PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

NOS Voetbalpodcast

De NOS-voetbalcommentatoren nemen de week door. Met aandacht voor de laatste voetbalwedstrijden, het voetbalnieuws en vooruitblikkend naar de komende wedstrijden. Anekdotes van de voetbalexperts die ter plekke waren en er de hele week bovenop zitten. Presentatie is in handen van Arno Vermeulen.

Afleveringen

 • #218 - 'Ajax is een wat fletse kampioen'

  May 16 2022

  Jeroen Stekelenburg blikt met Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff terug op het afgelopen eredivisieseizoen. Het gaat onder andere over de ontsnapping van Fortuna en Sparta, de titel van Ajax en het project-Roger Schmidt.

 • #217 - 'De arbitrage bij Feyenoord-PSV heeft aan alle kanten gefaald'

  May 09 2022

  Presentator Arno Vermeulen blikt samen met collega-commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs terug op het afgelopen eredivisieweekend. Onder andere veel aandacht voor de discutabele penalty die PSV tegenkreeg, het gelijkspel bij AZ-Ajax en de spannende strijd tegen degradatie.

 • #216 - 'Hoe dan ook, waar je die 4 miljoen euro vandaan haalt, Dessers moet je kopen'

  May 02 2022

  Samen met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Grueter en Philip Kooke bespreekt Arno Vermeulen het afgelopen voetbalweekend. Ook wordt er vooruitgeblikt op het duel tussen Olympique Marseille en Feyenoord in de halve finale van de Conference League.

 • #215 - 'Er komen donkere tijden aan voor Sparta, het is een puinhoop'

  Apr 25 2022

  In deze aflevering bespreekt verslaggever Jeroen Stekelenburg samen met Arman Avsaroglu, Philip Kooke en Jeroen Elshoff onder andere de nijpende situatie bij Sparta Rotterdam.

 • #214 - 'Ajax begint meer en meer op een Jenga-puzzel te lijken, het stort in'

  Apr 18 2022

  In deze aflevering blikt presentator Arno Vermeulen met Jeroen Grueter, Jan Roelfs en Arman Avsaroglu onder andere terug op de zinderende bekerfinale tussen Ajax en PSV.

 • #213 - 'Het interesseert Onana geen reet meer, Stekelenburg moet bekerfinale keepen'

  Apr 11 2022

  In deze aflevering praten Jeroen Stekelenburg, Rivkah op het Veld, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs over de afgelopen voetbalweek. Het gaat onder meer over André Onana, Luuk de Jong, de Oranjevrouwen en de strijd onderin de eredivisie.

 • #212 - 'Hoe Van Gaal hierin staat, daar kan je alleen maar respect voor hebben'

  Apr 04 2022

  In deze aflevering blikt presentator Arno Vermeulen met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs terug op het voetbalweekend en op het nieuws van bondscoach Louis van Gaal die lijdt aan prostaatkanker.

 • #211 - 'Fenomenale Frenkie de Jong keerde de wedstrijd in zijn eentje'

  Mar 30 2022

  In deze aflevering blikt presentator Arno Vermeulen met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jeroen Stekelenburg terug op het gelijkspel van Oranje in de oefenwedstrijd tegen Duitsland.

 • #210 - 'Weet niet of Ten Hag de uitspraken van Van Gaal leuk vindt'

  Mar 28 2022

  Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jeroen Stekelenburg blikken vooruit op de oefenwedstrijd van het Nederlands elftal, dinsdag tegen Duitsland. 

 • #209 - 'Die rentree van Eriksen, ik had duimendik kippenvel op m'n rug'

  Mar 27 2022

  Een terugblik op de oefenwedstrijd Nederland - Denemarken, met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu.

 • #208 - Er gaat het een en ander veranderen voor een aantal spelers met grote verdienste

  Mar 25 2022

  In de NOS-voetbalpodcastblikt presentator Jeroen Stekelenburg met commentatoren Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter, en met presentator Tom Egbers, vooruit op de oefeninterland van Nederland tegen Denemarken. Het is voor bondscoach Louis van Gaal de start van de voorbereiding op het WK dat later dit jaar in Qatar wordt gehouden.

 • #207 - 'Is Overmars niet te besmet om technisch directeur te worden bij Antwerp FC?'

  Mar 21 2022

  Presentator Jeroen Stekelenburg bespreekt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs het nieuws dat Marc Overmars aan de slag gaat bij FC Antwerp als technisch directeur. Ook is er aandacht voor de Klassieker en het Nederlands elftal, dat komende week twee oefenwedstrijden speelt.

 • #206 - 'PSV landskampioen? Kans wordt met de week groter'

  Mar 14 2022

  Presentator Arno Vermeulen blikt met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsarolgu terug op het afgelopen voetbalweekend. Ook wordt er vooruitgekeken naar de Europese wedstrijden van de Nederlandse topclubs. 

 • #205 - 'Nog negen wedstrijden, dit wordt een fantastische titelrace'

  Mar 07 2022

  Presentator Jeroen Stekelenburg bespreekt met Jeroen Elshoff, Jan Roelfs en Philip Kooke de laatste ontwikkelingen op voetbalgebied. 

 • #204 - 'Statement FIFA over Rusland is bizar, schaamteloos en hypocriet'

  Feb 28 2022

  Presentator Arno Vermeulen bespreekt met Jeroen Grueter, Jan Roelfs, Arman Avsaroglu en Evgeniy Levchenko de oorlog in Oekraïne en de gevolgen voor de voetbalwereld. Ook is er aandacht voor het afgelopen voetbalweekend. 

 • #203 - 'Ajax op zijn best gaat met een nulletje of drie van Benfica winnen'

  Feb 21 2022

  In deze aflevering blikt presentator Arno Vermeulen met commentatoren Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Philip Kooke vooruit op de komende Champions League-wedstrijd van Ajax tegen Benfica. Verder gaat het onder meer over de ongeregeldheden bij FC Utrecht - Vitesse, Phillip Cocu als mogelijke nieuwe trainer van PSV en de spelers die dit seizoen verrassen in de eredivisie. 

 • #202 - Het PSV-rapport van Gerbrands: terugval na een goede start

  Feb 14 2022

  In de NOS-Voetbalpodcast praat Arno Vermeulen met Jeroen Elshoff, Philip Kooke en Frank Snoeks onder meer over de mislukte crisbezwering bij Ajax en het vertrek van Toon Gerbrands bij PSV

 • #201 - 'Komende dagen zullen meer details naar buiten komen in zaak-Overmars'

  Feb 07 2022

  Presentator Arno Vermeulen praat in deze aflvering met commentatoren Frank Snoeks, Jeroen Elshoff en Philip Kooke over het plotselinge vertrek van Marc Overmars bij Ajax vanwege grensoverschrijdende berichten aan vrouwelijke collega's. Verder gaat het onder andere over de opvolging van PSV-trainer Roger Schmidt.

 • #200 - 'Wim Jansen was de personificatie van geen woorden, maar daden'

  Jan 31 2022

  In de tweehonderdste aflevering van de NOS Voetbalpodcast bespreekt presentator Jeroen Grueter met commentatoren Jan Roelfs en Philip Kooke het laatste nieuws uit de voetbalwereld. 

 • #199 - 'Schmidt wint geen grote wedstrijden en dus is hij te licht bevonden'

  Jan 24 2022

  Presentator Arno Vermeulen bespreekt samen met Jeroen Grueter, Frank Snoeks en Philip Kooke het afgelopen voetbalweekend.

 • #198 - 'Totale arrogantie van Ajax om zichzelf boven de wet te plaatsen'

  Jan 17 2022

  Presentator Arno Vermeulen bespreekt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jeroen Stekelenburg de laatste ontwikkelingen op voetbalgebied.

 • #197 - 'Zonder bloeddorstige Kuip was Klassieker geen ene moer aan'

  Dec 20 2021

  Presentator Arno Vermeulen bespreekt met Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff en Frank Snoeks de laatste ontwikkelingen op voetbalgebied. 

 • #196 - 'Nederlaag Ajax is een zege voor de eredivisie'

  Dec 13 2021

  Presentator Arno Vermeulen bespreekt met commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs het voorbije voetbalweekend. De mannen waren niet echt onder de indruk van het niveau van de meeste wedstrijden. De spanning bovenin de eredivisie kan ze wel bekoren.

 • #195 - 'Marcel Brands is de ideale technisch directeur voor de KNVB'

  Dec 06 2021

  Presentator Arno Vermeulen bespreekt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs alle ontwikkelingen op voetbalgebied. 

 • #194 - 'Op het kunstgrasveld van Sparta mag je geen eredivisieduel meer spelen'

  Nov 29 2021

  Presentator Arno Vermeulen kijkt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs terug op de afgelopen voetbalweek.  Onder andere aandacht voor het kunstgrasveld van Sparta, de zoektocht naar een nieuwe Ajax-spits en onrust bij Bayern München. 

 • #193 - 'Antony is een fenomeen en levert Ajax over de 100 miljoen op'

  Nov 22 2021

  Presentator Arno Vermeulen kijkt met Jan Roelfs, Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter terug op de afgelopen voetbalweek.  Aandacht voor de incidenten in de stadions, het sterke spel van PSV en de prestaties van Ajacied Antony.

 • #192 - 'Compact voetballen en controle houden, Oranje heeft het goed gedaan'

  Nov 17 2021

  Vlak na Nederland-Noorwegen (2-0), de wedstrijd waarin Oranje zich plaatste voor het WK in Qatar, nemen Jeroen Stekelenburg, Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Frank Snoeks een nieuwe NOS Voetbalpodcast op. 

 • #191 - 'Ongeval van Van Gaal kan geschenk voor Oranje zijn'

  Nov 15 2021

  Dinsdag speelt het Nederlands elftal tegen Noorwegen voor een WK-ticket. Presentator Arno Vermeulen kijkt met Tom Egbers, Jeroen Elshoff en Jeroen Stekelenburg vooruit op het beslissende kwalificatieduel.

 • #190 - 'Marten de Roon zat op de tribune, dat is de grootste fout geweest'

  Nov 14 2021

  Presentator Arno Vermeulen blikt met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff terug op de WK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal in en tegen Montenegro, waar Oranje een ticket voor het WK door de handen liet glippen.

