PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

De Broadcast

Patrick en Peter ontvangen elke aflevering een gast uit de Nederlandse Radio en TV wereld in dé media podcast; De Broadcast.

Afleveringen

 • S1 E04 Rick Romijn “Ik ben weggelopen, ik kon niet meer met hem samenwerken”

  Nov 12 2020

  In de vierde aflevering van De Broadcast hoor je het vervolg van het gesprek met DJ, producer en side-kick Rick Romijn. Patrick en Peter praten uitgebreid verder met Rick over zijn tijd bij ‘Evers Staat Op’, het werken met Edwin Evers & Niels van Baarlen, het stoppen van dit programma, de start van ‘Veronica Inside’ en zijn eigen programma. Volg De Broadcast ook op de socials: @debroadcast en vergeet geen review achter te laten en jezelf te abonneren.

 • S1 E03 Rick Romijn “Bij Veronica kreeg ik een standaard afwijsbrief”

  Nov 12 2020

  In de derde aflevering van De Broadcast is DJ, producer en side-kick Rick Romijn te gast. Rick was 20 jaar side-kick bij Edwin Evers op Radio 538 en tegenwoordig te horen met o.a. Wilfred Genee op Radio Veronica. Patrick en Peter praten uitgebreid met Rick over zijn begin tijd bij verschillende piratenzenders, de opstap naar de landelijke radio en de start van ‘Evers Staat Op’. Het gesprek met Rick is opgeknipt in 2 delen, dit is deel 1 van dit gesprek. Volg De Broadcast ook op de socials: @debr...more

 • S1 E02 Chiel van Praag “Feitelijk was ik de pispaal”

  Oct 28 2020

  In de tweede aflevering van De Broadcast is oud TV en Radio Presentator Chiel van Praag te gast.  Patrick en Peter praten o.a uitgebreid over zijn tijd bij Veronica en RTL 4, waaronder natuurlijk ook zijn rol als presentator van Nederland Muziekland. Verder ook de verhalen toen hij bij Radio 10 en Veronica werkte als DJ en Programmaleider. Alles komt voorbij.  Volg De Broadcast ook op de socials: @debroadcast en vergeet geen review achter te laten en jezelf te abonneren.

 • S1 E01 Catherine Keyl “Keyl je zal het toch nooit kunnen riepen ze”

  Oct 21 2020

  In de eerste aflevering van De Broadcast is TV Presentatrice Catherine Keyl te gast. Ze was 1 van de eerste gezichten van RTL en presenteerde daarna jarenlang onder meer de succesvolle TV Programma’s ‘De 5 uur Show’ en ‘Catherine’.  Patrick en Peter praten uitgebreid over haar carrière bij de publieke en commerciële omroep.  Volg ’De Broadcast’ ook op de socials: @debroadcast en vergeet uiteraard geen review achter te laten en jezelf te abonneren!

 • Trailer De Broadcast

  Oct 12 2020

  Dit is De Broadcast. Dé podcast over Radio en TV in Nederland. Met elke aflevering een gast uit de roemruchte Nederlandse media wereld.