PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Bingewatchers, de podcast over series

Bingewatchers - de podcast over series - met Charlene Heezen en Kevin Goes.

Afleveringen

 • S2E43: 'The one where he says goodbye'

  Jul 02 2021

  Een bitterzoete aflevering van Bingewatchers. Want na twee podcast-loze weken, zijn Kevin en Charlene er weer, maar de boodschap die gebracht wordt, is niet zo leuk: Kevin gaat stoppen met Bingewatchers. Maar in deze aflevering blikken de twee terug op twee jaar podcasten en op alles wat er de afgelopen jaren gebeurd is. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E42: 'Follow de SOA is rauw, kaolo echt en grappig'

  Jun 11 2021

  De nieuwe Videoland-serie Follow de SOA viel deze week in de smaak bij Kevin, al voelde hij zich soms wel een beetje pervers, omdat de acteurs echt heel jong zijn. Charlene keek Rebel van Disney+, maar was minder enthousiast.  Ook nieuws over Star Wars, de eerste aflevering van Loki, Gert&Hermien en veel meer.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E41: Welke tragikomedie moet je zien en welke kun je overslaan?

  Jun 04 2021

  In deze aflevering twee tragikomedies die te vinden zijn op Netflix: Master of None en The Kominsky Method. Beiden kwamen pas geleden met een derde seizoen, maar welke van deze twee moét je zien en welke mag je overslaan? Charlene geeft antwoord. Kevin keek hele andere series, namelijk Panic op Amazon Prime Video en The Bad Batch op Disney+. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E40: 'In Halston wordt weer flink wat afgeketst'

  May 31 2021

  In deze aflevering: Charlene over Halston en de rauwe homoseks die daarin zit Kevin over Marvel's M.O.D.O.K. en Close Enough Alles over de streamingsoorlog The Pursuit of Love helemaal bekeken Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E39: De beste series van deze eeuw, met Gudo en John van MovieInsiders

  May 21 2021

  Tijd voor een crossover: deze week zijn Gudo en John van de podcast MovieInsiders te gast bij Charlene en Kevin van Bingewatchers. En ze pakken het direct groots aan: ze tackelen de beste series van deze eeuw.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E38: 'Serie met Lily James is Bridgerton-killer'

  May 14 2021

  Move over Bridgerton, The Pursuit of Love doet alles wat de Netflix-serie wil zijn, maar dan beter. Charlene keek de eerste aflevering en is onder de indruk van de serie met Lily James en Dominic West (weet je nog, van die spraakmakende affaire?).  Kevin keek hele andere dingen, hij was blij met Star Wars-animatieserie The Bad Batch en werd een stuk minder vrolijk van superheldenepos Jupiter's Legacy. Luister nu!Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy info...more

 • S2E37: Sexify zal zeer controversieel zijn in het Katholieke Polen

  May 07 2021

  Een serie over het vrouwelijke orgasme, over homoseksualiteit, over losbandigheid en van God los raken. En dat in het Pools. Sexify van Netflix heeft het allemaal en Kevin genoot ervan. Dat en meer in deze nieuwe aflevering van BingewatchersSupport the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E36: Shadow & Bone: eindelijk weer een echte Netflix-hit

  Apr 30 2021

  Het was even een tijdje wachten op een knaller, maar met Shadow & Bone heeft Netflix eindelijk weer een hit te pakken, vindt Kevin.  Dat en meer in de nieuwste aflevering van Bingewatchers.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E35: 'Lekker meegenieten met een enorm uit de hand gelopen vechtscheiding'

  Apr 23 2021

  In de nieuwste Bingewatchers vertelt Charlene hoe ze geniet van de ongemakkelijkheid van de NPO-serie 'Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden' en hoe ze van de ene verbazing in de andere valt bij de docuserie over André Hazes. Kevin keek The New Pope en de Italiaanse Netflix-original Zero. Daarnaast veel nieuws over onder meer Master of None, Sex and the City en How I met your Father. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E34: 'Netflix, stop embarrassing me!'

  Apr 16 2021

  In deze aflevering hebben Charlene en Kevin het over de nieuwe Netflix-serie Dad stop embarrassing me, die weer tegenvalt.  Ook hebben ze het over de docuserie Kleine Jongen, komt Shtisel voorbij en bespreken ze Them en High Fidelity. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E33: 'Seventies stijl The Serpent is wat je aan doet bij een verkleedpartijtje!'

