PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Broodje Aap De Podcast

Broodje Aap de podcast is een podcast waarin Sanne Vonk, Joris Mosterdijk en Dennis Hoogeveen alles bespreken waarvan jij twijfelde of het echt is. Ze komen te spreken over de meest luchtige en soms serieuze onderwerpen. De vraag is en blijft natuurlijk is het waar of is het totale onzin. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Afleveringen

 • S01E08 Een scorpioen, een leeuw en een ram zitten een podcast te maken

  Nov 11 2020

  Is de maanlanding echt gebeurd en kloppen onze sterrenbeelden wel voor deze podcast? Je hoort het in deze aflevering! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • S01E07 De wereld is plat (ja, op je bolle bips na)

  Oct 28 2020

  We worden voorgelogen. De aarde is een platte schijf en niet een bol zoals ons wordt geleerd op school. Althans, dat is zo volgens Babette. In deze podcast praten Joris, Sanne en Dennis over deze bizarre theorie en vertelt Dennis over hoe hij de aandacht van meisjes probeerde te krijgen toen hij 8 was. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • S01E06 De paashaas als sekssymbool

  Oct 14 2020

  Is de paashaas een sekssymbool, waarom is de kerstman niet op streefgewicht en ga je nog in de zak mee naar Spanje? In deze aflevering hoor je de verhalen achter de verhalen die we allemaal al als kind te horen krijgen! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • S01E05 De/Het Corona(virus)

  Sep 30 2020

  De corona, het coronavirus, Covid-19 en SARS-COV-2. Het zijn namen voor een virus wat onze wereld in een klap heeft veranderd. Er is nog veel onduidelijk en daarom gaan mensen op zoek naar verklaringen en zo zou Bill Gates misschien wel de aanstichter zijn. In deze aflevering wordt je helemaal bijgepraat over het virus en de haat van Dennis aan mensen die "de corona" zeggen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • S01E04 Dieren

  Sep 16 2020

  En ook dieren blijken niet helemaal zuiver op de graat! (pun intended) Sommige dieren maken deel uit van schimmige complotten om andere landen te bespioneren of om alles over de mensheid door te brieven aan aliens. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • S01E03 Bekende mensen

  Sep 02 2020

  Sommige bekende mensen schijnen niet meer in leven te zijn, sommige blijken juist nog te leven en sommige hebben een duister verleden. In deze aflevering van Broodje Aap De Podcast nemen Sanne, Joris en Dennis je mee in de wereld van bekende mensen en de bijzondere verhalen die hun omringen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • S01E02 De val van Cabal

  Sep 02 2020

  Lange Frans rapte erover, Janet Ossebaard sprak erover in menig Youtube video en het staat op het punt om te vallen. De Cabal is een geheim genootschap wat erop uit is om de meerderheid van de bevolking te onderwerpen aan hun snode ideologie See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • S01E01 Sprookjes

  Sep 02 2020

  In de allereerste aflevering van Broodje Aap De Podcast gaan Sanne, Joris en Dennis op onderzoek in de wereld van de sprookjes, want waar komen die verhalen vandaan? Wat ligt er aan ten grondslag en kun je dit nog wel aan kinderen vertellen? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.