PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

De Top van Nederland

Elke werkdag een goed geïnformeerd gesprek met de top van het bedrijfsleven of een andere leider van nu. Presentatie: Thomas van Zijl.

Afleveringen

 • Kees Aarts (Protix): 'De koeienmarkt is geen markt voor onze hoogwaardige eiwitten’

  Sep 30 2022

  Hoe verwerk je de larven van de zwarte soldaatvlieg tot proteïne? En kun je deze proteïne zomaar verwerken tot veevoer?  In ‘De top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Kees Aarts, oprichter van insectenproteïnebedrijf Protix.  Abonneer je op de Podcast   Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Fatima Koning (IWG): 'De communicatie met pandeigenaren is niet altijd normaal'

  Sep 29 2022

  Hoe goed is flexplekaanbieder IWG, bekend van Regus en Spaces, door de coronacrisis heen gekomen? En: welke besparende maatregelen heeft het flexkantoorbedrijf genomen nu de energieprijzen stijgen? In ‘De top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Fatima Koning, commercieel directeur van flexkantoorbedrijf IWG.  Abonneer je op de Podcast   Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.    See omnystudio.com/listener for privacy...more

 • Johan van Marle (Uitgekookt): 'We groeien dit jaar 40 procent’

  Sep 28 2022

  Hoe gezond zijn de maaltijden van maaltijdbezorger Uitgekookt? En lukt het om op te boksen tegen de harde concurrentie? In ‘De top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Johan van Marle, eigenaar van Uitgekookt.  Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Sander Heinsman (Portaal): 'We hebben 2000 mensen met een betaalachterstand’

  Sep 27 2022

  Woningcorporatie Portaal bevriest huren van mensen in slecht geïsoleerde woningen, maar moet tegelijkertijd behoorlijk investeren in nieuwbouw en verduurzaming. Hoe krijg je dit met minder geld voor elkaar? Te gast is Topman Sander Heinsman.  Abonneer je op de Podcast   Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Hans Verhoeven (VVG): ‘Uiteindelijk gaan we naar 100% elektrificatie.’

  Sep 26 2022

  Welke rol kan LPG spelen in de huidige gascrisis? EN: Zit er toekomst in biopropaan? Te gast is Hans Verhoeven, voorzitter van de Vereniging voor Vloeibaar Gas.  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Michael Jongeneel (FMO): 'Bij de projecten waar wij instappen gaan we beter onderzoek verrichten'

  Sep 23 2022

  De ontwikkelingsbank kwam negatief in de publiciteit vanwege omstreden projecten, een interne angstcultuur en kritiek van toezichthouder DNB. Gaan deze problemen met de vernieuwde strategie tot de verleden tijd behoren? Te Gast is Michael Jongeneel, topman van FMO.  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Bart Jan Hoevers (Gasunie Transport Services): 'Besparing klinkt positief, maar het is eigenlijk gewoon vraagdestructie.'

  Sep 22 2022

  Gastoelevering is in rap tempo van een vanzelfsprekendheid in een economisch wapen veranderd en dat voelt iedereen in de portemonnee. Hoe zeker kan Nederland voortaan zijn van warme winters? En welke rol kan waterstof gaan spelen in de toekomst? Te Gast is Bart Jan Hoevers, topman van Gasunie Transport Services.    Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Dennis Schipper (DEMCON): 'Als er intern protest komt op een opdracht van defensie, voeren we deze niet uit’

  Sep 21 2022

  Hoe is technologiebedrijf Demcon, uitvinder van een ludieke robot aap, uitgegroeid tot bouwer van beademingsmachines en leverancier van defensie? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Dennis Schipper, topman van technologiebedrijf Demcon.   Abonneer je op de Podcast    Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Regionale voorzitters VNO-NCW: We moeten geen branden meer blussen maar vooruitkijken

  Sep 20 2022

  Wat voor impact gaat de miljoenennota hebben op bedrijven? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met regiovoorzitters Audrey Keukens en Sieger Dijkstra van VNO-NCW West en Noord. Abonneer je op de Podcast    Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Arthur Valkieser (Water Europe) 'Gebruik gezuiverd afvalwater als bron voor drinkwater'

  Sep 19 2022

  Kunnen we er wel zeker van zijn dat er over een paar jaar nog water uit de kraan komt? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Arthur Valkieser, bestuurslid van Water Europe   Abonneer je op de Podcast    Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Renate Hemerik (VNA-lease): 'De rente druk in het leasetarief zal groter worden'

  Sep 16 2022

  Is een tweedehandsauto straks interessanter dan een leaseauto? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Renate Hemerik, directeur van VNA-lease.   Abonneer je op de Podcast    Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Gert kooij (NHK): 'Wil je tot een reductie van fijnstof komen, dan moet je de juiste stooktechniek toepassen’

  Sep 15 2022

  Wat betekent de hogere gasprijs voor de verkoop van het aantal houtkachels en wat doet dit met de luchtkwaliteit? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Gert Kooij (Vice-)voorzitter van de Stichting Nederlandse Haarden- en Kachelbranche   Abonneer je op de Podcast    Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Peter Bijvelds (Ebusco): 'Voor onderdelen die eerst in 1,5 maand kwamen wordt nu geen leverdatum gegeven'

  Sep 14 2022

  Hoe gaat het snelgroeiende Ebusco, bouwer van elektrische bussen en laadsystemen, om met aanhoudende verstoringen in de toeleveringsketen? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Peter Bijvelds, oprichter en algemeen directeur van Ebusco.   Abonneer je op de Podcast    Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Nienke Homan (KNB): 'Je kunt niet zomaar de prijs van energie doorberekenen aan de consument’

  Sep 13 2022

  Is het nog rendabel om dakpannen te produceren als de gasprijzen torenhoog zijn? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Nienke Homan, de voorzitter van de vereniging Koninklijke Nederlandse Bouwkeramiek.    Abonneer je op de Podcast    Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jarell Habets (Shypple): 'De scheepvaartindustrie moet gaan werken met schonere brandstof'

  Sep 12 2022

  Hoe kan platform Shypple ervoor zorgen dat de scheepvaartindustrie efficiënter wordt ingericht. In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Jarell Habets, oprichter van zeevrachtplatform Shypple.  Abonneer je op de Podcast    Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Marnix Fruitema (BARIN): 'Schiphol zal hard moeten werken om het goede imago terug te krijgen'

  Sep 09 2022

  Het kabinet wil dat Schiphol het aantal vliegbewegingen flink verlaagt, maar wat zijn daar de economische gevolgen van? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Marnix Fruitema, voorzitter van luchtvaartkoepel BARIN.  Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’  en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Stef Lagomatis (Incentro): 'Wij proberen – ondanks overnames – de bedrijfscultuur te bewaken.'

  Sep 08 2022

  IT-bedrijf Incentro groeide tot dusver organisch. Waarom gaat het bedrijf nu op overnamepad? Te gast is Stef Lagomatis, bestuurder van IT-bedrijf Incentro.  Abonneer je op de Podcast    Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Marcel Levi (NWO): ‘Nederland heeft te weinig geïnvesteerd in wetenschappelijk onderzoek’

  Sep 07 2022

  De komende tien jaar investeert het kabinet vijf miljard euro extra in onderwijs en onderzoek. En: zijn wetenschappers te veel tijd kwijt aan het indienen van onderzoeksvoorstellen? Te gast is Marcel Levi, voorzitter van de NWO.  Abonneer je op de Podcast    Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Greet Prins (KVK): ‘Wij willen en mogen niet concurreren met andere organisaties’

  Sep 06 2022

  Hoe gaat de Kamer van Koophandel om met antiwitwaswetgeving? Te gast is Greet Prins, bestuursvoorzitter van de Kamer van Koophandel.   Abonneer je op de Podcast    Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jos Peeters (VVV): ‘Wij zijn een belangrijke ondersteuner voor veel lokale winkels’

  Sep 05 2022

  Gaat de Europese commissie met haar nieuwe regels tegen witwassen voor een groot omzetverlies zorgen binnen de cadeaukaartenbranche? Te gast is Jos Peeters, directeur van VVV Nederland.   Abonneer je op de Podcast    Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jan Baan (Omoda): 'Driekwart van onze omzet is online’

  Sep 02 2022

  Naast het verkopen van schoenen besloot modebedrijf Omoda zich ook richten op de verkoop van kleding. Wat heeft dit besluit betekent voor het bedrijf? Te gast is Jan Baan, topman van modebedrijf Omoda.   Abonneer je op de Podcast   Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Marcel Koers (Happy Soaps): "Wij verkopen eigenlijk nagenoeg geen zeep.”

  Sep 01 2022

  Schoonmaak- en verzorgingsproducten voor de consument waar geen plastic meer aan te pas komt. Utopie of haalbare kaart? Te gast is Marcel Koers, mede-oprichter van Happy Soaps.  Abonneer je op de Podcast   Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Benno Leeser (Gassan Diamonds): 'Wij hadden eerder moeten starten met tweedehands horloges'

  Aug 31 2022

  Hoe staat het ervoor met de juwelen- en horlogemarkt? En: hoe tast de hoge inflatie de verkoop van luxeartikelen aan? Te gast Benno Leeser, president-directeur van het Amsterdamse Gassan Diamonds.  Abonneer je op de Podcast   Ga naar ‘De top van Nederland’ (maak link naar: https://www.bnr.nl/podcast/de-top-van-nederland) en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Gertjo Janssen (EK): 'Er zijn altijd doelgroepen die wel geld te besteden hebben’

  Aug 30 2022

  Wat is de meerwaarde van dienstverlener EK in de detailhandel? En: wat kan de detailhandel doen om leegstand in de winkelstraten te bestrijden? Te gast is Gertjo Janssen, Chief Retail Officer bij detailhandeldienstverlener EK.  Abonneer je op de Podcast   Ga naar ‘De top van Nederland’ https://www.bnr.nl/podcast/de-top-van-nederland) en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Berthold Bakker (USED PRODUCTS) : 'Persoonlijk contact maakt voor ons het verschil'

  Aug 29 2022

  Hoe werkt dat nou eigenlijk met pandhuizen en tweedehands goederen? En: profiteert Used Products juist nu van de inflatie en de torenhoge energierekeningen? Te gast is Berthold Bakker, topman van Used Products.   Abonneer je op de Podcast   Ga naar ‘De top van Nederland’ https://www.bnr.nl/podcast/de-top-van-nederland) en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Maudie Derks (Acture Groep): 'De impact van het onderwerp zijn van een uitzending van Radar moet je niet onderschatten’

  Aug 26 2022

  Hoe belangrijk is het dat iedereen een verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering krijgt? En: hoe pak je je organisatie aan als je heftige kritiek krijgt van een televisieprogramma als Radar? Te gast is Maudie Derks, topvrouw van Acture Groep, private uitvoerder van sociale zekerheid.  Abonneer je op de Podcast   Ga naar ‘De top van Nederland’: (https://www.bnr.nl/podcast/de-top-van-nederland) en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.co...more

 • Erik Klooster (VNPI): 'Er zal nog een hele tijd behoefte zijn aan gewone tankstations'

  Aug 25 2022

  Sinds de oorlog in Oekraïne is de wereldwijde energiemarkt ontwricht. Wat is er veranderd  voor tankstations en raffinaderijen? En welke gevolgen heeft elektrisch rijden voor de toekomst tankstations? Te gast is Erik Klooster, directeur van Vereniging Nederlandse Petroleum Industrie. Abonneer je op de Podcast   Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Réne Koppert (Koppert): 'In Amerika worden drie keer zo veel biologische producten toegelaten'

  Aug 24 2022

  Kan gewasbeschermingsbedrijf Koppert de Europese markt veroveren met zijn biologische producten of maakt regelgeving vanuit Brussel dit onmogelijk? Te gast is Réne Koppert, algemeen directeur Koppert.   Abonneer je op de Podcast   Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jeroen van Hooff (Jaarbeurs): 'We zitten nog niet op het oude volume'

  Aug 23 2022

  De Jaarbeurs in Utrecht heeft tijdens de coronacrisis miljoenen euro’s verloren. Kan de evenementenlocatie nu weer op volle toeren draaien? En: hoe kijkt de nieuwe topman naar de nieuwbouwplannen voor de Jaarbeurs, waar nog geen begin mee is gemaakt? Te gast is Jeroen van Hooff, topman van de Jaarbeurs.  Abonneer je op de Podcast   Ga naar ‘De top van Nederland’  en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Erik-Jan Ginjaar (Postillion Hotels): ‘In twee jaar tijd zijn alle buffers verdwenen’

