan we in op de actualiteit rondom Nederlanders op de buitenlandse velden en transfers. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #25 Denemarken met Mart Lieder & Ali Messaoud

  Nov 25 2019

  In de 25ste aflevering van WereldPod gaan we uitgebreid in op het voetbal in Denemarken. De spelers uit de Superligaen en 1. Division komen voorbij. Hierin praten we met SønderjyskE-spits Mart Lieder en Vendsyssel FF-middenvelder Ali Messaoud. Ook gaan we in op de actualiteit rondom Nederlanders op de buitenlandse velden en transfers. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #24 Frankrijk met Killien Jungen & Guyon Philips

  Nov 07 2019

  In de 24ste aflevering van WereldPod gaan we uitgebreid in op het voetbal in Frankrijk. De spelers uit de Ligue 1, Ligue 2 en de Championnat National komen voorbij. We spreken met RC Grasse-aanvaller Killien Jungen en praten met de, binnenkort clubloze, Guyon Philips over zijn aanstaande vaderschap en nieuwe uitdaging. Ook gaan we in op de actualiteit rondom Nederlanders op de buitenlandse velden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #23 Polen met Pelle van Amersfoort & Omran Haydary

  Oct 24 2019

  In de 23ste aflevering van WereldPod gaan we uitgebreid in op het Poolse voetbal. De spelers uit de 1e divisie en de Ekstraklasa komen voorbij. We spreken met Cracovia-middenvelder Pelle van Amersfoort en Olimpia Grudziadz-sensatie Omran Haydary. Ook gaan we in op de actualiteit rondom Nederlanders op de buitenlandse velden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #22 Schotland, Noord-Ierland en Wales met Elvio van Overbeek en Alfons Fosu-Mensah

  Oct 18 2019

  Deze podcast gaat over het voetbal in Schotland, Noord-Ierland en Wales. Het voetbal in de landen van het Verenigd Koninkrijk behalve Engeland worden besproken en we spreken met Elvio van Overbeek en Alfons Fosu-Mensah. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #21 Voormalige Sovjet-Unie met Yaël Eisden, Doriano Kortstam & Bjorn Wagenaar

  Oct 10 2019

  In de 21ste aflevering van WereldPod gaan we uitgebreid in op het voetbal in de voormalige Sovjet-Unie. De spelers uit Rusland, Kazachstan, Litouwen, Letland en Estland komen voorbij. We spreken met Jelgava-middenvelder Yaël Eisden, de transfervrije Doriano Kortstam en Schots bekerwinnaar Bjorn Wagenaar. Ook gaan we in op de actualiteit rondom Nederlanders op de buitenlandse velden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #20 Griekenland en Cyprus met Hector Hevel & Robin Eindhoven

  Oct 02 2019

  In de twintigste aflevering van WereldPod gaan we uitgebreid in op het voetbal in Griekenland en Cyprus. De spelers uit de Super League, de A Divizion en lagere divisies komen voorbij. We spreken met AEK Larnaca-alleskunner Hector Hevel en Aris Limassol-spits Robin Eindhoven. Daarnaast gaan we in op de actualiteit rondom Nederlanders op de buitenlandse velden en bespreken we de laatste transfers. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #19 Zwitserland en Oostenrijk met Alex Schalk & Kimberley Smit

  Sep 28 2019

  In de negentiende aflevering van WereldPod gaan we uitgebreid in op het voetbal in Zwitserland en Oostenrijk. De spelers uit de Super League en Tipico Bundesliga komen aan bod. Dat en veel meer! We spreken met Servette-spits Alex Schalk over het Zwitserleven en ook praten we met Kimberley Smit van de University of Memphis over haar huidige topvorm en ambities. Daarnaast gaan we in op de actualiteit rondom Nederlanders op de buitenlandse velden en bespreken we de laatste transfers. See acast.com/...more

 • #18 Turkije met Rydell Poepon & Selena Babb

  Sep 20 2019

  In de achttiende aflevering van WereldPod gaan we uitgebreid in op het voetbal in Turkije. De spelers uit de Süper Lig en de Spor Toto 1. Lig komen aan bod. We spreken met Boluspor-spits Rydell Poepon over zijn transfer naar Bolu, het leven in Turkije en nog veel meer. Ook gaan we in op de actualiteit rondom Nederlanders op de buitenlandse velden en bespreken we de laatste transfers, met extra aandacht voor die van keepster Selena Babb naar het Spaanse Sporting Huelva Femenino. See acast.com/pri...more

 • #17 League 1, 2 en National Leagues met Gevaro Nepomuceno, Enzio Boldewijn & Jordi van Stappershoef

