PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

BIJPRATEN MET...

Korte gesprekken met bekende Nederlanders of Vlamingen over hun projecten, releases, uitgaven of bijzondere gebeurtenissen

Afleveringen

 • ROB KAMPHUES

  Oct 29 2020

  Deze presentator begon met programma's voor BNN maar ook voor de KRO, RTL en SBS zoals Reünie, De 8 Plagen en schrijft boeken. Vooral de laatste jaren kun je als Formule 1 fan bij Ziggo Sport niet meer om hem heen, alle talkshows en Formule 1 live uitzendingen worden door hem gepresenteerd.

 • HENNY HUISMAN

  Oct 22 2020

  Hij presenteerde de Soundmix show, Surpriseshow en vele andere showprogramma's. Nu gaat hij voor de VPRO een reeks programma's maken over de jaren 90. HENNIE HUISMAN vertelt er alles over.

 • NIELS GEUZEBROEK

  Oct 08 2020

  Eerst met de band Silkstone daarna had hij solo een grote hit in 2013! Take Your Time Girl stond enkele weken op Nummer 1. In 2012 bracht hij samen met Wildstylez, Year Of The Summer uit. Volgende week begint hij aan een theatertour door Nederland.

 • DANNY DE MUNK

  Sep 30 2020

  Bekend geworden door Ciske de Rat daarna veel in kinderprogramma´s actief geweest. Bracht vele albums uit en is vooral in diverse musicals actief geweest. Zijn nieuwe singel is uitgekomen.

 • HENK WESTBROEK

  Sep 25 2020

  Een zanger, presentator die met het Goede Doel vele hits heeft gehad, op Radio 3 en Yorin FM lang te horen is geweest en ook politiek in Utrecht actief is geweest. Nu komt hij met Banketpiet & Muziekpiet met een singel ´Sinterklaas Is Een Echte Held`

 • KIM LIAN VAN DER MEIJDE

  Sep 02 2020

  Deze Nederlandse zangeres, actrice, televisiepresentatrice, stemactrice, musicalster en danseres is regelmatig te zien op SBS6 en heeft begin dit jaar sinds enkele jaren weer singels uitgebracht (o.a. Dansen In Het Moeras). Ze komt over al haar (toekomst) plannen vertellen als Bijpraatgast.

 • RYAN VAN DE AKKER

  Aug 26 2020

  Een musicalster, oud deelnemer van het nationale songsfestival 1998 en dé stem van Alfred Jodocus Kwak

 • ORGEL JOKE

  Aug 12 2020

  Iemand die tijdens corona vele volgers op haar social media heeft gekregen. Dagelijks speelt ze een orgel liedje, iets wat vele mensen tijdens deze periode erg waarderen. We spreken met ORGEL JOKE (Joke Meijer) om 20.30 uur in Power donderdag.. Op 5 september zal ze in Beeld en Geluid in Hilversum worden geëerd samen met nog enkele bekende gezichten die tijdens Corona iets bijzonders hebben gedaan.

 • ADDY VAN DE CROMMENACKER

  Aug 05 2020

  Deze modeontwerper en stylist van vele bekende Nederlanders heeft een niet zo'n goed jaar achter de rug. Gelukkig heeft hij een doorstart gemaakt in Villa Maasdonk in Nuland. Zijn eigen nummer wat hij bij toeval weer ontdekt heeft vorige week is inmiddels de Itunes top 100 binnengedrongen.Wat zijn nu de plannen van Addy en hoe klinkt zijn nummer.

 • ROB HESSING

  Jul 12 2020

  Hij was jarenlang het gezicht van het RTL Nieuws en ANP via de radio. Ook ooit als schuilnaam Jan van der Meer actief bij Zeezender Radio Mi Amigo. Tegenwoordig is hij op een heel ander deel van de wereld woonachtig en werkzaam.

 • ANKY VAN GRUNSVEN

  Jul 12 2020

  Ze is drievoudig olympisch kampioen en de Nederlander die in totaal (goud, zilver en brons) de meeste olympische medailles op de zomerspelen in de Nederlandse sportgeschiedenis heeft behaald. Ze geeft nu vooral clinics, geeft boeken uit en heeft een eigen kledinglijn

 • HANS BOHM

  Jul 01 2020

  Een kampioen in schaken maar ook bekend geworden door `Ook Dat Nog` het satirische consumentenprogramma van de jaren 90. Daarnaast veel boeken uitgegeven over schaken en voice over werk.

