PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Gerjan. In gesprek.

Gerjan. in gesprek. Binnenkort te horen op Vallei.FM. Ik bespreek de actualiteit of andere zaken die spelen in de Gelderse Vallei.

Afleveringen

 • Andrea de Leeuw van Blue Socks

  Mar 26 2022

  Honk- en Softbal vereniging Blue Socks organiseren binnenkort het Jannentoernooi. Andrea de Leeuw kwam er alles over vertellen in de studio van Radio Midland.Wil je komen kijken tijdens het Jannentoernooi? Kijk voor meer informatie op https://www.facebook.com/vhcbluesocks of https://www.instagram.com/vhcbluesocks/

 • Debby Heltzel & Jan Hondebrink

  Mar 25 2022

  Debby Heltzel en Jan  Hondebrink kwamen naar de Midland studio om meer te vertellen over de 'kies-je-kans-bus'. Het voertuig staat regelmatig in de Gelderse Vallei om werkzoekenden en werkgevers aan elkaar te koppelen.Debby en Jan kwamen langs om te vertellen wat er allemaal mogelijk is.Wil jij een andere baan maar, weet je niet precies hoe je dat moet aanpakken? Kijk dan op www.kiesjekans.nl.

 • Scheidsrechter Erik ter Brake

  Mar 23 2022

  Tijdens de wedstrijd DOVO - Lisse trok scheidsrechter Erik ter Brake 2 rode kaarten. 1 voor DOVO aanvoerder Daan Disveld, 1 voor Lisse verdediger David Verweij. Langs de lijn wist echter niemand waarom de leidsman de kaarten gaf.In de 2e helft werd een doelpunt van DOVO afgekeurd.Alle aanleiding om even op scheidsrechter Ter Brake te wachten om te horen wat er nu precies gebeurde.

 • Twan Lammers

  Mar 19 2022

  De Wageningse zanger/liedschrijver Twan Lammers kwam naar de studio van Radio Midland om zijn album te pluggen. Dat leverde een leuk gesprek op en natuurlijk draaide ik ook een aantal tracks van het album.Wil je het album bestellen of Twan contacten?https://www.intunemuziek.nl/ / https://www.instagram.com/twanlammersmusic/

 • Anton Graver, GVVV

  Mar 18 2022

  Anton Graver is EHBO-er bij voetbalvereniging GVVV. In een interview op de clubwebsite van de blauwen uite hij zijn ergernis over kinderen die zonder ontbijt op het voetbalveld staan.Ik zocht hem op om te horen wat nu precies het probleem is maar, ik wilde ook weten wat er nu zo leuk is aan EHBO op het voetbalveld.Meer informatie?www.GVVV.nl / www.EHBOVeenendaal.nl.

 • Cocky Drost

  Mar 03 2022

  Naar aanleiding van het Voice schandaal kwam Cocky Drost uitleggen wat seksuele intimidatie eigenlijk is. Ook bespraken we de verschillen tussen mannen en vrouwen en Cocky legt uit wat de ideale relatie is (of eigenlijk dat die niet bestaat).

 • Ruben Schoeman van VVD Veenendaal

  Apr 15 2021

  VVD raadslid Ruben Schoeman van de VVD Veenendaal gaat een motie indienen om straat intimidatie tegen te gaan. Ik sprak hem voor Midland Actueel en vroeg hem waarom.

 • Gerard Van De Pavert van SV Panter

  Apr 14 2021

  SV Panter heeft in het seizoen 2021-22 met een 3e selectie elftal. Dat is bijzonder, want dat heeft vrijwel geen enkele voetbalclub in de omgeving.

 • Yvonne Bottema van VVD Veenendaal

  Apr 13 2021

  Als het aan de VVD in Veenendaal ligt worden de windmolens die Renswoude wil plaatsen op de Emminkhuizerberg ergens anders neergezet. OOk bij de slaperdijk wil de Veense VVD geen windmolens. Fractievoorzitter Yvonne Bottema legt uit waarom.

 • Schoolleider Dorine de Jong van de Griftschool

  Mar 22 2021

  De Griftschool heeft een cheque gekregen van het Streekfonds om het schoolplein te vergroenen. Ik belde met schoolleider Dorine de Jong om te horen wat dat betekend.

 • Wethouder Engbert Stroobosscher van Veenendaal

  Feb 12 2021

  De boxal gaat verhuizen en dus ontstaat er veel ruimte in 't Hoorntje om nieuwe huizen te bouwen. Ik belde met wethouder Engbert Stroobosscher om te horen hoe het precies zit.

 • Tennisser Botic van de Zandschulp

  Feb 12 2021

  Tennisser Botic van de Zandschulp plaatste zich onlangs voor het Australian Open grandslamtennis toernooi in Australië. Het toernooi was de eerste grandslam voor Botic. Helaas lag hij er naar de eerste ronde uit. Terug in Veenendaal mocht ik Botic interviewen voor Midland FM.

 • Robbert Middel van Schaatsclub De Greb

  Feb 11 2021

  Schaatsclub De Greb in Veenendaal is op zoek naar vrijwilligers voor de ijsbaan. Woordvoerder Robbert Middel legt uit waarom.

