PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Peesjevee Podcast

De Peesjevee Podcast is dé wekelijkse PSV-podcast gemaakt door Guus Peters, Mascha Prins en Rik Elfrink, waarin alles wordt besproken wat de PSV-supporter wil horen.Geproduceerd door FC Afkicken

Afleveringen

 • S02E39: Knikken en prikken!

  Apr 14 2021

  Dit weekend won PSV zakelijk met 2-0 in Venlo en over die wedstrijd en nog veel meer praten Mascha Prins, Rik Elfrink en Guus Peters in deze gloednieuwe Peesjevee Podcast! Ook komt de aanstaande transfer van Joël Drommel aan bod en wordt ook de keuze voor het roze keeperstenue van Mvogo verklaard! Ook komen de geruchten rondom Mario Götze aan bod, die volgens de Duitse media op weg naar de uitgang zou zijn...

 • S02E38: Supporters in het stadion!

  Apr 08 2021

  We mogen bijna weer! Althans, een select groepje supporters als de plannen van de KNVB werkelijkheid worden. Om over het laatste nieuws te praten is commercieel directeur Frans Janssen te gast om te bespreken hoe dit bij PSV werd ontvangen en wat dit voor de club betekent. Maar ook gaat het natuurlijk over het sportieve: van de uitbarsting van Mo Ihattaren tot de assists van Boscagli!

 • S02E37: De week zonder wedstrijd!

  Apr 01 2021

  Er was deze week weliswaar geen wedstrijd maar toch vonden Mascha Prins en Rik Elfrink genoeg redenen om bij elkaar te komen voor een podcast! Zo gaat het natuurlijk over Cody Gakpo, die ontzettend belangrijk was voor Jong Oranje en klaar lijkt voor het grote Oranje. Maar ook de Qatar-kwestie wordt besproken evenals de huidige financiële situatie van PSV!

 • S02E36: Bittere strijd om plek twee...

  Mar 23 2021

  Het is PSV helaas weer niet gelukt om een topper te winnen en daardoor ontstaat er een bittere strijd met AZ om de tweede plek en het ticket voor de voorronde van de Champions League. Mascha Prins, Rik Elfrink en Guus Peters bespreken de nederlaag van PSV tegen AZ en gaan ook dieper in op het wisselbeleid van Roger Schmidt dat weer ter discussie stond.

 • S02E35: Kansen, Kansen, Kansen!

  Mar 16 2021

  Kansen waren er genoeg maar uiteindelijk moest PSV genoegen nemen met een puntendeling tegen Feyenoord. Mascha Prins, Rik Elfrink en Guus Peters bespreken het gelijkspel tegen Feyenoord waarmee de Eindhovenaren alweer voor de 15e keer op rij geen topper wisten te winnen. Ook vragen ze zich af waar Dumfries en Max waren, terwijl er ook even wordt stilgestaan bij de geniale assist van Mario Götze!

 • S02E34: Fortuinlijk tegen Fortuna!

  Mar 09 2021

  PSV had wat fortuin om voorbij Fortuna Sittard te komen maar gaat daardoor wel met genoeg zelfvertrouwen richting de confrontatie tegen Feyenoord! Mascha Prins, Rik Elfrink en Guus Peters bespreken zowel de wedstrijd van dit weekend als die van volgende week zondag maar hebben het ook uiteraard weer over Zahavi die maar blijft scoren! Ook wordt de hype rondom Madueke besproken, want lopen de media niet te snel van stapel door nu al te stellen dat Nederland er werk van moet maken om hem in de toe...more

 • S02E33: Wel de complimenten, niet de punten...

  Mar 02 2021

  Wat een mooie week voor PSV had kunnen worden, eindigde helaas toch wel een beetje in mineur. PSV ontving complimenten voor de comeback tegen Olympiakos die net niet genoeg was en gaf een paar dagen later een overwinning op koploper Ajax in de slotminuten uit handen. En dan is er ook nog de zaak-Ihattaren, want hoe nu verder met Mo die afgelopen weekend buiten de selectie werd gelaten? Kortom: genoeg te bespreken met Mascha Prins, Guus Peters en Rik Elfrink!

 • S02E32: Russische Roulette met Roger!