 • #189 - 'Een echte finale zonder publiek, dat is verschrikkelijk'

  Nov 12 2021

  Nederland speelt zaterdag tegen Montenegro en komende dinsdag tegen Noorwegen. In die laatste wedstrijd wordt het WK-ticket waarschijnlijk verdeeld. Maar na de persconferentie is het duidelijk: tegen Noorwegen is er geen publiek bij. Presentator Arno Vermeulen bespreekt het met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jeroen Stekelenburg.

 • #188 - 'Enige echte oplossing voor Feyenoord is dat iemand de club koopt'

  Nov 08 2021

  Presentator Arno Vermeulen bespreekt met Jeroen Elshoff, Jeroen Stekelenburg en Philip Kooke het afgelopen voetbalweekend. Aandacht voor Feyenoord, de blessures bij PSV en de cruciale week van het Nederlands elftal. 

 • #187 - 'Grote puinhoop bij Feyenoord, dat wordt geregeerd door angst'

  Nov 01 2021

  In deze aflevering bespreekt presentator Arno Vermeulen met commentatoren Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu het afgelopen voetbalweekend. Er is ook aandacht voor Feyenoord, waar algemeen directeur Mark Koevermans opstapte na bedreigingen. 

 • #186 - 'Ten Hag is een toptrainer, bij Schmidt mis je tactisch vernuft'

  Oct 25 2021

  Presentator Arno Vermeulen blikt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs terug op het afgelopen voetbalweekend. Ze hebben natuurlijk extra aandacht voor de topper tussen Ajax en PSV (5-0). 

 • #185 - 'Er zijn in coronatijd nieuwe groepen hooligans ontstaan'

  Oct 18 2021

  Presentator Arno Vermeulen praat met Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en Jan Roelfs over NEC-Vitesse. Er wordt gezocht naar een verklaring voor het uit de hand lopen van de Gelderse derby. Verder gaat het onder meer over Ajax, Feyenoord en Mohamed Ihattaren.

 • #184 - 'Hoezo geen vleugelaanvallers? Ze tuimelen over elkaar heen'

  Oct 11 2021

  In de NOS-voetbalpodcast praat Arno Vermeulen met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter na over de WK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal tegen Gibraltar: 6-0.

 • #183 - 'Alles onder de 10-0 tegen Gibraltar is slecht'

  Oct 11 2021

  Een speciale aflevering van de NOS Voetbalpodcast, want opgenomen tijdens het allereerste NPO Podcastevent in het Utrechtse muziekgebouw TivoliVredenburg. Presentator Arno Vermeulen praat met Jeroen Grueter, Arman Avsaroglu en Jeroen Elshoff over het Nederlands elftal. Met een gastoptreden van columnist Frank Heinen, een quiz en vragen uit het publiek.

 • #182 - 'Bijlow pakte twee punten voor het Nederlands elftal'

  Oct 09 2021

  In de NOS-voetbalpodcast praat Jeroen Stekelenburg met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Frank Snoeks over de WK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal tegen Letland. Het matige duel eindigde in een krappe 1-0 overwinning voor Oranje.

 • #181 - 'Het veld is hier zo egaal als een golfslagbad'

  Oct 08 2021

  Presentator Jeroen Elshoff kijkt met Jeroen Grueter en Frank Snoeks vanuit Letland vooruit naar het WK-kwalificatiewedstrijd Letland - Nederland. Onder meer ervaringen uit het verleden, de omstandigheden in het stadion en Feyenoord-middenvelder Guus Til komen aan bod.

 • #180 - 'Koeman moet gewoon zelf opstappen'

  Oct 04 2021

  Presentator Arno Vermeulen kijkt met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs terug op het afgelopen eredivisieweekend. Ook is er aandacht voor de situatie van Ronald Koeman bij FC Barcelona en het Nederlands elftal, dat zich opmaakt voor WK-kwalificatiewedstrijden. 

 • #179 - 'Slot is lekker bezig daar op Zuid'

  Sep 27 2021

  Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs terug op het afgelopen voetbalweekend.  Dit keer veel aandacht voor Feyenoord, Ajax en PSV. 

 • #178 - 'Wisselbeleid van Schmidt is minachting van het publiek'

  Sep 20 2021

  In deze aflevering bespreekt presentator Arno Vermeulen met Jan Roelfs, Arman Avsaroglu en Jeroen Grueter het afgelopen voetbalweekend. Er is natuurlijk veel aandacht voor de eredivisietopper PSV - Feyenoord, die door de Rotterdammers met 0-4 werd gewonnen. 

 • #177 - 'AZ heeft de slechtste selectie in jaren'

  Sep 13 2021

  Presentator Arno Vermeulen blikt met Arman Avsaroglu, Jan Roelfs en Jeroen Elshoff terug op het voetbalweekend. Veel aandacht is er voor de wedstrijd AZ - PSV.

 • #176 - 'Wonder dat Van Gaal Oranje zo snel naar zijn hand zet'

  Sep 08 2021

  In de NOS-voetbalpodcast blikt Arno Vermeulen met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jeroen Stekelenburg terug op de WK-kwalificatiewedstrijd van Oranje tegen Turkije (6-1 winst).

 • #175 - 'Turkije gaat hetzelfde doen als Noorwegen: hangen en counteren'

  Sep 06 2021

  Arno Vermeulen kijkt samen met Tom Egbers, Jeroen Stekelenburg en Jeroen Elshoff vooruit naar het WK-kwalificatieduel Nederland-Turkije. 

 • #174 - 'Als Dumfries zich nou nog niet bewezen heeft'

  Sep 04 2021

  In de NOS-voetbalpodcast blikt Arno Vermeulen met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jeroen Stekelenburg terug op de WK-kwalificatiewedstrijd van Oranje tegen Montenegro (4-0 winst).

 • #173 - Van Gaal wil voorzichtig zijn met Van Dijk

  Sep 03 2021

  In de NOS-voetbalpodcast praat Arno Vermeulen met Jeroen Stekelenburg en Jeroen Grueter over de laatste ontwikkelingen rond het Nederlandse elftal dat drie kwalificatiewedstrijden voor het WK speelt.

 • #172 - Nieuwe verwachtingen Oranje komen (nog) niet uit

  Sep 02 2021

  In de NOS Voetbalpodcast blikt Jeroen Stekelenburg samen met Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff terug op de kwalificatieinterland die Oranje onder leiding van Louis van Gaal speelde in en tegen Noorwegen.

 • #171 - 'Winnen van Noorwegen geeft nieuwe kracht na waardeloze zomer'

  Sep 01 2021

  Vanuit Oslo blikt Jeroen Stekelenburg vooruit op de WK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal tegen Noorwegen met Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff.

 • #170 - 'Buitengewone prestatie van FC Utrecht, die derde kunnen worden'

  Aug 30 2021

  Presentator Arno Vermeulen bespreekt samen met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu het afgelopen voetbalweekend.

 • #169 - 'Dit Ajax straalt een totaal gebrek aan honger uit'

  Aug 23 2021

  Presentator Arno Vermeulen bespreekt samen met Arman Avsaroglu, Jan Roelfs en Jeroen Grueter het afgelopen voetbalweekeinde.

 • #168 - 'Door vertrek Berghuis kunnen anderen zich beter ontplooien bij Feyenoord'

  Aug 16 2021

  Presentator Arno Vermeulen bespreekt samen met Arman Avsarolgu, Jan Roelfs en Philip Kooke het afgelopen voetbalweek.

 • #167 - 'Rare dingen aan de hand bij strafschoppenserie Engeland'

  Jul 12 2021

  In deze aflevering van de NOS Voetbalpodcast blikt presentator Arno Vermeulen met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Grueter en Jan Roelfs terug op de EK-finale tussen Engeland en Italië. 

 • #166 - 'Makkelie zat 80 procent mis bij penalty Engelsen'

  Jul 08 2021

  De finale van het EK voetbal is bekend. Engeland versloeg Denemarken en speelt zondag tegen Italië, dat eerder Spanje al uitschakelde. In de NOS Voetbalpodcast heeft presentator Arno Vermeulen het erover met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Grueter en Jan Roelfs.

 • #165 - 'Engeland speelt angsthazenvoetbal, Italië weer vervelend'

  Jul 05 2021

  Presentator Arno Vermeulen bespreekt met Jeroen Elshoff, Jan Roelfs en Jeroen Stekelenburg het laatste nieuws uit de voetbalwereld. Ze blikken vooruit op de halve finales op het EK. 

 • #164 - "Van Gaal als bondscoach zou een hoop rust creëren"

  Jul 01 2021

  Jeroen Stekelenburg bespreekt met Jeroen Elshoff, Jan Roelfs en Arno Vermeulen het laatste nieuws uit de voetbalwereld. Zo geven ze bijvoorbeeld hun visie wie de nieuwe bondscoach van Oranje moet worden.

 • #163 - "Afgang voor Nederlandse voetbal in Boedapest"

  Jun 28 2021

  Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Tom Egbers terug op de achtste finale tussen Nederland en Tsjechië op het EK.

 • #162 - 'Nederland mag nooit van Tsjechië verliezen, nooit'

  Jun 26 2021

  Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met Jeroen Grueter, Frank Snoeks en Tom Egbers vooruit op de achtste finale tussen Nederland en Tsjechië op het EK.

 • #161 - "Malen heeft de concurrentiestrijd met Weghorst wel gewonnen"

  Jun 21 2021

  In de NOS voetbalpodcast wordt teruggeblikt op de wedstrijd van Oranje tegen Noord-Macedonië. Arno Vermeulen praat over de wedstrijd met Tom Egberts, Jeroen Grueter en Jeroen Stekelenburg.

 • #160 - 'Malen maakt een hattrick tegen Noord-Macedonië'

  Jun 20 2021

  Er staat tegen Noord-Macedonië niets op het spel, maar rondom Oranje is er altijd genoeg te bespreken. In de NOS Voetbalpodcast kijkt presentator Arno Vermeulen samen met verslaggever Jeroen Stekelenburg en commentatoren Jan Roelfs en Jeroen Grueter vooruit.

 • #159 - 'Het was counteren, maar wel heel slecht counteren'

  Jun 18 2021

  Presentator Arno Vermeulen blikt met Tom Egbers, Jeroen Stekelenburg en Jeroen Elshoff terug op het EK-duel tussen Nederland en Oostenrijk.