 • HARRY VERMEEGEN

  Jun 18 2020

  Hij begon als journalist maar al gauw vormde hij het bekende duo Spaan en Vermegen in o.a. Pisa. Stond met hits in de Top 40 zoals Popie Jopie en Koud He!. Presenteerde daarna diverse voetbal programma's en maakt er tegenwoordig vlogs van via social media.

 • TEUN DE NOOIJER

  Jun 15 2020

  Hij won met het heren hockey team de gouden medaille op de Olympische Spelen in Atlanta (1996) en Sydney (2000). Eén keer werd hij wereldkampioen, één keer Europees kampioen en zes keer won hij de Champions Trophy. Hij speelde 453 officiële interlands en maakte 214 doelpunten voor de nationale ploeg

 • MAUREEN DU TOIT

  May 27 2020

  Was lang verbonden aan SBS6 als presentatrice van Hart van Nederland en diverse andere programma's. Werkt tegenwoordig aan programma's voor RTV Noord Holland en maakt Gezondheidsvlogs en blogs.

 • DAVE DONKERVOORT

  May 22 2020

  Op Eerste en Tweede Pinksterdag is er weer de Stoned 420. Dit jaar gaat het nog dikker en vetter klinken. De meest wauwse maar zeker de meest verrassende lijst van Nederland. Dompel weg in heerlijke muziektracks en aankondigingen van Dave Donkervoort, Hanno Dik, Erik de Zwart, Erik Beks, Henri Kicken en Henk Temming (Goede Doel). Zondag 31 mei vanaf 00.00 uur. www.stoned420.nl. Te horen via o.a. BigB21 en Havenstad Radio.

 • HARRY PIEKEMA

  May 20 2020

  Jarenlang de supermarktmanager in alle AH reclamespots maar is vooral acteur, regisseur en presentator.

 • RUDOLF VAN VEEN

  May 16 2020

  De bekende TV Kok ooit begonnen bij RTL en vele kook en bak shows heeft gemaakt is sinds kort weer is te zien op 24 Kitchen.

 • LEONA PHILLIPO

  May 15 2020

  Actrice, Zangeres, Oud winnaar van The Voice en o.a. winnaar van Maestro

 • IRIS KROES

  May 07 2020

  Je kent er als winnaar van de Voice Of Holland in 2012 waarin ze met haar harp furore maakte. Hierna volgde diverse albums en samenwerkingen met bekende zangers. Begin dit jaar is ze aan een world tour begonnen.

 • JOOST LUITEN

  Apr 15 2020

  Hij speelt al jaren mee als Golf speler in de Europese Tour en won meerdere keren het KLM Open in Nederland. Hoe gaat het in deze coronatijd met JOOST LUITEN en welk doel heeft hij in het Europees Golf.

 • VAYEN VAN DEN BOSCH

  Mar 06 2020

  Na deelname aan The Voice Kids wist ze een leuke carrière op te bouwen. Was actrice in de serie's Spanga's en Nieuwe Tijden maar was vooral te zien in vele musicals waarin ze rollen speelde als Gloria Estefan in Move Your Feet en Sandy in Grease, je hoort er ook als stem bij diverse bekende tekenfilms.

 • DO

  Mar 02 2020

  Deze zangeres, stemacteur en presentatrice kende vele succesvolle samenwerkingen en mooie zangcombinaties. Met Heaven (van Bryan Adams) beleefde ze haar grote doorbraak.

 • RIA VALK

  Feb 19 2020

  Deze zangeres had vooral in de jaren 60 en 70 liedjes met vooral vrolijke en komische teksten.Ze heeft ook veel carnavalsliedjes gemaakt, zoals het bekende "Ik heb worstjes op mijn borstjes". In 2018 zat ze 60 jaar in het vak en ook nu komen er nog cd's van haar uit zoals 31 januari jl. een verzamel-cd van in de Favorieten Expres-reeks. RIA VALK over carnaval en haar muziek.

 • ROB VAN DAAL

  Feb 12 2020

  Mijn bijpraatgast is er één met een groot feestgehalte. Zijn hele agenda is met carnaval gevuld. Wie weet kom je hem tegen. Ik praat over zijn nieuwe singel en zijn drukke agenda, Rob van Daal

 • ERIC MESIE

  Feb 12 2020

  Zeer succesvol met Toontje Lager met hits als Zoveel Te Doen en Stiekem Gedanst maar ook zijn solo carrière kende een grote hit zoals Zonder Jou.