  Feb 23 2021

  Het was even billen knijpen, maar ondanks de vele wisselingen wist PSV toch van Vitesse te winnen. Mascha Prins, Guus Peters en Rik Elfrink bespreken het onverstoorbare wisselbeleid van Roger Schmidt dat tegen Vitesse de ploeg bijna fataal leek te worden. Ook gaat het over de aankomende krakers tegen Olympiakos en Ajax en er wordt ook besproken hoe belangrijk de terugkeer van Mario Götze is in aanloop naar deze belangrijke duels!

 • S02E31: Het is de toon die de muziek maakt!

  Feb 16 2021

  Wat op papier een eenvoudig weekend leek, werd voor PSV een weekend vol frustraties. Kansen waren er genoeg in Den Haag maar uiteindelijk hielden de Eindhovenaren slechts een punt over aan de uitwedstrijd tegen ADO. Mascha Prins, Guus Peters en Rik Elfrink proberen tot een verklaring te komen en leggen zowel het wisselbeleid (alweer) en de uitspattingen van trainer Roger Schmidt onder de loep. En er wordt gesproken over Ibrahim Afellay, die bij Studio Voetbal de aanval inzette op het volgens hem...more

 • S02E30: Een verminkte stand!

  Feb 09 2021

  Dankzij Koning Winter staat PSV ineens weer vier punten achter Ajax! En ja: in Amsterdam hebben ze nog een wedstrijd tegoed, maar toch biedt het wat extra perspectief met de volgende ontmoeting tegen Ajax eind deze maand in het vooruitzicht. Mascha Prins, Rik Elfrink en Guus Peters bespreken dit en natuurlijk ook de 3-0 overwinning op FC Twente. Een overwinning waarin Donyell Malen zich met zijn twee doelpunten voegde in een rijtje met niemand minder dan Willy van der Kuijlen!

 • S02E29: Twintig goede minuten in januari...

  Feb 01 2021

  Super January zit erop en helaas voor PSV eindigde de maand met een bittere pil: een 3-1 nederlaag tegen Feyenoord. Daardoor is de achterstand op koploper Ajax opgelopen tot zeven punten en proberen Mascha Prins, Rik Elfrink en Guus Peters in deze aflevering te kijken hoe de Eindhovenaren die achterstand in 2021 nog goed kunnen gaan maken!

 • S02E28: Niet sprankelen maar wel winnen!

  Jan 26 2021

  PSV sprankelde niet bepaald tegen RKC Waalwijk maar won wel 'gewoon' met 2-0 van de buren uit Waalwijk. Mascha Prins en Rik Elfrink bespreken onder andere deze overwinning van PSV, blikken ook alvast vooruit op de topper van aankomende zondag tegen Feyenoord en bespreken of er nog mogelijk een spannende transferdeadline op komst is in Eindhoven!

 • S02E27: Water en vuur en een ode aan Jorrit!

  Jan 19 2021

  Het was een drukke week voor PSV met eerst de teleurstellende nederlaag tegen AZ en daarna de krankzinnige overwinning in een besneeuwd Rotterdam-West op Sparta. Mascha Prins en Rik Elfrink nemen deze week met jullie door en bespreken uiteraard de ruzie tussen Roger Schmidt en Bas Nijhuis en er wordt ook nog een mooie ode gebracht aan Jorrit Hendrix, die deze week officieel naar Spartak Moskou vertrok.

 • S02E26: Terugkijken op de topper!

  Jan 12 2021

  Het was natuurlijk het weekend van de topper tegen Ajax! Guus Peters, Rik Elfrink en Mascha Prins blikken uitgebreid terug op de wedstrijd waarin PSV - dankzij het koningskoppel Malen en Zahavi - als een raket van start ging maar uiteindelijk genoegen moest nemen met een puntje. En er wordt ook uitgekeken naar de volgende wedstrijd op het menu: AZ-thuis, de kans op sportieve revanche.

 • S02E25: Geen gewone wedstrijd!

  Jan 08 2021

  Aankomende zondag staat de kraker tegen Ajax op het programma en Guus Peters, Rik Elfrink en Mascha Prins blikken uitgebreid vooruit op deze wedstrijd waarin PSV een grote slag kan slaan. Ook wordt de terugkeer van Eran Zahavi besproken en het aanstaand trainerschap van Ruud van Nistelrooij bij Jong PSV passeert ook de revue!

 • S02E24: Het eerste halfjaar onder Roger Schmidt!