 • #158 - 'Waarom moet De Ligt eigenlijk spelen?'

  Jun 16 2021

  Presentator Arno Vermeulen blikt samen met Jan Roelfs en Jeroen Stekelenburg vooruit op het EK-duel van Oranje tegen Oostenrijk.

 • #157 - 'Wij hadden ongelijk en Frank de Boer had gelijk'

  Jun 14 2021

  Presentator Arno Vermeulen blikt met Tom Egbers, Jeroen Stekelenburg en Jeroen Elshoff terug op het EK-duel tussen Nederland en Oekraïne.

 • #156 - 'Oekraïne zou zomaar een bananenschil kunnen worden'

  Jun 12 2021

  Presenator Arno Vermeulen blikt samen met Jan Roelfs en Jeroen Stekelenburg vooruit op het EK-duel van Nederland tegen Oekraïne.

 • #155 - ‘We zijn al iets verder dan tegen Schotland’

  Jun 07 2021

  Vanuit Enschede blikken Arno Vermeulen, Jeroen Stekelenburg, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter terug op de oefenwedstrijd van Oranje tegen Georgië. 

 • #154 - 'Frank de Boer handelt alsof-ie nog vier weken de tijd heeft'

  Jun 03 2021

  Vanuit Portugal blikken Arno Vermeulen, Jeroen Stekelenburg, Frank Snoeks en Jeroen Elshoff terug op de oefenwedstrijd van Oranje tegen Schotland. 

 • De historie in richting het EK: terug naar 1988

  May 19 2021

  In de NOS EK-voetbalpodcast gaat presentator Arno Vermeulen in negen afleveringen terug in de historie van de Europees kampioenschappen. Van 1988 tot 2021. De smeuïge anekdotes, indrukwekkende verhalen en historische fragmenten zijn de ideale warming-up voor het komende EK voetbal. De NOS EK-voetbalpodcast is nu te vinden in jouw favoriete podcast-app. Abonneer op deze feed!

 • #153 - "Dit is gedrag dat je niet moet belonen met applaus, maar juist moet veroordelen"

  May 17 2021

  In de NOS Voetbalpodcast praat Arno Vermeulen met commentatoren Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter over de laatste speelronde in de eredivise, de Champions League winst van Lieke Martens en het opmerkelijke optreden van de Feyenoord-fans en de reactie daarop van de spelers.

 • #152 - 'Ik kon het eigenlijk niet geloven dat Robben speelde'

  May 10 2021

  In de NOS Voetbalpodcast bespreekt presentator Arno Vermeulen met commentatoren Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs het afgelopen voetbalweekend. 

 • #151 - 'Waarom stapt hij niet gewoon op?'

  May 03 2021

  In de NOS Voetbalpodcast bespreekt presentator Arno Vermeulen met voetbalcommentatoren Jan Roelfs, Arman Avsaroglu en Jeroen Grueter de afgelopen voetbalweek. Aandacht natuurlijk voor het kampioenschap van Ajax en de misère bij Feyenoord. 

 • #150 - Tranen in je ogen door het publiek

  Apr 26 2021

  Presentator Jeroen Stekelenburg bespreekt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs het afgelopen voetbalweekend. Er is aandacht voor de degradatiestrijd, de rode kaart van Steven Berghuis en de terugkeer van het publiek op de tribunes. 

 • #149 - ‘De Super League is gewoon een geldcomplot’

  Apr 19 2021

  Presentator Arno Vermeulen bespreekt in de NOS Voetbalpocast de afgelopen voetbalweek met commentatoren Jan Roelfs, Arman Avsaroglu en Jeroen Grueter. De heren bespreken de bekerfinales van Nederland en Spanje, maar ook het Europese seizoen van Ajax en het overlijden van ‘Mister PSV’ Willy van der Kuijlen. 

 • #148 - 'Heilig van overtuigd dat Emmen in eredivisie blijft'

  Apr 12 2021

  In de NOS Voetbalpodcast bespreekt presentator Arno Vermeulen met voetbalcommentatoren Jan Roelfs, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter de afgelopen voetbalweek. Dit keer extra aandacht voor de wederopstanding van FC Emmen en de rentree van Arjen Robben. 

 • 'Waarom doet Ihattaren dit nou?'

  Apr 05 2021

  Presentator Arno Vermeulen blikt samen met Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en Jeroen Stekelenburg terug op het afgelopen voetbalweekend.

 • #146 - 'De blessure van Daley Blind gooit grauwsluier over avond'

  Mar 30 2021

  Het Nederlands elftal haalde uit in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar. 't Won met 7-0, maar de op het oog zware blessure van Daley Blind zorgde voor gemengde gevoelens. Commentatoren Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs bespreken de avond. Verslaggever Jeroen Stekelenburg praat vanuit Gibraltar mee.

 • #145 - 'Geweldige Memphis Depay hoeft zich niet overal mee te bemoeien'

  Mar 27 2021

  Het Nederlands elftal is de inhaalslag in zijn WK-kwalificatiepoule begonnen met een magere 2-0 zege op Letland. Arno Vermeulen bespreekt de wedstrijd met Rafael van der Vaart, Frank Snoeks en Jeroen Grueter.

 • #144 - 'Had gek genoeg na afloop meer teleurstelling bij Oranje verwacht'

  Mar 24 2021

  Het Nederlands voetbalelftal opende woensdagavond de kwalificatiereeks voor het WK van 2022 in Qatar met een 4-2 nederlaag in Turkije. Arno Vermeulen bespreekt met zijn collega's Jan Roelfs, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter de teleurstellende interland.

 • #143 - 'Het is op bij Feyenoord'

  Mar 22 2021

  In deze aflevering bespreekt presentator Arno Vermeulen met Jan Roelfs, Jeroen Elshoff en Jeroen Stekelenburg het afgelopen voetbalweekend. Zo is er aandacht voor de sportieve en financiële malaise bij Feyenoord en wordt de topper AZ - PSV besproken. Ook gaat het over het Nederlands elftal, dat begint aan de kwalificatiewedstrijden voor het WK in Qatar.

 • #142 - 'Brobbey kan een sensatie worden in de Bundesliga'

  Mar 15 2021

  In deze aflevering van de NOS Voetbalpodcast praat presentator Arno Vermeulen met commentatoren Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jeroen Stekelenburg. Het gaat onder andere het herstel van Virgil van Dijk, de transfer van Brian Brobbey naar RB Leipzig en is het tijd voor Wout Weghorst in de spits bij Oranje?

 • #141 - 'Alleen de dubbel is voor Ajax niet genoeg'

  Mar 08 2021

  In de nieuwste aflevering van de NOS Voetbalpodcast bespreekt presentator Arno Vermeulen met commentatoren Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter het afgelopen voetbalweekend. Het gaat onder meer over de vorm van Ajax, de schorsing van Riechedly Bazoer en de voorselectie van het Nederlandse elftal.

 • #140 - 'Ihattaren help PSV niet en PSV helpt hem niet'

  Mar 01 2021

  In de NOS Voetbalpodcast bespreekt presentator Arno Vermeulen de voetbalweek met commentatoren Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jeroen Stekelenburg.

 • #139 - 'Schmidt is aan alle kanten met waanzinnig geluk ontsnapt'

  Feb 22 2021

  In de NOS Voetbalpodcast bespreekt presentator Arno Vermeulen de voetbalweek met commentatoren Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu.

 • #138 - 'Reserves Ajax zouden ook kampioen kunnen worden'

  Feb 15 2021

  In de NOS Voetbalpodcast bespreekt presentator Arno Vermeulen het afgelopen voetbalweekend met commentatoren Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs. Het gaat onder andere over de breedte van de Ajax-selectie en over PSV-trainer Roger Schmidt.

 • #137 - 'Het is te makkelijk om te zeggen dat er koppen moeten rollen bij Ajax'

  Feb 08 2021

  Presentator Arno Vermeulen bespreekt met commentatoren Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs het afgelopen voetbalweekend waarin de helft van de duels het slachtoffer werd van het winterweer.

 • #136 - 'Ajax heeft ons de apotheose ontnomen'

  Feb 01 2021

  Presentator Jeroen Stekelenburg bespreekt met commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs het afgelopen voetbalweekend waarin onder andere de toppers Feyenoord-PSV en AZ-Ajax op het programma stonden.

 • #135 - Ondanks verschil in begroting heeft AZ een betere selectie dan Feyenoord

  Jan 25 2021

  In de NOS voetbalpodcast bespreekt presentator Arno Vermeulen de voetbalweek met de commentatoren Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en verslaggever Jeroen Stekelenburg.

 • #134 - 'Feyenoord voelde aan dat Ajax niet top was'

  Jan 18 2021

  Presentator Arno Vermeulen bespreekt met Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff de afgelopen voetbalweek met onder andere de Klassieker.

 • #133 - 'Genieten van Ajax - PSV, uitblinkers Tadic en Malen'

  Jan 11 2021

  In de NOS Voetbalpodcast bespreekt Arno Vermeulen het afgelopen voetbalweekend met commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs. En daarin gaat het natuurlijk over de topper Ajax - PSV.

 • #132 - "Moeten we af van de eredivisie en openstaan voor de BeNeliga?"

  Dec 28 2020

  In de NOS Voetbalpodcast bespreekt Arno Vermeulen het afgelopen voetbaljaar met commentatoren Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en Jan Roelfs. Het gaat onder andere over het gemis van het publiek en ook wordt er gesproken over een gezamenlijke competitie met België, de BeNeliga.

 • #131 - "Het is zwaar overdreven dat Feyenoord is afgehaakt in titelrace"

  Dec 21 2020

  In de NOS voetbalpodcast bespreekt Arno Vermeulen het voetbalweekend met commentatoren Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs. Er is aandacht voor de invalbeurt van Quincy Promes, het verlies van Feyenoord en de rust bij PSV.

 • #130 - 'Mooi dat Ihattaren bewust Schmidt opzocht'

  Dec 14 2020

  In de 130ste voetbalpodcast bespreekt Jeroen Stekelenburg samen met Jeroen Elshoff, Jan Roelfs en Jeroen Grueter het afgelopen voetbalweekend.

