PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

God’s President

Wat is er aan de hand in de Amerikaanse Bible Belt? Tientallen miljoenen christenen zien in Donald Trump een reddende engel, gezonden door God. In de vijfdelige EO-podcastserie God’s President reist journalist Robin de Wever naar het broeierige Mississippi. Als Trump inderdaad een reddende engel is... wie of wat moet er dan gered worden?

Afleveringen

 • #5 - De vreemdeling

  Feb 27 2020

  5. Robin bekijkt Trumps werkelijkheid van dichtbij. Te dichtbij.

 • #4 - De vader

  Feb 20 2020

  4. Die doempreken, die duistere toekomstverwachtingen: wat moet je ermee? Robin belandt in een studentenhuis. Daar is het leven minder zwartwit.

 • #3 - De boom

  Feb 13 2020

  3. Het land keert zich tegen ons, zeggen David en Kay. Robin ontmoet de burgemeester, die wél aan de goede kant staat. En hoe zit het nou met die verdrukking? Een activist van de Tea Party heeft antwoorden.

 • #2 - De strijd

  Feb 06 2020

  2. Jackson, Mississippi. Robin keert terug naar de plaats waar hij voor het eerst christenen voor Trump zag juichen. Wat is er aan de hand, daar in de Bible Belt?

 • #1 - De hand

  Feb 06 2020

  1. Trump omringt zich met pastors die voor hem bidden. Wat gebeurt er daar in de Oval Office, als de president zijn ogen sluit en zijn handen vouwt? Een van die pastors wil wel praten.

 • Trailer

  Jan 22 2020

  Wat zien tientallen miljoenen Amerikaanse christenen in Donald Trump? Vanaf 6 februari: God’s President.