PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

De Golfpodcast

De Golfpodcast is een wekelijkse, half uur durende, podcast over Golf. Hierin wordt aandacht besteed aan alle aspecten van het golf, zoals wedstrijden op de PGA Tour en European Tour, equipment, golftips en de Nederlandse spelers. De podcast wordt gepresenteerd door Martijn Paehlig (hoofdredacteur Golfers Magazine) en Jeroen van Leeuwen (freelance golfjournalist). Regelmatig zullen ook gasten aanschuiven en is er aantal vaste columnisten.

Afleveringen

 • De Golfpodcast aflevering 160

  May 18 2022

  In deze aflevering blikken we terug op het Soudal Open met de matige prestaties van de Nederlanders en hebben we het over het 14 jarige talent uit Oekraïne/België dat wel de cut haalde. Verder natuurlijk een uitgebreide voorbeschouwing op het tweede major van het jaar bij de mannen, het PGA Championship op Southern Hills, hebben we natuurlijk aandacht voor de vrouwen, de perikelen bij LIV Golf en nog veel meer ...

 • De Golfpodcast aflevering 159

  May 11 2022

  Natuurlijk bellen we even met Koen Kouwenaar die een knappe overwinning heeft geboekt op de Alps Tour. Het is alweer de tweede Nederlandse overwinning op een rij, want vorige week won Dario Antonisse op de Pro Golf Tour, natuurlijk wilden we ook zijn verhaal even horen. Verder alles over de DP World Tour, de PGA, de LPGA en het laatste nieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 158

  May 04 2022

  Dit is een muziekspecial aflevering. Welk nummer hoor bij welke Nederlandse golfer? Natuurlijk blikken we terug opa de verschillende toernooien met daarin een mooie top10 voor Besseling (welk nummer hoor bij hem?), het laatste nieuws en nog veel meer.

 • De Golfpodcast aflevering 157

  Apr 27 2022

  In deze aflevering hebben we het over de goede week van Dewi Weber op de LPGA Tour, de teleurstellende prestaties van de mannen in Spanje, het laatste nieuws en nog veel meer.

 • De Golfpodcast aflevering 156

  Apr 20 2022

  In deze aflevering blikken we terug op de overwinning van de Golden Boy in Hilton Head, kijken we de prestaties van de Nederlandse dames op de LPGA Tour, bespreken we het laatste nieuws en hebben het uitgebreid over equipement met speciale gast Foeke Collet.

 • De Golfpodcast aflevering 155

  Apr 12 2022

  In deze aflevering blikken we natuurlijk uitgebreid terug op The Masters .. 

 • De Golfpodcast aflevering 154

  Apr 06 2022

  Natuurlijk gaat het over The Masters. Inmiddels weten wat hij speelt, maar we speculeren er in deze podcast nog lustig op los (want we wisten het nog niet). We bellen met Robert Jan Derksen over wat The Masters zo speciaal maakt. We kijken nog even terug op de Challenge Tour en bellen met Nordin van Tilburg.

 • De Golfpodcast aflevering 153

  Mar 29 2022

  Speelt 'ie op de Masters of niet? Dat is de vraag die de golfwereld op dit moment bezighoudt. Natuurlijk hebben wij het erover. Verder gaat het over het 'WK' Matchplay, de nieuwe nummer 1 van de wereld, de Nederlanders en natuurlijk het laatste nieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 152

  Mar 23 2022

  In deze aflevering hebben we het natuurlijk over het Steyn Palazzo, de top 10 plaatsen van Luiten en van Dam. We blikken vooruit op het WK Matchplay, het laastte nieuws en nog veel meer ..

 • De Golfpodcast aflevering 151

  Mar 16 2022

  In deze aflevering blikken we uitgebreid terug op de knotsgekke editie van The Players en hebben we nieuws over Joost Luiten. Verder aandacht voor Tiger, Nelly, Darius en gaan de Denen nu ook al bij de vrouwen winnen.

