PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

MHOOJ-Mindful Yoga

Yoga = Meditatie. Bewegen op basis van Yoga (Hatha), zoals aangereikt tijdens een Mindfulness-training. Regelmatig vertraagd bewegen op geleide van in- en uitademing kan een diepgaand heilzaam effect hebben op het samenbrengen van lichaam en geest. Soms kan een serie bewegingen daarbij beter aansluiten bij hoe het nu met je is en waar je behoefet aan hebt. Te volgen op eigen risico - stem ajb zorgvuldig af op je lichamelijke gezondheid! www.mhooj.nl - Therapie Verbaal-Beeldend, Mindfulness...more

Afleveringen

  • MHOOJ- Breathworks

    Feb 20 2021

    Breathworks biedt Mindfulness en Compassie, specifiek bij een lichamelijke beperking. De basis is bewegen op geleide van de adem. De oefeningen zijn expliciet zacht en subtiel van aard, relatief eenvoudig en overal uitvoerbaar. Annalies reikt je een van de 6 series aan. Om te proberen. Merk eens op hoe vanzelfsprekend het is te landen in je eigen ritme en welk een effect dat heeft op je algehele welzijn.

  • MHOOJ - Stretch and Relax

    Feb 20 2021

    Een aantal vloeiende houdingen en bewegingen welke, bewust en aandachtig uitgevoerd, ondersteunend zijn om lichaam en geest weer op dezelfde plaats en in hetzelfde moment te kunnen ervaren. De begeleiding is summier en gaat uit van een reeds gevolgde Mindfulnesstraining bij MHOOJ, waarbij beweging-in-aandacht een essentieel onderdeel uitmaakt van de training.