PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Faberyayo & de Moeders

Naast lid van De Jeugd van Tegenwoordig is Pepijn Lanen (37) ook solo-artiest, schrijver, podcastmaker, echtgenoot én vader. Mix al die aspecten van zijn leven door elkaar, dan krijg je het album ‘❤️’ én de LINDA.podcast ‘Faberyayo & de Moeders’. Hierin praat Pepijn met bekende vrouwen, én mama’s over het ouderschap. Waren de zwangerschappen gepland? Hoe waren de eerste maanden na de geboorte? Hoezeer zijn hun levens en persoonlijkheid veran...more

Afleveringen

 • #5 Karin Swerink

  Dec 04 2019

  In de laatste aflevering die nu online staat, spreekt Pepijn met LINDA.-hoofdredacteur Karin Swerink (50). Zij is moeder van dochter Sam (24), zoon Joris (20) en beviel op haar 46e van zoontje Perre (4). See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • #4 Saskia Noort

  Nov 21 2019

  Deze keer spreekt Pepijn met auteur Saskia Noort. Ze hebben het over het moederschap op haar 24e, hoe ze haar werk combineerde met de kinderen en over de toekomst van haar kinderen.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • #3 Tatum Dagelet

  Nov 14 2019

  Deze keer zit presentatrice/schrijfster Tatum Dagelet bij Pepijn op de bank. Ze is single en moeder van Toy Travis (16). Ze bespreken de opvoeding van haar puber, en hoe haar eigen jeugd invloed heeft op wat voor ouder ze wil zijn.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • #1 Monica Geuze

  Nov 08 2019

  In de eerste aflevering is YouTuber Monica Geuze te gast. Zij is moeder van de 1-jarige Zara-Lizzy en stiefmoeder van Mason (4). Pepijn en Monica bespreken onder meer haar relatie met Lars Veldwijk, cravings tijdens de zwangerschap en hoe haar leven veranderd is.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • #2 Coco Sabajo-Lanen

  Nov 07 2019

  Deze keer een hele speciale gast in 'Faberyayo & de Moeders'. Namelijk Pepijns vrouw Coco. Ze hebben samen al twee kinderen, Blake en Mei Milène, en Coco kan ieder moment bevallen van hun derde kindje. Ze praten onder meer over haar zwangerschap, waar ze de kinderen voor wil behoeden en over het schuldgevoel tegenover de kinderen tijdens hun vakanties.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • #0 Trailer

  Nov 07 2019

  Pepijn Lanen praat met bekende vrouwen, én mama’s over het ouderschap. Waren de zwangerschappen gepland? Hoe waren de eerste maanden na de geboorte? Hoezeer zijn hun levens en persoonlijkheid veranderd? Kleine, persoonlijke anekdotes wisselen grotere levensvragen af. Met Monica Geuze, Coco Sabajo-Lanen, Tatum Dagelet, Saskia Noort en Karin Swerink.See omnystudio.com/listener for privacy information.