 • De Golfpodcast aflevering 150

  Mar 09 2022

  In deze 150e aflevering blikken we terug op DP World Toernooi in Kenia, wint Scottie Scheffler weer een toernooi, is Jin Young Ko lekker op dreef en maken we de winnaars bekend van de Golfpodcast Cup 2022.

 • De Golfpodcast aflevering 149

  Mar 02 2022

  In deze aflevering gaan we natuurlijk uitgebreid in op de verklaring van Phil en de reactie van de Saudi's. De ruggengraatloze sponsors van Phil wisten niet hoe snel ze moesten weglopen van de man die zoveel betekent heeft voor het golf en die waarschijnlijk ook heel veel geld voor ze verdiend heeft. Bah, stelletje zwakkelingen. Het laatste nieuws natuurlijk en nog veel meer ....

 • De Golfpodcast aflevering 148

  Feb 23 2022

  In deze aflevering hebben het natuurlijk over het spraakmakende interview met Phil Mickelson. Komt het nog goed met de Saudi Golf League? heeft Phil al zijn krediet verspeeld bij zijn collega's en de PGA? Bryson en DJ willen ook niets meer te maken hebben met de Saudi's. Oh en er werd ook nog gegolfd.....

 • De Golfpodcast aflevering 147

  Feb 16 2022

  In deze aflevering blikken we terug op het tweeluik in de Verenigde Arabische Emiraten, je weet wel, op die golfbaan achter de mall. Natuurlijk veel aandacht voor het golffeestje van het jaar in Phoenix, waar het bier weer rijkelijk op de green werd gesmeten en  wie. is. toch die Theegala die 3 ronden aan de leiding ging?

 • De Golfpodcast aflevering 146

  Feb 09 2022

  In aflevering 146 hebben we het natuurlijk over de broertjes Hojgaard, Jordan Spieth op Pebble Beach, Tommie Tables, de hebzucht van Phil, Bryson en zijn 135 miljoen, nieuws over de Golfpodcast Cup en nog veel meer ....

 • De Golfpodcast aflevering 145

  Feb 02 2022

  We blikken terug op een prachtige goilfweek. Zowel in Dubai als op Torrey Pines was het genieten geblazen. Helaas wel teleurstellende Nederlandse prestaties, maar wel mooie verhalen over Hovland,Bland, Zalatoris, List een 17 jarig toptalent, Jason, Rory,Brooks, Bryson, we bellen met Dewi Weber en  nog veeeel meer...

 • De Golfpodcast aflevering 144

  Jan 26 2022

  We kijken terug op het eerste grote toernooi op de Europese toer in Abu Dhabi met Hovland, Hatton, Pieters en de Nederlanders en kijken vooruit op de dessert classic, we bellen met Dewi Weber over de start van het LPGA seizoen komende week,  het laatste nieuws en nog veel meer..

 • De Golfpodcast aflevering 143

  Jan 19 2022

  We kijken natuurlijk naar de start van de DP World Tour, het Sony Open op de PGA Tour, de kick-off van het LPGA seizoen, het laatste nieuws, de GPC en nog een tip om naar golf op TV te kijken. 

 • De Golfpodcast aflevering 142

  Jan 11 2022

  We zijn er even een weekje tussenuit geweest (het voelt langer), maar we zijn weer terug. We gaan deze uitzending natuurlijk terugblikken op het eerste toernooi van 2022 De traditionele opening van het PGA golf jaar, het Tournament of Champions, in Hawai, op Maui met een prachtig veld. En bekijken we de verschillende speelkalenders van zowel de mannen als de vrouwen voor komend jaar en nog veel meer ….

 • De Golfpodcast aflevering 141

  Dec 29 2021

  Deel 2 van het jaaroverzicht 2021. Met de vaste gasten: Robert-Jan Derksen, Gerard Louter.

 • De Golfpodcast aflevering 140

  Dec 22 2021

  Het is weer zover. De terugblik op het golfjaar 2021! Met speciale gasten Gerard Louter en Robert-Jan Derksen nemen wij het jaar door. De mooiste overwinningen, de major momenten, wie zijn de golfer en golfster van het jaar en nog veeeeeel meer.