  Apr 09 2021

  Deze week in Bingewatchers: Charlene keek Netflix-hit The Serpent en was minder te spreken over de seventies stijl dan wat ze overal leest. Kevin maakt de tussenbalans op van de tweede Disney+-serie van Marvel The Falcon & The Winter Soldier, Charlene werd verrast door Resident Alien van Ziggo Movies & Series en Kevin blikt vooruit op het eerste seizoen van The Nevers. Verder aandacht voor The Young Pope (Netflix), een docu over Kanye West, de verhalen rondom Regé-Jean Page en no...more

 • S2E32: 'Heel veel zin in serie over Pim Fortuyn'

  Apr 01 2021

  In deze aflevering bespreken Kevin en Charlene veel series, waaronder de aankondiging dat Jeroen Spitzenberger Pim Fortuyn gaat spelen in een serie van AVROTROS over de vermoorde politicus.  Daarnaast bespreken ze Better Call Saul, Aquarius, Invincible en nog veel meer. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E31: De kwestie Bilal Wahib en twee series over prostituees

  Mar 25 2021

  In de nieuwste Bingewatchers gaan Kevin en Charlene dieper in op de kwestie Bilal Wahib, die afgelopen week eigenhandig zijn carriere om zeep geholpen heeft door iets achterlijks te doen op Instagram.  Verder bespreken Charlene en Kevin zowel Red Light van de NPO als Sky Rojo van Netflix. Beide series gaan over prostitutie, maar daar houdt de vergelijking verder op. Ook komen Trecx, Country Comfort, Drive to Survive en nog veel meer voorbij. Support the show: https://krant.nlSee omnys...more

 • S2E30: Rooie oortjes met de meest stomende en hete series

  Mar 19 2021

  Niet voor kleine kinderen, deze aflevering! Want Charlene en Kevin hebben het deze keer over de heetste series aller tijden. Van welke series kom je in de mood, in welke serie ziet je tussen de borsten door de verhaallijn niet meer en wat vonden wij echt heel sexy? Je hoort het in deze special.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E29: De grootste kindsterren van TV aller tijden

  Mar 12 2021

  In deze special praten Kevin en Charlene over kindsterren. Van Screech tot Miley Cyrus en van Michael J. Fox tot Ryan Gosling. Een hele waslijst aan sterren, van groot naar klein en van wereldberoemd nu tot afgedankt ergens in een hoekje.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E28: 'Disney+ liegt tegen haar klanten'

  Feb 26 2021

  In deze nieuwe aflevering van Bingewatchers alles over het nieuwe aanbod op Disney+, sinds deze week STAR is toegevoegd aan het assortiment. Kevin en Charlene bespreken de nieuwe series, met onder meer Solar Opposites. Ook in deze aflevering: Tribes of Europe van Netflix, Soulmates van Amazon Prime Video en Jamie: in de Vaes lane van Discovery+. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E27: 'Het valt allemaal een beetje tegen op serie gebied'

  Feb 19 2021

  Geen droogte, maar een paar series die niet helemaal je van het zijn. Deze week bespreken Kevin en Charlene de series Firefly Lane, The Vanishing at Cecil Hotel, The Crew en 3 Caminos en niet gooit echt enorme hoge ogen. Maar niet getreurd: er komt een hele hoop moois aan en er zijn een paar bijzondere nieuwsberichten waarover Kevin en Charlene zich kunnen verheugen. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E26: ‘Documentaire Framing Britney is stempel The New York Times-onwaardig'

  Feb 12 2021

  Veel te doen deze week rondom de documentaire Framing Britney van The New York Times en daarom keken Kevin en Charlene allebei de documentaire. Wat zij er van vonden, hoor je in deze aflevering. Verder: nieuws over Marilyn Manson, Gina Carano, the powerpuff girls en worden Hache en The Uncanny Counter besproken.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E25: 'Hoezo kijk jij dit, met je baard en je pils?'

  Feb 05 2021

  Een nieuwe aflevering van Bingewatchers, en Kevin en Charlene hebben een hele hoop gezien! In deze aflevering alles over Dix Pour Cent (Netlfix), A Discovery of Witches (Videoland), Bling Empire (Netflix), Fate: The Winx Saga (Netflix) en Star Trek: Lower Decks (Amazon). Daarnaast nieuws over The Golden Globes, Screech en Disney+ Star. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E24: 'Schrik bij crew Mocro Maffia zat er goed in na brandende bus'

  Jan 29 2021

  In deze aflevering een speciale gast: regisseur Bobby Boermans. Hij is één van de regisseurs van het derde seizoen van Mocro Maffia, waarvan het derde seizoen vanaf vrijdag te zien is op Videoland. Kevin en Charlene praten met hem over regisseren in corona-tijd, over een brandende bus op de set, over omgaan met excentrieke acteurs, over de werkelijkheid die veel harder is dan fictie en over andere projecten. Luister nu!Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener f...more

 • S2E23: 'Voor WandaVision is een hoop voorkennis nodig'

  Jan 22 2021

  Een nieuwe aflevering, waarin Charlene en Kevin live kijken naar de derde aflevering van WandaVision en daarna bespreken ze de eerste paar episodes van de nieuwe Marvel-serie. Daarnaast hebben ze het over Euphoria, Game of Thrones, Bonding, The Minister, Pretend it's a City en Bling Empire. Luister nu!Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E22: 'Waar zijn de tieten gebleven in de Nederlandse films en series?'

