PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Voor De Show in Toomler

Alle podcasts van de comedians van Comedytrain. Opgenomen in Toomler.

Afleveringen

 • Ervaring voor Beginners - Afl 1 Robert Alberdingk Thijm

  Sep 17 2020

  Ervaring voor Beginners is een podcast-serie waarin Theo Maassen(Oegstgeest, 1966)exact 60 minuten praat met makers over de kunst van het maken. In deze aflevering: Robert Alberdingk Thijm(Bussum, 1965, scenarioschrijver. Over de kunst van het verdwalen en het vertrouwen dat je de weg weer vindt. “Ik dacht dat het allemaal in mijn hoofd gebeurde, maar het gebeurt allemaal in je lijf. Dat hoofd heeft geen idee.” De opname was op 05 juni 2020 in Toomler.

 • Voor de Show in Toomler - Afl 31 Op zoek naar een tegenbeweging

  Sep 17 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Om de week met gast, deze week met z'n tweeën. Rayen was afgelopen maandag jarig en treedt graag op op zijn verjaardag. Niets voor Stefan want wat als je slecht speelt? Er volgen mooie verhalen over slechte optredens. Stefan had een idee en het...more

 • Voor de Show in Toomler - Afl 30 Alex Ploeg is te gast

  Sep 10 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Om de week een gast en voor de dertigste aflevering schuift Alex Ploeg aan. De drie comedybuddy's kennen elkaar al heel lang maar al snel blijkt dat ze nog lang niet alles van elkaar weten. They go way back, je zou zelfs kunnen zeggen dat dit een comeback is van De Ongemakkelijke Podcast uit 2013.

 • Voor de Show in Toomler - Afl 29 De kracht van live optreden

  Sep 03 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Om de week met gast, deze week in de vertrouwde setting met z'n tweeën en ná de show in Toomler. Stefan deelt zijn gevoeligheden rond de zwarte pop van zijn dochter en Rayen vertelt hoe hij oog in oog kwam te staan met inbrekers. Ook zijn haars...more

 • Voor de Show in Toomler - Afl 28 Ali B is te gast

  Aug 27 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Deze week schuift Ali B aan met heel veel verhalen. Hoe bizarre dromen een basis vormen voor de matra van de dag, een jonge Ali B in de showbizzwereld en hoe hij meneer Van Dale opbelt om extra informatie in te winnen. Het gaat alle kanten op deze week, zelfs de buikspieren van Ali moeten getest worden...

 • Voor de Show in Toomler - Afl 27 "Het zijn allemaal narcisten"

  Aug 20 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Stefan laat Rayen schrikken met een verhaal over een verdacht pakketje in zijn brievenbus. En poeder blijft een terugkerend thema...

 • Voor de Show in Toomler - Afl 26 Eric van Sauers is te gast

  Aug 13 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Hun grote voorbeeld Eric van Sauers is deze week te gast met mooie verhalen over wie er vroeger aan de bar zaten in Toomler, hoe hij op de Toneelschool is gekomen en zijn bijbanen. Oude bekenden komen langs zoals; Theo van Gogh, Herman Brood (met papegaai)en Richard Pryor. Ze komen ook tot de ontdekking dat ze alle drie een totaal andere manier hebben om hun come...more

 • Voor de Show in Toomler - Afl 25 Wees slimmer dan je telefoon

  Aug 06 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Zo wil Rayen discodip in de Apenheul, slaat Stefan zijn fantasie op hol na het lezen van een bericht over een politie-inval op een erotisch feest, hebben ze het over het inspreken van reclames, nemen de complottheorieën explosief toe en komt St...more

 • Voor de Show in Toomler - Afl 24 Cindy Pieterse is te gast

  Jul 30 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Deze week schuift hun zeer gewaardeerde collega Cindy Pieterse aan. Na de muzikale start van de aflevering, hoor je backstage verhalen van Dit Was Het Nieuws, Klikbeet en talkshows. Ook stellen ze het bullsh*tgehalte in de media aan de kaak en het neerzetten van stereotypes. Ze sluiten af met de "so far favoriete questionnaire" van Rayen. Prijsvraag: je kan door...more

 • Voor de Show in Toomler - Afl 23 Een klap in het gezicht

  Jul 23 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Nadat Rayen heeft uitgelegd waarom er vorige week geen nieuwe aflevering was en Stefan hem heeft vergeven, gaan ze het rijtje onderwerpen langs: tweede golf, Kanye West, schoolkrant, De S.P.E.L.show en schapen.