  Dec 24 2020

  De laatste Peesjevee Podcast van 2020! uus Peters, Rik Elfrink en Mascha Prins bespreken delen hun meningen en indrukken over het eerste halfjaar onder Roger Schmidt. Wat valt op? Wat zijn de verassingen en tegenvallers? Daarnaast wordt er ook nog een kersttrui weggegeven!

 • S02E23: Een weerzien met Armindo Bruma!

  Dec 15 2020

  In deze aflevering van de Peesjevee Podcast bespreken Guus Peters, Rik Elfrink en Mascha Prins de knuffel van Mo en Roger, de Europa League-loting, een opgeluchte John de Jong en de aankomende transferperiode!

 • S02E22: Van Mercedes naar Simca!

  Dec 08 2020

  Na het puntverlies van dit weekend was er weer genoeg te bespreken. Dit doet Guus Peters samen met Rik Elfrink maar vanaf deze week ook weer geluid vanuit het supportershart! Mascha Prins schuift aan, al jarenlang seizoenkaarthoudster! Samen hebben ze het over het pijnlijke puntverlies, het dankwoord van Mo en het wisselbeleid!

 • S02E21: Roger gaat all-in!

  Dec 01 2020

  Het volledige debuut van Rik Elfrink in de Peesjevee Podcast! Samen met Guus Peters bespreekt hij vanaf vandaag alles rond PSV. Vandaag gaat het onder meer over het Russisch rouletten van Roger Schmidt, de vermoeide Ihattaren en een worstelende Zahavi!

 • S02E20: #GeenDuitserTochNaarPSV

  Nov 24 2020

  Denk je eindelijk van de transferperiode afgaan, is de grootste transfer nog geeneens aangekondigd. In deze aflevering van de Peesjevee Podcast groot nieuws over de toekomst van de podcast! Daarnaast hebben we vandaag Frans Janssen oftewel de commercieel directeur van ons PSV te gast!

 • S02E19: Met voetballend meesterbrein Timo Baumgartl!

  Nov 18 2020

  Een interlandbreak en dus geen wedstrijd van ons PSV. De peesjevee podcast probeert er het beste van te maken en reisde af naar de Herdgang voor een gesprek met verdediger Timo Baumgartl. Voor het eerst een speler in de podcast, voor ons een droom maar wat blijkt? Voor hem ook!

 • S02E18: Hoe goed is PSV nou eigenlijk?

  Nov 10 2020

  Met een goede overwinning op Willem II de interlandbreak in. Tijd om de balans op te maken en dat doen Lennart Timmerman en Guus Peters dan ook! Ook wordt er even teruggekeken op de twintig bizarre minuten in Griekenland en flirten met Ajax, kan dat nou wel of niet?

 • S02E17: Toon is boos!

  Nov 03 2020

  Een nieuwe aflevering van de Peesjevee Podcast door Lennart Timmerman en Guus Peters! In deze aflevering gaat het over de coronarel die ontstond rond de wedstrijd tegen ADO, over het goede spel, zoeken naar het juiste middenveld en de aankomende wedstrijd tegen PAOK!

 • S02E16: De boze Schmidt, die hadden we nog niet gezien!

  Oct 27 2020

  Een nieuwe aflevering van de Peesjevee Podcast voor Lennart Timmerman en Guus Peters! In deze aflevering gaat het over de boze Roger, een versie die we nog niet hadden gezien. Ook de vele positieve coronatesten en natuurlijk het Europese voetbal komen aan bod!

 • S02E15: De vijftigste!

  Oct 20 2020

  De vijftigste keer Peesjevee Podcast voor Lennart Timmerman en Guus Peters! In deze jubileumeditie gaat het onder meer over de 'makkelijke' wedstrijd tegen PEC, de veelzijdigheid van Mauro Junior en de wedstrijd tegen Granada van aankomende donderdag. Verder kan je nog steeds een shirt gesigneerd door de hele selectie winnen via onze vrienden van Energie Direct!

 • S02E14: De schatkist van Mart!

  Oct 13 2020

  De nieuwste podcast nemen we op met voormalig teammanager Mart van den Heuvel en dat bleek een uitstekende keuze. Uit de schatkist van anekdotes komen verhalen naar voren over de vele Zuid-Amerikaanse spelers die de historie van PSV rijk is, maar ook verschillende trainers, omgaan met succes en verlies en veel meer wordt besproken! Veel luisterplezier!

 • S02E13: Mario Götze ist ein PSV'er!

