PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

FC Utrecht Podcast

Dé podcast van FC Utrecht! Vanuit het hart van de club krijg je via interviews met betrokkenen uit alle geledingen een unieke kijkje in wat er speelt bij FC Utrecht. Abonneer je op deze Podcast en laat gerust een review achter!

Afleveringen

 • Het verhaal van...Adam Maher

  Nov 16 2021

  Welkom bij 'Het verhaal van Adam Maher'. We gaan terug naar de plek waar hij is opgegroeid en we eindigen bij zijn leven hier bij FC Utrecht. We hebben het over zijn jeugd op het voetbalpleintje in Diemen, over zijn tijd bij AZ en PSV, over zijn vriendschappen, over zijn bezoek aan Edwin la Fleur in de skybox tijdens Fortuna Sittard-thuis en natuurlijk hebben we het uitgebreid over zijn tijd bij FC Utrecht. Verrast en ontroerd was Adam door de audioboodschappen van Benaissa Benamar, Ali, rapper ...more

 • FC Utrecht Matchday Podcast, S02 - E12: PSV-thuis

  May 14 2021

  Een terugblik op de uitduels bij sc Heerenveen en Sparta Rotterdam, de komst van de broertjes Timber, een voorbeschouwing op PSV-thuis en uitleg over de UEFA Europa Conference League. Dit én meer, natuurlijk in de FC Utrecht Matchday Podcast!

 • FC Utrecht Matchday Podcast, S02 - E11: Willem II(thuis)

  Apr 30 2021

  Van een terugblik op de uitduels bij Ajax en FC Twente (met o.a. Adam Maher), tot een voorbeschouwing (met René Hake) op Willem II-thuis. En van de Griekse nieuwkomer Douvikas, tot contractverlengingen van Boussaid en Oelschlägel. In deze Episode praten Corné en Dick je helemaal bij. En zoals altijd, komen ook nu tal van personen aan het woord. Veel luisterplezier!

 • FC Utrecht Matchday Podcast, S02 - E10: Vitesse-thuis

  Mar 12 2021

  Van een 'pingel' in extremis, tot scorende (officieuze) debutant in een midweeks oefenduel. En van een ESPN-special over Igor Gluščević, tot vooruitblik op het affiche tussen z'n voormalige clubs: FC Utrecht vs. Vitesse. Corné en sidekick Dick praten je bij over het reilen en zeilen binnen FC Utrecht; veel luisterplezier!

 • FC Utrecht Matchday Podcast, S02 - E09: Emmen-thuis

  Feb 26 2021

  Een terugblik op de sensationele 0-6 in Tilburg, de contractverlengingen van twee clubmannen, een voorbeschouwing op Emmen-thuis én meer? Welkom bij deze kersverse episode met Corné in 't Hout en Dick Teunen. Veel luisterplezier!

 • FC Utrecht Matchday Podcast, S02 - E08: VVV-thuis

  Feb 12 2021

  Onze Galgenwaard kleurde de afgelopen dagen magisch wit, maar inmiddels is de grasmat weer speelklaar; groen. Dat is goed ook, want zondag wacht 't thuisduel tegen VVV-Venlo. Een voorbeschouwing op dat duel, korte nieuwsupdate, een ESPN-special over Sébastien Haller en heel veel meer? Corné in 't Hout en sidekick Dick Teunen praten je hélemaal bij. Veel luisterplezier!

 • FC Utrecht Matchday Podcast, S02 - E07: Zwolle-thuis

  Jan 29 2021

  Elf dagen, drie duels, núl tegentreffers en negen punten. In deze Episode genieten we o.a. na van puike afstandsschoten in de kruising. En vanuit Denemarken praat Justin Lonwijk ons bij. Overige inkomende- en uitgaande transfer én een voorbeschouwing op Zwolle-thuis. Kortom; jouw pérfecte voorbereiding op speelronde 20 in de Eredivisie. Zoals gebruikelijk met Corné in 't Hout én sidekick Dick Teunen. Veel luisterplezier!