 • De Golfpodcast aflevering 139

  Dec 15 2021

  Tiger weer terug op de baan, Anne degradeert en Dewi promoveert, Max natuurlijk, wilde Bryson echt stoppen met golf?, John Daly en zijn krankzinnige bestelling bij Taco Bell, Manneke pis voor de rechter, 2 onsympathieke spelers winnen op de PGA, het jaar van Wil en Jurrian van der Vaart over beroemde golfers. die banen ontwerpen (of toch niet).

 • De Golfpodcast aflevering 138

  Dec 08 2021

  In deze aflevering blikken we onder andere met Joost Luiten terug op zijn jaar, we gaan het hebben over de LPGA Q-school met 2 Nederlandse dames, Victor Hovland en natuurlijk Wil Besseling die Joost luiten aflost als beste Nederlander op de wereldranglijst.

 • De Golfpodcast aflevering 136

  Nov 24 2021

  In aflevering 136 blikken we uitgebreid terug op het allerlaatste toernooi van de European Tour, de winst van Morikawa en het verlies van Mcllroy. De mooie apotheose bij de vrouwen tussen Nelly Korda en Jin Young Ko. We spreken met Lars van Meijel over zijn afgelopen seizoen en nog veel meer ...

 • De Golfpodcast aflevering 135

  Nov 17 2021

  In deze aflevering hebben we een uitgebreid interview met Darius van Driel over het afgelopen seizoen, verder hebben we het natuurlijk over het Deense succes, de tegenvallende prestaties van de Nederlanders, de nieuwe (oude) coach van Mcillroy en nog veel meer.

 • De Golfpodcast aflevering 134

  Nov 10 2021

  In deze extra aflevering gaan wij uitgebreid in op de nieuwe European Tour, de DP World Tour. Wat vinden wij ervan, wat is mening van de spelers en organisatoren van toernooien. We bellen onder andere met Daan Slooter en Daan Huizing.

 • De Golfpodcast aflevering 133

  Nov 10 2021

  Natuurlijk bellen we met Daan Huizing over de bloedstollende spannende ontknoping van afgelopen zondag waarbij hij zijn Europese tour kaart veilig stelde. We hebben het over twee mooie winnaars op de European Tour en PGA, Victor Hovland en Thomas Pieters. Verder over de laatste kansen voor Anne van Dam en Lars van Meijel. en nog veel meer ....

 • De Golfpodcast aflevering 132

  Nov 03 2021

  Weer een hele nieuwe verse aflevering van de Golfpodcast

 • De Golfpodcast aflevering 131

  Oct 27 2021

  Jeff Winther loopt bijna zijn eerste overwinning op de Europese Tour mis omdat hij opgesloten zat op de wc, maakt Phil Mickelson zich schuldig aan matchfixing?, kan Daan Huizing volgende week zijn tourkaart veiligstellen? en nog veel meer ...

 • De Golfpodcast aflevering 130

  Oct 20 2021

  In aflevering 130 hebben we het natuurlijk over de overwinning van Rory, de comeback van Ricky Fowler? de tapas swing, Jon Rahm heeft het moeilijk, Daan Huizing heeft nog wat werk te verzetten, het laatste nieuws en nog veel meer ...

 • De Golfpodcast aflevering 129

  Oct 13 2021

  De Week van Wil

 • De Golfpodcast aflevering 128

  Oct 05 2021

  In deze aflevering kijken we terug op het Dunhill Links Championship met een mooie winnaar, de Challenge Tour komt aan bod met Daan Huizing en zijn race voor de Europese Tourkaart, weer een missed cut voor Anne van Dam in Amerika en heeft dat consequenties voor haar? Hebben de Denen een hele mooie generatie, hoe deed Bryson het in zijn longdrive wedstrijd?, wat deed Koen Kouwenaar in Amerika en wie won de chicxken trope op de PGA?

 • De Golfpodcast aflevering 127

  Sep 29 2021

  In deze aflevering natuurlijk een zeer uitgebreide terugblik op de Ryder Cup. Verder aandacht voor Anne van Dam, Daan Huizing, de ontknoping van de Nederlandse competitie en nog veel meer ...