  Jan 15 2021

  In deze aflevering van Bingewatchers komen Kevin en Charlene nog even terug op Bridgerton. Kevin was zeer negatief over deze serie en kreeg daar wat opmerkingen over. Charlene en Kevin staan even stil bij de 'steamy' scenes in de serie en bespreken of het nou echt allemaal zo ver ging als de makers ons wijs willen maken. Daarnaast is er aandacht voor Sex and the City, Breeders, Disenchantment, Mindhunter en de tip van de week is Cobra Kai van Netflix. Support the show: https://krant.nlSee ...more

 • S2E21: 'Sorry, maar Bridgerton is toch gewoon doodsaai?'

  Jan 08 2021

  De eerste aflevering van 2021 en Charlene en Kevin hebben weer een heleboel gezien: I.M., History of Swear Words, Equinox en Bridgerton. Charlene vond het een prima serie om naast haar telefoon en de was en alle andere dingen te kijken, Kevin kon er niet naar kijken. Daarnaast is er een tip van de week: Lupin. De nieuwe Franse serie van Netflix met Omar Sy wordt een hit!Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E20: De beste series van 2020: onder andere The Crown, Better Call Saul & The Boys

  Dec 25 2020

  Het jaar 2020 is bijna voorbij en terwijl het op heel veel vlakken een jaar is om snel te vergeten, was er op het gebied van series voldoende te beleven. Vandaar dat Charlene en Kevin in deze extra lange aflevering terugblikken op de beste series van dit jaar. Maar ook de beste acteurs en actrices, de grootste flops en de meest verrassende series van 2020 komen voorbij. Pak een oliebol (of drie kerstkransjes) erbij en luister!Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for priv...more

 • S2E19: DISCLAIMER: deze aflevering is niet voor mensen die kerst haten

  Dec 11 2020

  Kijk uit! Want deze aflevering gaat over kerstfilms. Als je daar van houdt: dan zit je goed! Van Elf, gaan we naar Home Alone en van Gremlins gaan we naar Love Actually. Uitgedost in hun mooiste kerstoutfit, nemen Charlene en Kevin je mee in een wonder winterland!Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E18: 'Reacties op Elliot Page laten zien dat Hollywood veranderd is'

  Dec 04 2020

  In deze aflevering van Bingewatchers: alles over de coming-out van acteur Elliot Page, de terugkeer van Felicity Huffman, The Undoing, Star Wars: Rebels en The Real Housewives of Salt Lake City. Luister nu!Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E17: De 90's: jullie favoriete series uit de jaren negentig

  Nov 27 2020

  Kevin en Charlene maakten deze week een speciale aflevering over de jaren 90! Van The Fresh Prince of Bel-Air, naar Beverly Hills 90210, van X-Files naar Charmed en van Friends naar Dawson’s Creek. Voor ieder wat wils, dus luister snel!Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E16: The Crown: 'waarom vonden jullie Thatcher zo slecht?'

  Nov 20 2020

  The Crown staat sinds zondag op Netflix en Charlene en Kevin waren heel benieuwd naar wat onze luisteraars van dit vierde seizoen van de hitserie vinden. Dus in de postzak van deze week speciale aandacht voor de reacties van de luisteraars van Bingewatchers op dit vierde seizoen van The Crown. Verder nieuws over Darkwing Duck, een nieuwe serie met Kelsey Grammar en Alec Baldwin, Dial M for Murder en recensies van Aunty Donna's Big ol' house of Fun en Industry. Luister nu!Support the show: https...more

 • S2E15: 'Helemaal niemand is gelukkig in The Crown'

  Nov 13 2020

  Veel aandacht voor het vierde seizoen van The Crown in deze nieuwe aflevering van Bingewatchers. Kevin, Charlene en gastrecensent Jeroen Schmale (koningshuisverslaggever) praten lang na over dit nieuwe seizoen, met een glansrol voor Emma Corrin als Princess Diana. Daarnaast wordt Kärlek & Anarki van Netflix en Muppets Now van Dinsey+ besproken. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E14: 'Sex, drugs en Rock 'n' Roll: The Queen's Gambit maakt schaken weer hip'

  Nov 06 2020

  Terwijl in Amerika nog altijd stemmen geteld worden, zitten Kevin en Charlene weer klaar voor een nieuwe Bingewatchers. Met een schuin oog op de Key Race Alerts van CNN, hebben ze het deze week over The Queen's Gambit, en over Loki, Dollface, The Mandalorian, Muppets Now en nog veel meer!Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E13: Bedenker Anne+: 'te weinig diversiteit in Nederlandse films en series'

  Oct 30 2020

  Een nieuwe aflevering van Bingewatchers, met Kevin en Charlene en gast Maud Wiemeijer. Maud bedacht en schreef Anne+, de webserie die daarna een BNNVARA-serie werd en internationaal befaamd is. Hoe is het om zo'n serie te maken? Hoe is het gesteld met de diversiteit in serie-land en waar moet je zijn om goede representatie te vinden? Maud wijst ons de weg!Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E12: 'Prince Charles en acteur Dominic West: allebei schuinsmarcheerders!'

