Podcast

Weet ik veel

Hoe vind je de liefde van je leven? Wat is de sleutel tot succes? En hoe kun je de wereld redden? Weten wij veel. In deze podcast van Cosmopolitan gaan Josephine en Esther op zoek naar antwoorden op al jouw weet ik veel-vragen.

Afleveringen

 • Over body positivity met Mayra Louise

  May 16 2019

  In deze aflevering gaan Josephine en Esther in gesprek met Mayra Louise: self love-blogger, auteur en body positivity-Instagrammer. We spreken haar over de body positivity-movement en het omarmen én accepteren van je eigen lichaam. Want we komen in alle vormen, kleuren en maten en dat is juist fantastisch.

 • Over (innerlijke) schoonheid met Amanda Rijff

  May 02 2019

  We spraken beauty-expert Amanda Rijff over innerlijke en uiterlijke schoonheid. Hoe ziet ze de beauty-wereld veranderen en wat is volgens haar innerlijke schoonheid?

 • Over bewuster leven met Nina Pierson

  Mar 29 2019

  Hoe kun je bewuster leven, zonder je hele leven om te moeten gooien? In deze aflevering gaan Josephine en Esther in gesprek met Nina Pierson over een bewustere levensstijl. Hoe doe je dat, waar begin je en wat zijn handige tips om meteen mee te starten?

 • Over zelfliefde met Gwen van Poorten

  Mar 07 2019

  Hoe leer je nou écht van jezelf houden? Weet jij veel. In deze aflevering gaan Josephine en Esther in gesprek met Gwen van Poorten over het leren van jezelf te houden en te accepteren wie je bent. Hoe doe je dat, waar begin je en wat zijn handige tips om meteen mee te beginnen?