 • De Golfpodcast aflevering 126

  Sep 22 2021

  In deze aflevering blikken we natuurlijk uitgebreid terug op het Dutch Open op Bernardus Golf, hebben we goed nieuws over Anne van Dam, bellen we met Darius van Driel, hebben we voorpret over de Ryder Cup en staan we stil bij het afscheid van Maarten Lafeber van de topsport.

 • De Golfpodcast aflevering 125

  Sep 15 2021

  Aflevering 125 staat geheel in het teken van het Dutch Open. Joost Luiten, Darius van Driel, Lars van Meijel, Daan Huizing, Wil Besseling, Andrew 'Beef' Johnston, Johannes Veerman, Maarten Lafeber, Daan Slooter en nog veel meer over het Dutch Open.

 • De Golfpodcast aflevering 124

  Sep 14 2021

  Deze week 2 afleveringen van de podcast. In deze aflevering (op dinsdag dit keer) blikken we terug op het BMW PGA Championship op Wentworth met een mooie winnaar en een goede Luiten. Verder aandacht voor de selecties van de Ryder Cup en natuurlijk alvast een voorbeschouwing op het Dutch Open. Later deze week (op woensdagvond) hebben we een extra aflevering die geheel in het teken staat van de Dutch Open.

 • De Golfpodcast aflevering 123

  Sep 08 2021

  In deze aflevering staan we uitgebreid stil bij de sensationele overwinning van Europa in de Solheim Cup. En was er natuurlijk een controverse over een bal die al dan niet in de hole zou zijn gerold. Verder Camtley, Rahm en de gebroeders Hojgaard. Luisteren dus.

 • De Golfpodcast aflevering 122

  Aug 31 2021

  In deze aflevering maken we onze Ryder Cup picks bekend, blikken we terug op de toernooien op the Dutch en Crans Montana en natuurlijk staan we uitgebreid stil bij misschien wel de beste playoff in de geschiedenis van de PGA. Ook een voorbeschouwing op de Solheim Cup en de ontknoping van de FedEx Cup.

 • De Golfpodcast aflevering 121

  Aug 26 2021

  Een extra aflevering die geheel in het teken staat van de B-NL Challenge die deze week op The Dutch gespeeld wordt. We spreken met bondscoach Maarten Lafeber en een van de kanshebbers deze week; Daan Huizing.

 • De Golfpodcast aflevering 120

  Aug 24 2021

  In deze aflevering kijken we terug op het laatste major van het jaar bij de vrouwen, de rentree van Joost Luiten in Tsjechië, de meer dan verdiende overwinning van Tony Finau en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 119

  Aug 18 2021

  Weer terug van vakantie. In Aflevering 119 blikken we terug op de Olympische Spelen, wie waren de winnaars en de verliezers. De Europese Tour verkeert in zwaar weer, hoe ziet de toekomst eruit? Joost Luiten maakt in ieder geval zijn rentree deze week in Tsjechië. Pasqualle Coffa deed het heel goed op het Schots Open, van Anne van Dam hadden we meer verwacht (maar is dat reëel gezien haar vorm van de afgelopen maanden?) de PGA begint aan de Fed Ex Playoffs en veel meer. Luisteren dus.

 • De Golfpodcast aflevering 118

  Jul 20 2021

  In deze aflevering blikken we uitgebreid terug op The Open, of is het toch het British Open? De indrukwekkende Morikawa, werd King Louis weer tweede, kon Jordan Spieth alleen boos zijn op zichzelf, speelde Jon Rahm zich onzichtbaar naar een podiumplek, schoot Anne van Dam niks op met een 41e plaats maar had wel lol haar bestie en natuurlijk nog veel meer .... 

 • De Golfpodcast aflevering 117

  Jul 14 2021

  In deze aflevering blikken we met Floris de Vries en Joost luiten uitgebreid vooruit op het laatste major van het jaar,The Open. Ook kijken we terug op het Schots Open, de bijna win van Detry, stokken stelen van Rory, het EK avontuur van Ian Poulter, de nieuwe Caddy van Bryson, Anne van Dam in Londen, Angel Cabrera in de bak en nog veel meer ....