  Aug 22 2022

  Postillion Hotels geeft medewerkers extra salaris om hun studieschuld af te lossen. Kan de hotelketen zo meer werknemers werven? En: lukt het nog om conferentiezalen te vullen of heeft hybride werken de toekomst? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur van Postillion Hotels.  Abonneer je op de Podcast   Ga naar ‘De top van Nederland’  en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener f...more

 • Michiel Alting von Geusau (Docdata): 'Onze aandeelhouders zeiden: dat internet wordt toch niks'

  Aug 19 2022

  Hoe was het om in de jaren nul de opkomst van het webwinkelen mee te maken en er ook een significante rol in te spelen? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Michiel Alting von Geusau, oprichter van het voormalige Docdata, dat onder meer samenwerkte met Zalando, Bol.com en De Bijenkorf. Abonneer je op de Podcast   Ga naar ‘De top van Nederland’  en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Edzo Doeve (DELA): ‘Dat we ons in Duitsland profileren als coöperatie doet het heel goed’

  Aug 18 2022

  Wat is het gevolg van de overname van de Duitse polissen van Monuta door uitvaartcoöperatie DELA? En: Is de wet op de lijkbezorging nog wel van deze tijd? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Edzo Doeve, topman van DELA.    Abonneer je op de Podcast   Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Anne-Jo Visser (AFWC): 'We moeten mensen nu een lagere huur geven'

  Aug 17 2022

  Wat kunnen Amsterdamse woningcorporaties doen om meer huurwoningen beschikbaar te maken voor het middensegment?  In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Anne-Jo Visser, directeur van de Amsterdamse Federatie van Woningcorporaties.  Abonneer je op de Podcast   Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.      See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Remko Berkel (Specsavers): 'Eye Wish overnemen zou voor ons weinig toevoegen'

  Aug 16 2022

  Hoe kijkt brillenketen Specsavers naar de optiekmarkt nu de overname van concurrent GrandVision door optiekreus EssiolorLuxottica eindelijk is beklonken? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Remko Berkel, topman van Specsavers Nederland.  Abonneer je op de Podcast   Ga naar ‘De top van Nederland’ (maak link naar: https://www.bnr.nl/podcast/de-top-van-nederland) en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.  See omnystudio.com/listener for privac...more

 • Pier Eringa (LangeLand Ziekenhuis): 'Sluiting spoedeisende hulp was laatste optie'

  Aug 15 2022

  Door grote personeelstekorten is het LangeLand Ziekenhuis genoodzaakt om drie dagen per week de spoedeisende hulp te sluiten. Een gebrek aan medewerkers is een probleem waar de hele zorg mee kampt. In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Pier Eringa, directeur van het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer.    Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ (maak link naar: https://www.bnr.nl/podcast/de-top-van-nederland) en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via ...more

 • Edwin Hoogerwerf (Daikin): 'De vraag naar warmtepompen is verdrievoudigd ten opzichte van vorig jaar'

  Aug 12 2022

  Gaat heel Nederland aan de hybride warmtepomp, zoals minister Hugo de Jonge wil? Als het aan Daikin Nederland, producent van warmtepompen en airco's ligt wel, maar kan de Nederlandse tak van het Japanse bedrijf de grote vraag wel aan? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Edwin Hoogerwerf, directeur van Daikin Nederland.  Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ (maak link naar: https://www.bnr.nl/podcast/de-top-van-nederland) en abonneer je op de podcast, ook t...more

 • Marco Florijn (NVVK): '600.000 huishoudens hebben problematische schulden'

  Aug 11 2022

  Wat kan schuldhulporganisatie NVVK betekenen voor mensen met lage inkomens, nu de prijzen maar blijven stijgen? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Marco Florijn, voorzitter van schuldhulpverleningsorganisatie NVVK.  Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ (maak link naar: https://www.bnr.nl/podcast/de-top-van-nederland) en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Niels Arntz (Temper): 'Zzp’ers werken gemiddeld 3,5 maand via het platform'

  Aug 10 2022

  Nu de vakbonden FNV en CNV door de rechter ontvankelijk zijn verklaard, is de toekomst van werkplatform Temper onzeker. In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Niels Arntz, mede-oprichter van Temper.  Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ (maak link naar: https://www.bnr.nl/podcast/de-top-van-nederland) en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Natascha van Nieuwenburg (The Learning Network): 'Wij accepteren dat het verdienmodel van het verleden er niet meer is'

  Aug 09 2022

  Digitaliseren is belangrijker dan ooit. Hebben schoolboeken nog wel de toekomst? In 'De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Natascha van Nieuwenburg, topvrouw van leermiddelenbedrijf The Learning Network.  Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ (maak link naar: https://www.bnr.nl/podcast/de-top-van-nederland) en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Wim Drossaert (Dunea): 'We kunnen water niet zomaar vasthouden'

  Aug 08 2022

  Waterbedrijf Dunea voorziet anderhalf miljoen mensen in Nederland van drinkwater. Wat gaat het 'feitelijk watertekort’ betekenen voor burgers en bedrijven? Te gast is Wim Drossaert, topman van Dunea. Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • André van Troost (Lely): 'Onze machines gaan het stikstofprobleem mede oplossen'

  Aug 05 2022

  Familiebedrijf Lely heeft mogelijk een oplossing voor het stikstofprobleem. Kan het bedrijf de verwachtingen waarmaken? Te gast is André van Troost, directeur van Lely. Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Wouter Staal (YB): 'Zuivel was altijd het zwarte randje van onze onderneming'

  Aug 04 2022

  Binnenkort geen zuivel meer in de producten van YB, voorheen bekend als Yoghurt Barn. Gaat het bedrijf daar geen klanten door verliezen? Te gast is Wouter Staal, oprichter en CEO van de YB-keten. Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Richard Blickman (BESI): 'Chipindustrie is de kern van onze welvaart'

  Aug 03 2022

  Hoe belangrijk is BESI voor de chipindustrie en kan Europa ooit zonder chips uit Azië? Te gast is Richard Blickman, topman van chipmachinefabrikant BESI.  Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Ruud Zanders: 'De hele landbouw moet op de schop'

  Aug 02 2022

  2500 boeren hebben samen het ‘Groenboerenplan’ opgesteld. Is dat plan dé oplossing voor de stikstofcrisis? Te gast is Ruud Zanders, voorzitter van stichting Caring Farmers en oprichter van Kipster.    Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Ton Hillen (Heijmans): 'We moeten op een andere manier woningen gaan realiseren'

  Aug 01 2022

  In 'De Top van Nederland' praat ik met Heijmans-topman Ton Hillen over de halfjaarcijfers van het bouwbedrijf. Die zijn positief, ook al nemen de materiaalkosten en stikstofbelemmeringen toe. Wat verwachten bouwers van het kabinet?  Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Siward Zomer (Energie Samen): "Er is nog nooit een project mislukt vanwege het gebrek aan geld"

  Jul 29 2022

  Inmiddels zijn er bijna 700 energiecoöperaties in Nederland. Zijn deze energiecoöperaties onmisbaar bij de energietransitie of moet de overheid de volledige regie in handen nemen? In ‘De Top van Nederland’ bespreek ik met Siward Zomer, coöperatief directeur bij Energie Samen Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Peter Hutten (Van Wijnen): 'Denkbaar dat bouwers met dure nieuwbouw blijven zitten'

  Jul 28 2022

  Een land vol fabriekswoningen, volgens bouwbedrijf Van Wijnen is het de toekomst van de woningmarkt. Een bouwtoekomst waarin zij verwachten dat de hypotheekrentestijging vele nieuwbouwprojecten op losse schroeven kan zetten. In ‘De Top van Nederland’ bespreek ik met Peter Hutten, topman bij Van Wijnen, hoe hij die toekomst voor zich ziet. Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/l...more

 • Rimco de Groot (Mourik): 'De weg uit deze crisis is innoveren'

  Jul 27 2022

  Miljarden euro's wil het kabinet gaan uitgeven om de ruimtelijke puzzel voor 2050 op te lossen. Betekenen al deze infrastructurele projecten dat er gouden jaren in het verschiet liggen voor aannemersbedrijf Mourik? Ik bespreek het in ‘De Top van Nederland’ met Rimco de Groot, financieel directeur van Mourik. Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information...more

 • Erik Gerritsen (YMERE): 'Huurders moeten vaker hun huis kunnen kopen'

  Jul 26 2022

  Het kabinet heeft grootse plannen klaarliggen om de woningcrisis te bestrijden, hierin is de rol voor woningcorporaties essentieel. Maar gaat het woningbouwcorporaties ook lukken om op grote schaal betaalbare huurwoningen te realiseren? In ‘De Top van Nederland’ bespreek ik het met Erik Gerritsen, directievoorzitter van Ymere, de grootste woningcorporatie in Amsterdam, Haarlem, en Almere.  Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluistere...more

 • Dirk-Siert Schoonman (Unie van Waterschappen):'Het klimaat haalt ons in en extremen laten zich eerder zien'

  Jul 26 2022

  Langere periodes van droogte, gevolgd door korte hevige regenbuien, het komt steeds vaker voor in Nederland. Hoe goed zijn we eigenlijk voorbereid op zulke weersextremen, en welk gevolgen heeft dit voor onze watervoorziening? In 'De Top van Nederland' spreek ik er uitgebreid over met Dirk-Siert Schoonman, bestuurder bij de Unie van Waterschappen.  Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omny...more

 • Sandra van Halderen (Restaurant Company Europe): 'Wij hebben 900 openstaande vacatures'

  Jul 22 2022

  De horecasector staat nét na de coronacrisis voor duivelse strategische vraagstukken. Want de personeelstekorten zijn enorm en de inkoopkosten rijzen de pan uit. Maar de strategie van Restaurant Company Europe, het moederbedrijf van onder andere biefstuk-restaurant Loetje en Happy Italy, is duidelijk: groeien! Maar hoe gaan zij dat bewerkstelligen? In ‘De Top van Nederland’ bespreek ik het met Sandra van Halderen, topvrouw van Restaurant Company Europe.See omnystudio.com/listener for privacy inf...more

 • Paul Scholten (Buckaroo): "Wij bedienen klanten beter dan Adyen"

  Jul 21 2022

  Betaaldienstverlener Buckaroo wil flink uitbreiden en is daarom op overnamepad. Het bedrijf zet een eerste stap met de overname van betaalkastjesbedrijf Sepay. Welke bedrijven heeft Buckaroo nog meer op het oog? Te gast is Paul Scholten, topman van Buckaroo. Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jos van de Kerkhof (VISA): 'We willen het makkelijker maken om crypto aan te schaffen.’

  Jul 20 2022

  De cryptomarkt heeft in de eerste helft van dit jaar flinke klappen gehad. Toch ziet ‘s werelds grootste betalingsverwerker VISA een kans. Is dit een tactische zet? En: waar ligt die kans dan? Te gast is Jos van de Kerkhof, topman van VISA Nederland  Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jo Maes (Ordina): 'De overheid is slachtoffer van haar eigen succes'

  Jul 19 2022

  De IT-sector heeft de wind in de rug gehad, hier heeft ook Ordina de vruchten van geplukt. Maar de krapte op de arbeidsmarkt zorgt ervoor dat de salarisdruk bij de IT-dienstverlener toeneemt. Welke strategie heeft Ordina om in deze veranderende tijden toch te blijven groeien? In de ‘Top van Nederland’ bespreek ik het uitgebreid met Jo Maes, topman van Ordina.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Michiel Hordijk (IMKB): 'Er is teveel onzekerheid voor investeringen'

  Jul 18 2022

  Het midden- en kleinbedrijf van Nederland zit vol met plannen. Maar de toenemende economische onzekerheid, bovenop personeelstekorten en resterende coronaschulden, zorgt ervoor dat de financiering vaak achterblijft. Wat kunnen ondernemers zelf doen om de banken gunstiger te stemmen? In ‘De Top van Nederland’ hoort u een uitgebreid gesprek hierover met Michiel Hordijk, directeur van het Instituut Midden- en Kleinbedrijf. Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op...more

 • Rein Wispelweij (Regiobank): 'Op bepaalde vlakken is de druk op banken te hoog'

  Jul 15 2022

  Regiobank heeft een onderzoek laten uitvoeren naar de leefbaarheid in kleine woonkernen. De bank ziet daar een exponentiële groei in klantenaanwas. In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Rein Wispelweij, directeur van de Regiobank. Abonneer je op de Podcast   Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Horecaondernemer Thomas Anderiesen: 'Vroeger mocht je bij ons pas met drie jaar ervaring achter de bar staan'

  Jul 14 2022

  Hoe zorgt de horeca dat het personeel van vóór de coronacrisis weer terugkomt? En hoe bereidt de horeca zich voor op een toekomstige lockdown? Horecaondernemer Thomas Anderiesen is te gast in BNR Zakendoen. Abonneer je op de podcast    Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Tijn van Elderen (Brabantia): 'Onze oorlogskas is groot genoeg'

  Jul 13 2022

  Voor Brabantia, producent van huishoudartikelen, was het tijdens de coronajaren zakelijk smullen. De omzetcijfers stegen fors en de overname van een Spaanse partij verbeterde hun positie in Zuid-Europa aanzienlijk. Maar welke koers gaat Brabantia varen nu de donkere wolken zich samenpakken boven de economie? In De Top van Nederland bespreken wij het uitgebreid met Tijn van Elderen, de topman van Brabantia. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Marlene ten Ham (Thuiswinkel.org): 'Het gaat om overleven'

  Jul 12 2022

  Het aantal online bestellingen groeide explosief tijdens de coronapandemie. Maar lukt het webwinkels ook om deze groeitrend voort te zetten? En: hoe speelt deze sector in op de duurzaamheidsuitdagingen van deze tijd?  In ‘De Top van Nederland’ bespreken wij het uitgebreid met Marlene ten Ham, directeur van Thuiswinkel.org.     Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.  See omnystudio.com/listener fo...more

 • Doekle Terpstra (Techniek Nederland): 'We staan met de rug tegen de muur.'

