PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

KINK

Podcast by KINK

Afleveringen

 • KINK ESNS 19 03 - KINK Re - Veal

  Jan 18 2019

  KINK goes Eurosonic Noorderslag! In deze podcastreeks hoor je programmeurs en artiesten over de rol van het festival in de muziekindustrie, de must-see optredens van editie 2019 en hoe je je als artiest voorbereidt op deze potentieel zo belangrijke gig. Aflevering 3 is opgenomen tijdens ESNS zelf, op KINK re:veal. Je hoort Pien Feith over hoe zij haar acts voor het voetlicht brengt op het festival, Tape Toy-zangeres Roos van Tuil over hoe het is om als belofte op te moeten treden en Caroline Wes...more

 • KINK ESNS 19 02 - Robert Meijerink

  Jan 14 2019

  KINK goes Eurosonic Noorderslag! In deze podcastreeks hoor je programmeurs en artiesten over de rol van het festival in de muziekindustrie, de must-see optredens van editie 2019 en hoe je je als artiest voorbereidt op deze potentieel zo belangrijke gig. In deze aflevering komt Robert Meijerink aan het woord, verantwoordelijk voor alle buitenlandse acts op het festival.

 • KINK ESNS 19 01 - Joey Ruchtie

  Jan 13 2019

  KINK goes Eurosonic Noorderslag! In deze podcastreeks hoor je programmeurs en artiesten over de rol van het festival in de muziekindustrie, de must-see optredens van editie 2019 en hoe je je als artiest voorbereidt op deze potentieel zo belangrijke gig. In deze aflevering komt Joey Ruchtie aan het woord, verantwoordelijk voor alle Nederlandse acts op het festival.

 • KINK goes ESNS19: teaser

  Jan 11 2019

  Binnenkort hier: de driedelige podcast over Eurosonic Noorderslag 2019. Boekers Robert Meijerink en Joey Ruchtie vertellen alles over hun werk: hoe spot je het geluid van morgen?