  Oct 07 2020

  De podcast over PSV door Lennart Timmerman en Guus Peters! Wat een transfer op deadlineday! De maker van de beslissende goal in de WK -finale tegen Argentinië is PSV'er! Reden voor ons om online nog een extra podcast op te nemen. We hebben het over deze transfer en wat de komst van Götze betekent voor het PSV van Roger Schmidt!

 • S02E12: Tres puntos

  Oct 05 2020

  De podcast over PSV door Lennart Timmerman en Guus Peters! Het is deadline-day waarop allerlei dingen direct weer veranderen. Vlak na onze opname ketste de transfer van Baumgartl af! Verder hebben we het over de meest recente overwinningen, de winst op Fortuna en hoe staan we ervoor?

 • S02E11: Vanuit de kleedkamer!

  Sep 29 2020

  Deze week een hele speciale aflevering van de Peesjevee Podcast. Met dank aan EnergieDirect werd die namelijk opgenomen vanuit de kleedkamer van ons PSV mét publiek. Samen met de gasten bespraken Lennart Timmerman en Guus Peters de laatste transfers, de teleurstellende wedstrijd tegen Heracles en de plannen van Schmidt.

 • S02E10: Doelpuntenmachine Zahavi!

  Sep 22 2020

  Eindelijk mocht er weer competitief gevoetbald worden, wat keken we ernaar uit! In de Peesjevee Podcast van deze week bespreken Lennart Timmerman en Guus Peters alles over PSV - FC Emmen en de laatste ontwikkelingen bij ons PSV. Tot slot maak je nog altijd kans op de winactie met Energie Direct

 • S02E09: Mo's moeilijke weken

  Sep 15 2020

  Eindelijk mocht er weer competitief gevoetbald worden, wat keken we ernaar uit! In de Peesjevee Podcast van deze week bespreken Lennart Timmerman en Guus Peters alles over FC Groningen - PSV en de laatste ontwikkelingen bij ons PSV. Tot slot is onze eerste toffe winactie in samenwerking met energiedirect.nl een feit!

 • S02E08: WTF Lammers weg?!

  Sep 08 2020

  Het is weer dinsdag en dat betekend dat Lennart Timmerman en Guus Peters weer achter de microfoon zijn gekropen. Deze week is er immers genoeg te bespreken want we nemen afscheid van Jeroen Zoet, verbaasd over Sam Lammers én zijn we klaar voor de competitiestart?

 • S02E07: Max de verlosser!

  Sep 01 2020

  In aflevering zeven van de Peesjevee Podcast hebben we het voor de verandering maar weer eens over de linksback positie. Max lijkt onze kans op te komen en is hij de verlosser? Daarnaast hebben we het over de ontwikkeling van Teze en schijnt vriend van de show Rik Elfrink zijn licht op de (wan) prestatie van Jong PSV!

 • S02E06: Mvogo, Mvogo, Mvogo

  Aug 25 2020

  Nadat vorige week Neal en Rik de Peesjevee opnamen is het deze tijd weer tijd voor het vertrouwde duo. Guus en Lennart nemen al het PSV nieuws met je door. Wie gaat er spelen? Wie gaan er weg en wat vinden we van onze nieuwe keeper?

 • S02E05: Waarom is het zo stil op de transfermarkt?

  Aug 18 2020

  Een bizarre situatie, want door persoonlijke omstandigheden zijn zowel Guus als Lennart niet aanwezig, maar de allerbeste vriend van de show, Rik Elfrink, neemt samen met FC Afkicken-host Neal Petersen een podcast op. Over Mo, en zijn nog niet al te beste vorm, maar vooral over de stilte op de transfermarkt...

 • S02E04: Ontwikkelingen op trainingskamp in Duitsland

  Aug 11 2020

  Terwijl Lennart thuis zit te wachten tot zijn kleine trots ter wereld komt nam Guus Peters samen met vriend van de show Rik Elfrink de microfoon te hand. Beide heren waren in Duitsland afgelopen week en hebben PSV zien trainen en spelen. Met de laatste ontwikkelingen nog vers in het koppie bespreken ze het wel en wee rondom de eerste selectie.

 • S02E03: Team Viergever vs Team Dumfries

  Aug 04 2020

  Het is dinsdag en dat betekend tijd voor de Peesjevee Podcast. Deze week bespreken Lennart Timmerman en Guus Peters de oefenwedstrijd tegen UNA, hoe de sfeer in het Phillips Stadion zal zijn en het naderende trainingskamp. Ook wordt er weer een handdoek van EnergieDirect.nl weggegeven. Kortom, alle reden tot luisteren!

