PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

De Kleine Remedie Podcast

In de vijfdelige podcastserie De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen vanuit een lege Kleine Komedie met artiesten die eigenlijk op het podium hadden moeten staan.

Afleveringen

 • S2E5: De Kleine Remedie met Roos Schlikker en Johan Fretz

  Jul 12 2020

  In de vijfde en laatste aflevering van De Kleine Remedie seizoen 2 bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen met Janneke de Bijl, Kees van Amstel en Roos Schlikker. Johan Fretz draagt voor vanaf het balkon en Paul de Munnik zingt Herman van Veen. In de zaal zit nog steeds de onaangename verrassing recensent Rinske de Wels, en oh, ja, Peter Heerschop heeft ook nog iets geregeld...Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E4: De Kleine Remedie met Kasper van der Laan en Eric van Sauers

  Jul 10 2020

  In de vierde aflevering van De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen met Christine de Boer, Kasper van der Laan en Eric van Sauers. Koos Terpstra leest Het eiland vanaf het balkon en Paul de Munnik zingt Marjolein van Cornelis Vreeswijk. Malou Holshuijsen heeft een onaangename verrassing voor Peter Heerschop.  Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E3: De Kleine Remedie met Frank Lammers en Najib Amhali

  Jul 05 2020

  In de derde aflevering van De Kleine Remedie seizoen twee bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen met de beste vriend van Peter, Frank Lammers, de beste vriend van Peter Najib Amhali én met een hele goede vriendin van Peter, Stephanie Louwrier. Ook praat het trio bij met gelegenheidstoiletjuf én amateurtheatermaker Gerda. Paul de Munnik zingt 'Lubbiaans' en Dolf Jansen spreekt vanaf het lege Kleine Komediebalkon.  Support the show: https://krant.nlSee ...more

 • S2E2: De Kleine Remedie met Theo Maassen en Hasna el Maroudi

  Jul 03 2020

  Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E1: De Kleine Remedie met Lebbis en Natascha van Weezel

  Jul 03 2020

  Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E5: De Kleine Remedie (5) met Diggy Dex en Viggo Waas

  May 15 2020

  In de vijfde en laatste aflevering van De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Malou Holshuijsen en Paul de Munnik met Tim Fransen, Alex Ploeg en Diggy Dex. Op het balkon staat Viggo Waas en Paul de Munnik zingt Ramses Shaffy. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E4: De Kleine Remedie (4) met Theo Maassen en Lisa Loeb

  May 14 2020

  In de vierde aflevering van De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen met thuiszitters Stef Bos, Sanne Wallis de Vries en Theo Maassen. Columnist en zangeres Lisa Loeb zingt over gemis, luid vanaf het lege balkon van De Kleine Komedie. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E3: De Kleine Remedie (3) met Soundos El Ahmadi en Bert Visscher

  May 13 2020

  In de derde aflevering van De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen met thuiszitters Pepijn Schoneveld, Soundos El Ahmadi en Bert Visscher. Columnist Femke van der Laan leest een hartverscheurend mooie column en Paul de Munnik zingt Bram Vermeulen. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E2: De Kleine Remedie (2), met Claudia de Breij en Theodor Holman

  May 12 2020

  In de tweede aflevering van De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen met thuiszitters Claudia de Breij, Gijs Scholte van Asschat en René van Meurs. Columnist Theodor Holman komt de sfeer verzieken (met hoogtevrees) en Paul zingt Mooi van Maarten van Rozendaal.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E1: De Kleine Remedie

  May 11 2020

  In de eerste aflevering van De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen met thuiszitters Peter Pannekoek, Kiki Schippers, Guus Meeuwis en Roel van Velzen. Columnist Roos Schlikker draagt voor vanaf het balkon en Paul zingt Meer dan een ander van Van Dik Hout.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.