 • #129 - 'Situatie Slot kent alleen maar verliezers'

  Dec 07 2020

  Arno Vermeulen bespreekt met Arman Avsaroglu, Jan Roelfs en Jeroen Elshoff het afgelopen voetbalweekend.

 • #128 - 'Feyenoord moet overleven tot de winterstop'

  Nov 30 2020

  Presentator Arno Vermeulen bespreekt het afgelopen voetbalweekend met commentatoren Jan Roels, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter. Deze keer veel aandacht voor Feyenoord en de komende week vol Europees voetbal.

 • #127 - 'VAR is een soort Comedy Capers'

  Nov 23 2020

  In de NOS Voetbalpodcast blikt presentator Arno Vermeulen terug op het voetbalweekend met commentatoren Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff.

 • #126 - 'Het is avontuurlijker dan onder Koeman'

  Nov 18 2020

  In de NOS Voetbalpodcast blikt presentator Arno Vermeulen met commentatoren Jan Roelfs, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter terug op de nipte overwinning van Oranje op Polen.

 • #125 - 'Ontspannen, relaxed. Een totaal andere Memphis dan vier, vijf jaar geleden'

  Nov 15 2020

  In de NOS Voetbalpodcast blikt presentator Arno Vermeulen met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jeroen Stekelenburg terug op de eerste overwinning van Oranje onder bondscoach Frank de Boer.

 • #124 - 'Nederland B deed het eigenlijk beter dan Nederland A'

  Nov 12 2020

  Presentator Arno Vermeulen praat in de NOS Voetbalpodcast met commentatoren Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en verslaggever Jeroen Stekelenburg na over de oefenwedstrijd van Nederland tegen Spanje. Het duel eindigde in een gelijkspel, 1-1.

 • #123 - 'De nieuwe trainer van ADO wordt een soort pop'

  Nov 09 2020

  Presentator Arno Vermeulen praat met commentatoren Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs over het afgelopen eredivisieweekend. Het gaat onder meer over vertrekkende trainers: John van den Brom die FC Utrecht inruilt voor Racing Genk en het ontslag van Alexander Rankovic bij ADO Den Haag.

 • #122 - 'Toon Gebrands voelt zich genaaid'

  Nov 02 2020

  Tijdens de NOS Voetbalpodcast bespreekt Arno Vermeulen samen met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs het afgelopen voetbalweekend. Waren de strafschoppen bij Ajax terecht en hoe erg is het bij PSV. Tot slot staan de mannen nog even stil bij het overlijden van Tonny Bruins Slot. Voormalig trainer en analyticus van FC Barcelona en Ajax.

 • #121 - 'Eredivisieclubs zouden in quarantaine moeten gaan'

  Oct 26 2020

  In de NOS Voetbalpodcast praat presentator Arno Vermeulen met commentatoren Jeroen Stekelenburg, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs over het afgelopen weekend in de eredivisie. Het gaat onder meer over de vele coronabesmettingen bij AZ en PSV.

 • #120 - 'Blessure Van Dijk is als een bom ingeslagen'

  Oct 19 2020

  Presentator Jan Roelfs bespreekt in de NOS Voetbalpodcast het voetbalweekend met commentatoren Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu.

 • #119 - 'Oranje in drie dagen van vreugdeloos naar vreugdevol'

  Oct 15 2020

  Presentator Jeroen Stekelenburg praat in de NOS Voetbalpodcast met commentatoren Frank Snoeks, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter over het gelijkspel van het Nederlands elftal in en tegen Italië.

 • #118 - 'De magie van het Nederlands elftal is nog niet terug'

  Oct 11 2020

  Presentator Jeroen Stekelenburg praat in de NOS Voetbalpodcast met commentatoren Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter over het tegenvallende spel van het Nederlands Elftal tegen Bosnië en Herzegovina.

 • #117 - 'Oranje zonder Frenkie de Jong is een kwetsbaar geheel'

  Oct 08 2020

  Presentator Jeroen Stekelenburg blikt met commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Frank Snoeks terug op de oefeninterland tussen Nederland en Mexico. Het gaat onder meer over het ontbreken van Frenkie de Jong en de vorm van Luuk de Jong.

 • #116 - 'Als Feyenoord heel blijft, dan zijn ze titelkandidaat'

  Oct 05 2020

  In de NOS Voetbalpodcast bespreekt Arno Vermeulen met collega-commentatoren Jeroen Grueter, Jan Roelfs en Arman Avsaroglu alle gebeurtenissen van het afgelopen voetbalweekend.

 • #115 - 'Schmidt is nog altijd zoekende bij PSV'

  Sep 28 2020

  In de NOS Voetbalpodcast bespreekt Jan Roelfs met collega-commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu alle gebeurtenissen van het afgelopen voetbalweekend.

 • #114 - 'Woorden Berghuis regelrechte aanklacht tegen Advocaat'

  Sep 21 2020

  Presentator Jeroen Stekelenburg kijkt met commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs terug op de tweede speelronde van het eredivisieseizoen.

 • #113 - 'De Dick-factor is gigantisch bij Feyenoord'

  Sep 14 2020

  Presentator Arno Vermeulen kijkt met commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs terug op de eerste speelronde van het nieuwe eredivisieseizoen. Het gaat onder meer over de terugkeer Arjen Robben en de aanvallende potentie van PSV.

 • #112 - 'Als het niet loopt, is verrassing er bij Oranje af'

  Sep 08 2020

  Arno Vermeulen, Frank Snoeks, Jeroen Elshoff en Jeroen Stekelenburg bespreken na de Nations League-wedstrijd Nederland-Italië de gang van zaken rond Oranje.

 • #111 - 'Ook met Lodeweges heeft Oranje de overtuiging'

  Sep 05 2020

  Direct na de interland in de Nations League tussen Nederland en Polen sprak Arno Vermeulen met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jeroen Stekelenburg.

 • #110 - 'Van Gaal is de perfecte oplossing voor dit Nederlands elftal'

  Aug 31 2020

  Presentator Arno Vermeulen neemt met voetbalcommentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs de afgelopen week door. Zo gaat het onder andere over de zoektocht naar een nieuwe bondscoach, de transfer van Donny van de Beek naar Manchester United en het mogelijke vertrek van Messi bij Barcelona.

 • #109 - 'Het team zonder zwakke punten wint de Champions League'

  Aug 24 2020

  Tijdens de NOS Voetbalpodcast worden de Europese finales uitgebreid besproken. Arno Vermeulen praat samen met Jeroen Elshoff, Jeroen Stekelenburg en Arman Avsaroglu over de Champions League, de Europa Cup en de eredivisie.

 • #108 - 'Kan Koeman het maken om naar Barcelona te gaan?'

  Aug 17 2020

  In de podcast wordt onder andere gesproken over het gerucht dat bondscoach Ronald Koeman topkandidaat is om hoofdtrainer van FC Barcelona te worden.

 • #107 - 'Als Feyenoord zich verdedigend versterkt kunnen ze kampioen worden.'

  Aug 10 2020

  In de NOS Voetbalpodcast bespreekt Arno Vermeulen de afgelopen voetbalweek. Dit keer zijn Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu zijn tafelgenoten. Het gaat over de oefenwedstrijden van de eredivisie, de loting van AZ en de uitspraken van Toon Gerbrands.

 • #106 - 'Ze gaan Veltman heel erg missen bij Ajax'

  Aug 03 2020

  In de NOS Voetbalpodcast bespreekt Arno Vermeulen de afgelopen voetbalweek met Jeroen Stekelenburg, Andy Houtkamp en Frank Snoeks.

 • #105 - 'Bij PSV moesten alle ramen open, tijd voor een frisse wind'

  Jul 27 2020

  In de NOS Voetbalpodcast bespreekt Arno Vermeulen het nieuws van de afgelopen week met commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Stekelenburg en Jan Roelfs.

 • #104 - 'Tijd dat Riemer en Foppe een standbeeld krijgen in Heerenveen'

  Jul 20 2020

  In de NOS Voetbalpodcast bespreekt Arno Vermeulen het nieuws van de afgelopen week met commentatoren Jeroen Grueter, Frank Snoeks en Jan Roelfs.

 • #103 - 'In Alkmaar zijn ze Zeist spuugzat'

  Jul 13 2020

  Naast Arno Vermeulen schuiven Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs aan om de afgelopen voetbalweek de bespreken. Onder andere het overlijden van Wim Suurbier en Jack Charlton komen ter sprake en er wordt vooruit geblikt op de Champions League. Ook worden de genomen juridische stappen van AZ besproken.

 • #102 - 'Sneijder kan over zes maanden volwaardig eredivisiespeler zijn'

  Jul 06 2020

  Presentator Arno Vermeulen praat met Jan Roelfs, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter over de afgelopen voetbalweek. Het gaat onder andere over de mogelijke terugkeer van Wesley Sneijder bij FC Utrecht. Daarnaast wordt de zoektocht van Ajax naar een topaanvaller besproken. De heren hebben een suggestie; winkelen bij AZ.

 • #101 - 'Robben geschenk uit de hemel voor FC Groningen'

  Jun 29 2020

  Presentator Arno Vermeulen bespreekt met commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs de afgelopen voetbalweek. Het gaat onder meer over de terugkeer van Arjen Robben bij FC Groningen, de trainersambities van Wesley Sneijder en de toekomst van Mark van Bommel als trainer.

 • #100 - 'Een diep statement van Oranje, dat schudt ons allemaal wakker'

  Jun 22 2020

  Arno Vermeulen bespreekt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs de afgelopen voetbalweek. In de 100e aflevering gaat het over onder andere over de herstart van de Europese competities en het racisme in de voetbalwereld.

 • #99 - 'Uit Feyenoord valt veel meer te halen dan nu gebeurt'

  Jun 15 2020

  Naast Arno Vermeulen bespreken Jeroen Stekelenburg, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter onder andere de mogelijke Amerikaanse investering in Feyenoord.

 • #98 - 'De KNVB heeft lang op achterstand gestaan, maar hebben nu een voortrekkersrol'

  Jun 08 2020

  Jeroen Stekelenburg praat met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs over het Deltaplan. Is het plan van de KNVB de oplossing om voetbal in Nederland weer mogelijk te maken of staan er teveel details in? In de NOS Voetbalpodcast wordt het plan uitvoerig besproken.