 • S02E02: Een nieuw shirt, een nieuwe fysiektrainer, maar nog geen nieuwe linksback!

  Jul 28 2020

  Deze week bespreken Guus en Lennart de eerste week van Schmidt, het nieuwe shirt en de zoektocht naar een linksback! Lennart is nog geen vader, de nieuwe fysiektrainer heeft een staartje en Eind Hoger!

 • S02E01: De revolutie onder Schmidt is gestart!

  Jul 21 2020

  In de allereerste aflevering van seizoen twee zijn Lennart en Guus bij de eerste training van PSV! Op De Herdgang gaat het natuurlijk over de trainer. Roger Schmidt laat gelijk zien wat hij wil met onze ploeg. Toon Gerbrands schuift aan om ons bij te praten over wat zaken en we hebben het over de strijd onder de lat. Veel luisterplezier!

 • #35: De seizoensafsluiter van 19/20

  Jun 12 2020

  In deze allerlaatste aflevering van het seizoen blikken Lennart Timmerman en Guus Peters nog eenmaal terug op het bewogen seizoen van ons PSV. Hoogtepunten, dieptepunten en alles daar tussenin wordt besproken. Uiteraard levert ook Rik Elfrink deze week weer zijn bijdrage!

 • #34: Te gast Björn van der Doelen: voetballende cultheld van Eindhoven

  May 29 2020

  Deze week ontvangen Lennart Timmerman en Guus Peters cultspeler Björn van der Doelen. Samen hebben ze het onder andere over stapavondjes met Wilfred Bouma en hoe er een hijskraan op het trainingsveld kwam.

 • #33: De actualiteit doornemen met Rik Elfrink

  May 15 2020

  Deze week ontvangen Lennart Timmerman en Guus Peters oud-speler vriend van de show Rik Elfrink. Samen nemen ze de actualiteit door!

 • #32: Terug naar het topseizoen 04/05 met André Ooijer (Deel II)

  May 07 2020

  Deze week ontvangen Lennart Timmerman en Guus Peters oud-speler en nu trainer André Ooijer in de Peesjevee Podcast. In dit tweede deel gaan ze terug naar het topseizoen 2004/2005. Geen PSV'er die daar geen mooie herinneringen aan bewaard toch?

 • #31: Te gast: André Ooijer over ons PSV (Deel I)

  May 01 2020

  Deze week ontvangen Lennart Timmerman en Guus Peters oud-speler en nu trainer André Ooijer in de Peesjevee Podcast. Dat levert uiteraard een hoop mooie verhalen op. Veel luisterplezier!

 • #30: Te gast: openhartige Faber over clubgevoel en mentaliteit

  Apr 20 2020

  De Peesjevee Podcast is dé wekelijkse PSV-podcast gemaakt door Guus Peters en Lennart Timmerman. Elke week praten ze je bij over het laatste PSV-nieuws en de wedstrijden. Daarnaast heeft Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, zijn eigen rubriek waarin hij een speler, trainer of iemand anders bespreekt.

 • #29: Koen van Haastert te gast, PSV is een first category-merk en een kijkje in de Brainport-deal!

  Apr 10 2020

  De Peesjevee Podcast is dé wekelijkse PSV-podcast gemaakt door Guus Peters en Lennart Timmerman. Elke week praten ze je bij over het laatste PSV-nieuws en de wedstrijden. Daarnaast heeft Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, zijn eigen rubriek waarin hij een speler, trainer of iemand anders bespreekt.

 • #28: Met Harrie op een hotelkamer en einde van het seizoen?

  Apr 03 2020

  In de nieuwste Peesjeveepodcast nemen Lennart en Guus op met voorzitter van de supportersvereniging, Harrie Timmermans. Over het einde van het seizoen, de mooiste anekdotes en heel veel supporterszaken!

 • #27: Thijs Slegers te gast, van clubwatcher naar perschef en het ontslag van Van Bommel!

  Mar 27 2020

  De Peesjevee Podcast is dé wekelijkse PSV-podcast gemaakt door Guus Peters en Lennart Timmerman. Elke week praten ze je bij over het laatste PSV-nieuws en de wedstrijden. Daarnaast heeft Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, zijn eigen rubriek waarin hij een speler, trainer of iemand anders bespreekt. Deze week is perschef Thijs Slegers te gast!