  Sep 18 2019

  In de zeventiende aflevering van WereldPod gaan we uitgebreid in op het voetbal in de Engelse League One, League Two en National Leagues. De spelers uit deze competities komen voorbij. We spreken met Oldham-aanvaller Gevaro Nepomuceno over het trieste overlijden van zijn ploeg- en landgenoot Jarzinho Pieter. Ook praten we met Enzio Boldewijn van Notts County en Jordi van Stappershoef van Bristol Rovers en gaan we in op de actualiteit rondom Nederlanders op de buitenlandse velden en transfers. Se...more

 • #16 Balkan met Angelmo Vyent & Cerezo Hilgen

  Sep 05 2019

  In de zestiende aflevering van WereldPod gaan we uitgebreid in op het voetbal op de Balkan. De spelers en speelsters uit Servië, Bosnië, Kroatië en Albanië - delen van het voormalige Joegoslavië - komen voorbij. Hierin praten we met de kersverse aankopen van het Albanese FC Luftëtari: aanvaller Angelmo Vyent en verdediger/middenvelder Cerezo Hilgen. Ook gaan we in op de actualiteit rondom de Nederlanders op de buitenlandse velden, de lotingen van Champions- en Europa League en de laatste transfe...more

 • #15 Zuidoost-Azië met Joshua Grommen & Sylvano Comvalius

  Aug 27 2019

  In de vijftiende aflevering van WereldPod gaan we uitgebreid in op het voetbal in Zuidoost-Azië. De spelers en speelsters uit Indonesië, Maleisië, Thailand en Vietnam komen voorbij. Hierin praten we met Sukhothai FC-verdediger Joshua Grommen en Arema FC-aanvaller en voetbalavonturier pur sang Sylvano Comvalius. Ook gaan we in op de actualiteit rondom Nederlanders op de buitenlandse velden en transfers. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #14 Champions- en Europa League special met Boy Waterman & Rochdi Achenteh

  Aug 01 2019

  In de veertiende, maar zeer speciale aflevering van WereldPod gaan we uitgebreid in op het Champions League én Europa League-voetbal en dan met name op de voorrondes. De coëfficiëntenlijst van de UEFA, gescoorde uitdoelpunten, in- en uitstromende teams & clubs waar je nog nooit van gehoord hebt, komen voorbij. Hierin praten we met APOEL Nicosia-keeper Boy Waterman en Ararat Armenia-verdediger Rochdi Achenteh.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #13 Oost-Azië met Jordy Buijs & Calvin Jong-A-Pin

  Jul 24 2019

  In de dertiende aflevering van WereldPod gaan we uitgebreid in op het voetbal in Oost-Azië. De spelers en speelsters uit Mongolië, China, Zuid-Korea en Japan komen voorbij. Hierin praten we met Tokushima Vortis-verdediger Jordy Buijs en Yokohama FC-verdediger Calvin Jong-A-Pin. Ook gaan we in op de actualiteit rondom Nederlanders op de buitenlandse velden en transfers. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #12 Scandinavië met Rick Ketting, Kim Dolstra & Quint Jansen

  Jun 27 2019

  In de twaalfde aflevering van WereldPod gaan we uitgebreid in op het voetbal in Scandinavië. De spelers en speelsters uit Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken en IJsland komen voorbij. Hierin praten we met Mariehamn-verdediger Rick Ketting, Medkila-verdedigster Kim Dolstra en Mjøndalen-mandekker Quint Jansen. Ook gaan we in op de actualiteit rondom Nederlanders op de buitenlandse velden en transfers. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #11 Afrika met Thomas Verhaar en Mawouna Amevor

  Jun 19 2019

  In de elfde aflevering van WereldPod gaan we uitgebreid in op het Afrikaanse voetbal. De spelers uit Marokko en Zuid-Afrika komen voorbij. Ook praten we over de 'Nederlandse' Afrika Cup-gangers. Hierin spreken we met Ajax Cape Town-aanvaller Thomas Verhaar en Persela Lamongan-verdediger & Togolees international Mawouna Amevor. Ook gaan we in op de actualiteit rondom Nederlanders op de buitenlandse velden en transfers. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #10 Dwergstaten met Barry Maguire en Crescendo van Berkel

  Jun 14 2019

  In de tiende aflevering van WereldPod gaan we uitgebreid in op het voetbal in de Dwergstaten. De landen Guam, Malta, Gibraltar, San Marino, Hongkong en Singapore komen voorbij. Hierin spreken we met Geylang International-middenvelder Barry Maguire en Lee Man FC-verdediger Crescendo van Berkel. Ook gaan we in op de actualiteit rondom Nederlanders op de buitenlandse velden en transfers. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #9 Oost-Europa met Jody Lukoki, Erol Alkan & Moussa Sanoh