  Oct 23 2020

  In deze aflevering van Bingewatchers alles over de casting van Dominic West als Prince Charles in The Crown, de reboot van Power Rangers, de teloorgang van Quibi en veel meer. Daarnaast bespreken Kevin en Charlene Netflix-serie Social Distance, La Revolution en Designated Survivor. Dit en veel meer, in de nieuwste Bingewatchers.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E11: 'The Haunting of Bly Manor is eerder slaapverwekkend dan eng'

  Oct 16 2020

  Een nieuwe aflevering over: The Boys, de terugkeer van Dexter, Vliegende Hollanders, The Walking Dead: World Beyond, The Cabin with Bert Kreischer, The Right Stuff en dé hitserie van Netflix van dit moment: The Haunting of Bly Manor. Luister nu om ons volledige oordeel te horen!Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E10: Waarom sneuvelen Netflix-series met bosjes tegelijk?

  Oct 09 2020

  In deze aflevering van Bingewatchers praten Kevin en Charlene over het feit dat er dit jaar enorm veel Netflix-series gecancelled zijn. Een greep uit de selectie: Glow, The Dark Crystal, Santa Clarita Diet en van Ozark, Lucifer en Atypical komt nog maar een seizoen. Waarom?  Daarnaast natuurlijk veel nieuwe series: Oktoberfest Beer & Blood, Lieve Mama, Siren en Emily in Paris. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E9: 'Deze serie heeft de meest belabberde timing ooit!'

  Oct 02 2020

  Charlene en Kevin keken weer veel afgelopen week, heel veel! In deze aflevering: Anne+, Mocro Maffia 3, Emily in Paris, Lillyhammer, Ms.Marvel, Ratched, Utopia, The Walking Dead, Trying en natuurlijk het laatste nieuws!Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E8: 'Ratched is soms net een Hitchcock-film door de muziek en de schaduwen'

  Sep 25 2020

  Een nieuwe Bingewatchers met Kevin en Charlene en guestbinger Hila Noorzai. Zij is bekend als de stem van onze bumpers en jingles, maar ook van EenVandaag en de Live Nieuws Updates op onze sites. Veel te bespreken: je krijgt antwoord op de vraag wanneer een serie 'vanille' is. En de Emmy's worden doorgenomen. Ook hebben we het over Bonding, Tales from the Loop, Modern Love en The Night Of.  Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E7: The Social Dilemma: 'Mijn hele feed staat vol met leuke hondenfilmpjes!'

  Sep 18 2020

  In deze aflevering van Bingewatchers:  The Duchess, Dispatches from Elsewhere, Ratched, Close Enough, Marvel’s Runaways en natuurlijk het laatste nieuws! Daarnaast ook een lange discussie over de documentaire The Social Dilemma, die het goed doet op Netflix. Want hoe verslaafd zijn Kevin en Charlene aan hun telefoon en hebben ze nog iets nieuws geleerd van deze docu?Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E6: 'The Boys is fouter dan fout, maar daardoor o zo leuk!'

  Sep 11 2020

  Een nieuwe Bingewatchers, boordevol nieuws over series. Met deze week Keeping up with the Kardashians, The Walking Dead, Dave, The Godfather of Harlem, Ted Lasso, Teenage Bounty Hunters en de tip van de week: seizoen 2 van The Boys! Luisteren dus!Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E5: 'Seizoen 2 katapulteert Undercover naar internationale hoogte'

  Sep 04 2020

  Een nieuwe aflevering van Bingewatchers, met veel aandacht voor de Nederlands-Belgische serie Undercover van Netflix. Maar ook series als Bless this Mess, Hoops, Love on the Spectrum en High Score worden besproken. Luisteren dus!Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E4: De grootste TV-acteurs aller tijden

  Aug 28 2020

  Het is de golden age van televisie en er valt voor acteurs genoeg te verdienen met alleen maar tv-optredens. Vandaar dat Kevin en Charlene deze week een blik werpen op de 'silver screen heroes', acteurs en actrices die vooral shinen in series. Alle groten komen langs: van John Litgow naar Betty White en van Ed O'Neill naar Julia Louise-Dreyfus. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E3: 'Dat er nog geen Game of Thrones themapark is, is onbegrijpelijk'

  Aug 21 2020

  Een speciale aflevering van Bingewatchers, met guest-binger Thomas van Groningen van de podcast ThemeTalk. Met hem bespreken Kevin en Charlene de staat van pretparkland ten tijden van corona en hoe weinig attracties eigenlijk gebaseerd zijn op series. En Thomas geeft nog een tip van de week. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E2: Fargo en Snowpiercer als ijskoude tips op snikhete dagen

  Aug 14 2020

  Het is warm. Heel warm. Maar toch zijn onze Bingewatchers Kevin en Charlene bereid geweest om ook deze dagen voor de tv te zitten en jullie te voorzien van tips voor de komende tijd. Zo zag Charlene de serie Red Oaks en mocht Kevin van HBO alvast een paar afleveringen van de volgende hitserie Lovecraft Country kijken. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S2E1: The Umbrella Academy, Years and Years, Warrior Nun en Derry Girls in de terugkeer van Bingewatchers

  Aug 07 2020

  Bingewatchers is terug, met een kleine makeover, maar met dezelfde Kevin en dezelfde Charlene. Met deze week nieuws over Who's the Boss, Ren and Stimpy en Quibi en onder meer Years and Years, Cursed, Warrior Nun, Derry Girls en The Umbrella Academy worden uitvoerig besproken. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E35: De Emmy's: waar is de waardering voor Better Call Saul en Modern Family?