 • #26: Rik Elfrink te gast, Dumfries gaat vertrekken en de consequenties voor PSV!

  Mar 19 2020

  De Peesjevee Podcast is dé wekelijkse PSV-podcast gemaakt door Guus Peters en Lennart Timmerman. Elke week praten ze je bij over het laatste PSV-nieuws en de wedstrijden. Daarnaast heeft Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, zijn eigen rubriek waarin hij een speler, trainer of iemand anders bespreekt.

 • #25: Roger Schmidt is binnen, maar weet hij de sterkhouders te overtuigen?

  Mar 12 2020

  De Peesjevee Podcast is dé wekelijkse PSV-podcast gemaakt door Guus Peters en Lennart Timmerman. Elke week praten ze je bij over het laatste PSV-nieuws en de wedstrijden. Daarnaast heeft Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, zijn eigen rubriek waarin hij een speler, trainer of iemand anders bespreekt.

 • #24: Ontevreden met een punt, de rol van Lammers en het ondershirt van Cody!

  Mar 03 2020

  De Peesjeveepodcast is er elke week om je bij te praten over ons mooie PSV! Ditmaal zijn we niet helemaal tevreden met een punt tegen Feyenoord, wordt Sam Lammers met de week beter en is een onhandige Cody geschorst!

 • #23: Winnen van Feyenoord = plek 2 in zicht!

  Feb 27 2020

  Dat het snel kan gaan in het voetbal weet iedereen, maar wij hadden niet verwacht zo snel weer naar boven te kunnen kijken. We blikken terug op Vitesse maar vooral vooruit naar de topper van aankomende zondag, want wat is er nog mogelijk wanneer we winnen van Feyenoord?

 • #22: Stiekem weer een beetje omhoog kijken

  Feb 20 2020

  Het lijkt erop dat we langzaam uit de crisis kruipen. In deze aflevering bespreken we de overwinning op ADO, moet Berghuis komen en denken we dat Madueke nog 1 á 2 jaar blijft!

 • #21: Zijn we uit de crisis podcast??

  Feb 13 2020

  Eindelijk is het zover, drie punten en die smaken verdomde lekker. Tijd voor een positieve Peesjevee podcast dus waarin we het verder hebben over de lijn van Toon en Mo die geen haast lijkt te hebben met het verlengen van zijn contract.

 • #20: Sidney Gakpo te gast, kansloos in Amsterdam en de hand van Mino Raiola!

  Feb 06 2020

  Een einde aan de crisis? Die kwam er helaas niet. Dus gaan we het er vandaag gewoon weer over hebben. Voor deze aflevering hebben wij ook om versterking gevraagd, namelijk Sidney Gakpo. Dit is inderdaad de broer van onze Cody! Hoe ging het er vroeger aan toe in huize Gakpo en hoe kijken ze daar tegen de huidige situatie aan?

 • #19: Crisis 4.0. De wet van Murphy, de geest van Mark & voorbeschouwen op de topper

  Jan 30 2020

  Er lijkt maar geen einde aan te komen en wij mogen het er weer over hebben. In aflevering 19 van de Peesjevee Podcast bespreken wij wederom de aanhoudende crisis, bespreken we de komende transferdagen en kijken we uit naar de 'topper' tegen Ajax.

 • #18: Waar voetballen we nog voor?

  Jan 24 2020

  De Peesjevee Podcast is dé wekelijkse PSV-podcast gemaakt door Guus Peters en Lennart Timmerman. Elke week praten ze je bij over het laatste PSV-nieuws en de wedstrijden. Daarnaast heeft Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, zijn eigen rubriek waarin hij een speler, trainer of iemand anders bespreekt.

 • #17: Trainingskamp, ideale 11 en huh, Zoet naar FC Utrecht?!?!?

  Jan 14 2020

  De Peesjevee Podcast is dé wekelijkse PSV-podcast gemaakt door Guus Peters en Lennart Timmerman. Elke week praten ze je bij over het laatste PSV-nieuws en de wedstrijden. Daarnaast heeft Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, zijn eigen rubriek waarin hij een speler, trainer of iemand anders bespreekt!Deze week: het vertrek van Jeroen Zoet, de ideale 11 en het trainingskamp in Qatar!Help ons en vul de enquete in! http://tiny.cc/4h0qiz

 • #16: De Eindejaarsspecial!