  Jun 05 2019

  In de negende aflevering van WereldPod gaan we uitgebreid in op het voetbal in Oost-Europa. De landen Bulgarije, Roemenië, Hongarije en Moldavië komen voorbij. Hierin spreken we met Ludogorets-aanvaller Jody Lukoki, Beroe-verdediger Erol Alkan en Politehnica Iasi-buitenspeler Moussa Sanoh. Ook gaan we in op de actualiteit rondom Nederlanders op de buitenlandse velden en transfers. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #8 Verre Oosten met Mailson Lima Duarte Lopes

  May 31 2019

  In de achtste aflevering van WereldPod gaan we uitgebreid in op het voetbal in het Verre Oosten. De landen Armenië, Azerbeidzjan, Israël Qatar, Saoudi Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten passeren de revue. Hierin spreken we met FC Ararat Armenia-speler Mailson Lima Duarte Lopes. Ook gaan we in op de actualiteit rondom Nederlanders op de buitenlandse velden en transfers. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #7 Vrouwenvoetbal met Selena Babb en Sheila van den Bulk

  May 22 2019

  In de zevende aflevering van WereldPod gaan we, samen met damesvoetbal-expert Amber van Lieshout, uitgebreid in op het vrouwenvoetbal en het aankomende WK van de Oranje Leeuwinnen. Hierin spreken we met keepster Selena Babb van het Roemeense Olimpia Cluj en verdedigster Sheila van den Bulk van het Zweedse Djurgårdens IF Dam. Ook gaan we in op de actualiteit rondom Nederlanders op de buitenlandse velden en transfers. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #6 Duitsland met Mark Flekken, Giorgi Goguadze, David Goguadze en Nikky Goguadze

  May 15 2019

  WereldPod is een podcast over Nederlandse voetballers en voetbalsters in het buitenland. In de zesde aflevering van WereldPod gaan we uitgebreid in op het Duitse voetbal. Hierin spreken we met SC Freiburg-keeper Mark Flekken en de gebroeders Giorgi Goguadze, David Goguadze van VfL Germania Leer en hun jongere broertje Nikky Goguadze. Ook gaan we in op de actualiteit rondom Nederlanders op de buitenlandse velden en transfers. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #5 Spanje & Portugal met Kenji Gorré, Jeroen Lumu en Danny Prins

  May 09 2019

  WereldPod is een podcast over Nederlandse voetballers en voetbalsters in het buitenland. In de vijfde aflevering van WereldPod gaan we uitgebreid in op het Spaanse en Portugese voetbal. Hierin spreken we met de door Nacional aan Estoril verhuurde flankenflitser Kenji Gorré, Arouca-aanvaller Jeroen Lumu en Oriental-verdediger Danny Prins. Ook gaan we in op de actualiteit rondom Nederlanders op de buitenlandse velden en transfers. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • #4 Tsjechië, Slowakije en Polen met Mick van Buren en Myenty Abena

  Apr 24 2019

  WereldPod is een podcast over Nederlandse voetballers en voetbalsters in het buitenland. In de vierde aflevering van WereldPod gaan we uitgebreid in op het Tsjechische, Slowaakse EN Poolse voetbal, spreken we met Slavia Praag-aanvaller Mick van Buren en Spartak Trnava-verdediger Myenty Abena. Ook gaan we in op de actualiteit rondom Nederlanders op de buitenlandse velden en transfers. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WereldPod #3 België met Guus Hupperts en Arsenio Valpoort

  Apr 17 2019

  WereldPod is een podcast over Nederlandse voetballers en voetbalsters in het buitenland. In de derde aflevering van WereldPod gaan we uitgebreid in op het Belgische voetbal, spreken we met Lokeren-aanvaller Guus Hupperts en Roeselare-buitenspeler Arsenio Valpoort. Ook gaan we in op de actualiteit rondom Nederlanders op de buitenlandse velden en transfers. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WereldPod #2 Italië met Dennis van der Heijden, Reda Boultam en Andries Noppert

  Apr 11 2019

  WereldPod is een podcast over Nederlandse voetballers in het buitenland. In de tweede aflevering van WereldPod gaan we uitgebreid in op het Italiaanse voetbal, spreken we met Fermana-spits Dennis van der Heijden, Foggia-keeper Andries Noppert en Cremonese-middenvelder Reda Boultam. Verder gaan we in op de actualiteit rondom Nederlanders op de buitenlandse velden en transfers. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WereldPod #1 Championship met Kelle Roos

  Apr 01 2019

  WereldPod is een podcast over Nederlandse voetballers in het buitenland. In de allereerste aflevering van WereldPod gaan we uitgebreid in op de Championship, spreken we met Derby County FC-keeper Kelle Roos, gaan we in op de actualiteit rondom Nederlanders op de buitenlandse velden en transfers. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.