 • IVO DE WIJS

  Jan 25 2020

  Ivo de Wijs heeft jarenlang het radioprogramma Vroege Vogels op Radio 1 gepresenteerd. Nu vooral actief als dichter, schrijver van artiesten en (kinder) boeken.

 • PETER KOELEWIJN

  Jan 17 2020

  Deze rasechte Eindhovenaar heeft vele hits op zijn naam staan zoals Kom Van Dat Dak Af, Klap Maar In Je Handen en Je Wordt Ouder Pappa. Behalve als zanger ook als producent gewerkt voor vele artiesten zoals Armand, Q65 en Lee Towers.

 • GREGOR BAK

  Jan 10 2020

  Deze Nederlandse televisiepresentator, pianist, koordirigent, muziekwetenschapper en voormalig leraar is altijd het gezicht geweest van de NCRV, GREGOR BAK. Gregor richt zich nu volledig op de muziek.

 • LEONIE SAZIAS

  Jan 05 2020

  Was bekend als omroepster en programmamaakster voor diverse radio en tv omroepen. Voor het laatste te horen bij Max waarna ze de politiek in is gegaan. Daar staat ze als tweede (achter Henk Krol) op de lijst 50 Plus voor de Tweede Kamer. Vorig jaar keerde ze net terug nadat er bij haar darmkanker was geconstateerd.

 • FAJA LAURENS

  Dec 18 2019

  Faja Lourens. Ze heeft onlangs het boek Sex Safe! uitgebracht. We willen alles over het boek weten en haar plannen voor 2020.

 • GERARD JOLING

  Dec 12 2019

  We praten bij met Gerard Joling over zijn nieuwste kerstsingel en zijn 35 jarige jubileum als zanger die hij volgend jaar gaat vieren in de Ziggo Dome. Natuurlijk vragen we ook wat hij met de Kerst gaat doen.

 • KARIN BLOEMEN

  Dec 11 2019

  Ze speelde onder meer in de cabaretgroep Purper en wordt sinds de show La Bloemen wel Neerlands diva genoemd. Dit onderstreept zij door het dragen van imposante jurken, ontworpen door Jan Aarntzen. Vele personalityshows maakte ze met haar eigen La Bloemen Band, dansers, zangers, of zoals in De Diva & De Divan met Cor Bakker. In 2008 vierde Bloemen met twee shows in theater Carré haar 25-jarig artiestenjubileum.

 • TOM WAES

  Dec 04 2019

  Deze Belgische televisiepresentator, televisieregisseur, acteur en occasioneel zanger is bekend vele programma's in Belgie (en Nederland) Tragger Hippy, Het Geslacht De Pauw, Tomtesterom, Reizen Waes, De Slimste Mens ter Wereld en Wauters vs. Waes. Hij speelde Bob in Undercover en vanaf volgende week ook een nieuw programma Kamp Waes op VRT1. Tom Waes

 • SYB VAN DER PLOEG

  Nov 27 2019

  Al jaren als leadzanger van De Kast actief. Vele mooie nummer zoals In Nije Dei, Woorden Zonder Woorden, HART VAN MIJN GEVOEL. In december een groot concert in de AFAS Live in Amsterdam. We praten bij met Syb van der Ploeg.

 • RICK BRINK

  Nov 21 2019

  Op maandag 17 juni van dit jaar is de 33-jarige Rick Brink verkozen tot de allereerste Minister van Gehandicaptenzaken van ons land. Rick is in deze functie de belangen behartigen van bijna 2 miljoen Nederlanders met een beperking. Mensen die minder kans hebben op een baan, minder goed onderwijs kunnen genieten en minder sociale contacten hebben. Samen met programmamakers van KRO-NCRV gaat Rick obstakels wegnemen voor deze groep, voor een Nederland met minder 'mij' en wat meer 'wij'.

 • JAN VAN HALST

  Nov 13 2019

  Hij speelde als voetballer o.a. voor FC Twente,Ajax en Vitesse. Ook heeft hij diverse functies binnen FC Twente gehad. De laatste jaren zie je hem vooral terug bij diverse voetbalprogramma's en met name als analist bij Ziggo Sport.