  Jul 11 2022

  Er is sprake van een nijpend tekort aan vaklieden in de technische sector, hierdoor komt de energietransitie in gevaar. Hoe gaat branchevereniging Techniek Nederland ervoor zorgen dat er voldoende mensen zijn om zonnepanelen en warmtepompen te installeren? In ‘De top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Han ten Broeke, voorzitter van brancheorganisatie BOVAG.   Abonneer je op de Podcast   Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en ...more

 • Han ten Broeke (BOVAG): 'Files én de CO2-uitstoot moeten de wereld uit via rekeningrijden '

  Jul 11 2022

  De kogel is door de kerk: Nederland gaat rekeningrijden. Maar halen de huidige plannen de prikkel voor verduurzaming niet weg? In ‘De top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Han ten Broeke, voorzitter van brancheorganisatie BOVAG.   Abonneer je op de Podcast   Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Fred Teeven (VNB): 'De belasting op alcoholvrijbier is wrang'

  Jul 11 2022

  Waarom verhoogt de overheid de accijns op alcoholvrij bier als het de alcoholconsumptie wil terugbrengen? En: Wat zijn de gevolgen van de oorlog in Oekraïne voor de Nederlandse biersector? In ‘De top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Fred Teeven, voorzitter van de vereniging Nederlandse Brouwers  Abonneer je op de Podcast   Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Frank Agterberg (Vereniging Warmtepompen): 'CO2-besparing is voor duurzaamheidsadepten een goede boodschap, maar niet voor de consument'

  Jul 06 2022

  Wie zijn CV-ketel in 2026 vervangt moet verplicht een warmtepomp laten installeren. Hoe uitvoerbaar is dit plan en wat moet er gebeuren om miljoenen woningen te voorzien van een warmtepomp? In ‘De top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Frank Agterberg, voorzitter van de Vereniging Warmtepompen  Abonneer je op de Podcast   Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Cora van Nieuwenhuizen (Energie-Nederland): 'Het zwartste scenario over energiearmoede is nog niet zwart genoeg'

  Jul 05 2022

  De gascrisis maakt het steeds moeilijker voor huishoudens om de energierekening te kunnen betalen. Wat kunnen energiebedrijven doen om minima én middengroepen te helpen? In ‘De top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Cora van Nieuwenhuizen, voorzitter van Energie-Nederland.  Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Harm-Jan Stoter (Intergamma): 'We hebben twee jaar op de rem getrapt, nu gaan we gas geven'

  Jul 04 2022

  Na 17 jaar aan het roer van ‘s lands grootste bouwmarkt gestaan te hebben, geeft Harm-Jan Stoter, het stokje door. Hij kijkt terug op de procedures bij de Ondernemingskamer en de coronaklusgekte. Te gast is Harm-Jan Stoter is hoofdgast, directeur van Intergamma.  Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Harmen van Wijnen (ABP): 'Het is moed en lef dat we de stap hebben gezet om niet meer in fossiel te beleggen'

  Jul 01 2022

  ABP, het grootste pensioenfonds van Nederland, verhoogt de pensioenen vanaf 1 juli. Blijft het hier voorlopig bij of mogen deelnemers hopen op nog een verhoging? Te gast is Harmen van Wijnen, voorzitter van ABP. Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jeroen Rijpkema (Triodos): ‘Ik kan niet voorspellen wat de waardeontwikkeling van de certificaten volgend jaar zal zijn.’

  Jun 30 2022

  Wat ging er allemaal mis met de certificaten van Triodosbank en hoe gaat de bank de certificaathouders tegemoet komen? Te gast is Jeroen Rijpkema, CEO van Triodos.  Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Joep Gommers (EclecticIQ): 'Er zijn niet genoeg analisten in de wereld om op te boksen tegen alle cyberdreigingen'

  Jun 29 2022

  Is Europa te afhankelijk van Amerikaanse bedrijven als het gaat om cybersecurity? In ‘De Top van Nederland’, een uitgebreid gesprek met Joep Gommers, topman van EclecticIQ  Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.  See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Petra Willems (Organon): 'We moeten een inspanning leveren om medicijnen voor iedereen betaalbaar te houden.’

  Jun 28 2022

  Wat kan de farmaceutische industrie betekenen in de discussie over de soms extreem hoge prijzen van medicijnen? In ‘De Top van Nederland’, een uitgebreid gesprek met Petra Willems, topvrouw van farmaceut Organon Benelux.  Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.     See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Paul de Krom (OV-NL): “Wij willen een financieel vangnet van het kabinet"

  Jun 27 2022

  Door al het thuiswerken is het aantal reizigers nog steeds niet op het peil van vóór de coronacrisis. Liggen financiële problemen op de loer voor de bedrijven in het openbaar vervoer? In ‘De top van Nederland’, een uitgebreid gesprek met Paul de Krom, voorzitter van OV-NL, de branchevereniging voor openbaarvervoersbedrijven.  Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for p...more

 • Joost Farwerck (KPN): 'We zijn nu niet gereguleerd, dat hebben we van ons af kunnen schudden'

  Jun 24 2022

  KPN beheert het leeuwendeel van het Nederlandse glasvezelnetwerk. Ondanks die positie heeft het bedrijf voorlopig regulering af weten te wenden, door zelf met een voorstel te komen voor glasvezeltarieven. Wat gebeurt er als dat voorstel wordt goedgekeurd? In ‘De top van Nederland’, een uitgebreid gesprek met Joost Farwerck, topman van KPN. Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/...more

 • Arthur Burgmans (Multifix): 'Te snel groeien is ook niet goed, dan wordt Multifix uit elkaar getrokken'

  Jun 23 2022

  Multifix zag de verstoringen in de mondiale leveringsketen aankomen en wist vervolgens een recordomzet te behalen. In ‘De top van Nederland’, een uitgebreid gesprek met Arthur Burgmans, directeur van toeleverancier van bevestigingsmaterialen Multifix.  Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Martijn Hagens (Vattenfall): ‘We houden er rekening mee dat een derde van de klanten in forse betalingsmoeilijkheden komt’

  Jun 22 2022

  Hoe gaat energieleverancier Vattenfall met de eerste fase van de gascrisis om? En wat betekent dat voor de klanten? In ‘De Top van Nederland’, een uitgebreid gesprek met Martijn Hagens, topman van Vattenfall Nederland.  Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Patrick van Rossum (Kyndryl): 'Wat mij betreft hadden we die split van IBM ook al eerder kunnen doen'

  Jun 21 2022

  Welke koers zet Kyndryl uit nu het IT-bedrijf is afgesplitst van IT-gigant IBM? In ‘De Top van Nederland’, een uitgebreid gesprek met Patrick van Rossum, managing director van Kyndryl Nederland.  Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Niels Wage (Perpetual Next): ‘We kijken continu naar hoe we afval beter kunnen inzetten met zo'n hoog mogelijke impact.’

  Jun 20 2022

  Waar gaat de Nederlandse producent van hernieuwbare grondstoffen Perpetual Next zijn grondstoffen vandaan halen nu de vraag ernaar steeds groter wordt? In ‘De Top van Nederland’, een uitgebreid gesprek met Niels Wage, topman van Perpetual Next.  Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Krein Bons (Van Haren): ‘Beter goed gekopieerd dan slecht bedacht.’

  Jun 17 2022

  Waarom heeft Van Haren, in tegenstelling tot sommige andere schoenenketens, de opkomst van online winkelen wel overleefd? In ‘De Top van Nederland’, een uitgebreid gesprek met Krein Bons, vertrekkend directeur van schoenenketen Van Haren.  Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Michiel Witteveen (Mirage Retail Group): "Ik ben bereid om aan te schuiven bij het Maatschappelijk Impact Team."

  Jun 16 2022

  Waarom kiest Blokker voor een beursgang via een direct listing? En hoe kijkt de CEO naar de leegstand in de winkelstraten? In ‘De Top van Nederland’, een uitgebreid gesprek met Michiel Witteveen, CEO van Blokkers moederbedrijf, Mirage Retail Group.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information...more

 • Marcel Brouwer (Sodexo): 'We hebben sommige contracten ‘in goed overleg’ beëindigd.'

  Jun 15 2022

  Facilitair dienstverlener Sodexo heeft zijn nettowinst ten opzichte van vorig jaar flink zien stijgen. Wat is er veranderd? Marcel Brouwer, operationeel directeur bij Sodexo Nederland is te gast in ‘De Top van Nederland’.  Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Arjan Vliegenthart (Nibud): ‘Zorgt dat je weet waar je geld heengaat, dan weet je waar je kunt kiezen en kunt besparen.’

  Jun 14 2022

  De hoge inflatie brengt één op de drie huishoudens in de financiële problemen. Dat berekende het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud). Opmerkelijk: steeds meer middeninkomens horen bij die groep. Arjan Vliegenthart van het Nibud is te gast in bij de Top van Nederland.   Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/liste...more

 • Hanneke Faber (Unilever): 'Onze prijzen in een kwartaal met acht procent omhoog: dat is nog nooit gebeurd en doet nog steeds pijn'

  Jun 13 2022

  De voedselcrisis, inflatie én aandeelhouders zetten Unilever flink onder druk. Het bedrijf reageert door zich te reorganiseren en 1500 banen te schrappen. Gaat dat de groei weer aanjagen? Hanneke Faber, president van Global Foods & Refreshment bij Unilever, is te gast in bij de Top van Nederland.   Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com...more

 • Nadine Klokke (Knab): 'Ik denk dat het gezond is dat DNB af en toe aangesproken wordt'

  Jun 10 2022

  De online bank Knab heeft haar strategie de afgelopen jaren verandert en richt zich vrijwel alleen nog maar op het ZZP’ers en het kleine mkb. Nadine Klokke, algemeen directeur van Knab, is te gast in BNR Zakendoen.  Abonneer je op de podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Mirjam van der Linden (ONL): ‘Ondernemers hebben tijdens corona geen misbruik maar gebruik gemaakt van de regelingen.'

  Jun 09 2022

  In hoeverre hebben ondernemers terecht steun gekregen tijdens de coronacrisis? In ‘De Top van Nederland’, een uitgebreid gesprek met Mirjam van der Linden, vicevoorzitter van Ondernemend Nederland.  Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Mark Heine (Fugro): ‘Kolen zijn te vies, maar gas is in de komende jaren nog heel hard nodig in de wereld.’

  Jun 08 2022

  In welke mate profiteert bodemonderzoeker Fugro van de gestegen olie- en gasprijzen? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Mark Heine, topman van Fugro.  Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Ingrid Widdershoven (Stichting Koraal): “Mensen die het kunnen, zouden best een eigen bijdrage kunnen betalen.”