 • De Golfpodcast aflevering 116

  Jul 07 2021

  In deze uitzending blikken we terug op het Big Green Erg Open van de LET op de Rosendaelsche, kijken we wat de Nederlandse mannen in Ierland hebben gedaan, wat is er gebeurd met Anne van Dam?, heeft de cadie van Bryson er genoeg van en natuurlijk het allerlaatste nieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 115

  Jun 30 2021

  We zijn te gast op de Rosendaelsche waar de Ladies European Tour neergestreken is, we hebben het natuurlijk over Anne van Dam en de eerste major titel van Nelly Korda. Hoe deden de mannen het in Duitsland, een oneindige playoff op de PGA en natuurlijk het allerlaatste nieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 114

  Jun 23 2021

  In deze aflevering hebben we het natuurlijk over Jon Rahm, de winnaar van de US Open, Louis Oosthuizen die weer eens tweede werd en wat gebeurde er met Bryson op de backnine? Verder aandacht voor Anne van Dam, hebben we nieuws over het Dutch Open en over het LET evenement volgende week op de Rosendaelsche.

 • De Golfpodcast aflevering 113

  Jun 18 2021

  In deze aflevering spreken we met golf fitness specialiste Liesbeth Pauwels.Van warming-up tot het dragen van je tas en van blessurepreventie tot yoga. Alles komt voorbij in dit half uurtje met Liesbeth Pauwels.

 • De Golfpodcast aflevering 112

  Jun 16 2021

  Was het Mixed Open in Zweden een succes? Garrick Higgo wint ook 'gewoon' op de PGA, natuurlijk beschouwen we voor op het US Open en nog veel meer ...

 • De Golfpodcast aflevering 111

  Jun 09 2021

  We bellen met Darius van Driel over zijn mooie tweede plek in Hamburg. Ook spreken we met Robbie van West die de overwinning voor het grijpen had op de Challenge Tour, maar op de laatste 3 holes ging het mis. Het US Open bij de vrouwen kende een verassende winnares en wat is het toch tussen Dechambeau en Koepka?

 • De Golfpodcast aflevering 110

  Jun 01 2021

  Natuurlijk bellen we met de kersverse winnaarvan de Challenge Tour, Daan Huizing. Hebben we het over de goede prestaties van Besseling en Luiten in Denemarken. Hoe groot is de kans dat we Nederlandse golfers op de Olympische Spelen zien? Natuurlijk aandacht voor de vrouwen Anne van Dam en Dewi Weber, het laatste nieuws en nog veel meer.

 • De Golfpodcast aflevering 109

  May 26 2021

  In deze aflevering kijken we natuurlijk uitgebreid terug op het historische tweede major van het jaar bij de mannen: het PGA Championship. We kijken ook naar de vrouwen, de LPGA met Anne van Dam en Dewi Weber op de Symetra Tour en nog veel meer.

 • De Golfpodcast aflevering 108

  May 19 2021

  De terassen op de golfbanen mogen weer open Verder in deze aflevering bellen we met Joost Luiten, hoe gaat het nu met hem, we gaan voorbeschouwen op het twee major van het jaar bij de Mannen En we hebben weer een tip van onze mental coach Mitchell Kevenaar, maar helpen die tips nu ook daadwerkelijk. Mitchel gaat daar zelf op in..  

 • De Golfpodcast aflevering 107

  May 12 2021

  In deze aflevering hebben we het natuurlijk over de comeback van Rory. Is hij weer terug na zijn overwinning op de Quail Hollow Club? Heeft de Super League of Golf kans van slagen? Heeft Daan Huizing een mooie top5 te pakken in Zuid-Afrika, hoe deden Van Meijel en van Driel het op Tenerife natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 106

  May 05 2021

  In aflevering 106 bellen we natuurlijk even met Joost Luiten om te vragen hoe het met 'm gaat na zijn opgave op Tenerife. Bespreken we de PGA, de LPGA en de Challenge Tour en besteden we aandacht aan de kwalificatie voor de Olympische Spelen van de Nederlandse golfers. Is het glas half leeg of half vol?