 • PAUL ELSTAK

  Nov 07 2019

  Wie kent zijn hits niet zoals Rainbow In The Sky, We Love U More. Één van de grondleggers van de (happy) hardcore. 12 december komt er een 25 jarig jubileum met vele gast dj's in de Geldredome in Arnhem. Dj Paul Estak vertelt over 25 jaar Hardcore en zijn a.s. concert.

 • HANS KAZAN

  Oct 30 2019

  Hij is dé goochelaar van Nederland, maar heeft eerder ook quizzen gepresenteerd als Prijzenslag. Tegenwoordig nog regelmatig in theaters te zien als goochelaar of dagspreker. Zijn zoons (Magic Unlimited) hebben inmiddels het goochelen ook al een aantal jaren geleden ontdekt.

 • ANGELA GROOTHUIZEN

  Oct 24 2019

  Angela Groothuizen vertelt over haar RTL programma's (Obese, The Voice en Seven Days Inside), Theatershow 2019-2020 en haar nieuwe singel, Lage Landen.

 • PATRICIA HAASTRECHT

  Oct 18 2019

  In het seizoen 2018–2019 bereikte ze de finale van The voice of Holland. Ze is met een 2e plek naar huis gegaan. Ze werd geroemd vanwege haar geweldige verschijning, zangstem en -kwaliteiten. Op 10 mei 2019 gaf ze haar eerste concert met haar eigen band in TivoliVredenburg in Utrecht

 • SJORS VAN DER PANNE

  Oct 04 2019

  een zanger met chansons, pop en hier en daar blues. Vooral bekendheid gekregen door de Voice Of Holland. Druk met zijn theatertournee die er binnenkort aankomt.

 • OLGA COMMANDEUR

  Sep 25 2019

  Ze is een Nederlandse oud atlete, heeft diverse boeken geschreven over gezond oud worden en presenteert dagelijks Nederland in Beweging bij Omroep Max.

 • BOBBI EDEN

  Sep 21 2019

  Bobbi Eden vertelt hier over Loversland in Zwolle op 27, 28 & 29 september 2019 in de IJsselhallen.

 • HANS HOOGENDOORN

  Sep 12 2019

  Buiten is 18 graden, binnen zit ??, de stem van "Met Het Oog Op Morgen", de stem achter NPO Radio 1.Deze geluidstechnicus, diskjockey, nieuwslezer en stemacteur kende ooit een verleden bij zeezenders als Radio Noordzee Nationaal maar heeft maakt tegenwoordig nog radioprogramma's. We gaan bijpraten met Hans Hoogendoorn.

 • LISA BORAY

  Sep 04 2019

  Ze zong misschien wel de bekendste leader van de langslopende Nederlandse serie Goede tijden, Slechte Tijden. Haar eerste hit hoor je nog regelmatig op de radio `Break It Out` uit 1983. Is vooral in de jazzmuziek te vinden op verschillende festivals. Haar laatste cd is "Wow". Verzorgt ook coaching en zangles aan bekende zangers in Nederland.

 • VIVIENNE VAN DEN ASSEM

  Aug 28 2019

  Begon ooit als actrice bij Goudkust, presenteerde veel kinderprogramma's en later Goedemorgen Nederland. Nu vooral te zien bij RTL Boulevard

 • BERGET LEWIS

  Aug 21 2019

  Begon als achtergrond zangeres van Total Touch en werkte samen met Candy Dulfer, Ruth Jacott, Angela Groothuizen en Karin Bloemen. Ze is uitgeroepen tot ‘beste zangeres van Nederland’. Als een van de 5 leading ladies van de ‘Ladies of Soul’ knalt ze van de bühne met haar krachtige stemgeluid.

 • MAAIKE WIDDERSHOVEN

  Aug 14 2019

  Deze in Oss opgegroeide zangeres, actrice en musicalster heeft al diverse prijzen mogen ontvangen waaronder John Kraaijkamp Musical Award 2003 voor de beste vrouwelijke hoofdrol. Haar muziek varieert van een exclusief sfeervol optreden tot een denderende disco-act.Naast stem workshops is toch vooral bekend van de vele musicals waarin ze diverse rollen heeft gespeeld.