  Jun 07 2022

  Is het Nederlandse zorgstelsel uitgehold? In ‘De Top van Nederland’, een uitgebreid gesprek met Ingrid Widdershoven, topvrouw van Stichting Koraal.   Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Michel van den Akker (De Hypotheker): 'Ik verwacht dat het aantal hypotheekaanvragen gaat dalen'

  Jun 03 2022

  Moeten hypotheken voor iedereen beschikbaar zijn of moeten sommige groepen toch beschermd worden tegen zichzelf? Te gast is Michel van den Akker, directeur van adviesketen De Hypotheker  Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jos Vranken (NBTC) "De grote kans voor Nederland is en blijft dichtbij huis"

  Jun 02 2022

  Komt de toerismebranche de zomer wel door met de chaos op Schiphol en een nijpend tekort aan personeel? Te gast is Jos Vranken, algemeen directeur van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen.  Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Paulus de Wilt (NIBC): ‘Is 3 procent hypotheekrente historisch nou zo hoog? Nee.’

  Jun 01 2022

  Wat betekent de hogere rente voor de woningmarkt? En hoe vervelend is het voor vastgoedbeleggers dat de overheid het duur verhuren van woningen gaat inperken? Te gast is Paulus de Wilt, algemeen directeur van NIBC, verstrekker van hypotheken en zakelijke leningen met een onderpand.  Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy infor...more

 • Dick Hordijk (Agrifirm): ‘Er is meer sprake van speculatie dan dat er daadwerkelijk kans is op een voedseltekort’

  May 31 2022

  Welke gevolgen ondervindt veevoerbedrijf Agrifirm van de ontwrichting van de voedselmarkt als gevolg van de oorlog in Oekraïne? Te gast is Dick Hordijk, topman van veevoerbedrijf Agrifirm.  Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Marc Jansen (CBL): ‘De consument betaalt uiteindelijk altijd de kostenstijgingen.’

  May 30 2022

  Wat kan de branchevereniging voor de supermarkten CBL betekenen bij de onderhandelingen tussen leveranciers en supermarkten, ten tijde van oorlog, personeelstekort en inflatie? Te gast is Marc Jansen directeur van het CBL, de branchevereniging voor supermarkten.  Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Arthur van Schayk (Remeha): ‘Op dit moment is er een lange wachttijd voor alle componenten’

  May 27 2022

  Kan Remeha, producent van zowel cv-ketels als warmtepompen, aan de vraag naar hybride warmtepompen voldoen nu deze per 2026 verplicht worden? Te gast is Arthur van Schayk, topman van Remeha.  Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Yorick Naeff (Bux): 'Een goed gediversifieerd portfolio mag best enkele cryptovaluta bevatten’

  May 25 2022

  Is het verantwoord van online broker Bux om cryptovaluta als beleggingscategorie aan te bieden? Te gast is Yorick Naeff, topman van BUX.  Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Cindy Kremer (VEH): 'Er is echt sprake van een huizentekort, op dit moment is er een tekort van 350,000 huizen'

  May 24 2022

  Wat betekent de stijgende hypotheekrente voor de woningmarkt? Te gast is Cindy Kremer, directeur van Vereniging Eigen Huis.  Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Sjaak Wijma (Zorginstituut Nederland): ‘De situatie in de zorg beklemmend’

  May 23 2022

  Wat is er volgens Zorginstituut Nederland nodig om onhoudbare zorgkosten te voorkomen? Te gast is Sjaak Wijma, voorzitter van Zorginstituut Nederland.  Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Hans Bakker (Floriade): ‘Als de begroting niet sluitend is, is het tekort voor de gemeente’

  May 20 2022

  Kan wereldtuinbouwtentoonstelling de Floriade de begroting nog sluitend krijgen? Te gast is Hans Bakker, directeur van de Floriade.  Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Kamiel Koot (Bies Group): ‘Automatisering is noodzakelijk in alle industrie in Nederland want we kunnen geen mensen vinden.’

  May 19 2022

  Hoe kan metaalbewerker Bies Group door middel van automatisering en robotisering concurreren met Chinese bedrijven? Te gast is Kamiel Koot, topman van Bies Group.  Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Joost van Doesburg (FNV Schiphol): 'alle bedrijven die voor de schipholgroep werken overtreden de arbeidstijdenwet'

  May 18 2022

  Welke bijdrage kan de vakbond FNV Schiphol leveren om te zorgen dat de rust weer terugkeert op vliegveld Schiphol? Te gast is Joost van Doesburg, campagneleider van FNV Schiphol.   Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Isabel Moll (Dell): ‘Op het moment dat je deeltijd werken niet aanbiedt, trek je de mensen met die behoefte niet aan voor je sector’

  May 17 2022

  Kan computerbedrijf Dell Technologies door het aanbieden van kortere werkwerken het hoofd bieden aan het nijpend personeelstekort in de IT-sector? Te gast is Isabel Moll, directeur Dell Nederland.  Abonneer je op de Podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jacco Vonhof (MKB-NL): ‘Flatten the curve is ook van toepassing op het terugbetalen van de belastingschulden’

  May 16 2022

  Hoe komen het MKB en de overheid tot een duurzame oplossing m.b.t. het terugbetalen van de coronabelastingschulden? Te gast is Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland.  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Riad Farhat (3WO): ‘Als de druk op het personeel te groot wordt, vinden we het niet erg om een dag dicht te gaan’

  May 13 2022

  Hoe ver gaan horecabedrijven om het arbeidstekort op te vullen met dure flexwerkers? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Riad Farhat, mede-oprichter van horecagroep De Drie Wijzen uit Oost.  Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Robert de Boeck (Antea): ''Mijn primaire taak is rendement maken voor de Antea-aandeelhouders, niet om de wereld te verbeteren''

  May 12 2022

  Antea Participaties haalt 50 miljoen euro op en verdubbeld hiermee het belegd vermogen. Intussen neemt de economische onzekerheid én de spanning op de financiële markten toe. Lukt het intussen nog om genoeg rendement te behalen voor investeerders? In 'De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Robert de Boeck van Antea Participaties.  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Sp...more

 • Reinier Walta (Vastned): 'De groei zit hem in huurders die het digitale en fysieke combineren'

  May 11 2022

  Als je geld wil verdienen met vastgoed, moet je dan nog wel geld steken in winkelpanden? In 'De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Reinier Walta, topman van vastgoedfonds Vastned. Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Arjan Kers (TUI): 'De aanpak van Schiphol heeft niet de schoonheidsprijs verdiend'

  May 11 2022

  Gaat de reisbranche ooit volledig duurzaam worden? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Arjan Kers, topman van TUI.  Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Hans van der Ploeg (VBO): 'Openbaarheid bij biedingen werkt prijsopdrijvend'

  May 09 2022

  Wanneer is een biedsituatie klachtwaardig? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Hans van der Ploeg, directeur van brancheorganisatie VBO Makelaar.  Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Dirk Beljaarts (KHN): 'Je kunt het niet voor iedereen goed doen als je zo'n grote sector vertegenwoordigt.'

  May 06 2022

  Vertegenwoordigt de Koninklijke Horeca Nederland niet een té brede achterban? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Dirk Beljaarts, algemeen directeur van Koninklijke Horeca Nederland.  Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.     See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Hans Meeuwis (Royal Cosun): ‘Ik zou heel erg voor een taks zijn maar dan niet alleen voor suiker, maar voor alles buiten de schijf van vijf’

  May 05 2022

  Hoe gaat Royal Cosun, fabrikant van onder andere friet en suiker, inzetten op de trend van gezonder eten? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Hans Meeuwis, algemeen directeur van Royal Cosun moederbedrijf van de voormalige Suiker Unie en frietproducent Aviko.  Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy informatio...more

 • Lucas Wensing (Amdax): ‘De waarde van het bitcoinnetwerk is moeilijk te becijferen, want die is niet gedekt’

  May 04 2022

  Wanneer wordt de cryptomarkt volwassen, en daarmee stabieler? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Lucas Wensing, topman van cryptohandelshuis Amdax.  Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Christian Dijkhof (OvFD): ‘Het kon niet gekker en het is toch nog weer gekker’

  May 03 2022

  Wat zijn de consequenties van de sterk stijgende hypotheekrentes? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Christian Dijkhof, voorzitter van de Organisatie voor Financiële Dienstverleners.  Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Iris van Ravenswaaij (Movexx): ‘Als we zouden wachten missen we kansen op de Amerikaanse markt.’

  May 02 2022

  Hoe wil de elektrische trekkerleverancier Movexx de Amerikaanse markt veroveren? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Iris van Ravenswaaij, topvrouw van elektrische trekkerleverancier Movexx en Ondernemer van het Jaar.  Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Ton van de Klok (KlokHolding): ‘Wij denken eerder dat er een kwalitatief woningtekort is, dan een kwantitatief woningtekort’

  Apr 29 2022

  Wat kan bouwbedrijf KlokHolding bijdragen aan het streven van de overheid om sneller en meer woningen te bouwen? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Ton van de Klok, algemeen directeur van bouwbedrijf KlokHolding.  Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Tim Slager (HISWA-RECRON): ‘Ik denk dat vakantie in eigen land op termijn duurder wordt’

  Apr 28 2022

  Hoe gaat de recreatiebranche om met gestegen energieprijzen? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Tim Slager, vicevoorzitter van recreatiebranchevereniging HISWA-Recron.   Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Rutger van der Leeuw (Enexis): ‘Het netwerk dat we in 120 jaar hebben gebouwd verdubbelen we nu in 6 jaar’

  Apr 26 2022

  Netbeheerder Enexis heeft niet alleen last van een personeelstekort, maar ook van een gebrek aan geld. Kan de netbeheerder nog wel mee in de energietransitie? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Rutger van der Leeuw, operationeel directeur van netbeheerder Enexis.  Abonneer je op de PodcastGa naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy informa...more

 • Michiel Langezaal (Fastned): ‘We zijn inmiddels een soort dinosaurus in deze industrie’

  Apr 25 2022

  Merkt laadpalenexploïtant Fastned een groeiende vraag nu de benzineprijzen zo zijn gestegen? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Michiel Langezaal, topman van Fastned.   Abonneer je op de PodcastGa naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.     See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Diana Janssen (DDMA): ‘Als je het vertrouwen van je consument verliest, dan verkoop je niet’

  Apr 22 2022

  Hoe zorgt de belangenorganisatie Data Driven Marketing Associaton ervoor dat marketingbedrijven de privacy van hun klanten waarborgen? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Diana Janssen, directeur van belangenorganisatie Data Driven Marketing Association.  Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy inf...more

 • Bert Bakker (Euroma): ‘We hebben tijdens de coronacrisis niet altijd voldaan aan 95% leverbetrouwbaarheid’

  Apr 21 2022

  Hoe vergaat het voedsel- en specerijenspecialist Euroma sinds de coronacrisis? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Bert Bakker, topman van Euroma.  Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Frank Jüdell (Wallbox): ‘We gingen de beurs op tijdens de piek'

  Apr 20 2022

  Was de beursgang via een spac een succes of een tegenvaller? In ‘De top van Nederland’, een uitgebreid gesprek met Frank Jüdell, country manager Benelux van laadpalenbedrijf Wallbox.  Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Frank Oostdam (ANVR): ‘We moeten wennen aan het idee dat reizen geen recht maar een voorrecht is’

  Apr 19 2022

  Is de Nederlandse reisbranche de coronacrisis al weer te boven? In ‘De top van Nederland’, een uitgebreid gesprek met Frank Oostdam, voorzitter van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen.  Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Marco Peppel (J.P. van Eesteren): 'De onzekerheid van vandaag leidt wel tot de eerste schrikreactie’

  Apr 15 2022

  Wat zijn de gevolgen van de hoge materiaalkosten? In ‘De top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Marco Peppel topman van aannemersbedrijf J.P. van Eesteren.  Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Inge Bryan (Fox-IT): 'Dit is de eerste keer dat een bewindspersoon zegt dat cybersecurity een grondrecht is'

  Apr 14 2022

  Is het Nederlandse bedrijfsleven voorbereid op een Russische cyberaanval? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Inge Bryan, topvrouw van cyberveiligheidsbedrijf Fox-IT.  Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Ali Niknam (Bunq): ‘Beste lieve toezichthouder, dit moet je zo niet willen!’

