PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

GTST de podcast

Jouw wekelijkse exclusieve 'kijkje' achter de schermen door de cast & crew van GTST helpt jou de zomer door. Iedere week schuiven een castlid en een maker van GTST aan om elkaar het hemd van het lijf te vragen over alles wat met (het maken van) Meerdijk te maken heeft.

Afleveringen

 • 9 Seizoen 32

  Sep 02 2021

  SPOILER ALERT! Tamara en Noa bespreken wat je het komende seizoen allemaal kunt verwachten. Komen er nieuwe personages? En wat zouden ze graag zelf nog willen spelen? Je hoort het in de laatste aflevering van GTST de podcast.

 • 8 Backstage

  Aug 26 2021

  Niemand kent de cast en crew beter dan onze eigen Mijanou van productie. Everon ontfutselt alle juice en vertelt over zijn eigen ervaringen bij GTST. Want na meer dan vijftien jaar in de rol van Bing heeft hij al heel wat meegemaakt.

 • 7 Dokter Roman

  Aug 19 2021

  Een speciale zevende aflevering over de nieuwe Meerdijker Roman van Loon. Acteur Kiefer Zwart vertelt je van alles over zijn rol in Meerdijk maar ook over de nieuwe miniserie Dokter Roman op Videoland. Want waar gaat deze serie precies over? Schrijver en oud-GTST-acteur Martin van Steijn legt je uit waarom je als echte GTST-fan deze miniserie niet wil missen.

 • 6 Stunts en buitenland

  Aug 12 2021

  Erik de Vogel (Ludo) en locatiemanager Yvette vertellen over de spannendste opnames waarbij ze zich soms letterlijk en figuurlijk in allerlei bochten moesten wringen. Én er wordt eindelijk onthuld hoe Ludo Sanders nou op dat booreiland terecht is gekomen.

 • 5 Comebacks

  Aug 05 2021

  Als er iemand is die weet hoe je een spetterende comeback maakt in Meerdijk, dan is het acteur Ferri Somogyi (Rik). Hij en regisseur Charlotte Besijn (vroeger Barbara!) bespreken alles over het terugkeren in Meerdijk voor én achter de schermen. Wat is het geheim van GTST? Waarom keren er zoveel mensen voor of achter de schermen terug bij de serie?

 • 4 Achter het verhaal

  Jul 29 2021

  Het zal je baan maar zijn, verhalen verzinnen voor de langstlopende serie van Nederland. Hoofdschrijver Susan Stam vertelt je precies hoe je dat aanpakt én spannend houdt. Actrice Caroline De Bruijn (Janine) legt uit hoe zij die verhalen tot leven brengt voor de lens en doet een boekje open over haar favoriete en minst favoriete verhaallijnen.

 • 3 Soapgeschiedenis

  Jul 22 2021

  GTST bestaat al meer dan 31 jaar en in al die jaren is er heel wat gebeurd, voor en achter de schermen. Babette van Veen (Linda) stond al op dag één op de set. Samen met Aysu (Uitvoerend producent) vertelt ze de meest hilarische anekdotes uit de oude doos.

 • 2 Nieuwkomers

  Jul 15 2021

  De meest gestelde vraag aan GTST aller tijden is: ‘Hoe krijg ik een rol in GTST?’. In deze aflevering beantwoorden actrice Romy Monteiro (Indra) en Susanne Groen van Groen casting deze vraag en vertellen ze je van alles over het auditieproces en Romy's eerste dagen op de set.

 • 1 Cliffhangers

  Jul 08 2021

  In de allereerste aflevering van GTST de podcast bespreken actrice Stephanie van Eer (JoJo) en regisseur Caston Cohen Rodrigues alles over de cliffhanger van dit jaar (seizoen 31). Ook kletsen zij over hun favoriete seizoensfinales van GTST door de jaren heen. Hilarische anekdotes en spannende verhalen gegarandeerd.