PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

SAMENKLANK: een podcast over muziek en menselijkheid

Naar aanleiding van Artefact Sound van STUK maakte Het Audio Atelier een podcast in drie afleveringen over muziek en menselijkheid. Credits: Een podcast van Het Audio Atelier voor STUK - Huis voor Dans, Beeld & Geluid, in het kader van Artefact Sound 2021. Met de stemmen van: René Jacobs, Saartje De Muynck, Ben Van Cranenburgh, Pieter-Jan Maes, Rudi D’Hooge, Benjamin Abel Meirhaeghe en Laurens Mariën. Het Audio Atelier is: Eva Moeraert, Sander Lambrecht en Maaike Verstraete.

Afleveringen

 • SAMENKLANK - aflevering 3: Empathie

  Jun 07 2021

  In deze driedelige podcast gaat podcast-maakster Eva Moeraert op zoek naar de link tussen muziek en menselijkheid. Sander Lambrecht ondersteunde haar met muziek en sounddesign. Deze aflevering heeft als onderwerp empathie. Credits: René Jacobs, Saartje De Muynck, Ben Van Cranenburgh, Pieter-Jan Maes, Rudi D’Hooge, Lisa Vereertbrugghen, Benjamin Abel Meirhaeghe, Laurens Mariën, Myriam Van Imschoot & Jan d'Haene.

 • SAMENKLANK - aflevering 2: Harmonie

  May 03 2021

  In deze driedelige podcast gaat podcast-maakster Eva Moeraert op zoek naar de link tussen muziek en menselijkheid. Sander Lambrecht ondersteunde haar met muziek en sounddesign. Deze aflevering heeft als onderwerp resonantie. Credits: René Jacobs, Lisa Vereertbrugghen, Saartje De Muynck, Ben Van Craenenburgh, Pieter Jan Maes, Benjamin Abel Meirhaeghe en Laurens Mariën.

 • SAMENKLANK - aflevering 1: Resonantie

  Mar 22 2021

  In deze driedelige podcast gaat podcast-maakster Eva Moeraert op zoek naar de link tussen muziek en menselijkheid. Sander Lambrecht ondersteunde haar met muziek en sounddesign. Deze aflevering heeft als onderwerp resonantie.

 • SAMENKLANK - Teaser

  Mar 16 2021

  Naar aanleiding van Artefact Sound maakte Het Audio Atelier een podcast in drie afleveringen, SAMENKLANK. Muziek is meer dan alleen mooi. In muziek leren we wie we zijn en waar we toe in staat zijn. En het is ook een cruciaal ingrediënt voor verbondenheid en wederzijdse afstemming. Daarom zingen we luidkeels We'll never walk alone in het stadion, voelen we ons verwant met andere fans van onze favoriete artiest, en is een orkest als geheel veel meer dan elke muzikant op zich. Samen muziek ma...more