 • Voor de Show in Toomler - Afl 22 Tim Fransen is te gast

  Jul 09 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Deze week schuift de langverwachte gast Tim Fransen aan. Tim is de scheidsrechter in de discussie of Max Verstappen had moeten knielen uit collegialiteit naar Lewis Hamilton. Hij krijgt Rayen en Stefan stil met het verhaal over zijn meest harde afwijzing ooit en hoe een vissenkom in de meterkast belandde.

 • Voor de Show in Toomler - Afl 21 Wat is je allerslechtste eigenschap?

  Jul 02 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Zit er humor in Coronaproof bowlen, herkend worden, een ellendige avond van Stefan in Paradiso of in hun slechte eigenschappen?

 • Voor de Show in Toomler - Afl 20 Kasper van der Laan is te gast

  Jun 25 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze deze week in gesprek gaan met vriend en comedycollega Kasper van der Laan. De 'excuses' bij Voetbal International, favoriete series als Homeland en Game of Thrones en de vele pilots waar ze aan mee hebben gedaan komen langs. En de intense irritatie van Stefan over de elektrische autootjes die in de stad rijden.

 • Voor de Show in Toomler - Afl 19 "Kom naar Bergen op Zoom d*ckhead!"

  Jun 18 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. De (korte) filmcarrières van de mannen leveren pijnlijke maar goede verhalen op. Stefan kampt met dreigende fans van Robert Jensen en Rayen deelt een briljant vervolg op zijn ontmoeting met Dave Chappelle.

 • Voor de Show in Toomler - Afl 18 Ronald Goedemondt is te gast

  Jun 11 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze deze week in gesprek gaan met vriend en comedycollega Ronald Goedemondt. Wat is de grens tussen echt zijn op het podium en theater maken? Hoe zorg je dat je echt bent en blijft? In ieder geval is één ding duidelijk: je moet alles wat je doet ownen! Alles of niets, alles daartussen is waardeloos.

 • Voor de Show in Toomler - Afl 17 Kleine wasjes, grote wasjes

  Jun 04 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Hoe gaan comedians om met serieuze onderwerpen zoals Black Lives Matter? Wat doe je als iemand je grap jat? Ze hebben het over pesten, eerlijk zijn tijdens optredens, Joran van der Sloot en Jeffrey Epstein. En als uit uitsmijter: Rayen zijn carrière in een reggae band.

 • Voor de Show in Toomler - Afl 16 Roué Verveer is te gast

  May 28 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze deze week met vriend en comedycollega Roué Verveer op zoek gaan naar de comedy in de actualiteit. De verkiezingen in Suriname leveren mooie verhalen op. Ze proberen een vinger te leggen op de wisselwerking tussen comedians onderling. Tegelijkertijd brengen ze het in de praktijk. En waar komen sterallures vandaan?

 • Voor de Show in Toomler - Afl 15 Wat een onschuldig leugentje allemaal teweeg kan brengen...

  May 21 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Wat zou jij opgeven om de beste te zijn? Ben je wel een verzeild geraakt in een web van leugens? Genoeg inspiratie deze week en dat is maar goed ook, want Toomler gaat waarschijnlijk weer open in juni!

 • Voor de Show in Toomler - Afl 14 Soundos El Ahmadi is te gast

  May 14 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze deze week met comedycollega Soundos El Ahmadi in gesprek gaan. Er komen veel verhalen naar boven, het is alsof je bij ze aan de bar zit na een optreden. Het meedoen aan televisieprogramma's, de waarde van vriendschappen en hoe belangrijk het team is waar je mee samenwerkt zijn een bron van inspiratie.

