PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Erotische verhalen - om je vingers bij af te likken!

Izzy van der Horst gelooft niet in monogamie. Wel in respect, vertrouwen en goede communicatie. Al bijna veertien jaar heeft ze een hele gelukkige open relatie met haar man. Sinds 2019 schrijft Izzy erotische verhalen, gebaseerd op haar eigen belevenissen. Lekker om te lezen, maar ook heerlijk om naar te luisteren. In deze podcast leest Izzy haar werk persoonlijk aan je voor. Laat je meevoeren door haar stem en beleef de spannende avonturen alsof je er zelf bij bent! Auteur: Izzy van der Horst...more

Afleveringen

 • #S2-4 Erotisch verhaal - Een verzetje

  Sep 05 2021

  Loes haar relatie is uit. Volgens haar oudere collega Heleen kan ze wel een verzetje gebruiken. Loes gelooft er niks van. Totdat ze Joey leert kennen...

 • #S2-3 Erotisch verhaal - Schuilen voor de regen

  Aug 02 2021

  Hoewel mijn weerapplicatie al aangeeft dat het waarschijnlijk gaat regenen, trek ik toch mijn stoute hardloopschoenen aan. Midden in een natuurgebied blijkt de app toch gelijk te krijgen. Gelukkig vind ik een vogelkijkhutje om in te schuilen, maar ik ben niet de enige.

 • #S2-2 Erotisch verhaal - Even afkoelen

  Jun 12 2021

  Simone helpt haar vriendin Iris in haar tuin. Het is een bloedhete dag. Als Iris haar vraagt of ze wat wil drinken, lijkt de verkoeling nabij. Of toch niet?

 • #S2-1 Erotisch verhaal - Nirwana

  May 30 2021

  Eerstejaars studente Marie-Louise gaat vanavond voor het eerst mee naar een borrel op de sociëteit. Hoewel ze in het begin nog wat verlegen is, lijkt ze al snel haar draai te vinden en windt er dan ook geen doekjes meer om. Wel dasjes...  Mochten er in dit verhaal namen overeenkomen van verenigingen of disputen, dan is dit abusievelijk. 

 • #27 Erotisch verhaal - Als een zwaluw zo vrij

  Apr 18 2021

  Op een sexy feest ontmoeten mijn man en ik twee vriendinnen. Eén van de dames heeft een opvallende tatoeage van een zwaluw op haar onderarm. Het kunstwerkje staat symbool voor hoe vrij ze zich voelt, vertelt ze. Nou, dat hebben we geweten..

 • #26 Erotisch verhaal - Lammetjes en lentekriebels

  Apr 03 2021

  Ramona werkt op een schapenboerderij. Het is volop voorjaar, dus tijd voor lammetjes. Deze ochtend mag ze haar knappe collega Luuk aflossen. Voor het eerst zijn de twee samen in de stallen. Alles is rustig. Alles, behalve de jeukende lentekriebels die al weken opspelen bij beide. En als het maar lang genoeg kriebelt, dan, tja...

 • #25 Erotisch verhaal - De controle uit handen geven

  Mar 21 2021

  Erotisch verhaal. Mijn man en ik gaan naar een kinky feestje. We verkennen de verschillende ruimtes en ontdekken een spannend rad met een X-vormig kruis. Er wordt een vrijwilliger gezocht die zich in het rad wil laten vastbinden. Respect boven alles en nee is uiteraard nee. Als je het niet probeert, dan kun je er niet over meepraten, is mijn motto. 

 • #24 Erotisch verhaal - De eerste keer dat ik mijn man seks zag hebben - met een ander

  Mar 13 2021

  Mijn man en ik hebben onderhand al ruim veertien jaar een swingende, open relatie. De eerste keer dat ik mijn man seks zag hebben met een ander weet ik nog goed. Natuurlijk hadden we het er samen heel vaak over gehad. Alle denkbare scenario’s hadden we doorgesproken. In mijn hoofd had hij al wel tien andere vrouwen geneukt. Ik was er helemaal klaar voor, dacht ik. Kom maar op. 

 • #23 Erotisch verhaal - Studentikoos

  Feb 27 2021

  Je studententijd is de mooiste tijd van je leven, zegt men vaak. Daar moet je van genieten. Nou, dat heb ik gedaan. Vooral het laatste jaar, toen Koos mijn nieuwe docent werd... 

