PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

The Best Of - Next Generation

In The Best Of - Next Generation gaat An Lemmens elke week in gesprek met een Belgische artiest die al van jongs af aan is doorgebroken in de muziekwereld. De volgende generatie muziekiconen als het ware. Aan de hand van zijn of haar vijf meest gestreamde nummers, leren we hen beter kennen. 

Afleveringen

 • 8. GERS PARDOEL

  Oct 19 2021

  An heeft vandaag haar favoriete halve Vlaming over de vloer: Gers Pardoel. Hij vertelt alles over hoe hij op amper twee maanden tijd from zero to hero ging na het verpletterend succes van 'Ik Neem Je Mee' en deelt hilarische anekdotes over onder andere het ontstaan van 'Bagagedrager'.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • 7. MILO MESKENS

  Oct 12 2021

  Milo Meskens heeft het met An over de impact van een hartverscheurende breuk op zijn muziek, over het bouwen van vriendschappen in de muziekindustrie en over eenzaamheid tijdens corona.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • 6. METEJOOR

  Oct 05 2021

  Een gesprek met Metejoor, de artiest die afgelopen jaar niet weg te slaan was uit de hitlijsten. Joris heeft het over hoe faalangst een groot deel van zijn leven beheerste, over hoe emotioneel hij zijn teksten maakt en over zijn nieuw album.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • 5. OLIVIA

  Sep 28 2021

  Een babbel met Olivia Trappeniers, ofwel OT, over hoe het is om hoogsensitief te zijn en op een podium te staan, over ontdekt worden door Regi en over de stap zetten om je eigen weg in te slaan. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • 4. LAURA TESORO

  Sep 21 2021

  An heeft het met Laura Tesoro over muziek met de papfles meekrijgen, over hoe het Eurovisiesongfestival een afgesloten hoofdstuk is en over hoe persoonlijk de teksten zijn die ze schrijft.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • 3. SLONGS

  Sep 14 2021

  Slongs vertelt over de houdbaarheidsdatum van vrouwen boven 40, over hoe ze rust vond in haar hoofd en over samenwerken met iconen. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • 2. EMMA BALE

  Sep 07 2021

  Emma Bale vertelt over hoe moeilijk de vechtscheiding van haar ouders voor haar was, over haar nieuwe plaat waar ze zo lang aan heeft gewerkt en over uitgesloten worden op school. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • 1. MATHIEU TERRYN VAN BAZART

  Aug 31 2021

  An praat met Mathieu Terryn van Bazart over gillende meisjes, het broederschap tussen de bandleden en vooral over de kern van Bazart: muziek. See omnystudio.com/listener for privacy information.