PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Too Soon de Podcast

In Too Soon - De Podcast praat Frank van der Lende met 3 comedians over de grenzen van humor. Aan de hand van de actualiteit bespreken ze de grappen die gemaakt worden, wat onder goede smaak valt, en wanneer je die grens overgaat.

Afleveringen

 • Wald-Rambo, Geert Wilders, McDonald's en Groningen - Too Soon de Podcast

  Jul 22 2020

  In de laatste aflevering van dit seizoen onderzoeken we of je al grappen mag maken over Duitsers, Geert Wilders, dode mensen op de McDonald's, gaswinningen in Groningen of over een 13-jarige overvaller in de Aldi. Heb je nou zelf ook een Too Soontje meegemaakt? Laat ons dat dan weten via TooSoon@3fm.nl! En wellicht bespreken we die dan volgend seizoen!

 • Ruinerwold, Pedofilie en de Lijsttrekkersverkiezingen - Too Soon de Podcast

  Jul 08 2020

  We zoeken uit of je grappen mag maken over Ruinerwold, Pedofilie, Jeffrey Eppstein en Ghislaine Maxwell, en of politici een beetje humor hebben. Heb je nou zelf ook een Too Soontje meegemaakt? Laat ons dat dan weten via TooSoon@3fm.nl!

 • Sekswerkers, Thierry Baudet, Kutwijven en Kopballen - Too Soon de Podcast

  Jun 24 2020

  We onderzochten welke grappen je mag maken over sekswerkers, of Thierry Baudet over de grens gaat, of je grappen achter iemands rug om mag maken en of we te voorzichtig zijn geworden met de jeugd. Heb je nou zelf een ook Too Soontje meegemaakt? Laat ons dat dan weten via TooSoon@3fm.nl!

 • George Floyd, Practical Jokes en Boa's - Too Soon de podcast

  Jun 10 2020

  We bespreken met Soundos El Ahmadi of je grappen mag maken over George Floyd en racisme, of het leuk is om ongevraagd 14 pizza's bij iemand te laten bezorgen en of je grappen mag maken over boa's. Heb je nou zelf een Too Soontje meegemaakt? Laat ons dat dan weten via TooSoon@3fm.nl!

 • Seksbuddy's, Transgenders en de Divibokaal - Too Soon de Podcast

  May 27 2020

  In de tweede aflevering onderzoeken we of je een beetje mag lachen om de seksbuddy's van het RIVM, vinden we uit of je grappen kan maken over transgenders en bespreken we of de NOS etnisch profileert. Heb je nou zelf een Too Soontje meegemaakt? Laat ons dat dan weten via TooSoon@3fm.nl!

 • Corona, Zoom Etiquette en Aluhoedjes - Too Soon de Podcast

  May 13 2020

  In deze aflevering onderzoeken wij of er al grappen gemaakt mogen worden over Corona, bespreken we de verstoorde raadsvergadering van de West Betuwe en zoeken we uit of complottheoristen ook humor hebben. Heb je nou zelf een Too Soontje meegemaakt? Laat ons dat dan weten via TooSoon@3fm.nl!

 • Too Soon trailer

  May 06 2020

  In Too Soon - De Podcast praat Frank van der Lende met 3 comedians over de grenzen van humor. Aan de hand van de actualiteit bespreken ze de grappen die gemaakt worden, wat onder goede smaak valt, en wanneer je die grens overgaat.