 • De Golfpodcast aflevering 105

  Apr 28 2021

  Aflevering 105: Terassen weer open maar niet op de Golfbaan? De Nederlandse armada op Gran Canaria, Wil Besseling in quarantaine door corona. Van Dam niet op dreef in LA en nog veel meer ....

 • De Golfpodcast aflevering 104

  Apr 21 2021

  In deze aflevering hebben we uitgebreid over de Nederlanders op de Europese Tour. De vierde plaats van Besseling, de wedges van Luiten en de bizarre ronde van Thomas Detry. Anne van Dam haalde weer eens de cut en won Stewart Cink alweer zijn tweede tournooi van dit seizoen en voor de derde het foeilelijke jasje en natuurlijk het laatste nieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 103

  Apr 14 2021

  In deze uitzending blikken wij uitgebreid terug op de Masters.

 • De Golfpodcast aflevering 102

  Apr 07 2021

  Het is Masters week en daarom hebben wij een speciale gast vandaag in onze studio, Jan Kees van der Velden,

 • De Golfpodcast aflevering 101

  Mar 30 2021

  We kijken in deze aflevering terug op de Kenia Swing van de Europese Tour, wat gebeurde er allemaal op het WK Matchplay, halen Anne van Dam en Dewi Weber de cut niet en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 100

  Mar 24 2021

  Deze uitzending staat bijna geheel in het teken van jullie, de luisteraars. Jullie hebben de inhoud van deze podcast bepaald, door vragen in te sturen en die wij dan zullen behandelen.

 • De Golfpodcast aflevering 99

  Mar 17 2021

  In deze aflevering: Blijft Lars van Meijel knap overeind in een winderige woestijn, kan Lee Westwood het weer net niet afmaken,  mist Victor Hovland de cut met dank aan zijn moeder. en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 98

  Mar 10 2021

  In deze aflevering: Hadden we een mooi generatie gevecht op Bay Hill, mogen de Nederlandse mannen eindelijk weer de baan in, overleeft Anne van Dam de cut niet in Florida en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 97

  Mar 03 2021

  In deze aflevering: Een uitgebreide update over Tiger na de crash, hadden we een prachtige week @the Concession, heeft Anne van Dam een prima seizoensstart en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.  

 • De Golfpodcast aflevering 96

  Feb 24 2021

  In deze aflevering beginnen met een nieuwsupdate over het auto-ongeluk van Tiger Woods, hebben we een mooie emotionele winnaar op Riviera, blikken we vooruit op het eerste World Golf Championship van dit jaar, gaan we terug in de tijd naar de Ryder Cup van 1969 en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 95

  Feb 17 2021

  In deze aflevering: Kan Jordan Spieth het weer niet afmaken, schrijft een 19 jarige geschiedenis op Pebble Beach, behandelen we uitgebreid de luisteraarsvragen en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.  

 • De Golfpodcast aflevering 94

  Feb 10 2021

  In deze aflevering: Laat Dustin Johnson zien waarom hij de nummer 1 van de wereld is, verspeelt Joost LUITEN op zaterdag een mogelijke topnotering, lijken Brooks Koepka en Jordan Spieth weer helemaal terug en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 93

  Feb 03 2021

  In deze aflevering: Blikken we terug op het tournooi in Dubai Bespreken we de stuitende hypocrisie van Paul Casey Kan Patrick Reed het cheaten het weer eens niet laten En natuurlijk het allerlaatste golfnieuws

 • De Golfpodcast aflevering 92

  Jan 26 2021

  In deze aflevering: Blikken we terug op het eerste tournooi op de Europese Tour in Abi Dhabi, heeft de angry management workshop voor Tyrell Hatton succes, kan Tony Finau weer niet winnen en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 91

  Jan 20 2021

  In deze aflevering: Excuses Justin Thomas toch niet voldoende, staan we aan de vooravond van de start van het Europese seizoen. Bespreken wij deel van de de Tiger documentaire en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 90