  Dec 28 2019

  De Peesjevee Podcast is dé wekelijkse PSV-podcast gemaakt door Guus Peters en Lennart Timmerman. Elke week praten ze je bij over het laatste PSV-nieuws en de wedstrijden. Daarnaast heeft Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, zijn eigen rubriek waarin hij een speler, trainer of iemand anders bespreekt. Deze week: met goed geluid, de Eindejaarsspecial!

 • #15: Verder zonder Van Bommel, maar wat zal Faber gaan veranderen?

  Dec 17 2019

  De Peesjevee Podcast is dé wekelijkse PSV-podcast gemaakt door Guus Peters en Lennart Timmerman. Elke week praten ze je bij over het laatste PSV-nieuws en de wedstrijden. Daarnaast heeft Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, zijn eigen rubriek waarin hij een speler, trainer of iemand anders bespreekt.

 • #14: Feyenoord wacht, win een kersttrui en geeft de zege op Fortuna hoop?

  Dec 12 2019

  De Peesjevee Podcast is dé wekelijkse PSV-podcast gemaakt door Guus Peters en Lennart Timmerman. Elke week praten ze je bij over het laatste PSV-nieuws en de wedstrijden. Daarnaast heeft Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, zijn eigen rubriek waarin hij een speler, trainer of iemand anders bespreekt. Deze week: de inpasscore, Ibi terug in het Philips Stadion en een berichtje van Mark aan Kevin...

 • #13: Directie op de voorgrond, tweede plaats opgegeven en Rik Elfrink te gast!

  Dec 05 2019

  De Peesjevee Podcast is dé wekelijkse PSV-podcast gemaakt door Guus Peters en Lennart Timmerman. Elke week praten ze je bij over het laatste PSV-nieuws en de wedstrijden. Deze week is Rik Elfrink is te gast en het is duidelijk crisis bij PSV: Toon Gerbrands sprak openlijk uit dat het kampioenschap vergeven is, en dat er acuut resultaten geboekt moeten worden. Tijd voor een podcast!

 • #12: Hoeveel mentale klappen kunnen we nog aan?

  Nov 29 2019

  4-0.... 4-0... Hoeveel klappen kunnen we nog aan? Na de dramatische verliesbeurt tegen Sporting was het tijd voor een heuse crisispodcast! De Peesjevee Podcast is dé wekelijkse PSV-podcast gemaakt door Guus Peters en Lennart Timmerman. Elke week praten ze je bij over het laatste PSV-nieuws en de wedstrijden. Daarnaast heeft Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, zijn eigen rubriek waarin hij een speler, trainer of iemand anders bespreekt.

 • #11: De ongekende klasse van Malen & Bergwijn en het mysterie Afellay!

  Nov 28 2019

  - EXCUSES VOOR HET GELUID - De Peesjevee Podcast is dé wekelijkse PSV-podcast gemaakt door Guus Peters en Lennart Timmerman. Elke week praten ze je bij over het laatste PSV-nieuws en de wedstrijden. Daarnaast heeft Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, zijn eigen rubriek waarin hij een speler, trainer of iemand anders bespreekt.

 • #10: Guus Pennings te gast, Memphis is een topper en hoe inzetbaar zijn spelers buiten het veld?

  Nov 20 2019

  De Peesjevee Podcast is dé wekelijkse PSV-podcast gemaakt door Guus Peters en Lennart Timmerman. Elke week praten ze je bij over het laatste PSV-nieuws en de wedstrijden. Daarnaast heeft Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, zijn eigen rubriek waarin hij een speler, trainer of iemand anders bespreekt. Deze week is oud-marketing manager van PSV, Guus Pennings te gast. Jarenlang werkte hij bij PSV, dus krijgen we een mooi kijkje in de keuken!

 • #9: Besloten (of toch open) trainingen, het C-woord en #Zoetgate...

  Nov 13 2019

  De Peesjevee Podcast is dé wekelijkse PSV-podcast gemaakt door Guus Peters en Lennart Timmerman. Elke week praten ze je bij over het laatste PSV-nieuws en de wedstrijden. Daarnaast heeft Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, zijn eigen rubriek waarin hij een speler, trainer of iemand anders bespreekt.

 • #8: De navigatie van Mark, belabberd spel en de boycot bij Emmen-uit!

