PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Paard Podcast

De Podcast van het Paard: maandelijks een kijkje in de keuken van de Haagse poptempel, de mooiste muziekverhalen en de beste vrijkaarten! Hoofdprogrammering Henk Koolen is de alwetende muziekkoning, Marc Nijhuis en Vincent Rietbergen presenteren de show.

Afleveringen

 • PAARD PODCAST #3: MISSY, KAREL, LIZZO EN VRIJKAARTEN DE DIJK

  Jun 07 2019

  Paard Podcast #3 barst van de muzikale tips! Van Karel tot Lizzo. Henk, Vincent en Marc bespreken het Sniester Festival, er zijn interviews met Banana Savannah en Karel en dan ook nog vrijkaarten voor De Dijk (totaal uitverkocht concert in het Zuiderpark Theater!).PAARD PODCAST, De Podcast van het Paard: maandelijks een kijkje in de keuken van de Haagse poptempel, de mooiste muziekverhalen en de beste vrijkaarten! Hoofdprogrammering Henk Koolen is de alwetende muziekkoning, Marc Nijhuis en Vince...more

 • PAARD PODCAST #2: interview Bob Fosko, vrijkaarten Puur Gelul en de muzikale muziektip

  Apr 29 2019

  Paard Podcast #2 zit vol ontboezemingen... Henk, Vincent en Marc spelen open kaart over hun vermeende drugsgebruik en levende legende Bob Fosko van de RAGGENDE MANNE geeft in een openhartig interview inzicht in zijn ziekte en zijn liefde voor muziek. BOOZY geeft vrijkaarten weg voor het uitverkochte PUUR GELUL op 19 mei. Mister LuckyTV Sander van de Pavert en Martijn Koning zullen schitteren! PAARD PODCAST, De Podcast van het Paard: maandelijks een kijkje in de keuken van de Haagse poptempel, de...more

 • PAARD EXTRA: interview Bob Fosko, afscheidstour Raggende Manne

  Apr 29 2019

  De Raggende Manne zijn bezig met hun afscheidstour. Aan de hand van voor hem bepalende muziek vertelt de zieke voorman Bob Fosko, alias Geert Timmers, openhartig over zijn muzikale opmars en (on)vermogens. Wie waren zijn voorbeelden en wat leerde hij van hen? 20 minuten absoluut luistergenot waarin Bob Fosko en Marc Nijhuis afsluitend samen de definitie van absolute vrijheid bepalen.

 • Paard Podcast #1 Pop college, interview Billy Ocean en vrijkaarten White Lies

  Mar 28 2019

  In de eerste Paard Podcast een interview met levende legende Billy Ocean, vrijkaarten voor het uitverkochte WHITE LIES concert op 21 april en opzienbarende anekdotes uit de popgeschiedenis in een mini-college van Arris Roordink.