 • #97 - 'Het niet uitspelen van de eredivisie is een historische blunder'

  Jun 01 2020

  Presentator Arno Vermeulen praat met NOS-collega's Jeroen Grueter, Jan Roelfs en Jeroen Stekelenburg over de afgelopen voetbalweek in tijden van corona. Wanneer kan er weer gevoetbald worden in Nederland?

 • #96 - 'Luuk de Jong is de laatste van wie ik dit had verwacht'

  May 25 2020

  Presentator Jeroen Stekelenburg praat met voetbalcommentatoren Jan Roelfs, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter over de ontwikkelingen in de voetbalwereld. Ze bespreken de rechtszaak die FC Utrecht voert om Europees voetbal af te dwingen, het gemis van voetbal in Nederland, Luuk de Jong en al het andere voetbalnieuws van afgelopen week.

 • #95 - Afscheid Ziyech: 'Echte stilist in rijtje Cruijff, Van Basten en Bergkamp'

  May 18 2020

  Presentator Arno Vermeulen praat met voetbalcommentatoren Jan Roelfs, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter over de ontwikkelingen in de voetbalwereld. Het gaat over de rechtszaak die De Graafschap en Cambuur Leeuwarden aanspande tegen de KNVB, de hervatting van de Bundesliga en het afscheid van een smaakmaker in de eredivisie: Hakim Ziyech.

 • #94 - 'Premier Rutte is een groot nadeel voor het Nederlands voetbal'

  May 11 2020

  Presentator Arno Vermeulen praat met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs over de ontwikkelingen in de voetbalwereld. Het gaat onder andere over de beslissing om in Duitsland wel weer te gaan voetballen, spelers die hun salaris moeten inleveren en de rechtszaak die De Graafschap en Cambuur Leeuwarden aanspande tegen de KNVB.

 • #93 - 'Passieve KNVB moet nu leiderschap tonen'

  May 04 2020

  In aflevering 93 van de NOS Voetbalpodcast praat presentator Arno Vermeulen met commentatoren Jeroen Elshoff, Jan Roelfs en Jeroen Grueter. Het gaat onder meer over Ronald Koeman, de afwikkeling van de eredivisie en de nieuwe baan van oud-Feyenoord-directeur Jan de Jong.

 • #92 - 'Wie staat er op om het Nederlandse voetbal te redden?'

  Apr 27 2020

  Een ingelaste voetbalpodcast. Ondanks dat er niet gevoetbald word is er ene hoop te bespreken. De KNVB heeft besloten om de competitie 2019/2020 te beëindigen. Geen kampioen, geen promotie en geen degradatie. Dat tot grote frustratie van een hoop clubs. In de NOS Voetbalpodcast bespreken Arno Vermeulen, Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs de stand van het Nederlandse voetbal.

 • #91 - 'Als dit zonder rechtszaak opgelost gaat worden, is dat een wonder'

  Apr 22 2020

  Komt er een kampioen? Gaan er ploegen degraderen? En wat gebeurt er met de bekerfinale? Arno Vermeulen bespreekt met Jeroen Elshoff, Jeroen Stekelenburg en Jeroen Grueter de gevolgen van het kabinetsbesluit voor het betaald voetbal.

 • #90 - Eredivisie uitspelen? 'Overal is solidariteit, behalve in het voetbal'

  Apr 03 2020

  Jeroen Stekelenburg praat met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu over de coronacrisis en de gevolgen voor het voetbal. Moet de eredivisie wel worden uitgespeeld?

 • #89 - 'Spelen zonder publiek? Gezondverstand en luister naar de instanties'

  Mar 09 2020

  Arno Vermeulen praat met Philip Kooke, Arman Avsaroglu en Jeroen Elshoff over de invloed van het coronavirus op het voetbal in Nederland, de uitbarsting van Tadic, de kampioenskansen van AZ en Feyenoord en de magie van de Oude Meerdijk in Emmen.

 • #88 - 'Ajax is geen eenheid'

  Mar 02 2020

  Arno Vermeulen praat in de NOS Voetbalpodcast met Frank Snoeks, Jan Roelfs en Arman Avsaroglu over het pak slaag dat Ajax in eigen huis kreeg van AZ en over de kansen van Feyenoord en PSV om weer terug te komen in de race om het kampioenschap

 • #87 - 'Ajax is aangeschoten wild, kruipend op zoek naar schuilplaats'

  Feb 24 2020

  Arno Vermeulen praat met Jan Roelfs, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter over het gebrek aan spelvreugde bij Ajax, de juiste vibe van Feyenoord, de kerstboom zonder stam die AZ heet en de discussie over de VAR.

 • #86 - 'Getafe is zonder enige twijfel favoriet tegen Ajax'

  Feb 17 2020

  Presentator Arno Vermeulen praat met commentatoren Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en Frank Wielaard over het afgelopen voetbalweekend. Het gaat onder meer over de groeiende vorm van PSV, Feyenoord, dat niet te stoppen lijkt, en de kansen van Ajax tegen Getafe in de Europa League.

 • #85 - 'Als je zo op je gat ligt, is dit een goed herstel van PSV'

  Feb 10 2020

  Arno Vermeulen laat Andy Houtkamp, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs vertellen hoe ze hun voetballoze zondag zijn doorgekomen. Verder de ergernis van Andy Houtkamp over de ontvangst van de PSV-spelers voor de wedstrijd tegen Willem II. En er wordt gespeculeerd over de nieuwe trainer van PSV. De commentatoren richten hun blik vooral richting het buitenland, maar zien ook in de huidige trainer van Sparta een kandidaat.

 • #84 - 'Geen licht aan het einde van tunnel voor PSV'

  Feb 03 2020

  Naast Arno Vermeulen bespreken Jeroen Eslhoff, Arman Avsaroglu en Andy Houtkamp alle gebeurtenissen van het afgelopen voetbalweekend. Ze bespreken onder andere de wedstrijd Ajax-PSV en de nieuwe aankoop van Feyenoord: Oguzhan Özyakup.

 • #83 - 'Situatie bij PSV is momenteel ontluisterend'

  Jan 27 2020

  Arno Vermeulen praat met Jeroen Elshoff, Frank Snoeks en Jan Roelfs over een voetbalweekend waarin heel veel gebeurde. Ze hebben het over de explosieve sfeer bij PSV, het vertrek van Steven Bergwijn, de gevolgen van de blessures bij Ajax en het effect van Dick Advocaat bij Feyenoord.

 • #82 - NOS Voetbalpodcast #82: 'Fantastisch Willem II kan tweede worden'

  Jan 20 2020

  De eredivisie is weer hervat en dus hebben presentator Arno Vermeulen en commentatoren Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff en Philip Kooke genoeg te bespreken. Het gaat onder meer over de verrassende nummer drie Willem II, de wederopstanding van Feyenoord onder Dick Advocaat en het uitblijven daarvan bij PSV.

 • #81 - 'Koeman zal Barcelona met bloedend hart geweigerd hebben'

  Jan 13 2020

  Arno Vermeulen praat in de eerste Voetbalpodcast van 2020 met Andy Houtkamp, Arman Avsaroglu en Jeroen Elshoff over Ronald Koeman die een aanbod van Barcelona heeft geweigerd, de onzekerheden bij het Nederlands elftal en de terugkeer van Ryan Babel naar Ajax.

 • #80 - 'Slimme zet van PSV om Hiddink binnen te halen'

  Dec 23 2019

  De NOS Voetbalpodcast met Arno Vermeulen, Jan Roelfs, Philip Kooke en Andy Houtkamp. Over de terugkeer van Guus Hiddink bij PSV, degradatiekandidaat ADO Den Haag en een beknopte terugblik op het jaar.

 • #79 - 'Ontslag Van Bommel grootste schok van het seizoen'

  Dec 16 2019

  Arno Vermeulen praat met Jan Roelfs, Frank Snoeks en Jeroen Elshoff over het ontslag van trainer Mark van Bommel bij PSV. De commentatoren zijn ook kritisch over de rol van technisch manager John de Jong en algemeen directeur Toon Gerbrands. Bij het speculeren over een opvolger valt onmiddellijk de naam van Guus Hiddink. Verder ook veel aandacht voor de zware blessure van Memphis Depay en de drie nederlagen op rij voor Ajax.

 • #78 - Vraagtekens bij Ajax richting cruciaal Champions League-duel

  Dec 09 2019

  Arno Vermeulen kijkt met Frank Wielaard, Jan Roelfs en Jeroen Elshoff vooruit naar de cruciale Champions League-wedstrijd van Ajax tegen Chelsea. Ook wordt het afgelopen eredivisieweekend besproken, met speciale aandacht voor AZ en PSV.

 • #77 - 'De beer uit Moskou stond al te wachten voor het interview'

  Dec 02 2019

  Arno Vermeulen bespreekt met Frank Snoeks, Arman Avsaroglu en Jeroen Elshoff het afscheid van Vitesse-trainer Sloetski. Frank Snoeks is ervan overtuigd dat de Rus voor de wedstrijd tegen Heerenveen al wist dat hij weg zou gaan. Verder komen onder meer het vertrek van Alfons Groenendijk bij ADO Den Haag, het opmerkelijke basisdebuut van Noa Lang bij Ajax en de crisis bij PSV aan de orde.

 • #76 - 'AZ-Ajax gaat straks om het kampioenschap'

  Nov 25 2019

  Arno Vermeulen praat met Jeroen Elshoff, Andy Houtkamp en Jan Roelfs. Er wordt teruggeblikt op het eredivisieweekeinde, op de tandem tussen Hakim Ziyech en Quincy Promes bij Ajax, het spel van AZ en de uitspraak van Marco van Basten.

 • #75 - 'Teamgevoel is het sterkste punt van dit Nederlands Elftal'

  Nov 20 2019

  Arno Vermeulen praat met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Elshoff en Frank Wielaard. Ze blikken terug op de wedstrijd tegen Estland, de wijzigingen van Ronald Koeman en het statement van Georginio Wijnaldum en Frenkie de Jong, die zich uitspraken tegen racisme. Ook kijken ze alvast vooruit naar het EK en de bijbehorende loting.