 • LAURA FYGI

  Aug 07 2019

  In het tweede deel van de jaren 80 zong ze in de groep Centerfold. In 1991 startte haar solo-cariere waarbij ze meer in het jazz genre muziek uitbracht. Ze kreeg internationale bekendheid nadat in enkele landen (waaronder de Verenigde Staten) een album onder de titel Bewitched werd uitgebracht. Als enige Nederlandse zangeres wist ze met dit album de Amerikaanse Jazz Charts van Billboard te halen. Weer later speelde ze in internationale musicals.

 • JIMMY GEDULD

  Jul 24 2019

  Heeft lange tijd als acteur gespeeld in Goede Tijden Slechte Tijden en presenteerde het RTL4 programma verslaafd. Inmiddels is hij druk met zijn interventiecentrum.

 • WOLTER KROES

  Jul 17 2019

  iemand die geboren is in Wormerveer. Heeft vele hits rondom het voetbal gemaakt (Viva Hollandia) maar ook vele albums, dvd´s en optredens op tv

 • MIRIAM DE GRAAF

  Jun 26 2019

  Mirjam de Graaf is de zus van Bart de Graaf. Ze vertelt over de Bart de Graaf Foundation en de special Night Run.

 • JAN VAN VEEN

  Jun 26 2019

  Mister Candelight die zijn carrière op het schip van Radio Veronica begon, werkte aan programma's van de Avro en bekend van Sky Radio. Het voorlezen van gedichten in Candelight is nogal altijd te horen op zijn 24 uurs radiozender Candelight.

 • CARRY TEFSEN

  Jun 19 2019

  "Met assistente van Dr. van der Ploeg", klonk het jaren lang in de Nederlandse serie Zeg Eens AA. Mijn bijpraat gast in Power Donderdag speelde in vele andere series, films en theaters. Op 27 april 2012 werd ze nog benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

 • EDWARD VAN CUILENBORG

  Jun 12 2019

  Deze week is in Rosmalen het Libema Open in het ATP WTA Tennis. Edward van CuIlenborg (Oud Studio Sport en SBS6 Sport presentator) is de speaker en doet de interviews met de spelers op het Libema Open. Deze donderdag zal hij in Power Donderdag de laatste stand van zaken doornemen om 20.45 uur en gaan we ook over Edward zelf bijpraten.

 • FREDERIK DE GROOT

  Jun 03 2019

  Speelde in vele series zoals Herenstraat 10, Bureau Kruislaan, Pastorale 1943, Medisch Centrum West, Baantjer, diverse sinterklaasfilms en nog een lange lijst met films en series. Tegenwoordig te zien op Family 7 en met een radioprogramma op Radio Bontekoe

 • DESREE

  May 29 2019

  De zangeres van de 2 Brothers On The 4th Floor met ook eigen albums uitgebracht.

 • SIENEKE

  May 15 2019

  Deelneemster aan het Songfestival in 2010 met Ik ben verliefd (Sha-la-lie).

 • JORIS LINSSEN

  May 12 2019

  Bekend van tv programma's als Hello Goodbye en Taxi. Behalve tv-maker en presentator is Hij is ook artiest en tekstschrijver. Met zijn band Caramba brengt hij Nederlandstalige Mexicaanse liederen.

 • BERT VAN LEEUWEN

  May 12 2019

  Al sinds 1984 verbonden aan de EO, de beginjaren als omroeper en daarna presentator van verschillende programma's waarvan "Het Familiediner" nog wel de bekendste. Dit laatste programma trekt wekelijks vele tv kijkers

 • ALBERTO STEGEMAN

  May 12 2019

  Begon als radioverslaggever bij Delta Radio en later journalist voor verschillende kranten. Inmiddels eigenaar van Noordkaap TV producties waar hij zelf ook programma's maakt als Undercover In Nederland, Opgeloste Zaken, Gestalkt en Red Mijn Vakantie voor SBS6

 • SABINE TIELS

  May 01 2019

  Zangeres Sabine Tiels. Deze Vlaamse zangeres heeft diverse Vlaamse Ultra Top 50 noteringen gehad.