  Nov 07 2019

  De Peesjevee Podcast is dé wekelijkse PSV-podcast gemaakt door Guus Peters en Lennart Timmerman. Elke week praten ze je bij over het laatste PSV-nieuws en de wedstrijden. Daarnaast heeft Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, zijn eigen rubriek waarin hij een speler, trainer of iemand anders bespreekt. Deze week: LASK-uit, de navigatie van Mark van Bommel en de onrust op De Herdgang...

 • #7: De wonden likken na AZ, Rik's Rubriek en vooruitblik op Sparta-PSV

  Oct 31 2019

  Na een heel slecht weekend blikken Lennart & Guus terug op de thuiswedstrijd tegen AZ, kijkt Rik Elfrink in Rik's Rubriek naar de discussie over de doelman en wordt er vooruitgeblikt op Sparta-PSV.

 • #6: Lessen geleerd na FC Utrecht & LASK Linz, linksbackpositiediscussie, PSV'er buiten Brabant & vooruitblik PSV-AZ

  Oct 25 2019

  In een gloednieuwe 'Peesjevee Podcast' bespreken Lennart & Guus deze week onder andere de nederlaag in Utrecht tegen de plaatselijke FC, het gelijke spel tegen LASK Linz, wat er nou met de linksbackpositie moet gebeuren en blikken vooruit op de topper tegen AZ. Natuurlijk is Rik Elfrink ook weer met zijn bijdrage in 'Rik's Rubriek.'

 • #5: Rik Elfrink te gast, terugblik op interlandvoetbal, PSV'er buiten Brabant & vooruitblik FC Utrecht - PSV

  Oct 17 2019

  In een gloednieuwe 'Peesjevee Podcast' hebben Lennart & Guus deze week een gast: vriend van de show en PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad Rik Elfrink. Met hem blikken ze terug op de prestaties van de PSV'ers bij de nationale ploegen, bespreken ze een bijzondere speler in 'PSV'er buiten Brabant' en blikken ze vooruit op FC Utrecht - PSV.

 • #4: Mo's verdriet, PSV-VVV, terugkeer Ryan Thomas, Rik's Rubriek en hoeveel PSV'ers in de basis bij Oranje?

  Oct 10 2019

  In deze editie van de 'Peesjevee Podcast' bespreken Guus Peters & Lennart Timmerman onder meer PSV-VVV, het verdriet van Mo en impact daarvan op het team, terugkeer Ryan Thomas, bespreekt Rik Elfrink in Rik's Rubriek de beste nieuwe aankoop en kijken we vooruit naar hoeveel PSV'ers komende week in de basis staan bij Oranje.

 • #3: Rosenborg uit, de ideale linksback, inzendingen voor de 'Malen-song' & PSV-ers buiten Brabant

  Oct 03 2019

  Deze week bespreken Guus Peters & Lennart Timmerman in de 'Peesjevee Podcast' onder meer wie nu de ideale linksback is voor dit PSV-elftal, kijken ze vooruit naar Rosenborg-uit, beoordelen ze muzikale inzendingen voor de 'Malen-song' en bespreken ze de eerste 'PSV-er buiten Brabant'. Rik Elfrink doet zijn rubriek deze week vanuit Noorwegen.

 • #2: Teleurstelling na Ajax thuis, Mark moet keuzes maken, Rik's Rubriek & vooruitblik op PEC Zwolle

  Sep 26 2019

  Deze week bespreken Guus Peters & Lennart Timmerman in aflevering twee van de 'Peesjevee Podcast' onder meer het gevoel na de kraker tegen Ajax, de keuzes die Mark van Bommel moet maken en de rol van Cody Gakpo. Daarnaast duikt Rik Elfrink in 'Rik's Rubriek' dieper in de situatie rondom de contractverlenging van Mo Ihattaren en wordt er vooruitgeblikt op de wedstrijd tegen PEC Zwolle.

 • #1: Malen Malen Malen Malen Malen, de serieuze focus op Europa League & vol zelfvertrouwen richting Ajax

  Sep 19 2019

  In de allereerste aflevering bespreken Guus & Lennart de briljante prestatie van Donyell Malen tegen Vitesse, dat er dit seizoen een serieuze focus op de Europa League is en blikken ze alvast, vol zelfvertrouwen, vooruit op de kraker tegen Ajax. In de rubriek van Rik Elfrink wordt nog eens de ontwikkeling van Malen besproken.