  Apr 13 2022

  Online-bank Bunq is verwikkeld in een strijd om uitvoering van witwasbestrijdingsregels met toezichthouder De Nederlandsche Bank. Wie gaat winnen? In ‘De top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Ali Niknam, topman van BUNQ.   Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Ineke Kooistra (The Works): ‘We zijn echt in de overlevingsmodus terecht gekomen door corona’

  Apr 12 2022

  Hoe is de arbeidsmarkt veranderd door de coronacrisis? En welke gevolgen heeft dit voor recruitmentbureaus? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Ineke Kooistra, topvrouw van The Works moederbedrijf van onder andere recruitmentbureau YoungCapital.  Abonneer je op de PodcastGa naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Michel Post (Ebury): ‘Door de afsluiting van Swift is de handel grotendeels onmogelijk’

  Apr 11 2022

  Hoe gaat het betalingsbedrijf om met Russische klanten? En welke valutarisico's zijn er allemaal? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Michel Post, managing director van Ebury.   Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.     See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Merle Koomans (Odin): 'Voordat de rest van Nederland ook zo groen is, zijn we twintig of dertig jaar verder’

  Apr 08 2022

  Hoe houdt de biologische supermarkt zich staande nu de reguliere supermarkt een stuk van de biologische markt wil? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Merle Koomans, directeur van biologische supermarktketen Odin.   Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jalal Fitoury (Scheldebouw): ‘De materiaalsituatie zorgt voor vragen bij investeerders’

  Apr 07 2022

  Wat betekenen de hoge materiaalkosten voor gevelbouwer Scheldebouw? En hoe is het om al op jonge leeftijd topman te zijn van een internationaal opererend bedrijf? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Jalal Fitoury, topman van Scheldebouw.   Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Atilla Aytekin (Azerion): 'Via een SPAC naar de beurs gaan was een heel goede keuze’

  Apr 06 2022

  Hoe vergaat het het spel- en advertentiebedrijf Azerion sinds de beursgang? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Atilla Aytekin, directeur van Azerion.   Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Floris Wesseling (Danone): ‘Wij voelen ook een verantwoordelijkheid voor onze mensen in Rusland’

  Apr 05 2022

  Hoe gaat de zuivelproducent om met zijn positie in Rusland en Oekraïne? En hoe streeft het bedrijf zijn duurzame ambities na na het gedwongen vertrek van topman Emmanuel Faber? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Floris Wesseling, Europees directeur van Danone.   Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privac...more

 • Enny van de Velde (CCV): 'Poortwachtersfunctie moet efficiënter, daarom is digitalisering zo belangrijk'

  Apr 04 2022

  Hoe gaat het betaalbedrijf om met de regeldruk in de strijd tegen witwassen? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Enny van de Velde, topvrouw van CCV.   Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Stijn Vos (Esdec): 'We hebben 172 patenten en 38 patenten die nog in behandeling zijn’

  Apr 01 2022

  Hoeveel valt er nog te innoveren aan de montage van zonnepanelen? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Stijn Vos, topman van montagesystemenbedrijf Esdec.   Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.     See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Henk Flipsen (Nevedi): 'Als je meer veevoer gaat bestellen en het ontregelt de hele productie, heb je per saldo meer kosten’

  Mar 31 2022

  Wat betekent de de oorlog in Oekraïne voor de prijzen van veevoer? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Henk Flipsen, directeur van brancheorganisatie de Nederlandse diervoederindustrie Nevedi.  Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Hans Roelofs (Refresco): ‘Er gaan overal in Europa lege schappen komen’

  Mar 30 2022

  Hoe vergaat het de frisdrankproducent nu de toeleveringsketens door de oorlog onder druk staan? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Hans Roelofs, algemeen directeur van frisdrank- en sappenproducent Refresco.  Abonneer je op de Podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Koen Slippens (Sligro): 'Wij hebben door de coronacrisis 500 tot 700 miljoen euro per jaar laten liggen'

  Mar 29 2022

  Hoe speel je als horecagroothandel in op de onvoorspelbaarheid van lockdowns? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Koen Slippens, directievoorzitter van Sligro Food Group.   Abonneer je op de podcast      Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Mattijs ten Brink (Sunweb): 'We zijn twee jaar lang de helft van de omzet verloren’

  Mar 28 2022

  Kan de reisorganisatie wel volledig herstellen van de coronacrisis? In ‘De top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Mattijs ten Brink, topman van Sunweb.   Abonneer je op de podcast      Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Wouter Bos (InvestNL): ‘Voor een bedrijf dat pas twee jaar geleden is opgericht, hebben wij een enorme prestatie geleverd’

  Mar 25 2022

  Hoe selecteert Invest NL de kandidaten om duurzame investeringen in te doen? In ‘De top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Wouter Bos, vertrekkend topman van het fonds.    Abonneer je op de podcast      Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Ton Louwers (Allego): ‘Toen we aan de beursgang begonnen zag de wereld er nog een stuk rooskleuriger uit’

  Mar 24 2022

  Hoe kreeg Allego zijn beursnotering in New York voor elkaar? En: was het achteraf gezien wel zo'n goed moment? In ‘De top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Ton Louwers, financieel directeur van laadpalenbedrijf Allego.   Abonneer je op de podcast      Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Angela Eijlander (SNS Bank): ‘Als iedereen denkt ik kan niets veranderen dan gaat er ook niks veranderen’

  Mar 23 2022

  De SNS Bank wil groeien door in te zetten op duurzame klantrelaties, maar biedt de financiële positie wel genoeg ruimte voor deze strategie? In ‘De top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Angela Eijlander, topvrouw van de SNS Bank.    Abonneer je op de podcast      Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy inform...more

 • Jurriën Koops (UBA): 'Het einde van de uitzendbureaus is al vaker voorspeld'

  Mar 22 2022

  Kan Nederland beter gebruik maken van onbenut personeel of toch inzetten op arbeidsmigranten? In ‘De top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Jurriën Koops, directeur van de branchevereniging Algemene Bond Uitzendondernemingen.    Abonneer je op de podcast      Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy inform...more

 • Ralph van den Broek (Batenburg Techniek): 'Als er geen nikkel meer uit Rusland komt dan is roestvrijstaal ineens zeldzaam’

  Mar 21 2022

  Hoe gaat het bedrijf om met grondstoftekorten? En, waar haalt het in de oververhitte arbeidsmarkt zijn personeel vandaan? In ‘De top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Ralph van den Broek, topman van Batenburg Techniek.    Abonneer je op de podcast      Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Ina Klaassen (Boijmans van Beuningen): 'Het museum is van nationaal belang, de collectie is van wereldfaam’

  Mar 18 2022

  Hoe komt museum Boijmans van Beuningen uit de coronacrisis en een verbouwing van tien jaar? In ‘De top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Ina Klaassen, directeur van museum Boijmans van Beuningen.  Abonneer je op de podcast      Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Frans van Rooij (ProFri): 'Je moet óók niet elke dag spinazie eten’

  Mar 17 2022

  Wat is de plek van de snackbar op de hoek in een maatschappij waar gezond eten steeds belangrijker wordt? In ‘De top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Frans van Rooij, directeur van vakvereniging Professionele Frituurders.    Abonneer je op de podcast      Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Marc van Deursen (Prijsvrij): ‘Dansen met Jansen heeft ons serieus een paar miljoen euro gekost’

  Mar 16 2022

  Wat is het effect van corona op de reisbranche? En hoe is de overname van D-Reizen verlopen? In ‘De top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Marc van Deursen, topman van reisbureau Prijsvrij Vakanties.  Abonneer je op de podcast      Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.     See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Roel de Graaf (Netherlands Maritime Technology): 'Wij vinden het al jaren belangrijk dat het defensiebudget wordt verhoogd’

  Mar 15 2022

  Hoe groot zijn de gevolgen van de Russische sancties op de scheepsbouwsector? En welke rol spelen de opgeschaalde defensiebudgetten? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Roel de Graaf, directeur van brancheorganisatie Netherlands Maritime Technology.     Abonneer je op de podcast      Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See om...more

 • Coen de Ruiter (Greenchoice): ‘We proberen het aantal nieuwe klanten beperkt te houden’

  Mar 14 2022

  Kan energieleverancier GreenChoice wel zonder Russisch gas nu er aan de oorlog in Oekraïne voorlopig geen einde lijkt te komen? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Coen de Ruiter, topman van GreenChoice.     Abonneer je op de podcast      Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy informati...more

 • Ger Jaarsma (Pensioenfederatie): 'Ieder pensioenfonds zal per leeftijdscohort moeten bepalen wie welk deel krijgt’

  Mar 11 2022

  Wie gaat de hoge kosten van de overstap naar het nieuwe pensioenstelsel betalen? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Ger Jaarsma, topman van de Pensioenfederatie.    Abonneer je op de podcast     Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Henk Peter Kip (Mitros): ‘Er is niet één oplossing voor het woningtekort’

  Mar 10 2022

  Welke rol kunnen woningcorporaties spelen bij het oplossen van het woningtekort? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Henk Peter Kip, topman van woningbouwcorporatie Mitros.  Abonneer je op de podcast     Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Wim Hubrechtsen (SnowWorld): 'De publiciteit rond het vrouwenquotum had helemaal geen mediastorm hoeven zijn’

  Mar 09 2022

  Hoe beperkt de skihallen-exploitant de reputatieschade nu ze met moeite konden voldoen aan het vrouwenquotum? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Wim Hubrechtsen, topman van SnowWorld.   Abonneer je op de podcast     Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Peter Wennink (ASML): ‘Vijfenzeventig procent van alle investeringen in volwassen technologie zit in China’

  Mar 08 2022

  Hoe belangrijk is China als afzetmarkt voor chipmachinefabrikant ASML?  In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Peter Wennink, topman van ASML.   Abonneer je op de podcast     Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • John Wilson (Fixami): ‘Wij hebben een week lang de inkoopprijzen verhoogd, maar geen enkele concurrent volgde.’

  Mar 07 2022

  Waarom lukt het in de online verkoop van gereedschap niet om de hogere kosten door te berekenen aan de klant? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met John Wilson, topman van online gereedschapswinkel Fixami.    Abonneer je op de podcast     Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Djordy Seelmann (HousingAnywhere): 'Locatie wordt minder belangrijk, we zien bijvoorbeeld dat mensen wonen in Italië en werken in Nederland.’

  Mar 04 2022

  Hoe los je conflicten op met lastige huiseigenaren? En kan er überhaupt met de huidige wooncrisis nog voor een iedereen een plek gevonden worden? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Djordy Seelmann, topman van HousingAnywhere.    Abonneer je op de podcast     Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy inform...more

 • Marc Kaptein (Pfizer): ‘Ik weet bij vaccinatieweigeraars dat overtuigen niet werkt’

  Mar 03 2022

  Moet je wel of niet in discussie gaan met vaccinatieweigeraars? En wat is het toekomstperspectief van de mRNA-techonologie? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Marc Kaptein, topman van Pfizer.    Abonneer je op de podcast     Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Bart Jan Koopman (Evofenedex): ‘De gekke paradox is dat er minder handel plaatsvindt en dat daarom de Oekraïense chauffeurs ook niet nodig zijn’

  Mar 02 2022

  Wat is de impact van de oorlog in Oekraïne op de transportsector die al kampte met personeelstekorten en problemen in de toeleverketen? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Sjaak van der Tak, topman van LTO Nederland.     Abonneer je op de podcast     Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify See omnystudio.com/listener for privacy inform...more

 • Sjaak van der Tak (LTO Nederland): ‘Oekraïne is een belangrijk element van de graanschuur van Europa’

  Mar 01 2022

  Wat gebeurt er met de voedselvoorziening in Europa nu Rusland Oekraïne is binnengevallen? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Sjaak van der Tak, topman van LTO Nederland.     Abonneer je op de podcast     Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Henny de Haas (Hoppenbrouwers Techniek): ‘Ik voel mij absoluut niet uitgedaagd om hetzelfde groeitempo vast te houden’

  Feb 28 2022

  Is een familiecultuur met meer dan duizend werknemers te behouden? Kan het bedrijf alleen groeien door overnames van kleine en middelgrote ondernemingen? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Henny de Haas, algemeen directeur van installatiebedrijf Hoppenbrouwers Techniek.    Abonneer je op de podcast    Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify See omnystudi...more

 • Rob Uytdewillegen (Bolton Adhesives): ’Iedereen ging opeens klussen, de vraag was nauwelijks bij te benen’

  Feb 25 2022

  Waarom heeft Nederland voor de maker van Bison-lijm zo'n gunstig vestigingsklimaat? Kan het bedrijf ondanks de grondstoftekorten nog genoeg lijm en kit produceren? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Rob Uytdewilligen, topman van Bolton Adhesives.  Abonneer je op de podcast    Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify   See omnystudio.com/listener...more

 • Maarten Edixhoven (Van Lanschot Kempen): 'We moeten naar een belastingstelsel waar wat vervuilend is meer wordt belast’

