PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Funnelvisie

De online marketing podcast voor ondernemers, communicatiespecialisten en salesmedewerkers. Voor iedereen die meer wil leren over het genereren van leads en klanten door online marketing en sales. Niels Olivier en Jorjan Jorritsma bespreken wekelijks onderwerpen als online advertenties, vindbaarheid, conversie, sales flows, sales funnels en webpsychologie. Ze maken het complexe eenvoudig, zodat jij er gericht mee aan de slag kunt.

Afleveringen

 • Sales uit online marketing #6

  Jun 08 2021

  In deze podcast hebben Jorjan en Niels over de psychologie achter overuitgen. Je leert hoe jij sales uit jouw online marketing strategie kunt halen.

 • Overtuig jouw doelgroep #5

  May 20 2021

  In deze podcast hebben Jorjan en Niels over de psychologie achter overuitgen.Je leert hoe jij je als bedrijf meer overtuigingskracht kunt toevoegen aan jouw website.

 • Online interessant zijn voor je doelgroep #4

  Apr 13 2021

  In deze podcast hebben Jorjan en Niels over een niet te vergeten onderdeel van een goede marketing strategie; Online intresse creeren. Je leert hoe jij een intressant bedrijf bent voor jouw doelgroep.

 • De elementen van een succesvolle website #3

  Apr 01 2021

  In deze podcast gaan Jorjan en Niels in op een belangrijke stap van een goede marketing stratiegie; Een succesvolle website. Je leert waar rekening mee te houden bij het maken van een goede website zodat jij kan bouwen aan een goede marketing- salefunnel

 • Online marketing onderzoek #2

  Mar 17 2021

  In deze podcast gaan Jorjan en Niels in op een belangrijke eerste stap van een goede marketing stratiegie; online marketing onderzoek. Je leert welke

 • Het fundament van online marketing #1

  Mar 01 2021

  In de eerste aflevering van de Funnelvisie podcast praten Jorjan en Niels over het fundament van moderne online marketing. Je leert welke 7 stappen je moet volgen om aan een duurzame strategie te bouwen die structureel leads en klanten oplevert.