 • #74 - 'Het was een zwarte dag voor het Nederlands voetbal'

  Nov 18 2019

  Arno Vermeulen praat met Arman Avsaroglu, Frank Wielaard en Jan Vincent van Zuiden. De drie gaan uitgebreid in op de racistische spreekkoren bij de wedstrijd tussen FC Den Bosch en Excelsior. Ook kijken ze vooruit naar de EK kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Estland. Verder bespreken ze onder meer de Nederlandse vrouwen en de vierde plek van Oranje -17 op het WK in Brazilië.

 • #73 - 'Niet vergeten uit welk diep dal je komt'

  Nov 17 2019

  Arno Vermeulen blikt met Tom Egbers, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu terug op de EK kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal in Belfast tegen Noord-Ierland. Oranje plaatste zich dankzij het 0-0 gelijkspel voor het eerst in 6 jaar weer voor een eindtoernooi.

 • #72 - 'Affaire-Zoet blijft aan Van Bommel hangen'

  Nov 11 2019

  De crisis bij PSV wordt uitgebreid besproken door Arno Vermeulen, Frank Snoeks, Arman Avsaroglu en Ragnar Niemeijer. Snoeks denkt dat de affaire-Zoet Van Bommel zal blijven achtervolgen. Verder gaat het onder meer over het gedrag van Steven Berghuis en de opstelling van Oranje.

 • #71 - 'Eindelijk kiest een speler wel voor het Nederlands elftal'

  Nov 04 2019

  De weer baardloze Arno Vermeulen praat met Jeroen Elshoff, Philip Kooke en Arman Avsaroglu over de keuze van Mohamed Ihattaren voor Oranje. Verder was dit het weekend van Dick Advocaat. De 72-jarige nestor van het trainersgilde won zijn eerste wedstrijd met Feyenoord van VVV. Ook komen de talenten van AZ en de crisis bij PSV aan de orde.

 • #70 - 'Stam heeft tactisch de plank finaal misgeslagen'

  Oct 28 2019

  Bij Arno Vermeulen schuiven Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff en Frank Snoeks aan om onder andere te praten over De Klassieker.

 • #69 - 'Feyenoord staat op de plek waar ze horen te staan'

  Oct 21 2019

  In de NOS Voetbalpodcast neemt Arno Vermeulen met Jeroen Elshoff, Frank Wielaard en Arman Avsaroglu het afgelopen voetbalweekend door.

 • #68 - 'Is Oranje weer een beetje op z'n plek gezet?'

  Oct 13 2019

  Kort na de 2-1 zege op Wit-Rusland in Minsk nemen Arno Vermeulen, Jeroen Stekelenburg, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff de podcast op.

 • #67 - 'Reparatiebedrijf Koeman floreert'

  Oct 11 2019

  Arno Vermeulen blikt met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter terug op de moeizame 3-1 zege van Nederland op Noord-Ierland. Had bondscoach Koeman met Donny van de Beek in basis moeten starten en wat is er aan de hand met Matthijs Ligt?

 • #66 - 'Misschien moet etiket topclub even van Feyenoord'

  Oct 07 2019

  In de NOS Voetbalpodcast schuiven naast Arno Vermeulen Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff aan om het afgelopen weekend te bespreken.

 • #65 - 'FC Groningen kreeg boemerang in eigen gezicht'

  Sep 30 2019

  Jan Roelfs bespreekt met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu het afgelopen voetbalweekend. Het gaat onder meer over de rode kaart voor FC Groningen-speler Django Warmerdam en de overtreding van Feyenoord-aanvaller Steven Berghuis.

 • #64 - 'De cowboys van PSV schoten met neppistooltjes'

  Sep 23 2019

  Arno Vermeulen blikt met Jeroen Elshoff, Jan Roelfs en Arman Avsaroglu uitgebreid terug op de topper in de eredivisie tussen PSV en Ajax. De commentatoren hadden meer verwacht van de wedstrijd. Vooral de aanvallers vielen tegen. "De cowboys van PSV schoten met neppistooltjes", concludeert Jeroen Elshoff.

 • #63 - 'Aanval PSV is fantastisch, maar de rest blijft achter'

  Sep 16 2019

  Deze week schuiven Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs aan bij Arno Vermeulen.

 • #62 - 'Oranje met zevenmijlslaarzen naar EK voetbal'

  Sep 10 2019

  Jeroen Stekelenburg blikt met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Frank Snoeks terug op de 4-0 overwinning van het Nederlands Elftal op Estland. "Nederland heeft dit klusje adequaat geklaard."

 • #61 - 'Interessant om te zien hoe Oranje omgaat met een kleinere tegenstander'

  Sep 09 2019

  Arno Vermeulen kijkt met Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff vooruit naar de EK kwalificatiewedstrijd tegen Estland. Natuurlijk genieten ze ook nog even na van de 4-2 overwinning van Oranje op Duitsland. Ze bespreken onder meer de rol van Depay en Dumfries. Ook schuift Philip Kooke nog even aan om vooruit te kijken naar de eredivisie komend weekend.

 • #60 - 'In de tweede helft was Oranje Duitsland op alle fronten de baas'

  Sep 07 2019

  Bij deze speciale editie zitten Frank Snoeks, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff aan tafel bij Jeroen Stekelenburg op te praten over de wedstrijd Duitsland-Nederland.

 • #59 - 'Ten Hag moet over Telegraaf-kritiek heen stappen'

  Sep 02 2019

  Jeroen Stekelenburg praat met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Frank Snoeks over Ajax-trainer Erik ten Hag, die niet naar het Voetballer van het Jaar-gala gaat uit onvrede met de berichtgeving van organisator De Telegraaf. Ook blikken de commentatoren vooruit op de EK-kwalificatiewedstrijden van Oranje tegen Duitsland en Estland.

 • #58 - 'Voor De Ligt is dit een stap terug, maar uiteindelijk twee vooruit'

  Aug 26 2019

  Arno Vermeulen praat met Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu over een weekend met een beperkt programma in de eredivisie en een weekend waarin Matthijs de Ligt bij zijn nieuwe club Juventus de hele wedstrijd op de bank zat. De commentatoren bespreken ook de ongebruikelijke positie van Frenkie de Jong bij Barcelona, "Het doet een beetje pijn om hem van links te zien spelen." En hoe moet Ajax het aanpakken in de return tegen Apoel Nicosia?

 • #57 - 'Dit zijn vreselijke omstandigheden voor Jaap Stam'

  Aug 19 2019

  Arno Vermeulen, Jan Roelfs, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu bespreken de stand van zaken in voetballand.

 • #56 - 'Donyell Malen is heel interessant voor Oranje'

  Aug 12 2019

  Bij Arno Vermeulen aan tafel zijn Arman Avsaroglu, Jan Roelfs en Jeroen Elshoff aangeschoven om het afgelopen voetbalweekend door te nemen.

 • #55 - 'De carrière van Van Bommel begint nu pas'

  Aug 05 2019

  Bij Arno Vermeulen aan tafel zijn Jan Roels, Andy Houtkamp en Jeroen Grueter aangeschoven om het afgelopen voetbalweekend te bespreken.

 • #54 - "Nederland is nu een topland en een grootmacht geworden."

  Jul 08 2019

  Jeroen Stekelenburg bespreekt met Rivkah op het Veld, Jeroen Elshoff en Frank Wielaard de door Oranje verloren finale van het wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen.

 • #53 - 'Knokken, vechten, poetsen, maar Nederland staat in de WK-finale!'

  Jul 04 2019

  Vanaf een terras in Lyon - waar de Oranjevrouwen de WK-finale bereikten door te winnen van Zweden - praat Jeroen Stekelenburg met Rivkah op het Veld, Frank Wielaard en Jeroen Elshoff.

 • #52 - 'Voor de Oranjevrouwen is het WK nu al geslaagd'

  Jun 29 2019

  Vanuit de catacomben in het stadion in Valenciennes - waar de Oranjevrouwen de WK-kwartfinale van Italië wonnen - praat Jeroen Stekelenburg met Rivkah op het Veld, Frank Wielaard en Jeroen Elshoff.

 • #51 - 'We hebben met zijn tienen gewonnen van Japan'

  Jun 26 2019

  Deze keer zijn bij Jeroen Stekelenbrug aangeschoven commentatoren Jeroen Elshoff en Frank Wielaard en presentatrice/verslaggeefster Rivkah op het Veld. Aan bod komen onder andere de "gestolen overwinning" tegen Japan in de achtste finales van het WK en het zwakke spel van Shanice van de Sanden.

 • #50 - 'Miedema is niet goed, ik vind haar super'

  Jun 21 2019

  Deze keer zijn bij Jeroen Stekelenbrug aangeschoven commentatoren Jeroen Elshoff en Frank Wielaard en analist Mandy van den Berg. Aan bod komen onder andere het niveau van Oranje en het WK en is er discussie of matchwinner Lineth Beerensteyn nu in de basis moet staan.

 • #49 - 'Het is terecht dat er kritisch naar de vrouwen gekeken wordt'

  Jun 16 2019

  De Nederlandse vrouwen zijn zeker van de achtste finales van het wereldkampioenschap dankzij een 3-1 overwinning op Kameroen. Toch wordt er gemopperd op Oranje. In de podcast de analyse van Jeroen Elshoff, Frank Wielaard en Rivkah op het Veld.

 • #48 - 'Oranje was lamgeslagen van de spanning'

  Jun 12 2019

  In de NOS Voetbalpodcast wordt er teruggeblikt op de eerst groepswedstrijd van de oranje vrouwen. Jeroen Stekelenburg bespreekt met Rivkah op het Veld, Arman Avsaroglu en Mandy van den Berg de wedstrijd tegen Nieuw-Zeeland. Nederland won weliswaar met 1-0, maar in de podcast was men niet tevreden.

 • #47 - 'Bij Juventus kan De Ligt een absolute topverdediger worden'

  Jun 10 2019

  In deze aflevering kijkt presentator Arno Vermeulen met commentatoren Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter en verslaggever Jeroen Stekelenburg terug op de verloren Nations League-finale van Nederland tegen Portugal en vooruit op het WK voor vrouwen.

 • #46 - 'Wat opvalt is dat de hiërarchie binnen oranje echt heel goed is'

  Jun 07 2019

  De NOS Voetbalpodcast komt dit keer vanuit Portugal. Arno Vermeulen kijkt met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter terug op de halve finale van de Nations League. Natuurlijk kijken ze ook alvast vooruit naar de finale waarin Nederland het op moet nemen tegen Portugal.