 • GEORGE BAKER

  Apr 17 2019

  De zanger die onlangs nog met Little Green Bag was te horen in een Supermarkt reclame.ook maakte hij hits als Una Paloma Blanca en Santa Lucia By Nigh

 • JOOS OCKELS

  Mar 28 2019

  Wubbo Ockels, ooit de eerste Nederlandse astronaut overleed 5 jaar geleden aan de gevolgen van kanker. Op de dag dat Wubbo Ockels 73 jaar zou zijn geworden (donderdag 28 maart 2019) bellen we met zijn vrouw Joos Ockels over de gedachtengoed van Wubbo en de stichting Happy Energy

 • CORNALD MAAS

  Mar 13 2019

  Met Cornald Maas praten we bij over het aankomende songfestival 2019 en zijn rol.

 • WILLEM VAN SCHIJNDEL

  Feb 27 2019

  Maar het Carnavalsfeest kan beginnen, we spreken namelijk met de carnavalsartiesten bij uitstek, Vele hits zoals Het Feest Kan Beginnen, Doe Een Stapje Naar Voren, al 44 jaar in het vak en dat wordt tijdens de aankomende carnaval extra gevierd. We praten bij met DE DEURZAKKER. Willem van Schijndel.

 • EDWIN RUTTEN

  Feb 20 2019

  Jarenlang bekend als OME WILLEM, jazzartiest en presentator

 • NOL HAVENS

  Feb 18 2019

  Nol Havens zanger van VOF de Kunst. Met hits als Suzanne, 1 Kopje Koffie treedt hij met zijn band VOF de Kunst opnieuw op in de Nederlandse Theaters.

 • EDWARD NIESSING

  Feb 06 2019

  Begonnen bij de KRO, bij diverse radiostations actief geweest en nieuwslezer geweest bij RTL4. Wat doet hij nu.

 • BOBBI EDEN

  Jan 30 2019

  Bobbi Eden vertelt zelf over haar Loversland in Den Bosch.

 • PETER BEENSE

  Jan 13 2019

  Hij werd 10 januari 2019 uitgeroepen tot de nieuwe nachtburgemeester van Nederland. Hij maakt met zijn Nederlandstalige hits regelmatig zijn opwachting in diverse muziekprogramma's op tv en zorgt voor vulling van vele grote zalen.

 • JOHAN VLEMMIX 2

  Jan 12 2019

  Johan Vlemmix vertelt over zijn boete die hij aan Patricia Paay moet betalen.

 • ERIC DIKEB

  Jan 09 2019

  Onlangs nog te zien in Adam Zkt. Eva VIPS, zanger en producent van diverse tv programma's. We hebben direct een primeur van zijn laatste single die pas eind januari 2019 in de release gaat.

 • STARKOO

  Jan 01 2019

  De groep Starkoo staat voor feestmuziek en knalt met titels zoals "Zo ver weg”, “Vrij Zijn” en niet te vergeten “Ik wil je” de gezelligste covers. Uiteraard hebben ze ook eigen repertoire. Morgen vertelt de producer/management alles over Starkoo 2.0.

 • SJAAK BRAL

  Dec 19 2018

  Tijdens Kerstspecial 2 is mijn bijpraatgast cabaretier Sjaak Bral. Momenteel druk met zijn voorstelling Vaarwel 2018 en begin 2019 start zijn tour Sex met Sjaak.

 • LAURA VLASBLOM

  Dec 12 2018

  Ze zong in de groep Frizzle Sizzle waarmee ze in 1986 aan het songfestival heeft deelgenomen, stemacteur van vele tekenfilms en heeft in vele musicals meegedaan.

 • HENK BRES

  Dec 12 2018

  Rasechte Hagenaar en vooral bekend van zijn diverse deelname aan (praat)programma's HENK BRES in de eerste Kerstspecial.

 • BART CHABOT

  Dec 05 2018

  Deze week is mijn bijpraatgast in Power Donderdag om 20.30 uur, een schrijver, dichter en biograaf die daarnaast ook nog eens formule 1 fan is.

 • RICK ENGELKES

  Nov 28 2018

  Ooit begonnen als Dokter Simon Dekker in Goede Tijden Slechte Tijden maar inmiddels al enkele jaren zijn eigen productiebedrijf voor musicals, films en tv programma's.

 • RENE FROGER

  Nov 24 2018

  Vele top 10 hits op zijn naam, oprichter van De Toppers.

 • HENK DISSEL

  Oct 31 2018

  Henk Dissel over zijn carriere en lopende projecten

 • RON BOSZHARD

  Oct 17 2018

  De man die vooral actief is met kinderprogramma´s als Bommetje en Zappsport

 • FRANS DUIJTS

  Oct 17 2018

  De zanger met een groot Nederlands repertoire en een rijk hitverleden.