  Feb 24 2022

  Welke invloed hebben hoge inflatie en stijgende rentes op vermogensbeheerders? En hoe zorg je dat je een overname in goede banen leidt? In ‘De top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Eelco Ockers, topman van PlantLab.    Abonneer je op de podcast    Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Eelco Ockers (PlantLab): ‘Bananen laten we niet per se links liggen’

  Feb 23 2022

  Hoe groeit een kropsla in een verticale kwekerij? En hoe kun je concurreren als je zelf nog niet winstgevend bent? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Eelco Ockers, topman van PlantLab.  Abonneer je op de podcast    Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Piet Fortuin (CNV): 'We zijn als CNV te weinig zichtbaar geweest op de werkvloer’

  Feb 22 2022

  Zijn vakbonden wel voldoende zichtbaar op de werkvloer? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Piet Fortuin, voorzitter van de CNV.    Abonneer je op de podcast    Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Joep de Groot (CZ): ‘Ik heb nog nooit een juiste inschatting gemaakt wat betreft COVID’

  Feb 21 2022

  Hoe groot is de rol van technologie als je probeert de zorg toegankelijk te houden? En moet je na een pandemie niet juist méér sturen op centrale regie? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Joep de Groot, topman van CZ.    Abonneer je op de podcast    Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify See omnystudio.com/listener for privacy information....more

 • Arjan Meijer (Embraer): 'We staan niet meer in de etalage’

  Feb 18 2022

  De Braziliaanse vliegtuigbouwer Embraer werd tóch niet overgenomen door Boeing. In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Arjan Meijer, directeur van de commerciële luchtvaardivisie van Embraer.    Abonneer je op de podcast   Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Han Driessen (Highberg Group): ‘Als organisatie heb je geen andere keuze dan met digitalisering aan de slag te gaan’

  Feb 17 2022

  Het Amsterdamse advieskantoor Highberg Group ziet dat er in Duitsland nog veel te winnen is als het gaat om digitalisering. In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Han Driessen, topman van Highberg Group.    Abonneer je op de podcast   Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Marco Bastian (NBBU): 'De uitzendsector betaalt de hoogste werkgeverspremies van Nederland'

  Feb 16 2022

  De nieuwe regering wil de arbeidsmarkt op de schop nemen: verplichte certificeringen voor uitzendbureaus, een hoger minimumloon en minder lange tijdelijke contracten. Wat betekent dit voor de uitzendbranche?  In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Marco Bastian, directeur van uitzendbranche organisatie NBBU.    Abonneer je op de podcast   Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Pod...more

 • Boris van der Ham (NVBF): 'Ik wil een lapjeskat zijn'

  Feb 15 2022

  De bioscoopsector heeft zich ondanks rigide maatregelen en protocollen staande weten te houden in een onzekere tijd. Lukt het de sector om te herstellen nu de samenleving weer opengaat?  In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Boris van der Ham, voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters.   Abonneer je op de podcast   Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple P...more

 • Stefan Mandemakers (De Mandemakers Groep): 'De ACM had zijn huiswerk niet gedaan'

  Feb 14 2022

  De Mandemakers Groep werd doel van een ransomewareaanval. Wat is er sindsdien verbeterd aan hun cybersecurity? En hoe behoud je je goede reputatie na een boete van de ACM? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Stefan Mandemakers, Commercieel Directeur van De Mandemakers Groep.   Abonneer je op de podcast   Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify See omnystudio.com/li...more

 • Mark Beumer (De Bezige bij): 'In Amerika heeft Amazon zestig procent van de markt in handen'

  Feb 11 2022

  De stijgende online boekverkoop brengt de fysieke boekwinkel in de problemen. Hoe erg is dit voor uitgeverijen? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Mark Beumer, directeur van De Bezige Bij.      Abonneer je op de podcast   Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Matthijs Storm (Wereldhave): 'We nemen nog twee jaar de tijd om de laatste twee winkelcentra in Frankrijk te verkopen’

  Feb 10 2022

  Vastgoedinvesteerder Wereldhave verandert van strategie en bouwt winkelcentra om tot vastgoed voor wonen, werken en winkelen. In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Matthijs Storm, topman van Wereldhave.      Abonneer je op de podcast   Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Bart Tishauser (Delen Private Bank): 'Dat we van het imago af willen dat het alleen maar voor bepaalde grote vermogens zou zijn'

  Feb 09 2022

  Vermogensbeheerder Oyens & Van Eeghen verandert haar naam én strategie om zo ook minder vermogende klanten aan zich te binden. In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Bart Tishauser, directeur van Delen private bank.      Abonneer je op de podcast   Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify See omnystudio.com/listener for privacy informatio...more

 • André Rouvoet (GGD GHOR Nederland): 'We moeten er echt over praten of het bron- en contactonderzoek in deze vorm nog zinvol is?'

  Feb 08 2022

  Is het wel zo wenselijk dat de GGD concurreert om personeel met andere sectoren? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met André Rouvoet, voorzitter van GGD GHOR Nederland.      Abonneer je op de podcast   Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Frank van Gool (Otto Workforce): 'Je hebt een buitenlands persoon aan het IC-bed of je hebt niemand aan het bed'

  Feb 07 2022

  Otto Workforce wil met Filipijnse IC-verpleegkundigen het tekort in de Nederlandse zorg oplossen. In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Frank van Gool, topman van Otto Workforce.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Corine Duchenne (Praxis): 'Voor ons is het het best als mensen een nieuw huis kopen'

  Feb 04 2022

  Hoe blijft Praxis concurreren met prijsvechters? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Corine Duchenne, directeur van Praxis.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Erik Does (Udea): 'Ik zou naar een situatie toe willen waarin mensen met een coronabesmetting aan het werk kunnen'

  Feb 03 2022

  Blijven Marqt en Ekoplaza een niche of kunnen gaan ze concurreren met de grote supermarktketens? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Erik Does, topman van Udea, het moederbedrijf van de formules Ekoplaza en Marqt.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Erik Uljee (FedEx): 'Wij proberen bij te dragen aan tijdige leveringen door meer te gaan vliegen'

  Feb 02 2022

  Hoe zijn de arbeidsomstandigheden bij de Nederlandse tak van pakketbezorgingsdienst FedEx? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Erik Uljee, operationeel directeur FedEx voor de Benelux en Scandinavië.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Pieter van den Broecke (Manhattan Associates): 'Ik heb niet zo veel last van bezorgschaamte'

  Feb 01 2022

  Zijn nieuwe distributiecentra onvermijdelijk? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Pieter van den Broecke, managing director Benelux en Duitsland van softwarebedrijf Manhattan Associates.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Koen Bogers (Stedin): 'We willen voor 2050 decarboniseren'

  Feb 01 2022

  Kunnen netbeheerders snel genoeg uitbreiden om de drukte op het elektriciteitsnetwerk bij te benen? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Koen Bogers, topman van netbeheerder Stedin.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Bernard Wientjes (VNCI): 'Wat er ook gebeurt met de industrie in de toekomst, chemie zal altijd bestaan'

  Jan 28 2022

  Welke kleur gaat industriële waterstof hebben in 2030: grijs, blauw of groen? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Bernard Wientjes, vertrekkend voorzitter van de Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Job Dura (Dura Vermeer): 'Er moet nog heel veel gebeuren voordat de woningbouwprojecten gestart kunnen worden'

  Jan 27 2022

  Gaan de miljoen woningen uit het regeerakkoord er wel komen als het bouwen over wordt gelaten aan de markt? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Job Dura, topman van bouwbedrijf Dura Vermeer.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jan Zoet (Taskforce culturele en creatieve sector): 'We waren bereid om naar de rechter te gaan'

  Jan 26 2022

  Hoe kijkt de culturele sector naar het handelen van burgemeesters tijdens protestactie ‘Kapsalon Theater’? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Jan Zoet, voorzitter van de Taskforce culturele en creatieve sector.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy informa...more

 • Rudi Peeters (Vandersanden): 'Het is een misvatting dat bakstenen dik moeten zijn, het is een esthetisch iets'

  Jan 25 2022

  Hoe kan de bouwsector duurzamere bakstenen bakken? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Rudi Peeters, topman van bakstenenfabrikant Vandersanden.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Bernard van Oost (Aluchemie): 'Sluiten is altijd een scenario geweest'

  Jan 24 2022

  Stelt de overheid te hoge milieueisen of moet de staalindustrie een inhaalslag maken? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Bernard van Oost, financieel directeur van Aluchemie.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Heidi van Haastert (BGNU): 'Bij pieken in het aantal sterfgevallen heb je meer tijd nodig om respectvol de dienstverlening te verzorgen'

  Jan 21 2022

  Kunnen uitvaartdiensten de vergrijzing zo meteen wel bijbenen? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Heidi van Haastert, directeur van branchevereniging BGNU.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Hans Mommaas (PBL): 'Je moet een eerlijk gesprek hebben met boeren over wat nog mogelijk is'

  Jan 20 2022

  In hoeverre kan het nieuwe kabinet de klimaatdoelen realiseren? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Hans Mommaas, topman van het Planbureau voor de Leefomgeving.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Yannick de Lange (Uniserver): 'Door de leuzen van Trump wordt er nog steeds nagedacht over met wie je zaken doet'

  Jan 19 2022

  Moeten Nederlanders zich meer bezighouden met de plek waar hun persoonlijke data wordt opgeslagen? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Yannick de Lange, directeur van cloudfabrikant Uniserver.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jeroen Kemper (VVZBI): 'De Kamer van Koophandel wordt gedwongen om meer inkomsten uit de markt te halen.'

  Jan 18 2022

  Van wie is de data die ondernemers afgeven bij de Kamer van Koophandel? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Jeroen Kemper, voorzitter van de Vereniging voor zakelijke B2B informatie.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Eric Verduyn (NCOI): 'Zou het niet netjes zijn als iedere burger recht had op 140.000 euro scholingskosten?'

  Jan 17 2022

  Hogescholen en universiteiten willen zich inzetten om volwassenen ook na hun opleiding les te blijven geven. Hoe gaat het NCOI concurreren met deze instituten? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Eric Verduyn, onderwijsdirecteur bij opleidingsinstituut NCOI.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. Se...more

 • Marscha Krouwel (Hearst Nederland): 'Toen ik aantrad zag ik meteen de noodzaak van reorganisatie'

  Jan 14 2022

  Hoe belangrijk zijn clicks voor uitgeverij Hearst Nederland? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Marscha Krouwel, topvrouw van Hearst Nederland.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Hans van den Berg (Tata Steel): 'Onze hele samenleving is gebouwd op staal, ook de energietransitie'

  Jan 13 2022

  Wat kan de grootste vervuiler van Nederland betekenen voor het omliggende gebied? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Hans van den Berg, topman van Tata Steel.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Karim Henkens (Cegeka): 'Tegen de tijd dat de overname van KPN ICT Consultancy geclosed werd, zaten we twee weken in die eerste lockdown'

  Jan 12 2022

  Drie jaar geleden is Karim Henkens overgestapt naar Cegeka van concurrent Centric. Wat voor kansen ziet hij voor verdere digitalisering van het Nederlandse bedrijfsleven en hoe kijkt hij naar het gedoe rondom Centric eigenaar Sanderink? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Karim Henkens, managing director van Cegeka in Nederland, Scandinavië, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.    Abonneer je op de podcas...more

 • Kris Douma (Nederlandse Beroepsvereniging van Accountants)

  Jan 11 2022

  Na meerdere schandalen zitten de accountantssector in de hoek waar de klappen vallen. Hoe kan de beroepsorganisatie het vertrouwen in de sector terug winnen? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Kris Douma, de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Beroepsvereniging van Accountants.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Tom van Aken (Avantium)

  Jan 10 2022

  Is de nieuwe bioplasticfabriek in Delfzijl nu écht de doorbraak van Avantium of gaat het bedrijf Galapagos achterna? In 'De top van Nederland' een uitgebreid gesprek met Tom van Aken, CEO van Avantium.   Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.  See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Alfred Prevoo (Blockchain Investments & Co.)