  Jul 29 2020

  Verrassing! Een extra aflevering van Bingewatchers met Kevin en Charlene, voordat volgende week seizoen 2 begint. Want de Emmy nominaties zijn bekend en daar hebben onze Bingewatchers wel een mening over!Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E34: De beste series van 2020 tot nu toe: Unorthodox, Sex Education en veel meer

  Jun 18 2020

  De laatste aflevering van seizoen 1 en we eindigen zoals we begonnen zijn: met een terugblik op de eerste helft van dit jaar. Kevin en Charlene nemen de beste én de meest tegenvallende series van 2020 tot nu toe met je door. Van Unorthodox (Netflix) naar Hunters (Amazon Prime) en van Little Fires Everywhere (Amazon Prime) tot Sex Education (Netflix). Ook kijken ze vooruit naar het tweede deel van het jaar, met series als Perry Mason, The Crown, The Boys en het aanbod van Marvel op Disney+...more

 • S1E33: 'Weghalen Gone with the Wind is het verwijderen van geschiedenis'

  Jun 11 2020

  Een nieuwe Bingewatchers, met Charlene en Kevin. Over het cancellen van Cops, Little Brittain en Gone with the Wind vanwege de Black Lives Matters protesten overal ter wereld. Hoe veranderen de anti-racismeprotesten het aanbod op streamingsdiensten en hoe ver kun je gaan in het verwijderen van content vanwege inhoud die in deze tijd niet meer past? Kevin en Charlene praten er uitvoerig over. Ook zagen ze een groot aantal series, waaronder Jeffrey Epstein: Filthy Rich, Schritt's Creek, Dé...more

 • S1E32: Bingewatchers special: een introductie in intro's

  Jun 05 2020

  In deze speciale aflevering van Bingewatchers draait de mengtafel van Kevin overuren en neemt hij Charlene mee door de wereld van intro's. Van de jaren 80 en 90, tot de kinderseries waar ze mee opgroeiden en van serieuze series naar comedy's. En natuurlijk ook de series die de luisteraars als favoriet uitgekozen hebben. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E31: 'Space Force had zoveel meer kunnen zijn'

  May 29 2020

  In deze nieuwste aflevering van Bingewatchers hebben Charlene Heezen en Kevin Goes het over HBO Max, dat deze week gelanceerd is in de VS. Daarnaast keek Kevin al de helft van de serie Space Force met Steve Carrell en John Malkovich en is hij niet honderd procent overtuigd. Ook hebben ze het over het - volgens Kevin - geniale Kirby Jenner en over Snowpiercer, Little Fires Everywhere en Succession. En de aflevering eindigt met een flinke cliffhanger!Support the show: https://krant.nlSee omnystudi...more

 • S1E30: 'White Lines is net Cluedo met seksparty's die zo op PornHub kunnen'

  May 22 2020

  Charlene Heezen en Kevin Goes praten deze week over White Lines: een soort Spaanse telenovella met hele slechte Britse acteurs, maar met een erg fijne setting en top-soundtrack. Daarnaast hebben ze het over Snowpiercer, een Netflix-serie die zich afspeelt op een bevroren aarde in een razendsnelle trein. Echt iets voor Kevin dus. Ook Little Fires Everywhere, RUN en het laatste nieuws worden besproken. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E29: Bingewatchers x Voor de Show: 'Het heet The Last Dance en er zit helemaal geen dans in!'

  May 15 2020

  Een speciale aflevering van Bingewatchers, want deze week schuiven Rayen Panday en Stefan Pop van de podcast Voor de Show in Toomler aan. En dan is het lastig om binnen een uur over alles te praten waarover je wilt praten. Dat doen we dan ook niet: volg onze gesprekken over podcasts, over comedyspecials, over Youp van 't Hek en Freek de Jonge, over Jerry Seinfeld en over The Last Dance. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E28: 'De serie Hollywood is een vakantie voor het brein'

  May 08 2020

  Je reis naar Italië is gecancelled, het uitstapje naar Barcelona gaat niet door en je moet nog tot 1 juni wachten tot je weer het terras op moet. Gelukkig is daar de serie Hollywood, van Netflix. Charlene omschrijft het als een vakantie voor het brein, het is namelijk de perfecte serie om de realiteit even achter je te laten! Verder in deze aflevering: Upload (Amazon Prime), succesformule Quibi, Westworld (HBO) en nog veel meer. Luister nu!Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.c...more

 • S1E27: 'The Walking Dead had al lang moeten stoppen'