 • FC Utrecht Matchday Podcast, S02 - E06: Sparta-thuis

  Jan 22 2021

  Dáár zijn we weer! In deze kersverse Podcast bespreken we o.a. diverse transfers. Met welke Utrecht speler belde Hidde ter Avest vanuit Italië? En waarom verhuist Remco Balk graag naar de Domstad? Natuurlijk blikken we ook vooruit op Sparta-thuis, met René Hake. Een Episode met Corné in 't Hout én sidekick Dick Teunen, véél luisterplezier!

 • FC Utrecht Matchday Podcast, S02 - E05: ADO-thuis

  Dec 04 2020

  In deze episode staan het eSports-team én het thuisduel tegen ADO Den Haag centraal. Waarom vertegenwoordigen de Domstedelingen zich niet alleen in de Eredivisie, maar óók in de eDivisie? Sonny van Kranenburg (Marketeer Generatie Z, FC Utrecht) schuift aan bij Corné in 't Hout. En sidekick Dick Teunen, die is terug van weggeweest, maar hij heeft wel iets op te biechten. Veel luisterplezier!

 • FC Utrecht Matchday Podcast, S02 - E04: Ajax-thuis

  Nov 06 2020

  In deze kersverse episode blikken we terug op Heracles-uit, vooruit op Ajax-thuis en vanzelfsprekend komt óók het vertrek van trainer/coach John van den Brom aan bod. Verslaggever Corné in 't Hout verwelkomt clubwatcher Tim Reedijk (Algemeen Dagblad) als gast. Terwijl Dick Teunen vanuit huis een update heeft. Dat én meer; véél luisterplezier!

 • FC Utrecht Matchday Podcast, S02 - E03: FC Twente-thuis

  Oct 23 2020

  Na het 0-0 gelijkspel bij FC Groningen maakt FC Utrecht zich op voor het thuisduel tegen FC Twente. In deze Episode natuurlijk een terug- én vooruitblik op die duels. Ditmaal zónder de afwezige Dick Teunen, maar met Corné in 't Hout én als gast Teun den Hartog (voorzitter Supportersvereniging FC Utrecht). Hoe  beleven supporters de beginfase van dit seizoen? En wat missen zij het meest? Dit én meer; véél luisterplezier!

 • FC Utrecht Matchday Podcast, S02 - E02: sc Heerenveen-thuis

  Oct 01 2020

  In deze FC Utrecht Matchday Podcast; een terugblik op RKC-thuis, de transfer van Sean Klaiber, een vooruitblik op het duel met sc Heerenveen en héél veel jeugd. Corné in 't Hout en Dick Teunen verwelkomen Niek van der Burg, Assistant Manager FC Utrecht Academy, als gast. Hoe gaat de academie om met verscherpte coronamaatregelen? Dit én meer; véél luisterplezier!

 • FC Utrecht Matchday Podcast, S02 - E01: RKC-thuis

  Sep 25 2020

  Na 203 dagen zónder officieel duel in Stadion Galgenwaard maakt FC Utrecht zich op voor het treffen met RKC Waalwijk. Een vooruitblik op dat duel, terugblik op de voorbereiding en VVV-uit, een scorende Nick Venema en héél veel meer. Verslaggever Corné in 't Hout en Dick Teunen (manager media FC Utrecht) praten je helemaal bij. Veel luisterplezier!

 • THE COMEBACK | De voorbereiding op seizoen 2020/2021

  Jul 31 2020

  Na maanden zónder voetbal, leven we voorzichtig toe naar seizoen 2020/2021. Hoe bereiden het vlaggenschip én Jong FC Utrecht zich voor? Een aantal oefenpartijen vond al plaats. Hoe kwamen de mannen van John van den Brom en die van René Hake voor de dag? Tijd voor een kersverse comeback-Podcast. Verslaggever Corné in 't Hout en Dick Teunen (manager media FC Utrecht) praten je helemaal bij.

 • TALKSHOW | 50 jaar FC Utrecht

  Jul 03 2020

  Herbeleef de televisieshow '50 jaar FC Utrecht' van 01 juli 2020. Waarin presentator Kees Jansma en sidekick Hans Kraay Junior met wisselende tafelgasten spreken over het verleden, heden én de toekomst van de FC. Aan het woord komen directieleden, spelers, trainer/coach John van den Brom en tal van andere betrokkenen. Een show, die zelfs zónder beeld onvergetelijk is. Veel luisterplezier.