  Jan 13 2021

  In deze aflevering blikken we terug op het eerste toernooi van het jaar in Hawaï, moet Justin Thomas diep door het stof, krijgt Europa een wedstrijd in het World Golf Championship? en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 89

  Jan 06 2021

  In deze aflevering blikken we vooruit op een heel druk golfjaar 2021, geven wij de 5 beste golftips om het jaar mee te beginne en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 88

  Dec 23 2020

  In deze aflevering blikken we terug op het golfjaar 2020 met Gerard Louter en Robert-Jan Derksen.

 • De Golfpodcast aflevering 87

  Dec 16 2020

  In deze aflevering: Blikken we terug op het afsluitende toernooi op de Europese tour: het DP World Tour Championship in Dubai bij de mannen, staan we stil bij het overlijden van Mister Golf Robbie van Erven Dorens en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.  

 • De Golfpodcast aflevering 86

  Dec 09 2020

  In deze aflevering: Zijn Luiten en Besseling er allebei bij in Dubai,  blikken we vooruit op de US Open bij de vrouwen,is de Puerto Rico vloek eindelijk gebroken en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.  

 • De Golfpodcast aflevering 85

  Dec 02 2020

  In deze aflevering: Zijn Luiten en Besseling nog steeds in de race voor Dubai, is er een Strategische alliantie tussen de Europese Tour en de PGA, maken we de winnaar bekend van de Golfpersprijs 2020 en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 84

  Nov 25 2020

  In deze aflevering: Een hele knappe 7e plaats voor Lars van Meijel in Johannesburg, is er weer een podiumplaats voor Anne van Dam in Saudi Arabië, aan we 50 jaar terug in de tijd en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 83

  Nov 18 2020

  In deze aflevering blikken we uitgebreid terug op een bijzondere editie van The Masters waar veel records sneuvelden, behaalt Anne van Dam een mooie 4e plaats in Saudi Arabië en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 82

  Nov 11 2020

  In deze aflevering: Is de Cyprus showdown een geslaagd experiment? is spelen in Saudi Arabië een goed idee?, had de PGA sinds 42 jaar weer een Mexicaanse winnaar en natuurlijk een uitgebreide voorbeschouwing op de Masters die deze week gespeeld wordt.  

 • De Golfpodcast aflevering 81

  Nov 04 2020

  In deze aflevering: Seizoen voor Dewi Weber voorbij na positieve coronatest, is Will Besseling weer de beste Nederlander op de Europese Tour, haalt een 64 jarige de cut op de PGA Tour en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.  

 • De Golfpodcast aflevering 80

  Oct 28 2020

  In deze aflevering: De Nederlandse mannen deden het goed in Italië, neemt golf in populariteit en leden toe, maken Phil en Tiger er een beetje een potje van en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 79

  Oct 21 2020

  In deze aflevering: Spannende weken voor Luiten en Besseling, gaan zij naar Dubai?, kan Dewi Weber zich nog altijd plaatsen voor de de LPGA, zijn golf-kledingsvoorschriften nog wel wel van deze tijd? en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 78

  Oct 14 2020

  In deze aflevering: Komt het dit seizoen nog goed voor Joost Luiten?, wint de vrouwelijke Lee Westwood het derde major van dit jaar bij de vrouwen, de fittie tussen Fitzpatrick en Dechambeau en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 77

  Oct 06 2020

  In deze aflevering: Het laatste nieuws over de Coronomaatregelen voor golfend Nederland, blikken we terug op het Schots Open met echt Schots weer en een verassende winnaar, wint Sergio Garcia door met zijn ogen dicht te putten en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 76

  Sep 29 2020

  In deze aflevering: Goede resultaten van de Nederlanders op de verschillende Tours over de hele wereld, een 16 miljoen dollar rechtszaak tegen Tony Finau, onthullen we de pizza voorkeuren van Rory McIlroy en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 75