  May 01 2020

  Deze week in Bingewatchers: welke series zijn te lang doorgegaan, welke zijn te vroeg gestopt en welke series hadden een perfect einde? Heel veel antwoorden op deze vragen kregen we via Instagram en we nemen alles door: van The Walking Dead en Lost, gaan we naar The Office, Game of Thrones en Parks and Recreation. Ook series als Firefly, Maron en Friends komen voorbij.  Daarnaast keken we naar After Life en naar DEVS. Luisteren dus!Support the show.Support the show: https://krant.nlSee om...more

 • S1E26: 'BlackAF haalt het niet bij Larry David en Unorthodox voorlopige serie van het jaar'

  Apr 24 2020

  Het is weer tijd voor Bingewatchers, waarin een ratjetoe aan series besproken wordt: BlackAF, Unorthodox, Brews Brothers, After Life seizoen 2, het nieuwe project van Ryan Murphy, Marvelous Mrs. Maisel, The Mandalorian, Westworld, RuPaul's Drag Race en veel meer. Luisteren dus!Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E25: Quibi is live, La Casa de Papel meer van hetzelfde, Ozark ijzersterk en Louis CK is terug!

  Apr 10 2020

  In deze aflevering van Bingewatchers: Quibi is ook in Nederland te krijgen en Kevin en Charlene hebben het al uitgeprobeerd. Daarnaast: het derde seizoen van Ozark, het vierde seizoen van La Casa de Papel, Louis CK is terug met een comedyspecial met luisteraars recenseren mee in de Quarantaine-Kijklijst!Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E24: De Quarantaine-Kijklijst met huiswerk voor de thuiswerkers

  Apr 03 2020

  Een nieuwe aflevering van Bingewatchers, met Kevin en Charlene. Over Meghan Markle, Modern Family, The Joy of Painting with Bob Ross, porno op Filmnet en over de Quarantaine-Kijklijst. Met een oproep: stuur zelf ook een 1-minuut-recensie in naar k.goes@ad.nl en wie weet zit je zelf dan in de volgende aflevering!Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E23: Regisseurs Mocro Maffia 2 te gast en de Quarantaine-Kijklijst wordt aangevuld

  Mar 27 2020

  Een bomvolle nieuwe uitzending van Bingewatchers. Met aan tafel Kevin Goes, Charlene Heezen en misdaadverslaggever Yelle Tieleman en via een internetverbinding Victor D. Ponten en Mustafa Duygulu, de makers van Mocro Maffia 2. We gaan uitgebreid in op het nieuwe seizoen en daarnaast vullen we de Quarantaine Kijklijst met nieuwe tips van ons en van de luisteraars. Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E22: De Quarantaine-kijklijst: The Wire, This is Us en Parks & Recreation

  Mar 20 2020

  Voorlopig is de podcast-studio van het AD te vinden aan de keukentafel van Kevin, dus kwam Charlene op bezoek om de nieuwste aflevering van Bingewatchers op te nemen. Vandaag: The Letter for the King, The Valhalla Murders, Crashing, Marc Maron en De Quarantaine-Kijklijst met onder meer The Wire, Losers, This is Us en De Lullo's.Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E21: De Quarantaine-Kijklijst: welke series moet je de komende weken zien?

  Mar 12 2020

  Het land is platgelegd: als je thuis kunt werken, dan wordt dat geadviseerd. Niet naar je werk, niet naar voetbalwedstrijden, niet naar festivals. Een aantal bedrijven spint daar goed garen bij: de streamingsdiensten. Maar welke series moet je nu zien in die tijd dat je aan huis gebonden bent en dus niet naar de kroeg kan, niet naar familie en niet naar Amerika mag reizen? Kevin Goes en Charlene Heezen zetten het op een rijtje. Support the show.Support the show.Support the show: https://kr...more

 • S1E20: Hou op met reboots! Geen Limburgers in Flikken en De Quarantaine-Kijklijst

  Mar 06 2020

  Een nieuwe Bingewatchers, waarin enorm veel besproken wordt. Zoals de reboot van 'Gossip Girl', het vijftiende seizoen van 'Flikken Maastricht', 'Hunters', 'Narcos', 'I'm not okay with this', Altered Carbon en nog veel meer. Ook hebben we een gastrecensent: Mark den Blanken van het AD geeft zijn mening over Hoogvliegers. Maar ook serieuze zaken, zoals wat te doen als je in corona-quarantaine zit? Daarom vragen we - opnieuw - jouw hulp, om samen met ons De Quarantaine-Kijklijst te vullen. Welke ...more

 • S1E19: 'Netflix, Amazon Prime, Disney+ of toch gewoon allemaal?'