 • #22 Erotisch verhaal - De Brandweerman

  Feb 20 2021

  Een erotisch verhaal over een spannende ontmoeting in een bar. Hoe oogcontact uitloopt tot een drankje en daarna zelfs uitmondt in een sexy trio MMV. 

 • #21 Erotisch verhaal - Kinky Valentijn

  Feb 13 2021

  Valentijnsdag. Dit jaar wil ik iets anders. Iets spannends, iets wat hij niet verwacht. Ik weet zeker dat mijn man mij dolgraag in een kinky outfit zou willen zien. Hé, maar dat… dat zou een gave verrassing zijn. Kinky, luxe lingerie. * dit verhaal is tot stand gekomen door een samenwerking tussen VoyeurX en Izzy van der Horst.

 • Trailer: Izzy van der Horst - Erotische verhalen - om je vingers bij af te likken!

  Feb 07 2021

  In deze podcast vertelt Izzy van der Horst je elke week een nieuw, erotisch verhaal. Haar spannende avonturen zijn gebaseerd op haar eigen ervaringen. Geniet je ervan? Kijk dan ook eens op www.izzyvanderhorst.nl

 • #20 Erotisch verhaal - Onzichtbare verrassing

  Feb 06 2021

  Af en toe spreken mijn man en ik samen af om ons thuis lekker op te tutten, alsof we op stap gaan. Omdat we elkaar niet als een vanzelfsprekendheid willen beschouwen. Zo ook deze zaterdag. In de la van de salontafel heb ik een cadeautje neergelegd, om mijn man te verrassen.

 • #19 Erotisch verhaal - Bubbels

  Jan 31 2021

  Mark en Nora bezoeken een parenclub. 'Ga maar alvast in de jacuzzi,' zegt Mark, 'dan haal ik drankjes bij de bar.' Dat doet Nora. De bubbels kruipen langzaam omhoog langs haar benen en doen haar alles om haar heen vergeten. Het resulteert in een bijzonder aangename ontmoeting.

 • #18 Erotisch verhaal - Pornopolitie

  Jan 25 2021

  Mijn man en ik krijgen van Barbara een spannende uitnodiging. Een erotisch feestje, bij haar thuis, met meerdere mensen. We gaan hier graag op in, maar niet zonder een verpletterende indruk te maken: ik ga verkleed als sexy politievrouw.

 • #17 Erotisch verhaal - Kinky feestje

  Jan 16 2021

  Mijn man en ik gaan op uitnodiging van Marnix naar een erotisch, kinky feest. Twee onbekende dames geven spontaan een geile show weg op een sybian (seksmachine)...

 • #16 Erotisch verhaal - Liefs uit Londen

  Jan 09 2021

  In dit verhaal volgen we ondernemer Thijs en zijn hoofd inkoop Monica. Vanaf het eerste gesprek hebben de twee een onwijs goede klik samen. Inmiddels zijn hun gevoelens voor elkaar behoorlijk uit de hand gelopen. Een gezamelijke hotelkamer aan de andere kant van Het Kanaal is helemaal de kat op het spek binden.. Cliché? Inderdaad, en daarom herkenbaar voor velen. Wist je dat de meeste relaties op de werkvloer ontstaan? 

 • #15 Erotisch verhaal - Herinnering

  Jan 02 2021

  'Ik heb zin om je weer eens samen met een andere man te verwennen.' Mmm. Hij heeft vaak goede ideeën, die man van mij. Ik denk terug aan onze date met Jeroen, een paar jaar geleden. Mijn man doet net alsof hij het niet meer helemaal weet. Stap voor stap neem ik hem mee terug in mijn herinnering...

 • #14 Erotisch verhaal - Een (hoog)spannend oud & nieuw

  Dec 31 2020

  Mark en Nora (uit mijn erotische roman Hoogspanning) swingen samen met Irwan en Kim het nieuwe jaar tegemoet op een erotisch getint feest. Ook de afterparty hebben ze al geregeld: een luxe hotelkamer mét jacuzzi. Na het feest rijdt er een leuke dame met het viertal mee in de taxi. Ze logeert in hetzelfde hotel en blijkt net zo openminded te zijn..

 • #13 Erotisch verhaal - Twee voor de prijs van 1

  Dec 26 2020

  Margot wil graag op tijd komen, maar helaas lukt het vaker niet dan wel. Zo ook vandaag, bij een afspraak met een nieuwe klant. Tot haar verbazing blijkt haar nieuwe klant ook nog eens bekende uit haar verleden te zijn. En zijn compagnon, die krijgt ze er voor niks bij.  Hoe? Luister maar snel..