 • MAARTJE PAUMEN

  Oct 10 2018

  Speelde jarenlang hockey op het allerhoogste niveau. Speelde voor Hockeyclub Den Bosch en de Nationale Vrouwenploeg

 • FRANCOIS DE BOULANGE

  Sep 26 2018

  Jarenlang heeft hij de ballen van Lingo in beweging gehouden voor de Publieke Omroep. Hét gezicht van Lingo

 • JOCHEM VAN GELDER

  Sep 17 2018

  Bekend geworden door "Praatjesmaker" daarnaast programma's gemaakt zoals "Bonje met de Buren" en rollen in diverse (kinder)films.

 • MICHIEL DE ZEEUW

  Sep 12 2018

  Vaste interieur expert bij RTL Woonmagazine, heeft zijn eigen interieur adviesbureau en speelde ooit in de soap Goudkust.

 • GERARD JOLING

  Sep 12 2018

  Gerard heeft na zijn vakantie weer volop plannen uiteraard wil ik alles weten over zijn komende plannen en we draaien zijn nieuwe singel.

 • HELEEN VAN ROYEN

  Aug 28 2018

  Romanschrijfster en columniste HELEEN VAN ROYEN. Natuurlijk gaan we het hebben over het laatste boek, Sexdagboek. Maar ook over haar aankomende projecten.

 • MR PROBZ

  Aug 17 2018

  Mr. Probz of ook wel Propaganda, is een Nederlandse rapper en singer-songwriter. Hij houdt zich bezig met Nederlandse en Engelstalige zang en rap. Daarnaast richt hij zich ook op het schrijven en produceren van nummers.

 • FLAMMAN AND ABRAXAS

  Aug 05 2018

  Vooral in de jaren 90 hadden Flamman & Abraxas een aantal grote dancehits. We spreken met één van hen, Mark Flamman.

 • DOLLY BELLEFLEUR

  Aug 01 2018

  Guido Spek, onder het grote publiek tot voor kort bekend als SJOERD van Goede Tijden, Slechte Tijden. Vorige week was hij voor het laatst te zien in GTST. Wat zijn de plannen van Guido in de toekoms

 • GUIDO SPEK

  Jul 18 2018

  Guido Spek, onder het grote publiek tot voor kort bekend als SJOERD van Goede Tijden, Slechte Tijden. Vorige week was hij voor het laatst te zien in GTST. Wat zijn de plannen van Guido in de toekoms

 • DIETER KRANENURG

  Jul 17 2018

  Peter Lusse is bekend van Vrienden Voor Het Leven en andere series maar vooral het theater is de plek waar je hem regelmatig kan vinden.

 • PETER LUSSE

  Jul 04 2018

  Peter Lusse is bekend van Vrienden Voor Het Leven en andere series maar vooral het theater is de plek waar je hem regelmatig kan vinden.

 • HANS VAN DER TOGT

  Jul 04 2018

  Hans vertelt zelf in Power Donderdag met Erik Beks over zijn comeback in de Film Kras Lot.

 • SEBASTIAAN LABRIE

  Jun 27 2018

  Hij speelde o.a. rollen in Goede Tijden, Slechte Tijden en Flikken Maastricht. Was kandidaat in Temptation Island en Wie Is De Mol. Sebastiaan Labrie.

 • DJ JEAN

  Jun 20 2018

  Ik praat bij met DJ JEAN. Over zijn nieuwe boek, zijn muziek en natuurlijk het nieuws rondom Jean van de laatste dagen.

 • CB MILTON

  Jun 20 2018

  In de jaren 90 bracht hij diverse (dance) singles uit zoals Send Me An Angel en It's A Lovin Thing waarmee hij flinke hits scoorde. Op 5 mei 2018 stond hij nog op het podium van het bevrijdingsconcert op de Amstel in Amsterdam waar hij voor de koning en koningin zong.CB Milton (Clarence Milton Bekker).

 • MARK VAN DALE

  Jun 06 2018

  Wat was die lekker! Water Verve een wereldhit uit 1998 van Mark Van Dale en Enrico. Hierna scoorde hij nog een aantal lekkere dancehits. Mark Van Dale en zijn dj team is nog steeds veel te vinden op de vele festivals. Met Mark van Dale praten we over zijn successen, projecten en toekomstplannen.