 • #45 - 'Ik ben deze Champions League-finale nu alweer vergeten'

  Jun 03 2019

  De oersaaie finale van de Champions League is een van de belangrijkste gespreksonderwerpen.Verder heeft Jeroen Grueter grote moeite met de uitspraken van bondscoach Ronald Koeman over de geruchten dat hij mogelijk naar Barcelona gaat. En de verbazing bij Arman Avsaroglu over de vreugde bij FC Utrecht over het behalen van Europees voetbal.

 • #44 - 'Machtstrijd bij Feyenoord veroorzaakt geen stabiele organisatie'

  May 27 2019

  Commentatoren Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter bespreken met presentator Arno Vermeulen de belangrijkste onderwerpen uit de voetbalwereld. Natuurlijk gaat het over het Nederlands elftal. De mannen maken zich op voor de Nations League en de vrouwen bereiden zich voor op het WK. Ook wordt het beleid van Feyenoord besproken en vragen ze zich af wat Arjen Robben gaat doen.

 • #43 - 'Het voetbal wordt helemaal kapotgemaakt door de marketeers'

  May 20 2019

  Nu bijna alle beslissingen in het voetbal zijn gevallen, is het Eurovisie Songfestival een belangrijk gespreksonderwerp. Arman Avsaroglu geeft toe dat hij juichend op de bank stond toen Duncan Laurence won. De commentatoren verbazen zich er verder over dat de wedstrijd tussen sc Cambuur en De Graafschap op zondagavond om 20.00 uur begon. Ze vrezen dat dit in de toekomst vaker gaat gebeuren. Ook komen de Europese titel voor Oranje O17 en het afscheid van Arjen Robben bij Bayern München aan de ord...more

 • #42 - 'Goed dat Emmen in de eredivisie is gebleven'

  May 16 2019

  Na de laatste competitieronde wordt in de voetbalpodcast de balans opgemaakt van het afgelopen seizoen. Daarnaast bespreken Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Jan Roelfs en Arman Avsaroglu ook de eerste resultaten in de nacompetitie.

 • #41 - 'Van de Beek gaat vertrekken bij Ajax, 100 procent'

  May 13 2019

  In deze aflevering van de NOS Voetbalpodcast blikken commentatoren Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu met presentator Arno Vermeulen terug op eredivisie-speelronde 33, waarin Ajax een voorschot nam op de titel. Elshoff is er 100 procent van overtuigd dat Donny van de Beek vertrekt bij Ajax, maar wil zijn hoofd niet laten kaalscheren als de middenvelder blijft.

 • #40 - 'De uitschakeling van Ajax, alsof je bruid net voor het altaar weg rent'

  May 09 2019

  Ook in de NOS Voetbalpodcast heerst verslagenheid na de uitschakeling van Ajax in de Champions League. Arno Vermeulen praat erover na met Jan Roelfs, Jeroen Greuter en Jeroen Elshoff.

 • #39: 'Ajax is op dit moment net een scancomputer'

  May 06 2019

  In de NOS Voetbalpodcast deze week onbegrip over de opstelling van Willem II in de bekerfinale tegen Ajax. De ploeg speelde een half uur aardig, maar was uiteindelijk kansloos. De commentatoren vragen zich verder af wat druk met Ajax zal doen in return van de halve finale van de Champions League tegen Tottenham Hotspur. Ook de andere halve finale tussen Liverpool en Barcelona komt ter sprake. De eerste wedstrijd eindigde in 3-0, maar Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff denken dat het toch nog spann...more

 • #38: 'Tottenham Hotspur loopt niet over van het vertrouwen'

  Apr 29 2019

  Ondanks dat er geen eredivisievoetbal was dit weekend, is er genoeg te bespreken voor NOS-commentatoren Arno Vermeulen, Jan Roels, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter: de verkiezing van Virgil van Dijk en Vivianne Miedema tot speler en speelster van het jaar in Engeland, de naderende Champions League-ontmoeting tussen Tottenham Hotspur en Ajax en de ontwikkeling van Martin Ødegaard.

 • #37: 'PSV moet hopen op iets geks'

  Apr 23 2019

  Elke maandag blikken de commentatoren van de NOS terug op het voetbalweekend. Meningen en scherpe analyses, verhalen en opvallende anekdotes. Dat en meer is te horen in de NOS Voetbalpodcast. Deze week schuiven Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu aan bij presentator Jan Roelfs, die deze keer Arno Vermeulen vervangt.

 • #36: 'Als Frenkie de Jong fit is, wint Ajax van Juventus'

  Apr 15 2019

  In de NOS Voetbalpodcast van deze week bespreken Arman Avsaroglu, Jeroen Jan Roels, Jeroen Grueter en Arno Vermeulen de Eredivisie-wedstrijden. Het gaat vooral om de titelstrijd tussen Ajax en PSV, maar er wordt ook vooruit gekeken naar Juventus-Ajax.

 • #35: 'Vitesse - PSV was de mooiste wedstrijd van het seizoen'

  Apr 08 2019

  Deze week met Arno Vermeulen, Jan Roelfs, Arman Avsaroglu en Jeroen Elshoff. Ze blikken terug op de zinderende wedstrijd tussen Vitesse en PSV en concluderen dat PSV-trainer Mark van Bommel in deze fase van de competitie zoekende is op het middenveld. Ook bespreken ze het gedrag van Vitesse-trainer Sloetski ten opzichte van scheidsrechter Gözübüyük. En ze discussiëren over de vraag of PSV het verschil in doelsaldo met Ajax nog bij kan halen in de resterende vijf wedstrijden.

 • #34: VAR brengt pittige discussie op gang

  Apr 01 2019

  In de NOS Voetbalpodcast van deze week bespreken Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Arno Vermeulen de Eredivisie-wedstrijden, waaronder Ajax-PSV! Ook de rol van scheidsrechter Björn Kuipers komt voorbij. Floot hij nu wel of geen goede wedstrijd?

 • #33: 'PSV speelt tegen Ajax met Pereiro, daar zet ik een fles wijn op'

  Mar 25 2019

  Deze week met Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs. Jeroen Elshoff heeft slecht geslapen na de nederlaag van het Nederlands elftal tegen Duitsland. De commentaren vragen zich ook af waarom het Nederlands elftal vaak niet goed start onder Koeman. En er wordt vooruitgekeken naar de topper tussen Ajax en PSV. Als PSV wint, staan de Eindhovenaren acht punten voor op Ajax met nog zeven duels te gaan. De commentatoren dichten PSV goede kansen toe op de overwinning.

 • #32: 'Artiest Depay voelt zich lekker in Oranje'

  Mar 22 2019

  Vanuit De Kuip blikken Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jeroen Stekelenburg terug op de met 4-0 gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd van Oranje tegen Wit-Rusland. En er wordt vooruitgekeken naar de ontmoeting met Duitsland van zondag in Amsterdam.

 • #31: 'Als PSV van Ajax wint kan de platte kar alvast gepoetst worden'

  Mar 18 2019

  Arno Vermeulen, Frank Wielaard, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter bespreken het afgelopen voetbalweekend. Wordt PSV kampioen na de nederlaag van Ajax tegen AZ? Hoe komt het dat het de laatste twee wedstrijden zo moeizaam gaat bij de Amsterdammers? Op welke posities moet Feyenoord zich versterken? Deze en meer vragen komen voorbij in de dertigste aflevering van de NOS Voetbalpodcast.

 • #30: 'Het seizoen gaat nu pas beginnen voor Ajax'

  Mar 11 2019

  Deze week met Arno Vermeulen, Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff. Ze kijken nog een keer terug naar de historische avond van Ajax in Bernabéu. De commentatoren zijn het erover eens dat Ajax alle lof verdient, maar dat het seizoen pas geslaagd is als de ploeg een prijs wint. Ook vinden ze dat PSV momenteel niet het niveau haalt om de titelrace vol te houden. Ze zijn kritisch over de manier waarop Feyenoord de zoektocht naar een nieuwe trainer heeft aangepakt. En is Jeroen Grueter de gro...more

 • #29: 'Jaap Stam is geen verrassende naam als coach voor Feyenoord en dat is jammer'

  Mar 04 2019

  Elke maandag blikken de commentatoren van de NOS terug op het voetbalweekend. Meningen en scherpe analyses, verhalen en opvallende anekdotes. Dat en meer is te horen in de NOS Voetbalpodcast. Deze week schuiven. Jeroen Elshoff, Philip Kooke en Jeroen Greuter aan bij presentator Arno Vermeulen.

 • #28: "Van Bommel krijgt de komende maanden om zich te bewijzen"

  Feb 25 2019

  Deze week met Arno Vermeulen, Jan Roelfs, Arman Avsaroglu en Jeroen Elshoff. Jan Roelfs vertelt over de moeilijke middag in Emmen. Jeroen Elshoff zag weer de oude Frenkie de Jong. Verder wordt er uitgebreid teruggeblikt op de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord. En waarom is Arman Avsaroglu blij dat Bohemian Rhapsody geen Oscar voor de beste film heeft gekregen?

 • #27: 'Vlap neemt heel Heerenveen nu al op sleeptouw'

  Feb 18 2019

  De commentatoren van de NOS bespreken uitgebreid de wedstrijd tussen Heerenveen en PSV. Verder aandacht voor Groningen, Feyenoord en de vele eigen doelpunten.

 • #26: "Van Boekel krijgt wel een weekje rust"

  Feb 11 2019

  Deze week met Arno Vermeulen, Jeroen Grueter, Andy Houtkamp en Jeroen Elshoff. Ze bespreken de discussie over de VAR dit weekend, de teamspirit van PSV met Luuk de Jong als leider. De dodelijke cijfers van Frenkie de Jong, de zakken cement op de rug van Matthijs de Ligt. De week van Dick Advocaat en antwoord op de vraag hoe oud Jeroen Grueter is geworden.

 • #25: Kan Advocaat Feyenoord wel beter maken?

  Feb 04 2019

  In de voetbalpodcast bespreken Arno Vermeulen, Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en Jan Roelfs het voetbalweekend. Aan bod komen de discutabele besluiten van de VAR, het falen van Feyenoord en de vraag of Dick Advocaat wel geschikt is om Giovanni van Bronkhorst op te volgen bij de Rotterdamse club.