  Sep 23 2020

  In deze aflevering kijken we terug op het US Open bij de mannen met een indrukwekkende winnaar, hadden de Nederlandse topgolfers geen goede week en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 74

  Sep 16 2020

  In deze aflevering: Kijken we terug op het tweede major van het jaar voor de vrouwen, speelden De Nederlandse mannen in Portugal en op het ELTK, blikken we vooruit op het US Open en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 73

  Sep 09 2020

  In deze aflevering: Een knappe derde plaats voorWill Besseling in Spanje, de voorspelbare ontknoping van de FedEx Cup, wie wordt de PGA speler en rookie van het jaar en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 72

  Sep 02 2020

  In deze aflevering: De laatste ronde van de UK Swing met een hele goede Darius van Driel, keken we naar een fantastische putdemonstratie van de nummers 1 en 2 van de wereld en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.  

 • De Golfpodcast aflevering 71

  Aug 26 2020

  In deze aflevering: Wint de voormalig caddie van Anne van Dam het eerste major van het jaar, halen alle Nederlanders mannen de cut op de European Tour, waren we bijna getuige van de laagste ronde ooit op de PGA en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.  

 • De Golfpodcast aflevering 70

  Aug 19 2020

  In deze aflevering: Is Will Besseling weer de beste Nederlander op de Europese Tour, besteden we aandacht aan het NK strokeplay, doen de oudjes het nog goed op de LPGA en de PGA en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 69

  Aug 12 2020

  In deze aflevering kijken we terug op het eerste major van het jaar het USPGA Championship, bellen we met een Nederlandse Europees kampioene, staan er deze week weer 5 nederlanders aan de start op de Europese Tour en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 68

  Aug 05 2020

  In deze aflevering. kijken we vooruit op het eerste major van het jaar, had Anne van Dam bijna een top 10 notering, laat Bryson zich weer eens van zijn slechtste kant zien en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.  

 • De Golfpodcast aflevering 67

  Jul 29 2020

  In deze aflevering:  Gaat Joost Luiten toch naar het eerste major van het jaar en blikken we met Anne van Dam vooruit op de start van het LPGA seizoen. Wat is er toch aan de hand met Johnson & Jonhnston en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.  

 • De Golfpodcast aflevering 66

  Jul 22 2020

  In deze aflevering: Wat gebeurde er met Joost Luiten in Oostenrijk, staan we aan de vooravond van de UK Swing, hebben we een nieuwe Spaanse nummer 1 van de wereld bij de mannen, bellen we met Darius van Driel en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 65

  Jul 15 2020

  In deze aflevering blikken we terug op het toernooi in Oostenrijk met maar liefst 6 nederlanders aan de start, is er streep door het KLM Open en Ryder Cup gezet, de jarige hond van Jack Nicklaus en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.  

 • De Golfpodcast aflevering 64

  Jul 08 2020

  In deze aflevering:  Staan we aan de vooravond van de start van de Europese Tour, blikken we terug op de Rocket Mortgage Classic op de PGA Tour, gaan we dieper in op het fenomeen Bryson DeChambeau en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.

 • De Golfpodcast aflevering 63

  Jul 04 2020

  In deze speciale Q&A aflevering zullen we vragen van luisteraars stellen aan niemand minder dan Joost Luiten. 

 • De Golfpodcast aflevering 62

  Jul 01 2020

  In deze aflevering: Komt er nu wel of niet een KLM Open dit jaar? kijjken we terug op het PGA Travelers Championship, zijn er weer golfers en caddies positief getest op Corona en natuurlijk het laatste golfnieuws

 • De Golfpodcast aflevering 61

  Jun 28 2020

  In deze speciale aflevering ondergaan Jeroen en Martijn een mental-coach sessie onder leiding van Mitchell Kevenaar op The Dutch. Luister hoe het ze verging ..

 • De Golfpodcast aflevering 60

  Jun 24 2020

  In deze aflevering: Is de eerste professionele golfer positief getest op Corona, blikken we terug op het toernooi op Hilton Head. Hebben weeen pro-tip: Hoe ga je om met korte puts en natuurlijk het allerlaatste golfnieuws.