PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

De Gunfactor

De podcast over de ‘wereld’ van aanbesteden en het winnen van interessante (overheids)contracten. Victor Mendels praat met zijn vakgenoten, probeert wat van ze te leren en geeft de luisteraar een beeld van de persoon achter de microfoon.

Afleveringen

 • #2 Richard Buijs

  Nov 13 2019

  In aflevering 2 spreek ik met Richard Buijs, Managing Director bij Strategic Proposals NL. Richard heeft een trackrecord in het verbeteren van de kwaliteit van offertes van organisaties waar je u tegen zegt. En hij geeft heel regelmatig boeiende lezingen en aansprekende trainingen in binnen- en buitenland. Als spreker weet hij altijd een verrassende draai te geven aan zijn verhaal. Daarbij houdt Richard zijn publiek regelmatig een spiegel voor. Met respect, humor, en natuurlijk herkenbare voorb...more

 • #1 Maaike Jansen Timmerman

  Sep 02 2019

  In aflevering 1 spreek ik met Maaike Jansen Timmerman over wat het tegenwoordig inhoudt om succesvol in te schrijven op aanbestedingen. En dat werd een leuk en open gesprek. Maaike vertelt over de schoonheid van het vak, de uitdagingen, en de zoete overwinningen. Abonneer je nu vast op dit kanaal dan hoef je zeker niets te missen.

 • Trailer

  Aug 19 2019

  Trailer van De Gunfactor. De nieuwe podcast over de ‘wereld’ van aanbesteden en het winnen van interessante (overheids)contracten. Victor Mendels praat met zijn vakgenoten, probeert wat van ze te leren en geeft de luisteraar een beeld van de persoon achter de microfoon. Abonneer je nu vast op dit kanaal, dan hoef je zeker niets te missen.