 • BOEK - Hugo Verkley, schrijver '50 JAAR FC Utrecht'

  Mar 17 2020

  Op 01 juli 2020 bestaat FC Utrecht 50 jaar! Een periode vól unieke verhalen, die schrijver Hugo Verkley verzamelt in één (jubileum)boek. Met wie heeft de Utrechter (34) gesproken? En waarom is hij dé geschikte man voor dit boek? Wat is zijn connectie met Jan Versteegh (bekend van BNN), Dionne Stax en Mustafa Marghadi (beiden NOS)? In deze episode: een gesprek met de man, die eerder o.a. een biografie schreef over Royston Drenthe. Veel luisterplezier!

 • FC Utrecht Matchday Podcast, S01 - E14: Sparta-thuis

  Mar 06 2020

  Daar zijn we weer, met een kersverse episode! Een terugblik op Utrecht-Ajax (met o.a. Joris van Overeem & John van den Brom) én voorbeschouwing op Utrecht-Sparta. Podcasters Dick Teunen en Corné in 't Hout praten je hélemaal bij. Veel luisterplezier!

 • FC Utrecht Matchday Podcast, S01 - E13: Ajax-thuis (beker)

  Mar 02 2020

  Een uitverkocht Stadion Galgenwaard voor de halve finale van de beker! Wat wil een mens nog meer? Een opwarmer, de FC Utrecht Matchday Podcast! In deze episode blikken Corné in 't Hout en Dick Teunen uitgebreid vooruit. Veel luisterplezier!

 • FC Utrecht Matchday Podcast, S01 - E12: Twente-thuis

  Feb 21 2020

  Het staat buiten kijf, dat Jong FC Utrecht bezig is aan een sterk seizoen. Hoe sterk? Dick Teunen en Corné in 't Hout zochten het uit! Daarnaast staat deze episode vooral in het teken van FC Utrecht vs. FC Twente. Een voorbeschouwing op dát duel, met Jeroen Zoet en Jean-Christophe Bahebeck én meer? Veel luisterplezier! Automatisch een melding krijgen bij onze volgende episode? Abonneer je!

 • FC Utrecht Matchday Podcast, S01 - E11: Ajax-thuis

  Feb 07 2020

  Een voorbeschouwing op Utrecht-Ajax, terugblik op de afgelopen transferperiode, rondje langs door Utrecht verhuurde spelers én meer? Je hoort het in deze episode van de FC Utrecht Matchday Podcast! Met zoals gebruikelijk: verslaggever Corné in 't Hout en manager media Dick Teunen.

 • FC Utrecht Matchday Podcast, S01 - E10: ADO-thuis

  Jan 23 2020

  In deze éérste episode van 2020 blikken we terug op het trainingskamp in Spanje, de 3-3 bij PEC Zwolle én het bekerduel in Eindhoven. Daarnaast komt het thuisduel tegen ADO Den Haag natuurlijk ruimschoots aan bod, evenals de komst van Kristoffer Peterson. Verslaggever Corné in 't Hout en manager media Dick Teunen praten je hélemaal bij. Veel luisterplezier!

 • FC Utrecht Matchday Podcast, S01 - E09: Feyenoord-thuis

  Dec 20 2019

  De állerlaatste episode van 2019! Hierin spreken reporter Corné in 't Hout en Dick Teunen (manager media FC Utrecht) over het bekerduel in Groningen (0-1) én Feyenoord-thuis. Veel luisterplezier!

 • FC Utrecht Matchday Podcast, S01 - E08: RKC-thuis

  Nov 29 2019

  Het is weer tijd voor een kersverse FC Utrecht Matchday Podcast! In deze episode blikken Corné in 't Hout en Dick Teunen (samen met Willem Janssen en Sander van de Streek) vooruit op FC Utrecht vs. RKC Waalwijk. Veel luisterplezier!