  Feb 28 2020

  Vorige week riepen Kevin en Charlene op welke streamingsplatformen onze luisteraars allemaal hebben en de reacties waren overweldigend. Uitpuilende mailboxen, de postbode die met een burn-out en een hernia thuiszit en Instagram dat de limieten van de DM-box moest verhogen. Een paar van die reacties nemen ze mee in de nieuwste aflevering van Bingewatchers. Luisteren dus!Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E18: Verdeelde meningen over Hunters, Gudo op bezoek bij Henny Huisman en Charlene in Mexicaanse sferen

  Feb 21 2020

  De Bingewatchers zijn niet allemaal in dezelfde kamer, maar dat weerhoudt ze er niet van om samen te praten over Hunters. Dat is de nieuwe knaller van Amazon Prime met Al Pacino in de hoofdrol. Verder wordt het tweede seizoen van Narcos: Mexico (Netflix) besproken, heeft Charlene het over Curb your Enthousiasm (HBO) en neemt Kevin een youtube-serie van Lanterfantje onder de loep.  Daarnaast willen wij voor onze volgende aflevering graag weten welke streamservices jij hebt. Laat het ons wet...more

 • S1E17: Oscars: the morning after

  Feb 10 2020

  Ze zijn uitgereikt: de Oscars! Parasite is als grote winnaar uit de bus gekomen. Charlene en Kevin hebben film-redacteur Ab Zegt uitgenodigd om de na te praten over de Oscar-nacht. Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E16: De grote Bingewatchers Oscars-special

  Feb 05 2020

  Ook al zijn de Bingewatchers Charlene Heezen, Gudo Tienhooven en Kevin Goes meestal bezig met series kijken, voor de Oscars maken ze een uitzondering. Wie gaan er winnen, wie gaan er verrassen en welke film gaat de meeste Oscars in de wacht slepen? Luister nu, naar de extra lange, extra leuke Oscars-special.Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E15: Ook wij leren nog wat van Sex Education en de vagina-kaars van Gwyneth Paltrow

  Jan 23 2020

  Een oversekste aflevering van Bingewatchers, want het tweede seizoen van Sex Education hebben Charlene en Kevin in een ruk uitgekeken. Ze staan allebei nog in standje opgewonden en worden dat ook van The Goop Lab van Gwyneth Paltrow en van de docu-serie van Justin Bieber. Hou je hoofd vooral koel en reageer op twitter of laat een berichtje achter na deze verhitte aflevering. Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy informati...more

 • S1E14: Ares-special: 'Netflix maakt productie zoveel beter'

  Jan 17 2020

  Iets sneller dan normaal, een nieuwe Bingewatchers! Deze week ontvangen Charlene en Kevin producent Pieter Kuijpers, wiens nieuwe serie Ares vanaf deze week te zien is op Netflix. Met hem praten Charlene en Kevin over Ares, over het talent uit Tegelen, over pitchen, over het perfectionisme van Netflix en over het feit dat je serie ineens in 190 landen te zien is. Luisteren dus!Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information....more

 • S1E13: 'Special-guest Bobby Boermans kreeg een waarschuwing van het Pentagon'

  Jan 10 2020

  In deze aflevering van Bingewatchers een échte Hoogvlieger te gast: regisseur Bobby Boermans! Gudo Tienhooven, Kevin Goes en Charlene Heezen praten met hem over zijn nieuwste serie Hoogvliegers (EO), over de Golden Globes, over toekomstige projecten voor allerlei streamingskanalen en over toptalent Josha Stradowski. Ook bespreken de Bingewatchers de nieuwste hit van Netflix, Messiah. Laat weten wat je van onze podcast vindt op iTunes of via @ADBingewatchers op twitter. Support the sh...more

 • S1E12: Eerste Bingie-awards: beste series en personages van de jaren '10

  Dec 26 2019

  Jaaaaa mensen! Het is tijd voor de allereerste, jaarlijkse Bingie-awards! Bingewatchers Gudo Tienhooven, Kevin Goes en Charlene Heezen hebben zich min of meer uitgedost voor een aflevering waarin de jaren '10 heel kort door de bocht samengevat worden in één uur. Verschillende categorieën komen langs,  zoals favoriete schurk, meest memorabele personages en grootste flop. Lang niet alleen bekende titels als 'Breaking Bad', 'Game of Thrones' en 'Modern Family' passeren de re...more

 • S1E11: Bingen binnen het Basispakket: The Loudest Voice, Toon, Wisting en de Golden Globes doorgenomen

  Dec 13 2019

  Voor het eerst ontvangen Bingewatchers Kevin en Charlene deze keer een gast, omdat Gudo zonodig goede tijden in Meerdijk door moest brengen. Vandaar dat Alexander van Eenennaam aanschuift, de coördinator van de media & cultuur redactie van onze krant. Met hem hebben we het over Bingen in het Basispakket, maar ook over de Golden Globes en dan vooral de serie-nominaties. Ook komt The Imagineering Story van Disney+ ter sprake en wordt Good Omens in een goed daglicht gezet. Volg ons ook via...more

 • S1E10: 'Betekent Villa-rel einde van pulp-tv, Molloten aan het woord en tips van luisteraars'

  Nov 28 2019

  In deze aflevering van Bingewatchers pakken Kevin, Charlene en Gudo de afstandsbediening en zappen ze langs pulp-shows als De Villa en Temptation Island, praten ze over Wie is de Mol? en bespreken ze de top 3 Reality-tv shows. Gelukkig is er ook tijd voor series: The Crowd, The Mandalorian, Castle Rock en Succession. Luisteren dus!Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E9: 'Disney+ helemaal live, The Crown en Star Wars-spektakel The Mandalorian'

