PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Grappige podcast met sketches, satire, humor en onnozeliteiten

Podcast by yespatrick.com

Afleveringen

 • MINI PATCAST 14 Grappige podcast met onnozele inhoud

  May 22 2020

  Aflevering 14: een redelijk originele intro gevolgd door een persconferentie van de eerste minister die de Belgen een hart onder de riem wil steken omdat zij niet met vakantie naar het buitenland mogen gaan vanwege het Corona virus (of beter, haar maatregelen).

 • MINI-PATCAST 13 grappig onnozel gedoe rond actualiteit enzo

  Apr 29 2020

  Aflevering 13! Desondanks de drukte en de wat speciale omstandigheden waarin we thans vertoeven (verzorg jullie!!) toch tijd kunnen vrijmaken om deze in elkaar te stekelen. En ja, we lachen allemaal graag nog wat desondanks de rare tijden. Deze aflevering heeft een wat andere aanpak dan gewoonlijk, ... deze aflevering is ├ęcht onnozel! :-)

 • DE MINI PATCAST #12 - Grappig onnozel gedoe rond de actualiteit

  Mar 16 2020

  De grappige mini-Patcast, ondertussen aan nummer 12. Deze bevat een grappige kijk op het nieuws en de actualiteit. En een intro nieuwe stijl, en we beginnen met een newsflash en beginnen dan aan de patcast en gaan dan verder om op het einde nog een extra iets in te lassen om daarna te stoppen.

 • DE GRAPPIGE MINI PATCAST NUMMER 11 (en gelachen!)

  Feb 24 2020

  Een sketch en dan nog iets :-) Dit is de elfde in een reeks van 20. Dan zit de eerste serie er op en bekijken we wat het volgende avontuur zal worden. Iedereen zegt dat we ze zouden moeten verfilmen. We zullen wel zien, het goede weer komt er stilletjes aan, dat geeft ideale flux!

 • DE MINI PATCAST NUMMER 10 (grappige podcast in het Nederlands-Vlaams)

  Feb 05 2020

  Aflevering 10 van de Mini Patcast reeks. Vanaf nu plaatsen we een nieuwe grappige Patcast om de 2 weken. En deze aflevering bevat een bonus sketch. En een wat speciale intro. En een surrealistische sketch. Kortom, inderdaad.

 • MINI-PATCAST #9 (in een reeks grappige podcasts in Nederlands - Vlaams)

  Jan 20 2020

  De negende mini-Patcast. In deze aflevering wat grappig gedoe met een nieuw soort 'overzichten van inhoud' van de podcast. U begrijpt wel wat ik bedoel! En een bundel satire rond nieuwsfeiten. En een extra sketch uit een reeks met verschillende soortgelijken. Zo, dat is duidelijk, nu kan ik beginnen aan de volgende podcast.

 • MINI PATCAST NUMMER 8 - Grappig gedoe met 2 sketches Nederlands

  Jan 06 2020

  In deze aflevering brengen we maar liefst twee sketches, ... de pret kan niet stuk! 8-) Nieuw: in deze Patcast zit een eerste van een reeks sketches waarmee we in de komende weken naar een hoogtepunt zullen snellen. Of zoiets. Gnietervan! Wij hebben tijdens het schrijven en het opnemen er ook vangnoten!

 • De grappige MINI PATCAST #7

  Dec 31 2019

  De zevende, en nog net op tijd voor het einde van 2019 opgestuurd naar soundcloud. In deze aflevering plegen we satire op nieuws uit de actualiteit 8-)

 • Grappige MINI PATCAST #6 (ondertussen)

  Dec 20 2019

  Mini Patcast nummer 6 is er eentje met een fake-commercial. Wel gepast voor de tijd van het jaar maar helemaal fake. Elke patcast bevat een ander soort humor, en verschillende genres komen geregeld terug. Gnietervan!

 • DE MINI PATCAST #5 Vlaams Nederlands Humor

  Dec 09 2019

  In deze mini Patcast staken we een Sketch. Het humor genre in deze nummer 5 is slapstick, over the top en de draak steken met alles ;-) Nodeloos te vermelden dat we ons fatsoenlijk niet hebben verveeld tijdens het schrijven, voorlezen, repeteren, opnemen en mixen. Meer info kan je terugvinden op yespatrick.com

 • Mini Patcast 4 (Nederlands - Vlaams) Grappige podcastessel

  Dec 02 2019

  In deze mini Patcast staken we een 'Newsflash'. Het humor genre in deze nummer 4 is Satire. En hij gaat over de top! We hebben ons een breuk gelachen tijdens het schrijven en een tweede breuk tijdens het opnemen. Gnietervan! Meer info kan je terugvinden op yespatrick.com

 • Mini Patcast #03 (Nederlands-Vlaams) Grappige podcasteling

  Nov 19 2019

  Weddingschap verloren en nu moet ik 20 kleine podcasts maken. En ze moeten richting humor neigen... elke mini-Patcast bevat een ander humor genre... zoals een sketch (deze aflevering 3), of een satirische kijk op het nieuws (patcast 1) of een reklame parodie (patcast 2). Meer details en info op yespatrick.com

 • MINI PATCAST #02 (Nederlands-Vlaams) Grappige podcatstix

  Nov 14 2019

  Humoristische podcast met sketches, satire, grappige reclameboodschappen en andere onnozeliteiteringen.

 • PATCAST #01 (Nederlands-Vlaams) Grappige podcaststixel

  Nov 11 2019

  Humoristische podcast met sketches, satire, grappige reclameboodschappen en andere onnozeliteiteringen.