 • Fractievoorzitter Tijs van der Weele van Groen Links Veenendaal

  Feb 11 2021

  Groen Links Veenendaal vind dat spelers- en supportersbussen voortaan op bedrijventerreinen in Veenendaal moeten parkeren. Zo moet Sportpark Panhuis veiliger worden voor bezoekers. Fractievoorzitter Tijs van der Weele legt uit waarom.

 • Burgemeester Petra Doornenbal van Renswoude

  Feb 11 2021

  Burgemeester Petra Doornenbal van Renwoude deed onlangs de opmerkelijke oproep om lid te worden van een politieke partij. Ik belde met haar om te vragen waarom.

 • Schaapherder Daniël Versteegh van Schaapskudde Doorn

  Feb 11 2021

  Schaapherder Daniël Versteegh van Schaapskudde Doorn by Gerjan. In gesprek.

 • Harold Schonewille van CDA Veenendaal

  Feb 08 2021

  De CDA in Veenendaal organiseerde een webinar over de ethiek rondom corona vaccinaties. Fractievoorzitter Harold Schonewille verteld er alles over in Midland Actueel.

 • Hans van de Braak van PvdA Veenendaal

  Feb 08 2021

  De PvdA in Veenendaal heeft raadsvragen gesteld over de bejaarde gastarbeiders van de eerste generatie. Een deel van die mensen zijn inmiddels toe aan het verzorgingstehuis, maar de Nederlandse cultuur sluit niet goed aan bij de manier van leven van deze mensen. Hans van de Braak legt uit wat het probleem is.

 • Imke Jacobs van sportinwoudenberg.nl

  Feb 08 2021

  (Nieuwe) inwoners van Woudenberg die een sport zoeken kunnen sinds kort terecht op www.sportinwoudenberg.nl. Daar kan je informatie vinden van alle sportverenigingen in Woudenberg. Imke Jacobs vertelde er alles over in Midland Actueel.

 • Michiel Blok van gemeente Veenendaal

  Feb 08 2021

  De gemeente Veenendaal is steeds meer geld kwijt aan het riool in het dorp. Dat komt door de grote hoeveelheid vochtig toiletpapier die eerder in de pompen zitten dan ze vergaan. Michiel Blok legt in Midland Actueel uit hoe het zit.

 • Kinderburgemeester Hugo Wennekes van Veenendaal

  Feb 03 2021

  Kinderen in Veenendaal kunnen Junior Cyber Agent worden bij Hackshield. Kinderburgemeester Hugo Wennekes legt uit hoe het allemaal zit. www.joinhackshield.nl

 • Emmy Van Daele over statiegeldbekers in Wageningen

  Jan 25 2021

  Emmy van Daele heeft een mooie oplossing bedacht tegen alle troep die langst de weg slingert in Wageningen. Statiegeldbekers. In Midland Actueel legt ze uit hoe ze bij het idee komt en wat de praktische mogelijkheden zijn.

 • Spertijd Reportage

  Jan 23 2021

  Geen Gerjan. In gesprek deze keer, maar een reportage van de spertijd in Nederland. Vandaag, 23-01-2021 is om 21:00 uur de spertijd ingegaan. Voor het eerst (en ik hoop voor het laatst) in mijn leven heb ik te maken met een avondklok. Als medewerker van RTV Utrecht heb ik een ontheffing gekregen om tijdens de spertijd te mogen reizen en werken, om zodoende de uitzendingen door te kunnen laten gaan. Ik heb mijn microfoon meegenomen in de auto en deze reportage gemaakt van mijn terugreis van de...more

 • Liselotte Pesch, de nieuwe voorzitter van het Regionaal Bureau voor Toerisme

  Jan 14 2021

  Liselotte Pesch is de nieuwe voorzitter van het Regionaal Bureau voor Toerisme op de Utrechtse Heuvelrug en in de Gelderse Vallei. In Midland Actueel vertelde Liselotte over haar plannen.

 • Bert Quist over de volkstuinen in Renswoude

  Jan 14 2021

  Renswoude heeft de huur van de volkstuinen opgezegd om er woningen op te bouwen. Daarmee dreigen de volkstuinen verloren te gaan voor het kasteeldorp. Ik belde met Bert Quist en vroeg hem hoe het precies zit.

 • Botic van de Zandschulp gaat naar de Australiën Open

  Jan 14 2021

  De Veense tennisser Botic van de Zandschulp vertrekt binnenkort naar Australië voor zijn eerste Grand Slam Tennistoernooi. Ik Skypte met hem in zijn hotelkamer in Qatar, waar Botic zijn kwalificatie wedstrijden speelde.

 • Frits Beckerman van Triathlon Veenendaal

  Dec 25 2020

  Op 28 augustus 2021 wordt in Veenendaal de 38ste triathlon gehouden. Voorzitter Frits Beckerman vertelde er alles over in Midland Actueel.

 • Erica Velthuis van Lionsclub Scherpenzeel/Woudenberg/Renswoude

  Dec 25 2020

  De Lionsclub van Scherpenzeel, Woudenberg en Renswoude gaan weer Douwe Egberts koffiepunten verzamelen voor de voedselbank. De punten kunnen ingeleverd worden bij alle supermarkten in de dorpen.

 • Mandy Heikamp van Denk Veenendaal

  Dec 21 2020

  Mandy Heikamp staat op de 11e plek voor de 2e kamer verkiezingen in maart 2021. In Midland Actueel verteld ze waar Denk voor staat en wat ze zelf wil bereiken.