PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Vruchtvlees

We fluisteren in uw oor tot ge komt — al kreunen, hijgen en nnngghen we soms ook. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Afleveringen

 • Sphinxxx Cinema

  Mar 15 2021

  Die plek op de laatste rij in de cinema, dat was geen toeval, toch? En Linda Lovelace die vent na vent pijpt om zelf te kunnen komen?Stem: Sosa See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Sporen

  Feb 25 2021

  Ze denkt aan gisterenavond en weet nog alles. Niet moeilijk, want de sporen staan nog op haar lijf. In haar nek en tussen haar benen.Stem: Sosa  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Kleine black-out

  Feb 25 2021

  Is het not done om in uw bloot vel, op het giga dakterras, herinneringen op te halen aan de tequila shots en geilheid van de Tindernacht voordien?Stem: Sosa  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Lekker lezen

  Feb 25 2021

  Chelsea B leest voor uit de Vlaamse canon en speelt ondertussen met zichzelf. Stout. Gij moogt luisteren tot ze komt.Stem: Chelsea B  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Zonnige groeten

  Feb 25 2021

  Een zweterige, met zonnecrème besmeurde anekdote over een zomer aan het zwembad en het zoete vocht tussen de benen van Isabella.Stem: Sosa  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Sluimerstand

  Feb 25 2021

  Hij zit in een hoek, stil, en hij kijkt. Uw gezicht spelt slaap, maar uw lichaam verraadt u. Ge weet dat hij kijkt. En ge weet wat hij wilt.Stem: Médard See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Uw handen

  Feb 25 2021

  Nanou wil dat ge doet alsof uw handen de hare zijn. En dat dat ge met uw handen, die haar handen zijn, uzelf aanraakt. Laat haar voelen hoe hard ge wordt. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.