PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Familiegeheimen - de Podcast

In de podcast Familiegeheimen gaan moeder en dochter Astrid Holleeder en Miljuschka met elkaar in gesprek. Beluister nu ook Eetgeheimen, de nieuwe podcastserie van Miljuschka.

Afleveringen

  • Familiegeheimen #2 - Astrid Holleeder in gesprek met Miljuschka

    Feb 09 2021

    Naar aanleiding van de vele positieve reacties op de eerste Familiegeheimen podcast wist Miljuschka haar moeder Astrid Holleeder te strikken voor nog een podcast. Op voorwaarde dat Astrid de ingezonden vragen mocht selecteren én de vragen mocht stellen zijn moeder en dochter opnieuw met elkaar in gesprek gegaan. Deze podcast gaat in op vragen die zijn gesteld n.a.v. Miljuschka’s oproep op Instagram voor haar aanstaande magazine. Astrid neemt de luisteraar aan de hand van deze vragen mee in ...more

  • Familiegeheimen - Miljuschka in gesprek met Astrid Holleeder

    Nov 16 2020

    In de podcast Familiegeheimen gaan moeder en dochter Astrid Holleeder en Miljuschka met elkaar in gesprek. Het boek Familiegeheimen van Astrid Holleeder is genomineerd voor de NS-publieksprijs en de volgers van Miljuschka kregen na het uitbrengen van hun stem de gelegenheid om vragen te stellen. De beste vragen staan aan de basis van dit intieme en persoonlijke gesprek, een uniek moment tussen moeder en dochter | Beluister nu ook Eetgeheimen, de nieuwe podcastserie van Miljuschka.