 • FC Utrecht Matchday Podcast, S01 - E07: AZ-thuis

  Nov 22 2019

  Een terugblik op de interlandperiode, voorbeschouwing (met John v.d. Brom & Adam Maher) op AZ-thuis én meer. Dit is de FC Utrecht Matchday Podcast, waarin Dick Teunen en Corné in 't Hout je hélemaal bijpraten. Veel luisterplezier!

 • FC Utrecht Matchday Podcast, S01 - E06: Fortuna Sittard-thuis

  Nov 01 2019

  Een terugblik (met o.a. Simon Makienok) op Excelsior'31 vs. FC Utrecht én vooruitblikken op FC Utrecht vs. Fortuna Sittard. Dat en meer in deze FC Utrecht Matchday Podcast. Zoals gebruikelijk zijn Corné in 't Hout én Dick Teunen je vertrouwde stemmen. Veel luisterplezier!

 • FC Utrecht Matchday Podcast, S01 - E05: PSV-thuis

  Oct 18 2019

  In deze FC Utrecht Matchday Podcast blikken verslaggever Corné in 't Hout en Dick Teunen (manager Media FC Utrecht) voorruit op FC Utrecht - PSV én terug op de afgelopen interlandweek. Een voorbeschouwing met Bart Ramselaar & Mark van der Maarel, een bezoekje aan Robbin Ruiter in Eindhoven én meer. Veel luisterplezier!

 • FC Utrecht Matchday Podcast, S01 - E04: Willem II-thuis

  Sep 28 2019

  In deze Matchday Podcast blikken verslaggever Corné in 't Hout en Dick Teunen (manager Media FC Utrecht) onder andere terug op de vlammende seizoenstart van Jong FC Utrecht én vooruit op FC Utrecht vs. Willem II. Veel luisterplezier!

 • FC Utrecht Matchday Podcast, S01 - E03: FC Emmen-thuis

  Sep 14 2019

  Na de interlandperiode rolt de bal dit weekend weer in de Eredivisie! Voor FC Utrecht wacht in Stadion Galgenwaard het treffen met FC Emmen. In deze Matchday Podcast blikken verslaggever Corné in 't Hout en Dick Teunen (manager Media FC Utrecht) terug op enkele interlands én vooruit op het duel tegen de Drentenaren.

 • FC Utrecht Matchday Podcast, S01 - E02: VVV-Venlo-thuis

  Aug 25 2019

  In deze tweede FC Utrecht Matchday Podcast blikken verslaggever Corné in 't Hout en Dick Teunen (manager Media FC Utrecht) terug op een week vól contractnieuws én vooruit op FC Utrecht vs. VVV-Venlo! Jouw ideale voorbereiding op de wedstrijd...

 • FC Utrecht Matchday Podcast, S01 - E01: PEC Zwolle-thuis

  Aug 11 2019

   De éérste FC Utrecht Matchday Podcast! Jouw warming-up, richting de aftrap in Stadion Galgenwaard. Vandaag blikken verslaggever Corné in 't Hout en Dick Teunen (manager Media FC Utrecht) vooruit op de thuisduel tegen PEC Zwolle.

 • FC Utrecht Podcast #10 | Jelle Goes, manager academie FC Utrecht

  Jun 05 2019

  Hij werkte voor de voetbalbonden van Estland en Nederland, Russische topclubs als CSKA Moskou en Anzji Machatsjkala. Inmiddels is hij een jaar 'Manager Academie' bij FC Utrecht, Jelle Goes. In deze tiende episode gaat reporter Corné in 't Hout in gesprek met de man, die een link heeft met de regio. Veel luisterplezier! 

 • FC Utrecht Podcast #9 | Sander van de Streek

  Mar 14 2019

  In deze aflevering gaat reporter Corné in ’t Hout in gesprek met middenvelder Sander van de Streek, die bezig is aan zijn tweede jaargang als speler van FC Utrecht. Zijn gevoel bij (FC) Utrecht, een voetbalavontuur in Estland, de stap van de Jupiler League naar de Europa League, (niet) scoren in Rusland, beelden bekijken met Erik ten Hag, een mooie periode bij SC Cambuur, een basisplek in de Domstad en een zijn late ontdekking door profclubs. Dit en meer, in de negende episode van de FC Utrecht ...more

 • FC Utrecht Podcast #8 | Gert Kruys

  Feb 15 2019

  In deze episode spreekt Corné in 't Hout met Gert Kruys, voormalige middenvelder van FC Utrecht en huidig ambassadeur van de club. Een gesprek over Utrechtse mentaliteit, wedstrijden tegen Johan Cruijff, gesprekken met Dick Advocaat, gelijkenissen met Joris van Overeem, het trainerschap bij DOVO, genieten van zoon Rick als talentvol trainer, het analyseren voor RTV Utrecht én meer. Veel luisterplezier!