  Jan 07 2022

  Is regelgeving een bedreiging voor cryptovaluta of een kans? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Alfred Prevoo, oprichter van Blockchain Investments & Co.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jaap Wassink (Coca-Cola)

  Jan 06 2022

  Moet de invoering van statiegeld uitgebreid worden naar blikjes? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Jaap Wassink, vice-president en country manager van Coca-Cola Europacific Partners.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jan Meerman (INretail)

  Jan 05 2022

  Heeft de fysieke winkelstraat nog wel toekomst in een digitale samenleving? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Jan Meerman, algemeen directeur van brancheorganisatie INretail    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Kirsten Schuijt (WNF)

  Jan 04 2022

  Kunnen Europese bedrijven ontbossing effectief tegengaan als marktpartijen niet meewerken? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Kirsten Schuijt, topvrouw van het Wereld Natuur Fonds.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Heske Groenendaal (Metaglas)

  Jan 03 2022

  Kan de bouwsector de hogere grondstofprijzen doorrekenen naar klanten óf komen bouwbedrijven in de problemen door deze prijsverhogingen? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Heske Groenendaal, algemeen directeur van Metaglas.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/liste...more

 • Ad Schaap (De Beren)

  Dec 31 2021

  Kun je als restaurantketen met bezorging concurreren met giganten als Thuisbezorgd? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Ad Schaap, topman van restaurantketen De Beren.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Sam Rohn (Red je Pakketje)

  Dec 30 2021

  Koeriersbedrijf Red je Pakketje wil flink groeien, maar kan dat wel met de huidige arbeidskrapte? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid  gesprek met Sam Rohn, oprichter en directeur van Red je Pakketje.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Harold Kluit (Tourism Group International)

  Dec 29 2021

  Buitenlandse toeristen stapten dit jaar minder op rondvaartboten in Amsterdam. Hoe zat dat eigenlijk met bezoekers uit eigen land? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Harold Kluit, operationeel directeur van Tourism Group International.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for pr...more

 • George Wiegel (VvNO)

  Dec 28 2021

  Veel concertzalen zijn niet ingericht om voldoende afstand tot elkaar te houden. Dus kunnen de orkesten wel weer spelen als deze lockdown voorbij is? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met George Wiegel, voorzitter van de Vereniging van Nederlandse Orkesten.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.&...more

 • Hans Grünfeld (VEMW)

  Dec 27 2021

  Laat de Nederlandse industrie verduurzaming afhangen van het regeerakkoord of gaan de grote bedrijven er zelf proactief mee aan de slag? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Hans Grünfeld, algemeen directeur van de VEMW, de vereniging van grootverbruikers van energie en water.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spo...more

 • Pieter Gabriëls (Autotaalglas)

  Dec 24 2021

  Zou een kilometerheffing de Nederlandse fileproblemen oplossen of moeten we hiervoor naar Europa kijken? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Pieter Gabriëls, topman van autoruitspecialist Autotaalglas.  .  Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy informat...more

 • Steven Martina (The Greenery)

  Dec 23 2021

  De groente- en fruitteelt moet nog heel wat stappen zetten in de verduurzaming van de sector. Maar gaan alle telers daar wel in mee? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Steven Martina, topman van groente- en fruitbedrijf The Greenery.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Mirjam Terpstra (NAPK)

  Dec 22 2021

  Het nieuwe kabinet trekt 170 miljoen euro uit voor de cultuursector, maar hoe gaat dat verdeeld worden? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Mirjam Terpstra, directeur van de Nederlandse Associatie Podiumkunsten.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy info...more

 • Simon Sibma (Sociale Verzekeringsbank)

  Dec 21 2021

  Is de tijd van fysieke loketten bij gemeenten voorbij? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Simon Sibma, topman van de Sociale Verzekeringsbank.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jolanda van Haarlem (Hendrix Genetics)

  Dec 20 2021

  Kan de bio-industrie de wereldbevolking voeden of is dat op lange termijn onhoudbaar? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Jolanda van Haarlem, algemeen directeur van Hendrix Genetics.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Mitch van Deursen (Shoeby)

  Dec 17 2021

  Kledingwinkel Shoeby wil kunstmatige intelligentie inzetten om klanten te helpen, maar valt dat wel te combineren met persoonlijk kledingadvies? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Mitch van Deursen, algemeen directeur van Shoeby.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/l...more

 • Aart van Haren (Vomar)

  Dec 16 2021

  Kunnen de huidige personeelskortingen leiden tot lege schappen? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Aart van Haren, algemeen directeur van de Vomar.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Steven van der Heijden (Corendon)

  Dec 15 2021

  Het verduurzamen van de luchtvaartsector is onvermijdelijk. Gaat de consument daarom meer betalen voor zijn vliegticket? ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Steven van der Heijden, topman van Corendon.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Peter van Eijl (Cafeco)

  Dec 14 2021

  Vijftien jaar geleden was het makkelijk om koffiebarketens te laten groeien. Is er anno 2022 nog ruimte voor meer vestigingen of is de markt ondertussen verzadigd? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Peter van Eijl, algemeen directeur van Cafeco.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify....more

 • Martin Wörsdörfer (Holland Quaestor)

  Dec 13 2021

  Kunnen trustkantoren helpen met het imago van Nederland als belastingparadijs verbeteren? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Martin Wörsdörfer, voorzitter van Holland Quaestor, de brancheverenging van trustkantoren.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for pr...more

 • Henk Jan Beltman (Tony's Chocolonely)

  Dec 10 2021

  Tony's Chocolonely voert al jaren de internationale lijst van slaafvrije chocoladeproducenten aan, maar hoe rijmt dat met de commerciële belangen van het bedrijf? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Henk Jan Beltman, Chief Chocolate Officer van Tony's Chocolonely.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en&...more

 • Marie Christine Delvaux (Unisys Nederland)

  Dec 09 2021

  Worden wachtwoorden binnenkort vervangen door biometrische gegevens? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Marie Christine Delvaux, topvrouw van IT-bedrijf Unisys Nederland.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Hein Schumacher (FrieslandCampina)

  Dec 08 2021

  Hoe gaat de melkveesector stikstofuitstoot verminderen zonder te krimpen? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Hein Schumacher, topman van FrieslandCampina.    Abonneer je op de podcast  Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Herberth Samsom (TBAuctions)

  Dec 08 2021

  Hebben online veilinghuizen last van het lage aantal faillissementen of wachten ze hun tijd af? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Herberth Samsom, topman van online veilinghuis TBAuctions.    Abonneer je op de podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Marjolein Tasche (Franciscus Gasthuis & Vlietland)

  Dec 06 2021

  Nu de ic's weer volraken met coronapatiënten, rijst de vraag: wat hebben Nederlandse ziekenhuizen geleerd van de vorige golven? In ‘De Top van Nederland’ een uitgebreid gesprek met Marjolein Tasche, topvrouw van Franciscus Gasthuis & Vlietland.   Abonneer je op de podcast Ga naar ‘De Top van Nederland’ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Duncan Hoy (Plus)

  Dec 03 2021

  Kunnen supermarkten wel concurreren met de supersnelle leveringen van flitsbezorgers? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Duncan Hoy, topman van supermarktketen Plus. Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jurriaan Penders (Human Total Care)

  Dec 03 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Timo Hoogeboom (HAK)

  Dec 01 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Phillipe Vorst (New York Pizza)

  Nov 30 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Carla Moonen (Koninklijke Nederlandse Ingenieurs)

  Nov 29 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Kees Hoogendijk (Koninklijke CBM)

  Nov 26 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Lieve Declercq (Spie Nederland)

  Nov 25 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Bart-Jan Oplaat (NVP)

  Nov 24 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Annet Koster (KVNR)

  Nov 23 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Freek van der Valk (Van der Valk)

  Nov 22 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Maarten Otto (Alliander)

  Nov 19 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Reinier Castelein (De Unie)

  Nov 18 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Olof van de Gaag (NVDE)

  Nov 17 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Adriaan Pietersma (Feenstra)

  Nov 16 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Steven van Schilfgaarde (Royal FloraHolland)

  Nov 15 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Piet Adema (Schoonmakend Nederland)

  Nov 12 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Regine von Stieglitz (Hotelschool Den Haag)

  Nov 11 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Raymond Puts (AWVN)

  Nov 10 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Marco Maasse (VBW)

  Nov 09 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Eugene Grüter (Sweco Nederland)

  Nov 08 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jan Willem van Hoogstraten (EBN)

  Nov 05 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Medy van der Laan (NVB)

  Nov 04 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Marjan van Loon (Shell Nederland)

  Nov 03 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jolijn Valk (Nederlandse Architectenbureaus)

  Nov 02 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jan de Ridder (Amsterdamse Rekenkamer)

  Nov 01 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Rudolf Vendrig (Vendrig)

  Oct 29 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Steven van Eijck (Mobiliteitsalliantie)

  Oct 28 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Cees-Jan Adema (FNLI)

  Oct 27 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Johan Taams (Centric)

  Oct 26 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Ad Louter (Nucleair Nederland)

  Oct 25 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Bert Jongsma (Simon Lévelt)

  Oct 22 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Arend Kisteman (NBOV)

  Oct 21 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Steven Lagerweij (Vivantus)

  Oct 20 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Gerben Everts (VEB)

  Oct 19 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar de 'Top van Nederland' en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Sjoerd van der Maaden (Specialisterren)

  Oct 18 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Koos van Essen (Koninklijke Nederlandse Slagers)

  Oct 15 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar de Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • René Jansen (Kansspelautoriteit)

  Oct 14 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Maxime Verhagen (Bouwend Nederland)

  Oct 13 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Mark Giethoorn (Center Parcs)

  Oct 12 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Charly Zwemstra (Main Capital Partners)

  Oct 11 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Steven van Wijk (Fairtrade Original)

  Oct 08 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Pieter Elbers (KLM)

  Oct 07 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Paul Koster (VEB)

  Oct 06 2021

  Aboneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Hans van der Wind (Van Dijk Educatie)

  Oct 05 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Enno Wiertsema (Adfiz)

  Oct 04 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Hans Hummelink (Otto Simon)

  Oct 01 2021

  Komt na een jaar van aanlever- en productieproblemen al het speelgoed op tijd thuis aan in december? In De top van Nederland een uitgebreid gesprek met Hans Hummelink, verkoopdirecteur van Otto Simon. Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Peter Appel (Simon Loos)

  Sep 29 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Stijn Schoonderwoerd (Nationale Opera & Ballet)

  Sep 28 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Menno Snel (NOGEPA)

  Sep 27 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Marco Eikelenboom (Sappi Europe)

  Sep 24 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Francesco Veenstra (Rijksbouwmeester)

  Sep 23 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Theo Henrar (FME)

  Sep 22 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Giel Braun (Limburgse Werkgeversvereniging) en Marcel Hielkema (VNO-NCW)

  Sep 21 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Steven Dondorp (Northwave)

  Sep 20 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Eric Uijen (Pensioenfonds PME)

  Sep 17 2021

  Aboneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Elisabeth Post (Transport en Logistiek Nederland)

  Sep 16 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Tjerk Koopmans (Erkende Verhuizers)

  Sep 15 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Dick Weiffenbach (Netbeheer Nederland)

  Sep 14 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Ingrid Thijssen (VNO-NCW)

  Sep 13 2021

  Hebben werkgevers de afgelopen jaren te veel geprofiteerd van de flexibele arbeidsmarkt en moet er worden ingegrepen? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Ingrid Thijssen, voorzitter van werkgeversorganisatie VNO-NCW. Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Tisha van Lammeren (T-Mobile Nederland)

  Sep 10 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Peter Berdowski (Boskalis)

  Sep 09 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jeanine Lemmens (KidsFoundation)

  Sep 08 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Mai Spijkers (Uitgeverij Prometheus)

  Sep 07 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Karl Dittrich (Open Universiteit)

  Sep 06 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Job van der Voort (Remote)

  Sep 03 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jeroen van Glabbeek (CM.com)

  Sep 02 2021

  Het Bredase techbedrijf CM.com dat twintig jaar geleden begon met regelen van het sms-contact van klanten met hun nachtclubs, haalt vandaag de dag 100 miljoen euro op. Hoe is het bedrijf gegroeid naar wat het nu is? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Jeroen van Glabbeek, topman van CM.com. Aboneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Petra de Boevere (Koninklijke Slijtersunie)

  Sep 01 2021

  Hoe gaat de slijtersbranche om met de nieuwe alcoholwet en met wat al de alcoholvrije revolutie wordt genoemd? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Petra de Boevere, voorzitter van de Koninklijke Slijtersunie. Aboneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Han Fennema (Gasunie)

  Aug 31 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Peter Desmet (Solarclarity Group)

  Aug 30 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jan Albers (Koninklijke Ten Cate)

  Aug 27 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Loek Radix (Chemelot)

  Aug 26 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Titia Siertsema (NVTB)

