PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Gemeente Roosendaal

Dit is het officiële podcastkanaal van de gemeente Roosendaal.

Afleveringen

 • Het HUIS van Roosendaal - episode 6

  Feb 04 2022

  In deze podcast staat Onze Dienstverlening centraal. Wat is, volgens ons, de definitie van dienstverlening? En welke stappen zetten we om onze dienstverlening te optimaliseren?

 • Het HUIS van Roosendaal - episode 5

  Jun 01 2021

  Inmiddels zijn de werkzaamheden aan het HUIS van Roosendaal in volle gang. Wij gingen op verkenning op de bouwplaats en spraken daar met de projectleider. In deze aflevering gaan we ook op bezoek bij de architect in Amsterdam en de landschapsarchitect in Rotterdam. Wat hebben zij voor "ons" huis in petto?

 • Het HUIS van Roosendaal - episode 4

  Feb 19 2021

  We bouwen samen aan het HUIS van Roosendaal. In ons HUIS komen ook HUBs. Dat zijn bijzondere ruimten in het gebouw die gericht zijn op samenwerking en interactie tussen medewerkers. Hoe die ruimten eruit zien mogen onze medewerkers zelf bepalen. Onder begeleiding van professionele ontwerpers gaan ze aan de slag. In onze podcast nemen ontwerpers en medewerkers jou mee in hun creatieve proces.

 • Het HUIS van Roosendaal - episode 3

  Nov 27 2020

  Bij een duurzaam HUIS van Roosendaal hoort ook duurzame mobiliteit. Tijdens de pilot testen medewerkers de electrische auto's en fietsen. Dat levert nieuwe inzichten en soms ook hilarische situaties op. In de podcast ontdekken we dat vrijwel àlles wordt hergebruikt. Het zal je verbazen hoe weinig er overblijft. En dat inspireert ook andere bedrijven en gemeenten zo blijkt uit de gesprekken die met hen voerden.

 • Het HUIS van Roosendaal - episode 2

  Jul 07 2020

  Het HUIS van Roosendaal is meer dan alleen maar een gebouw van steen. Het HUIS wordt gemaakt door zijn bewoners en bezoekers. In de vorige podcast hebben we het (o.a.) over het gebouw gehad, de geschiedenis van de plek, hoe we omgaan met het oude gebouw en wat voor HUIS we willen zijn. In deze podcast ligt de nadruk op de gebruikers, de bewoners, van het HUIS. Wie zijn zij en hoe werken zij? Hoe zorgen we ervoor dat zij gezond en veilig hun werk kunnen doen?

 • Het HUIS van Roosendaal - episode 1

  Apr 30 2020

  Het HUIS van Roosendaal: niet zomaar een stadskantoor, maar een nieuw gebouw én andere manier van werken, denken, leven, beleven en ervaren.  Waar bouwen we aan en wat maakt het bijzonder?

 • Teaser het HUIS van Roosendaal

  Apr 29 2020

  Volg dit kanaal en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het HUIS van Roosendaal.