 • FC Utrecht Podcast #7 | Leon de Kogel

  Feb 04 2019

  Afgelopen zomer raakte Leon de Kogel betrokken bij een ernstig auto-ongeluk op Malta. De 27-jarige Houtenaar vocht op het eiland, en vervolgens in een ziekenhuis in Nederland, voor zijn leven. Het gaat inmiddels een stuk beter met knokker De Kogel. In aflevering 7 van de FC Utrecht Podcast vertelt hij er even uitgebreid als openhartig over.

 • FC Utrecht Podcast #6 | Sean Klaiber

  Jan 22 2019

  Hij hoopt ooit in Engeland te spelen, droomt van het Nederlands Elftal, ziet Stadion Galgenwaard als zijn thuis en speelde zaterdag 19 januari 2019 zijn 100e wedstrijd voor FC Utrecht. We hebben het over Sean Klaiber. In deze FC Utrecht Podcast spreekt Corné in 't Hout met de back, die naar eigen zeggen doelbewust dit seizoen in de Domstad is gebleven.

 • FC Utrecht Podcast #5 | Aletha Leidelmeijer

  Dec 13 2018

  Ze heeft een rijk verleden bij RTV Utrecht en is sinds 2016 een bekend gezicht van FOX Sports: Aletha Leidelmeijer. In deze vijfde aflevering van de FC Utrecht Podcast praat Corné in 't Hout met de brunette. Een gesprek over haar journalistieke loopbaan, haar verleden bij FC Utrecht en ervaringen in het vak!

 • FC Utrecht Podcast #4 | Ramon Leeuwin

  Nov 13 2018

  Afgelopen zomer verkaste Ramon Leeuwin van FC Utrecht naar Odense BK. Bij deze club is hij niet meer uit de basis weg te denken. Hoe dit avontuur in Denemarken op zijn pad kwam? Waarin de Eredivisie en de SuperLiga verschillen? Hoe zijn gevoel bij FC Utrecht was én is? Interviewer Corné in 't Hout zocht de voormalig verdediger van de FC op, in Odense. Veel luisterplezier!

 • FC Utrecht Podcast #3 | Mark van der Maarel (verdediger FC Utrecht)

  Oct 13 2018

  Op 27 september speelde Mark van der Maarel zijn 250ste officiële wedstrijd voor FC Utrecht, thuis tegen MVV (TOTO KNVB Beker). Tijd voor een gesprek, interviewer Corné in 't Hout en Mark van der Maarel over: harde lessen van de voetballerij, een cultheld status én life-after-football!

 • FC Utrecht Podcast #2 | Robin Pronk (trainer/coach Jong FC Utrecht)

  Oct 02 2018

  In deze tweede FC Utrecht Podcast spreekt Corné in ’t Hout met Robin Pronk, hoofdtrainer van Jong FC Utrecht. Een gesprek over jongens teleurstellen, zien doorgroeien tot WK-speler én daar tussenin. Namen als Jesper Olsen, Sofyan Amrabat, Bart Ramselaar en Nick Venema komen voorbij. Veel luisterplezier!

 • FC Utrecht Podcast #1 | Directeur voetbalzaken Jordy Zuidam!

  Sep 13 2018

  In deze állereerste FC Utrecht Podcast spreekt Corné in ’t Hout (één dag na de transferdeadline) met Jordy Zuidam, directeur voetbalzaken FC Utrecht. Een gesprek over: slapeloze nachten, het verwelkomen van ‘buitenkansjes’, de grote dilemma’s van het vak én de beëindiging van de samenwerking met Jean-Paul de Jong. Veel luisterplezier!!!