 • Voor de Show in Toomler - Afl 13 Beyoncé without wig

  May 07 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze hebben het over beste vrienden, Elon Musk, angsten, nerds, rijlessen en het knippen van je eigen haar...

 • Voor de Show in Toomler - Afl 12 Theo Maassen is te gast

  Apr 30 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze deze week met comedycollega Theo Maassen in gesprek gaan. Hoe gaat het met Theo in deze tijden? Het verloop van carrières, uit de hand gelopen grappen, de houdbaarheid van artiesten, stalkers en doodsbedreigingen, spijt hebben en reacties op social media blijven niet onbesproken in deze extra lange aflevering.

 • Voor de Show in Toomler - Afl 11 Een trip down memory lane

  Apr 23 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze normaal gesproken met een gast op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Deze week helaas weer geen gast vanwege het Coronavirus. Ze nemen een trip down memory lane met Sega, casettes, Koninginnedag, de 80's, de 90's, en Bassie en Adriaan. Ze bieden vast hun verontschuldigingen aan voor de jongere luisteraars...

 • Voor de Show in Toomler - Afl 10 De heimwee naar optreden roept vreemde herinneringen op

  Apr 16 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze normaal gesproken met een gast op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Deze week helaas weer geen gast vanwege het Coronavirus, maar Corona is gelukkig niet meer het enige onderwerp van gesprek. O.a. optreden in een tbs-kliniek, vrouwen in comedy en rare optredens worden besproken.

 • Voor de Show in Toomler - Afl 9 Meer dan alleen Corona

  Apr 09 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze normaal gesproken met een gast op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Deze week helaas weer geen gast vanwege het Coronavirus, maar Corona is gelukkig niet meer het enige onderwerp van gesprek. O.a. Dit Was Het Nieuws, De Slimste Mens en Stefan zijn ervaringen op de Toneelschool Amsterdam met Freek de Jonge komen langs.

 • Voor de Show in Toomler - Afl 8 Rayen en Stefan lachen zich er doorheen

  Apr 02 2020

  In principe gaat de podcast over het maken van materiaal "voor de show" op basis van actualiteit, maar hoe ziet die actualiteit er nu en vooral straks uit. Stefan en Rayen weten weer genoeg onderwerpen te vinden om er samen over te hebben!

 • Voor de Show in Toomler - Afl 7 Corona #2

  Mar 25 2020

  Helaas weer geen gast ivm corona. Maar Rayen en Stefan komen op een paar mooie nieuwe inzichten. Blikken op de toekomst en kijken terug naar hun jeugd.

 • Voor de Show in Toomler - Afl 6 Corona time

  Mar 18 2020

  Live vanuit een leeg Toomler, met helaas geen gast ivm corona. Maar wel met genoeg te bespreken! Luister in quarantaine naar Rayen en Stefan

 • Voor de Show in Toomler - Afl 5 Kim Schuddeboom

  Mar 06 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze met een gast op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Deze week schuift comedytraincollega Kim Schuddeboom aan.

 • Voor de Show in Toomler - Afl 4 Murth Mossel

  Feb 27 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze met een gast op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Deze week schuift comedytraincollega Murth Mossel aan.

 • Voor de Show in Toomler - Afl 3 Yunus Aktas

  Feb 20 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze met een gast op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Deze week schuift comedytraincollega Yunus Aktas aan.

 • Voor de Show in Toomler - Afl 2 Sanne Wallis de Vries

  Feb 13 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze met een gast op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Deze week schuift comedytraincollega Sanne Wallis de Vries aan.

 • Voor de Show in Toomler - Afl 1 Johan Goossens

  Feb 06 2020

  De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze met een gast op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Deze week schuift comedytraincollega Johan Goossens aan.