 • #12 Erotisch verhaal - Naughty Santa

  Dec 21 2020

  Een paar weken voor kerstavond word ik wakker. Het is zondagochtend. Naughty Santa.  Het is het eerste wat in me op komt. Mijn brein fantaseert verder. Naughty Santa, een thuisfeestje voor een select gezelschap om de kerstdagen op een lekkere manier in te luiden. Als er zich in mijn hoofd een idee ontpopt, dan kan ik er het beste maar gewoon aan toegeven, weet ik inmiddels uit ervaring. Want het gebeurt hoe dan ook.

 • #11 Erotisch verhaal - Familiezaken

  Dec 12 2020

  Na vier maanden hard werken op zee is Kevin thuisgekomen. ZIjn vrouw Marjan heeft een welkomstfeestje voor hem georganiseerd. En als Marjan een feestje geeft, dan kun je er eigenlijk al vanuit gaan dat het uit de hand gaat lopen, want Marjan kent geen grenzen...

 • #10 Erotisch verhaal - De hoofdact gemist (of toch niet?)

  Dec 12 2020

  Ken je dat gevoel, dat je vlak voor het optreden van je favoriete band moet gaan plassen? Ik besloot te gaan, met alle gevolgen van dien. 

 • #9 Erotisch verhaal - Kookpunt

  Dec 06 2020

  Een tijdje geleden heb ik een cursus koken met kruiden gedaan. Volgens de informatiefolder zou het iedere cursist lukken om het binnen één dag onder de knie te krijgen. Dat lukte inderdaad. En ik kreeg nog veel meer onder mijn knieën, of beter gezegd, ertussen.

 • #8 Erotisch verhaal - Wakker worden... En hoe!

  Dec 06 2020

  Wakker worden en erachter komen dat het zondagochtend is. Niets moet en alles mag. Ik leg mijn telefoon weer aan de kant. Mijn hand kruipt bij me onder de dekens.

 • #7 Erotisch verhaal - Indian Summer

  Dec 06 2020

  De herfst creëert een kleurrijk geheel in het bos. Ramona en Ruben besluiten een wandeling te maken, maar gaan de gebaande paden uit de weg om er een extra spannende dag van te maken.

 • #6 Erotisch verhaal - Get your strap-on

  Dec 06 2020

  Mijn hart bonkt in mijn ribbenkast. ‘Weet je het zeker?’ Ze knikt en kleedt zich uit. Ze reikt me de strap-on aan. ‘Help je me?’

 • #5 Erotisch verhaal - Eerste date met een stel deel 3

  Dec 06 2020

  Yara heeft zich ingeschreven op een datingsite, gericht op swingers en openminded mensen. Hoewel ze bedolven wordt onder de berichten, springt de reactie van Mike en Inge eruit. Nooit eerder heeft ze met een stel gedate. Hoe zal dit gaan?

 • #4 Erotisch verhaal - Eerste date met een stel deel 2

  Dec 06 2020

  Yara heeft zich ingeschreven op een datingsite, gericht op swingers en openminded mensen. Hoewel ze bedolven wordt onder de berichten, springt de reactie van Mike en Inge eruit. Nooit eerder heeft ze met een stel gedate. Hoe zal dit gaan?

 • #3 Erotisch verhaal - Eerste date met een stel deel 1

  Dec 06 2020

  Yara heeft zich ingeschreven op een datingsite, gericht op swingers en openminded mensen. Hoewel ze bedolven wordt onder de berichten, springt de reactie van Mike en Inge eruit. Nooit eerder heeft ze met een stel gedate. Hoe zal dit gaan?

 • #2 Erotisch verhaal - Conform Afspraak

  Dec 06 2020

  Mijn man en ik hebben vanavond een privé kamer gehuurd in een parenclub. En midden in die kamer, daar hangt een sling. Voor mij. Conform afspraak. Mijn man zal bij de deur staan om onze gasten te ontvangen. Gepraat wordt er niet. Gesekst des te meer. Conform afspraak.

 • #1 Erotisch verhaal - Carte Blanche

  Dec 06 2020

  Marscha heeft vanavond een bedrijfsuitje. Van haar man Carl krijgt ze carte blanche. 'Verleid die leuke collega van je maar eens. Julian heet hij toch? De enige voorwaarde die ik stel, is dat je me alles vertelt als je thuiskomt.'