  Aug 25 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Elise Vanaudenhove (Bristol)

  Aug 24 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Sander de Groot (Sdu)

  Aug 23 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Cas König (Groningen Seaports)

  Aug 20 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Ed Nijpels (Voortgangsoverleg Klimaatakkoord)

  Aug 19 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Bart van Olphen (Fish Tales)

  Aug 18 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Henk Markerink (Johan Cruijff ArenA)

  Aug 17 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Annemieke Nijhof (Deltares)

  Aug 16 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Marco van Kalleveen (DKV Mobility Services)

  Aug 13 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Allan Hardenberg (ALDA)

  Aug 12 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Tom Peeters (Crisp)

  Aug 11 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Auke Bijnsdorp (Top of Minds)

  Aug 10 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Ronald van Schijndel (Webhelp Nederland)

  Aug 09 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jacques Hoendervangers (Pathé Nederland)

  Aug 06 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Eric Wildschut (Aldel)

  Aug 05 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Eddy Hillebrand (Romazo)

  Aug 04 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Ron Louwerse (Rotterdam The Hague Airport)

  Aug 03 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Mikel Pouw (Nice To Meat)

  Aug 02 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Arjan Kropman (F&L Media)

  Jul 30 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Hedy Borreman (Taxi Centrale Amsterdam)

  Jul 29 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Dirk-Siert Schoonman (Unie van Waterschappen)

  Jul 28 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jaco Brussé (Visualfabriq)

  Jul 27 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Roger Miesen (RWE Generation)

  Jul 26 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Joep Verbunt (Matt Sleeps)

  Jul 23 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Henk Westerhof (Plantnet International)

  Jul 23 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Henk Schuit (Vereniging van Evenementenmakers)

  Jul 21 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Don van Schaik (Dormio Group)

  Jul 20 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Annerie Ploumen (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie)

  Jul 19 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Hans Timmers (Nederlandse Wind Energie Associatie)

  Jul 16 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Tijs Pellemans (Calcasa)

  Jul 15 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Yoeri van Alteren (Change Inc.)

  Jul 14 2021

  De Europese Commissie heeft een nieuw pakket aan klimaatwetten gepresenteerd, Fit for 55. Hiermee moet de Europese uitstoot van broeikasgassen in 2030 met 55% zijn teruggebracht. Dat zijn ambitieuze plannen, maar zijn ze ook haalbaar? In de Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Yoeri van Alteren, algemeen directeur van duurzaamheidsplatform Change Inc. Abonneer je op de Podcast. Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.Se...more

 • Jeroen Bartelse (Tivoli Vredenburg)

  Jul 13 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Willem Woelders (Nationale Politie)

  Jul 12 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Michiel van Vlimmeren (Salesforce Nederland)

  Jul 12 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Michael de Nijs (Heilbron Voogd)

  Jul 08 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Gerard Timmer (NOS) over de aanslag op Peter R. de Vries

  Jul 07 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Mariska Tichem (Domus Magnus)

  Jul 06 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar 'De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Marcel Levi (NWO)

  Jul 05 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Alexander van der Lof (TKH Group)

  Jul 02 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar 'De top van Nederland' en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Investeerder Chris Oomen

  Jul 01 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar 'De Top van Nederland' en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Frank Mattijssen (MSD) over de ontwikkeling van vaccins

  Jun 30 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast. 'De Top van Nederland' is ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Peter van den Bosch (BKR)

  Jun 29 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Hans Geels (Dille & Kamille)

  Jun 28 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Irine Gaasbeek (Accenture Nederland)

  Jun 25 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Wouter Hoge (Centiv)

  Jun 24 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Erik Berkhof (Van Mossel Automotive Groep)

  Jun 23 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Marco van der Vegte (NBA)

  Jun 22 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Desirée Uitzetter (NEPROM)

  Jun 21 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Wouter Bos (Invest-NL)

  Jun 18 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Ad van Gils (PwC)

  Jun 17 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Henk Kummeling (Universiteit Utrecht)

  Jun 16 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Hans Borstlap (CDA)

  Jun 15 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Otto de Bont (Renewi)

  Jun 14 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Arend Schot (Syngenta Nederland)

  Jun 11 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jeroen van Hooff (Easyfairs Nederland)

  Jun 10 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Cora van Nieuwenhuizen (demissionair Minister van Infrastructuur en Waterstaat)

  Jun 09 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Esther Liefers (Baalderborg Groep)

  Jun 08 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Sandra Molenaar (Consumentenbond)

  Jun 07 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Trix van der Vleuten (KFC)

  Jun 04 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Iris van de Looij (Dufas)

  Jun 03 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Ben Cornelisse (Kamera Express)

  Jun 02 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Rien van Beemen (Mediahuis)

  Jun 01 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jos Baeten (ASR)

  May 31 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Hans Schoenmakers (Uniper)

  May 28 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Wouter Kolk (Ahold Delhaize)

  May 27 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Sven Sauvé (RTL)

  May 26 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Lotte de Bruijn (NLdigital)

  May 25 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Saskia Klep (Binckbank)

  May 21 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Arno Visser (Algemene Rekenkamer)

  May 20 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Dennis Dijkstra (Flow Traders)

  May 19 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Tuur Elzinga (FNV)

  May 18 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Pieter van Voorst Vader (McArthurGlen)

  May 17 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Erik Gerritsen (VWS)

  May 14 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jilko Andringa (Brunel)

  May 12 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Lex Hoefsloot (Lightyear)

  May 11 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Mark Wetzels (Egeria)

  May 10 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Koen Overtoom (Haven van Amsterdam)

  May 07 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Daan Versteeg (Ipsos)

  May 07 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Hans Willem Cortenraad (CB)

  May 05 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Martine de Knoop (TTC)

  May 04 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Ria Doedel (PWN)

  May 03 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Mark de Rijke (Hypotheekshop)

  Apr 30 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Dominique Hermans (Randstad)

  Apr 29 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Ton van Mil (Royal Brinkman)

  Apr 28 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Alex van Hooff (Burgers' Zoo)

  Apr 26 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Martijn Snoep (ACM)

  Apr 23 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Danny Damman (Ziggo Dome)

  Apr 23 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Bert Halm (Eigen Haard)

  Apr 23 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Hellen van der Plas (Signify)

  Apr 22 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Martin van Rijn (Aedes)

  Apr 20 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Marc Estourgie (Holland and Barrett)

  Apr 20 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Niels Onkenhout (Nederlandse Loterij)

  Apr 15 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Laura van Geest (AFM)

  Apr 15 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Hubert de Leeuw (Audax)

  Apr 13 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Annemarie Buitelaar (Marktplaats)

  Apr 12 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Ton Anbeek (Accell)

  Apr 09 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Ingrid Faber (Faber Halbertsma)

  Apr 09 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • As Tempelman (Eneco)

  Apr 07 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jochanan Bax (Bax Music)

  Apr 06 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Pieter Hasekamp (CPB)

  Apr 02 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Joep van Beurden (Kendrion)

  Apr 01 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Annabelle Birnie (Hermitage)

  Mar 31 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Ruud van Munster (DA)

  Mar 30 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Roelof Bleker (HKU)

  Mar 29 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Marjan Rintel (NS)

  Mar 26 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • John van Hoof (CSU)

  Mar 25 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Ben van Berkel (UNStudio)

  Mar 24 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Martijn Gribnau (Volksbank)

  Mar 23 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • André ten Wolde (Domino's)

  Mar 22 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Petra van de Goorbergh (Oval)

  Mar 19 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Annette Mosman (APG Group)

  Mar 18 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jan Joost Bosman (Auping)

  Mar 17 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Coen Boogaart (EY)

  Mar 16 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Lard Friese (Aegon)

  Mar 15 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Geeke Feiter (Verbond van Verzekeraars)

  Mar 12 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Saskia Bruines (Wethouder Den Haag)

  Mar 11 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Eric Dietz (DPD)

  Mar 10 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Kees van Wijk (VVV)

  Mar 09 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Martijn van Loon (British American Tobacco)

  Mar 08 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Karen Maex (Universiteit van Amsterdam)

  Mar 05 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Chico van Hemert (Retourmatras)

  Mar 04 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Simon Reinink (Het Concertgebouw)

  Mar 03 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar de Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Alain Vermeulen (Vitaminstore)

  Mar 02 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Henk Smit (Kees Smit Tuinmeubelen)

  Mar 01 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Alexander Collot d’Escury (Bruynzeel)

  Feb 26 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Paul Eidhof (Apollo Vredestein)

  Feb 25 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Eveline Ruinaard (Kifid)

  Feb 24 2021

  Naast consumenten kunnen ondernemers met klachten over financieringsadvies tegenwoordig ook terecht bij geschillencommissie Kifid. Weten de ondernemers Kifid al een beetje te vinden? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Eveline Ruinaard, voorzitter van de geschillencommissie van Kifid en tevens directeur. Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy info...more

 • Linda Reurich (ANBOS)

  Feb 23 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Rogier van der Hijden (DMFCO)

  Feb 22 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Robert Swaak (ABN Amro)

  Feb 19 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jan Roelofs (ORO)

  Feb 18 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Herman Bramer (BCC)

  Feb 17 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Bernard Kobes (Buma/Stemra)

  Feb 16 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Klaas Verschuure (wethouder Utrecht)

  Feb 15 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Esmond Berkhout (DeGiro)

  Feb 12 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Bart Schmeink (Securitas Nederland)

  Feb 11 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Gerrit van Gelder (Van Gelder Groente & Fruit)

  Feb 10 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Maurice Limmen (Vereniging Hogescholen)

  Feb 09 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jos Roeven (Maastricht Aachen Airport)

  Feb 08 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Albert Scholte (Bever)

  Feb 05 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Allard Castelein (Havenbedrijf Rotterdam)

  Feb 04 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Michiel Zwinkels (Openbaar Ministerie)

  Feb 03 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Bas van der Veldt (AFAS)

  Feb 02 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Bruno Bruins (HTM)

  Feb 01 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Robèr Willemsen (Koninklijke Horeca Nederland)

  Jan 29 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Daan Schalck (North Sea Port)

  Jan 28 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jolanda Jansen (Ahoy)

  Jan 27 2021

  Na een maandenlange lobby staan de eerste corona-testevenementen in theaters en voetbalstadions op de agenda. In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Jolanda Jansen, directeur van Ahoy en woordvoerder van de Alliantie van Evenementenbouwers. Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Dorrie Eilers (Neptunus Structures)

  Jan 26 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Wim Beelen (ex-eigenaar de Beelen Groep)

  Jan 25 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Rembrandt Sutorius (Artis)

  Jan 22 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Michaël Brouwer (KBvG)

  Jan 21 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Dirk Bruins (LTO Noord)

  Jan 20 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Marcel Huizing (Dirk van den Broek)

  Jan 19 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Marcel Molenaar (LinkedIn)

  Jan 18 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Adnan Tekin (MBO-raad)

  Jan 15 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Just Spee (KNVB)

  Jan 14 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Bart van Twillert (Unibail Rodamco-Westfield)

  Jan 13 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Conny Helder (Actiz)

  Jan 12 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Ron Blaauw (Ron Gastrobar)

  Jan 11 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • John Quist (Unica Groep)

  Jan 08 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jan van Merwijk (De Kuip)

  Jan 07 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Barbara Kathmann (wethouder Rotterdam)

  Jan 06 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Jan-Paul Rutten (Gulpener)

  Jan 05 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Hans van Waayenburg (Capgemini)

  Jan 04 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Robert De Boeck (Antea)

  Dec 31 2020

  Investeringsmaatschappij Antea beleefde ondanks corona het beste jaar ooit door de verkoop van de twee deelnemingen. Kan dat in 2021 nog worden overtroffen? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Robert De Boeck, directeur van Antea. Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Michael Colijn (Heliox)

  Dec 30 2020

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Mirjam Moll (Museumvereniging)

  Dec 29 2020

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Sigrid van Aken (Novamedia)

  Dec 28 2020

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Onno van de Stolpe (Galapagos)

  Dec 24 2020

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Marco van Zijverden (Dutch Flower Group)

  Dec 23 2020

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Karien van Gennip (VGZ)

  Dec 22 2020

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Dave Storm (Vakantiepark Slagharen)

  Dec 21 2020

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Wijnand Jongen (Thuiswinkel.org)

  Dec 18 2020

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • Berend Schans (VNPF)

  Dec 17 2020

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.See omnystudio.com/listener for privacy information.