 • ROBBY VALENTINE

  May 30 2018

  De nieuwe singel ontvangen maar dat ging niet zonder slag of stoot, Robby vertelt zelf wat er is gebeurd en kondigt zijn eigen singel zelf aan.

 • BEN LIEBRAND

  May 30 2018

  Dé mastermixer van het eerste uur, vele jaar-, mini- en megamixen op zijn naam, voor vele radiostations en artiesten gewerkt

 • GEERT THANGE

  May 23 2018

  Wie kent ze nog? The New Beat sound van de Belgische groep The Confetti's. Je kent ze nog van hits uit de jaren 80 en 90 als "The Sound Of "C In China" en "C Day" die alle topnoteringen kende in de hitlijsten. Nog niet zo lang geleden is deze groep weer herrezen en treden weer op. The Sound Of C heeft een nieuwe versie

 • DAVE DONKERVOORT

  May 16 2018

  Dave vertelt over zijn initiatief de Stoned 500. DJ's als Dave Donkervoort, Erik de Zwart, Rick van Velthuysen, Leo van der Goot en Rob Stenders draaien in de meest wause lijst van Nederland muziek van onder andere Marvin Gaye, Bob Marley en Bob Dylan. De lijst gaat van Cocaine In My Brain, via Let It All Blow naar Have a Cigar.

 • TEN SHARP

  Mar 28 2018

  Ken je zijn grote hits uit de Jaren 80 nog, "You"

 • ARNO KOLENBRANDER

  Feb 28 2018

  Zanger Arno Kolenbrander

 • TONY SCOTT

  Feb 21 2018

  Ken je TONY SCOTT nog? Vele dancehits gehad in de jaren 90 zoals Get Into It

 • SNOLLEBOLLEKES

  Feb 07 2018

  Snollebollekes staat voor één groot feest

 • HUUB HANOP

  Jan 31 2018

  Feestmuziek en carnavalsartiest

 • ALEX

  Jan 24 2018

  Grootste hits een Bossie Rode Rozen

 • FABIENNE DE VRIES

  Jan 10 2018

  Presenteerde ooit voor TMF maakt nu radioprogramma's

 • PIET PAULUSMA

  Dec 20 2017

  Presenteerde vele jaren voor Sbs6 nu voor Max het weerbericht

 • HENNY HUISMAN

  Dec 11 2017

  Presenteerde grote shows

 • JEROEN SMITS

  Dec 06 2017

  Won ooit Moppentoppers met Ron Brandsteder

 • TANJA JESS

  Nov 29 2017

  Speelde in soaps en musicals

 • MARTIN GAUS

  Nov 22 2017

  Liefhebber en opvoeding van dieren

 • STEF EKKEL

  Nov 01 2017

  Nederlandstalige hits van Stef Ekkel

 • TRAFASSI

  Oct 25 2017

  Kleine wasjes grote wasjes, doet ze in de wasmasjine

 • DRIES ROELVINK

  Oct 18 2017

  Amsterdamse volkszanger

 • AD VISSER

  Oct 11 2017

  Presenteerde jarenlang Toppop en houdt zich nu meer met spiritualiteit bezig

 • GASTON STARREVELD

  Oct 04 2017

  Gaston Starreveld van de Postcode Lotterij

 • RENE SCHUURMANS

  Sep 27 2017

  Rene Schuurmans is een echte brabander met het nederlandstalige lied

 • BART BOSCH

  Sep 20 2017

  Maakt vele producties en presenteerde ooit shows

 • KATHLEEN AERTS

  Sep 13 2017

  Bekend geworden van de eerste periode van K3, woont tegenwoordig in Zuid Afrika waar ze reizen aanbied

 • JEROEN POST

  Sep 11 2017

  Bekend geworden door TMF Vj en is regelmatig te vinden op festivals

 • RUUD - BIG BROTHER

  Aug 30 2017

  Meegedaan aan het eerste Big Brother huis

 • GEBROEDERS KO

  Aug 09 2017

  Ze brengen al jaren feest en carnavalsmuziek

 • T SPOON

  Aug 02 2017

  Kende vooral in de jaren 90 vele eurodancehits en is nu regelmatig terug te vinden op 90s feesten