PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

The Euro Step Podcast

Welkom bij The Euro Step podcast. In deze podcast praten wij jullie bij over het laatste nieuws, spectaculaire momenten en feitjes over het basketbal. Hier komt natuurlijk de NBA in voor maar we gaan het ook hebben over college, de G-league, Europees en mogelijk ook high school. Elke woensdag kan je een nieuwe aflevering verwachten waar Siem en Tyrone natuurlijk bij aanwezig zijn. Veel plezier met luisteren!

Afleveringen

 • Maart is Madness #5: Abnormaal einde van het toernooi

  Apr 08 2021

  Het March Madness toernooi is ten einde gekomen, en wat was het een einde! Spectaculaire wedstrijden al in de Final Four en toen kwam de spannende National Championship game tussen Baylor en Gonzaga. De laatste vier wedstrijden van het toernooi worden in deze aflevering besproken en ook alvast een kleine vooruitblik naar volgend seizoen. 

 • Maart is Madness #4: Sensatie in de Elite 8

  Apr 02 2021

  De laatste 8, Elite 8 is net gespeeld en er waren weer wat spannende wedstrijden bij. In deze aflevering blikken we hierop terug en komen met wat interessante nieuwsfeiten en kijken we vooruit naar de Final Four.

 • Maart is Madness #3: Spektakel in het toernooi!

  Mar 29 2021

  March Madness is in volle gang. In het weekend van 27 en 28 maart is de Sweet Sixteen gespeeld en in deze aflevering wordt daar een terugblik op gegeven. Verder wordt er gekeken naar de aankomende wedstrijden van de Elite Eight die beloven spannend te worden!

 • Maart is Madness #2: De Vooruitblik

  Mar 16 2021

  Zondag 14-3 was er de Selection Sunday waar de NCAA de teams koos die mee mogen doen aan March Madness, het grote evenement voor colleges en universiteiten om basketbalhistorie te maken. In deze aflevering gaan we kijken naar de opvallende teams die helaas niet meedoen en per regio kijken we naar de mooie matchups tussen de sterkste teams. 

 • Maart is Madness #1: Het toernooi

  Mar 12 2021

  In deze eerste aflevering van de Maart is Madness serie gaan we het hebben over de opzet van het March Madness toernooi waar de beste universiteiten van Amerika het tegen elkaar op gaan nemen om uiteindelijk het basketbal team te worden. In deze spannende competitie doen 64 teams mee maar wie er uiteindelijk tegen wie gaat eerst via een lang proces. De opzet van dit toernooi en nog veel meer informatie wordt gegeven in deze eerste aflevering. Veel plezier!!

 • De Maart is Madness serie teaser

  Mar 03 2021

  Welkom bij de Maart is Madness serie. In deze serie focussen wij op het aankomende March Madness toernooi dat wordt gehouden tussen de beste universiteiten in de United States. Het college basketbal maakt een enorme lift en is qua spel zeer aantrekkelijk om naar te kijken. Alle aspecten van het college basketbal komen in deze serie naar boven. Dus stay tuned voor de aankomende afleveringen!

 • #11 All-Star game gaat door!

  Feb 21 2021

  In deze elfde aflevering gaan wij het hebben over de All-Star game die volgende maand gespeeld gaat worden. Ondanks alle maatregelen is er door de NBA toch besloten dat de game doorgaat met de beste spelers in de league. Verder wordt de belangrijke Lakers-Nets game nog besproken en de slechte losing streak van de Bucks.

 • #10 Nikola Jokic voor MVP?

  Feb 11 2021

  De NBA is nog steeds in volle gang en langzamerhand wordt er al steeds meer duidelijk wie de favorieten worden voor de championship en de MVP. Is Nikola Jokic een van deze kandidaten? Dit en onder andere de trade van NBA veteran Derrick Rose worden allemaal besproken in deze aflevering.

 • #9 Bradley Beal traden?

  Jan 29 2021

  De situatie in Washington begint er steeds slechter uit te zien. Het team staat na 14 wedstrijden op een laatste plaats. Wat moet er nu verder gebeuren met het team en wie gaat er naast Bradley Beal opstaan? Dat wordt allemaal in deze aflevering besproken en nog veel meer!

 • #8 De Big 3 in Brooklyn!

  Jan 21 2021

  De NBA heeft een grote verandering ondergaan. Een van zijn grootste sterren heeft een trade gemaakt naar de Brooklyn Nets en een nieuwe superteam heeft zich gevormd in New York. Dit en nog veel meer wordt besproken in deze aflevering. Veel plezier met luisteren. 

 • #7 Historie gemaakt! Eerste vrouwelijke coach en career-high Curry

  Jan 07 2021

  De NBA is bezig aan zijn tweede week en er wordt steeds meer duidelijk hoe de teams spelen en wat de verrassingen en tegenvallers zijn van dit seizoen. Alles hierover wordt besproken in deze aflevering met natuurlijk ook nog leuke momenten die zich verder afspeelde in de grootste basketbal competitie in de wereld.

 • #6 Afstraffing Clippers in eerste NBA week

  Dec 31 2020

  De NBA is eindelijk weer begonnen en in deze aflevering kijken we terug op de eerste wedstrijden die zijn gespeeld, welke teams ons tot nu toe verraste en welke teams tegenvielen.  

 • #5 Start van de NBA, Supermax contracts en Western Conference preview

  Dec 28 2020

  Welkom bij een nieuwe aflevering! De NBA is momenteel begonnen en in deze aflevering kijken we naar het belangrijke nieuws over twee van de grootste contracten aller tijden en een preview op de teams in de Western Conference.

 • #4 Eastern Conference preview

  Dec 21 2020

  Welkom bij een nieuwe aflevering! De NBA gaat bijna beginnen en in deze aflevering kijken we alvast vooruit naar de teams in de Eastern Conference en ranken deze van 1 t/m 8.

 • #3 Draft review, Lavar Ball en de trades in de NBA

  Dec 04 2020

  In deze aflevering kijken we terug naar de draft die plaatsvond op 18 november. De mock draft uit aflevering 2 wordt vergeleken met de uitslag van de draft en verder wordt er gesproken over de trades en free agency acties van de teams in de NBA. De teams mochten vanaf respectievelijk 20 en 22 november beginnen met onderhandelen met spelers om hun teams te versterken. 

 • #2 NBA Mock Draft

  Nov 18 2020

  In deze aflevering kijken we vooruit naar de NBA Draft, die plaatsvindt op woensdag 18 november. In de draft worden jonge talenten die spelen in college of het buitenland gekozen door de NBA teams om hun team te versterken. Wij kijken hier alvast op vooruit en geven hier onze voorspellingen op en geven jullie veel informatie over de jonge talenten die in de NBA gaan komen.

 • #1 Play-offs review seizoen 2019-2020

  Nov 13 2020

  In deze aflevering kijken we terug op de playoffs van het seizoen 2019-2020 waar de Los Angeles Lakers de titel pakte. Per conference wordt er gekeken naar elke serie en worden er speciale momenten tussen uit gehaald. Ook wordt er een team off the playoffs gemaakt door Siem en Tyrone.

 • The Euro Step Podcast Teaser

  Nov 12 2020

  Welkom bij The Euro Step Podcast. Wij zijn Tyrone en Siem en zullen jullie bijpraten over het allerlaatste nieuws in de NBA. Wij zullen starten vanaf het offseason van het seizoen 2020-2021 en zullen iedere week minstens één aflevering maken.