 • #24: 'Ik zag mensen in de Kuip naar huis bellen'

  Jan 28 2019

  Deze week met Arno Vermeulen, Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu. De commentatoren blikken terug op de 6-2 overwinning van Feyenoord op Ajax. Ze nemen de rol van Jens Toornstra onder de loep en vragen zich af waarom Ajax de topwedstrijden in de eredivisie verliest. Verder komen de geniale hoekschop van Idrissi en de beslissing van Kingsley Ehizibue om Genua af te zeggen aan de orde. En wat doet Jeroen Elshoff om half 3 's nachts?

 • #23: 'Ajax heeft het slechtste gevoel na dit weekend'

  Jan 21 2019

  Deze week aandacht voor PSV en Ajax, die dit weekend niet wisten te winnen. Maar ook de VAR en de nederlaag van Feyenoord komen ter sprake.

 • #22: 'Zelfs River Plate-fans enthousiast over Magallán'

  Jan 14 2019

  Terug van een korte winterstop, met in deze aflevering Arno Vermeulen, Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff. Ze praten onder meer over transfers en het komende eredivisieweekend.

 • #21: 'PSV'ers mogen met hun borst vooruit'

  Dec 24 2018

  Deze week met Jan Roelfs, Andy Houtkamp, Arman Avsaroglu en Jeroen Grueter. De NOS-commentatoren kijken terug op het afgelopen eredivisieweekend.

 • #20: Serious Request-editie met publieksvragen

  Dec 20 2018

  Ter gelegenheid van de Serious Request-actie van 3FM werd de podcast live opgenomen in muziekcentrum TivoliVrededenburg.

 • #19: "De Graafschap is degradatiekandidaat nummer 1"

  Dec 17 2018

  Deze week met Arno Vermeulen, Jan Roelfs, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu. De commentatoren verbazen zich erover dat de Graafschap geen plan B had voor damage control tegen Ajax. Ook praten ze over de kansen van Ajax tegen Real Madrid in de Champions League. De twijfels over Dolberg en Vente. Hoe cruciaal is de bekerwedstrijd tegen Utrecht voor Feyenoord? En waarom was Dick Lukkien de man van het weekend voor Jan Roelfs.

 • #18 "Overmars is de veilingmeester die PSG, City en Barca tegen elkaar uitspeelt"

  Dec 10 2018

  Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs praten je bij over John van den Brom, Dick Advocaat en Frenkie de Jong.

 • #17: "PSV was niet berekend op strijdlust van Feyenoord."

  Dec 03 2018

  Deze week met Arno Vermeulen, Jeroen Grueter, Arman Avsaroglu en Jan Roelfs. De commentatoren vragen zich wat het verlies tegen Feyenoord met PSV doet. Verder discussiëren ze over de vraag of er wijzigingen moeten komen in het vaste basiselftal van PSV. Speelde Feyenoord dankzij het ontbreken van Van Persie zo goed of ondanks het ontbreken van Van Persie? Hoe komt het dat Ajax Zyech niet lijkt te missen, hangt de toekomst van Ten Hag af van het kampioenschap en waarom geniet Jan Roelfs zo van An...more

 • #16: gaat PSV ondersteboven bij Feyenoord?

  Nov 26 2018

  Deze week met Arman Avsaroglu, Andy Houtkamp, Frank Snoeks en presentator Arno Vermeulen. Ze bespreken wie voor hen de speler van het weekend was en ze kijken vooruit naar de Champions League-wedstrijden van Ajax en PSV. En hoe veel kans maakt PSV bij Feyenoord komend weekend? De meningen zijn verdeeld!

 • #15: "Koeman is nu de wonderdokter. Het is te hopen dat het medicijn lang werkt."

  Nov 19 2018

  Deze week met Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff , Jeroen Grueter en Jeroen Stekelenburg. Ze bespreken natuurlijk de geweldige overwinning van Oranje op wereldkampioen Frankrijk. Verder hebben ze het over het instapmoment van bondscoach Ronald Koeman, de kansen van Oranje straks tijdens de EK-kwalificatie, de Nations League brengt het jochie in de spelers naar boven.en er wordt vooruitgekeken naar de wedstrijd tegen Duitsland.

 • #14: Eredivisie spannender dan ooit!

  Nov 12 2018

  Deze week met Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Andy Houtkamp. Ze bespreken het kwaliteitscontrast tussen de twee topploegen - koploper PSV en Ajax - en de mindere goden uit de Eredivisie, ze kijken vooruit naar de wedstrijden van de dames en heren in Oranje en vers van de pers namen ze het afscheid van FC Groningen-voorzitter Hans Nijland onder de loep!

 • #13: 'Het zag eruit als Buurman en Buurman, maar er kwam geen a je to'

  Nov 05 2018

  Deze week met Arno Vermeulen, Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff. Ze vragen zich af of de lichtmasten van de Kuip ook tijdens Nederland-Frankrijk kunnen uitvallen. Ze constateren dat de spelers van Ajax precies weten wat ze moeten doen om een resultaat te halen en discussiëren over de vraag of PSV de opstelling moet aanpassen tegen Tottenham Hotspur.

 • #12: 'Nog veel sneller dan verwacht werd het een hele makkelijke middag voor Ajax'

  Oct 29 2018

  Deze week met Arno Vermeulen, Frank Snoeks, Jan Roelfs en Arman Avsaroglu. De voetbalmannen van de NOS kijken terug op een klassieker wat eigenlijk geen klassieker meer was.

 • #11: Ze zijn in Rotterdam bang om naar Amsterdam te gaan

  Oct 22 2018

  Deze week met Jan Roelfs, Arman Avsaroglu, Andy Houtkamp en Jeroen Elshof. Over het wennen aan de VAR, Ajax moet tegen Benfica laten zien wat het waard is, de problemen bij NAC en FC Groningen en waarom was Jan Roelfs blij om Guus Meeuwis te horen.

 • #10: 'Over twee jaar weten we of deze week de lente is begonnen'

  Oct 15 2018

  Deze week met Jeroen Stekelenburg, Jeroen Elshoff en Frank Snoeks over het Nederlands elftal.

 • #9: Genieten van PSV en Ajax!

  Oct 08 2018

  Deze week met Arno Vermeulen, Frank Snoeks, Ragnar Niemeijer en Jan Roelfs. Over AZ dat Ajax nog niet eens met fluwelen handschoenen aanpakte, de vraag of Daley Blind op het middenveld moet blijven spelen, moet er een vaste videoscheidsrechter in team Kuipers komen, gaat Nederland Duitsland een pak slaag geven in de Nations League en is de 2-0 voorsprong van de Oranje vrouwen voldoende tegen Denemarken?

 • #8: Van Persie terug in Oranje!

  Oct 01 2018

  Deze week met Arno Vermeulen, Frank Snoeks, Jan Roelfs en Arman Avasaroglu. Over het weekend van de rode kaarten, de vraag of we Van Persie terug zien in Oranje en of PSV misschien wel ongeslagen kampioen kan worden. Daarnaast wagen de voetbalcommentatoren zich ook nog aan een voorspelling voor de Champions League-wedstrijden van Ajax en PSV.

 • #7: Het staat nu 3-0 voor Van Bommel

  Sep 24 2018

  Deze week met Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Arman Avsaroglu en Philip Kooke. Over het krediet van Erik ten Hag, de vergelijking tussen Mark van Bommel en Diego Simeone, moet Jorrit Hendrix in Oranje en is Groningen van het ‘Padje’?

 • #6: De aanloop naar een spannende voetbalweek

  Sep 17 2018

  NOS-voetbalverslaggevers Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Frank Snoeks en Frank Wielaard bespreken de actuele voetbalzaken. Wordt PSV elke week beter en wat kan Dick Advocaat bij FC Utrecht? Dat zijn enkele van de vele vragen die de commentatoren beantwoorden in de zesde NOS Voetbalpodcast. Natuurlijk wordt er ook vooruit gekeken naar de Champions League-duels van PSV en Ajax.

 • #5: Oranje met perspectief en hoop

  Sep 10 2018

  Deze week met Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter. Over Oranje dat met opgeheven hoofd verliest van wereldkampioen Frankrijk, al telt dat niet topsport, kopduels die je niet met je kuiten wint, de zaklamp van Jeroen Elshoff en het sterke gevoel van Jeroen Grueter om de wereldbeker te omhelzen.

 • #4: ‘Is de groep van PSV in de Champions League wel zo moeilijk?’

  Sep 03 2018

  Meningen en scherpe analyses, verhalen en opvallende anekdotes. Allemaal van de commentatoren die langs het veld ter plekke waren. Dat en meer is te horen in de NOS Voetbalpodcast. Deze week spreekt Arno Vermeulen met zijn collega-commentatoren Frank Snoeks, Andy Houtkamp en Jeroen Elshoff. Zij praten onder meer over PSV en Ajax in de Champions League. “Is de groep van PSV wel zo moeilijk?”, vraagt Snoeks zich openlijk af. Hij krijgt bijval van zijn collega Elshoff. “Ik denk dat de ploegen ...more

 • #3: ‘Er zijn te veel ploegen als FC Emmen in de eredivisie’

  Aug 27 2018

  Deze week met Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Andy Houtkamp en Jeroen Grueter. Over PSV en Luuk de Jong, het laatste kwartier van Feyenoord, de vraag of FC Emmen wel goed genoeg is voor de eredivisie en de transfer van Kevin Strootman naar Olympique Marseille.

 • #2: ‘AZ moet zeggen dat het kampioen wil worden’

  Aug 20 2018

  Deze week met Arno Vermeulen, Frank Snoeks, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs. Over de invloed van de videoscheidsrechter, het uitspreken van kampioensambities in Alkmaar en de kansen van PSV en Ajax in de play-offs van de Champions League.

 • #1: Feyenoord figurant in slechte film

  Aug 13 2018

  Deze week met Arno Vermeulen, Frank Snoeks, Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu. Over de acteurs die zomaar ineens een Feyenoordshirt droegen, mogelijk vergaande gevolgen van het passeren van Klaas-Jan Huntelaar en het gevoel van onoverwinnelijkheid bij de nieuwkomers in de eredivisie.