  Nov 15 2019

  In deze nieuwste aflevering van Bingewatchers neemt Charlene Heezen Kevin Goes en Gudo Tienhooven bij de hand en praten ze over de eerste week van Disney+ en de vele kinderziektes, over het nieuwste seizoen van Netflix-hit The Crown en de eerste aflevering van The Mandalorian. Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E8: Bingewatchers #8: Watchmen (HBO), War of the Worlds (FOX) en Apple TV+

  Nov 01 2019

  In deze nieuwste aflevering van Bingewatchers neemt Charlene Heezen voor de eerste keer de touwtjes in handen, discussiëren Kevin Goes en Gudo Tienhooven over de serieficatie van succesvolle romcoms uit begin jaren 2000 en worden de series Watchmen en War of the Worlds onder de loep genomen. Luisteren dus!Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E7: AD Bingewatchers #7: 'Is Breaking Bad-film El Camino overbodig?'

  Oct 11 2019

  In deze nieuwste aflevering van AD Bingewatchers praten mediaverslaggever Gudo Tienhooven en presentator Kevin Goes uitgebreid over El Camino: A Breaking Bad movie. Wees niet bang, het eerste gedeelte is zonder spoilers, dus ook als je de film nog niet gezien hebt, kun je gewoon luisteren! Daarnaast bespreken ze hitserie The Politician en het vijfde seizoen van Peaky Blinders. Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy informa...more

 • S1E6: AD Bingewatchers #6: De Emmy Awards & Netflix' Unbelievable

  Sep 23 2019

  In deze aflevering blikken Charlene Heezen en Gudo Tienhooven terug op de afgelopen Emmy Awards-uitreiking. Wat waren de verrassingen, de teleurstellingen en hoe terecht was de hoofdprijs voor Game of Thrones? Vervolgens een discussie over de heftige nieuwe Netflix-serie Unbelievable.Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E5: AD Bingewatchers #5: 'Disney + kan een Netflix-killer worden'

  Sep 12 2019

  Ineens was het daar vanmorgen: Disney +. Reden voor AD Bingewatchers Gudo Tienhooven, Charlene Heezen en Kevin Goes om het nieuwste streamingsplatform spontaan onder de loep te nemen. En dat ging niet zonder slag of stoot...Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E4: AD Bingewatchers #4: Dave Chappelle, Aziz Ansari en Hasan Minhaj in de Comedy Special-Special

  Sep 06 2019

  AD Bingewatchers goes Comedy! Gudo Tienhooven, Charlene Heezen en Kevin Goes bespreken deze keer geen series, maar de grote stroom aan comedy-specials die op Netflix en andere streamingskanalen te zien zijn. Dave Chappelle's Sticks & Stones staat centraal, maar ook Aziz Ansari, Hasan Minhaj, Jim Gaffigan, Eddie Murphy en Hannah Gatsby worden besproken. Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S1E3: AD Bingewatchers #3: Euphoria, The Righteous Gemstones, Mindhunter, The Dark Crystal & Peaky Blinders

  Aug 23 2019

  AD Bingewatchers: de podcast over series van Gudo Tienhooven, Charlene Heezen en Kevin Goes. Het is onze grootste verslaving: met een grote pot Haagen-Dasz en de slaapbank op standje uitgeschoven de ene na de andere aflevering van een nieuwe serie tot ons nemen. Deze week was Charlene overrompeld door tienerserie Euphoria (HBO) en waren we in de ‘here’ met de nieuwste potentiële hit van HBO: The Righteous Gemstones. Werden we weer meegenomen in het hoofd van seriemoordenaars i...more

 • S1E2: AD Bingewatchers #2: The Boys, Typewriter & BH90210

  Aug 07 2019

  AD Bingewatchers, de podcast van Gudo Tienhooven, Charlene Heezen en Kevin Goes over onze grootste verslaving: met de gordijnen dicht en een zak doritos op de bank ploffen en tot diep in de nacht de ene na de andere aflevering van een serie verslinden.  Deze week zagen we hoe commercialisatie totaal verkeerd uit kan pakken voor superhelden in The Boys. Kregen we gratis een lesje Hindi terwijl we gruwelden achter een kussen in Typewriter. En ging de hype van het herleven van de ja...more

 • S1E1: AD Bingewatchers #1: 'Chernobyl, Big Little Lies, Game of Thrones en Stranger Things'

  Jul 25 2019

  In deze eerste aflevering van AD Bingewatchers vatten AD-mediaverslaggever Gudo Tienhooven, mediaredacteur Charlene Heezen en presentator Kevin Goes het eerste half jaar van 2019 samen qua series. To binge or not to binge, that's the question! Wat vonden ze van Game of Thrones, seizoen 8? Is Stranger Things 3 de beste in de reeks? En moet je thuisblijven voor Chernobyl? Kevin, Gudo en Charlene geven het antwoord.Support the show.Support the show.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio....more